Hirdetés

2018. július 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Biztos ezt kérte?

  Anyu, úgy érzem, megjött. Tudsz adni valamit?

  Persze, hogy tud. Görcsoldót.
  Elképzelem, hogy miután bevette, megkönnyebbülten ül a csaj, miközben átázik a bugyija. Alatta a szék trutyis lesz, de hát nem ez a lényeg a reklám szerint.

  Egy intim betéttel jobban járt volna. No meg a takarító néni is. :)

  Vakegérke 2 hónapja 10

 • A rettegés foka

  Nem, nem a filmről van szó, hanem a kínai üveghídról. Jót nevetek, ahogy nézem az emberi reakciókat, de ha ott lennék, tériszonyos lévén hamar megtanulnék sikítani, no meg elöl sárga, hátul barna lenne a nadrágom.

  Vakegérke 3 hónapja 55

 • Nem azt látom, amit mutatni akarnak

  Íme egy reklám:

  Mit láttok? Egy áruházlánc reklámját.

  Én egészen mást.
  A manus próbálkozik, kérdez, a nő kijelent, vitának helye nincs. Nem, nem akarom a nőt gyalázni, megteszi, mert megteheti. Inkább a manust minősítem. Nem más, mint egy idomított papucs.

  No de van ennél idomítottabb papucs is:

  A nő ül a kanapén, élete párjának valami dolga van a mosogatónál. Vajon mi lehet? Biztos valami házi feladat. Mivel a nő még arra is lusta, hogy megtegyen három lépést a szekrényig, provokatív módon megkérdi a manust, hogy "hoznál egy kis csokit?" Szerintem ez gúnynak is beillik, hiszen jól tudja, a manus azonnal ugrani fog, hogy úrnője parancsát teljesítse.

  Ezek nem férfiak, ezek idomított papucsok. Érdekes lenne arról is értekezni, hogy az ilyenek fia vajon ezt tekinti követendő példának, vagy inkább ellentétes hatással van rá. Ha szerencséje van, talál olyan férfit a környezetében, akire felnézhet.

  Vakegérke 6 hónapja 62

 • Celeb vagyok, ments ki innen 5

  Első kukkra eléggé fura társaság megy a dzsungelbe, főleg, hogy ha igaz a hír, hogy Cicciolina is köztük lesz.
  A cikk szerint ennek a kivénhedt pornósnak Olaszországban százezer euró (erős harmincmillió Forint) adótartozása van. Vajon mennyi lehet a "tiszteletdíja" a játékban, ha ráharap az ajánlatra?

  A fenti sorokat korábban írtam, immáron egyértelmű a szereplők kiléte.
  ÉNB Alexa, Anger Zsolt, Cicciolina, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Mikike, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Survivor Klaudia, Tóth Andi és Wossala Rozina.

  A műsorvezetők Kiss Ramóna és Puskás Peti.

  A játék két napja elkezdődött, valahogy átsiklott a figyelmem fölötte, de nem túl nagy a veszteség.

  Az adást az RTL Klub közvetíti, 18:55-kor kezdődik, az ismétlés másnap 14:15-kor nézhető, de ezek az időpontok változóak.
  Az adásokat utólag itt lehet megnézni.

  No, kidumáljuk ezt a sorozatot is? :)

  A szokásos szöveg:

  Folytatás...

  Vakegérke 7 hónapja 195

 • Ázsia Expressz – A sárkány útja

  Én inkább a Sóhajok útjának nevezném, hiszen hét párosnak kell ötezer kilométert megtennie "gyalog" Vietnamtól Laoszon és Kambodzsán át Thaiföldig, napi egyetlen Dollár apanázzsal. Ez az összeg nem használható utazás, szállás céljából.
  Embert próbáló, kitartást igénylő, gyötrelmes feladat.

  A párosok:
  Ambrus AttilaBerki Krisztián
  Pallavicini ZitaCseke Katinka
  Muri EnikőFésűs Nelly

  Folytatás...

  Vakegérke 8 hónapja 351

 • Afro emlék

  Ma láttam egy nőt, akinek afro fonott frizurája volt. Elismerően hümmögtem, határozottan jól állt neki, bár a bőre színe nem stimmelt. Egy kedves emléket élesztett fel bennem.

  Mikor kórháznál dolgoztam, a hallon keresztül vitt az utam. Megláttam egy csöpp kislányt, aki háttal állt, cirka ilyen volt a haja. Adtam egy barackot a buksijára, mire odafordult. Egy klasszikus csokoládébarna arc nézett rám csodálkozva. Mosolyogva megsimogattam az arcát és mentem dolgomra.

  Dolgom végeztével ismét a hallon keresztül vezetett az utam. A kislány már nem állt ott. Épp szemben jött egy nő, aki a karján hozta. Mikor a kislány meglátott, izgatottan mondott valamit a nőnek, közben ficánkolt a karjában. A nő letette, mire a csöppség hozzám szaladt. Leguggoltam, elemi erővel robbant kitárt karjaim közé, majdnem fellökött. Karját a nyakamba fonta, én megöleltem, jó volt egy pillanatig átélni a kislány szeretetét, de szólított a kötelesség. Adtam neki két puszit, aztán kibontakozva öleléséből, mentem a dolgomra. Pár lépés után visszafordultam, és pápát intettem neki. Arcán örömöt láttam, és ez bearanyozta a napomat.

  Az ilyen percekért érdemes élni.

  Vakegérke 8 hónapja 5

 • Sárgabarack

  A Spar-ban bóklásztam, épp vöröshagymát válogattam, amikor egy idős hölgy szavaira felfigyeltem. Maga elé mormogott, ez idős korban általános jelenség. Mondandójának lényege az volt, hogy a dobozolt sárgabarack 600 Forint, nem engedheti meg magának, pedig szereti.
  Köszöntem neki és felajánlottam, hogy készséggel kifizetem helyette a sárgabarackot. Zavarba jött, veszettül tiltakozott, hogy ugye nem azért mondta, meg persze nem nekem szánta mondandóját.
  Rajtam volt a sor a zavarba esésre, és szinte mentegetőzve mondtam neki, hogy én csak segíteni akartam. Hogy mentsem a helyzetet, felajánlottam, hogy vegyük meg közösen.
  Nyertem. A hölgy arca kivirult, segítőkészségemet méltatva egyetértően bólogatott. Belekotorva a zsebembe előhalásztam 300 Forintot és nyújtottam felé. Nem akarta előre elfogadni, de aztán engedett erőszakos lényemnek.
  Nagyon igyekeztem, hogy gyorsan végezzek a vásárlással. Meg akartam lépni, kell a görcsnek a sárgabarack, egyébként sem szeretem.
  Nem sikerült. A hölgy gyorsabb volt, már várt a pultnál, ahol a kosarakból ki lehet pakolni a megvásárolt ezt, meg azt. Még nejlonzacsit is hozott, hogy ne legyen gond az osztozás. Feltépte a műanyag doboz fedelét, és kezdte átpakolni a sárgabarackot a nejlonzacsiba. Majdnem közelharcot vívtunk. Elég lesz, de nem, ne tessék már többet tenni... A lényeg az, hogy szemre többet vitt haza, mint én.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 10

 • Hétköznapi hősiesség

  Azzal kezdem, hogy tériszonyom van. Ha fellépek egy sámlira, az nem gond, ha fellépek egy székre, bizonytalanná válok, magasabb alkalmatosságon, helyen elfog a rettegés. Aki átélte, az tudja, hogy miről beszélek.
  Megesett, hogy egy baráti házaspárnál voltunk látogatóban, akik épp befejezték az építkezést. Mikor a padlásra invitáltak, hogy azt is megmutassák, én is felmentem, de sejtettem, hogy nem lesz jó buli. Ugyanis a lépcső egyik felén ugyan fal volt, a másik felén viszont egy jó nagy semmi. Felfelé nem is volt gond, de lefelé szégyenszemre ülve jöttem, lépcsőről lépcsőre.

  No de hol marad a hősiesség? Máris mondom. :)

  Az első eset kamasz koromban volt.
  Akkoriban a Népligetben tartottak Építők Napja ünnepséget. Volt ott minden, mint egy búcsúban, még körhinta is. Baráti társasággal mentem, jól éreztem magam. Egész addig, míg a nagy szerelmem ki nem találta, hogy körhintázni akar. Alapjában véve ez nem lett volna baj, csak ragaszkodott hozzá, hogy én is üljek fel, méghozzá az előtte lévő székbe. Utóbbi kívánságát ugyan nem értettem, de a szerelem vak, nem éreztem meg a veszélyt.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 17

 • Egy csóró eb produkciója

  No nézzük. Kattints a képre.

  Akár humoros is lehetne, én nem tudok nevetni rajta.
  Ez a szerencsétlen valamikor rájött, hogy ezzel a mozgással ki tud kunyerálni az emberektől némi kaját. Nem jókedvében csinálja, korgó gyomra hajtja.

  Vakegérke 1 éve 18

 • A lomizás szépségei

  Frász tudja, hogy mikor vettem baráti áron két fotelt, talán tavaly nyár végén, vagy ősszel. A régi páros meg foglalta a helyet, ugyanis nem minden nap van lomtalanítás. Felkínáltam őket ajándékba kárpitosoknak, mondván a váz tökéletes. Épp hogy el nem küldtek a p*csába, mivel nem voltam hajlandó a műhelyükbe szállítani. No persze, az "újakat" 8 ezerért hozta haza a fuvaros, holott a két fotel 2 ezerbe került. Még én fizessek, hogy ajándékozhassak? Menjenek az anyjukba.

  Mit csináljak, mit csináljak a régi fotelekkel? Úgy döntöttem, szétszedem őket, és laponként viszem le a konténerbe. Ahogy azt Vakegérke elképzelte. Az egyik rögzítő csavar megforgott, sehogy nem tudtam lekínlódni róla az anyát. A másik fotellel már nem is kísérleteztem.

  Egy novemberi reggelen épp a szeméttároló ajtajában volt két manus, megkérdeztem tőlük, hogy ilyenkor mi van. Azt mondták, hogy a kukások csak (jó nagy) jatt fejében viszik el a foteleket. (Már megint csak menjenek az anyjukba.) No de ne aggódjak, 1-2 hét múlva lomtalanítás, akkor megszabadulhatok tőlük. Azóta sem tudom, hogy ezt jó szívvel mondták, vagy hülyítettek. A levélládában mindig ott az értesítő, ha "akció" van, de ilyent hiába vártam. Idáig.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 18

 • Survivor 3

  Két évad készült magyar szereplőkkel, még 2003 körül. Itt a harmadik, január 31-ig lehet jelentkezni játékosnak.

  Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számtalan kihívás – fizikai és taktikai egyaránt - könnyíti vagy épp nehezíti, egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül ki az igazi túlélő, vagyis a győztes.
  Ennek persze két óriási tétje is van, a túlélés, valamint a 20 millió forintos nyeremény.
  Forrás és hivatalos oldal.

  Ezt is jól kitárgyaljuk. :-)

  Már tuti, hogy 28-án indul a viháncolás. Megtekinthetők a játékosok, mi több, itt részletesebben.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 724

 • Nyalóvilág: a kilencedik kolonc - VV9 - ValóVilág 9

  Folytatódik a sorozat.

  Naná, hogy kitárgyaljuk.

  No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt megteheti.
  Kéne már (legalább) egy PH!-s a játékba, hogy legyen kinek drukkolni. :)

  Nagyon nem szeretném, ha a topic nem arról szólna, ami a lényege.
  Sokkal mélyebb, értékesebb tartalmat szánok ennek a topicnak, mint azt, hogy lebecsüljük egymást a különböző vélemények miatt, avagy beszédüljenek ide olyanok, akik nem tudnak mást, mint megszólni azokat, akik nézik a műsort.
  Szépen kérek mindenkit, hogy ne rongálja a topicot trágársággal, gátlástalan beszólásokkal, visszataszító képekkel.

  A jellemek változása, a szereplők tűrőképessége, emberi, vagy kevésbé emberi reakciók érdekelnek.
  Nem a moslék, hanem az ember érdekel.
  Miként lesz a szürke kisegérből "hős", miként omlik össze a hú, ki ha nem ő nagy harcos.
  Ki tud önmaga maradni.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 35

 • Farm: második nekifutás

  Beharangozó

  Az első játékot kitárgyaltuk, ebből se maradunk ki.

  Nagyon nem szeretném, ha a topic nem arról szólna, ami a lényege.
  Sokkal mélyebb, értékesebb tartalmat szánok ennek a topicnak, mint azt, hogy lebecsüljük egymást a különböző vélemények miatt, avagy beszédüljenek ide olyanok, akik nem tudnak mást, mint megszólni azokat, akik nézik a műsort.
  Szépen kérek mindenkit, hogy ne rongálja a topicot trágársággal, gátlástalan beszólásokkal, visszataszító képekkel.

  A jellemek változása, a szereplők tűrőképessége, emberi, vagy kevésbé emberi reakciók érdekelnek.
  Nem a moslék, hanem az ember érdekel.
  Miként lesz a szürke kisegérből "hős", miként omlik össze a hú, ki ha nem ő nagy harcos.
  Ki tud önmaga maradni.

  Bárkit szívesen látok, de aki ide betér, attól elvárom, hogy eleget tegyen a feltételeknek.

  Mottó:
  Ésszel, érvekkel, barátságosan, tárgyhoz ragaszkodva, huzakodás nélkül.

  Vakegérke 1 éve 17

 • 65

  Időnként számvetést készítek. Egyre ritkábban. A gyerekek már rég kirepültek, feleségem magamra hagyott, egyedül vagyok. Már elmúltak azok az idők, amikor újév alkalmával eltöprengtem a múlton, elterveztem a jövőt. Már nem érdekel, hogy milyen nap van, mennyi az idő, nincsenek hétköznapi kötelezettségeim.

  Öt éve vagyok nyugdíjas, és eljött az idő, amikor már nem kell fizetnem, ha országon belül utazni akarok. Van még két darab BKV jegyem, elteszem emlékbe.

  Ki itt a legvénebb?
  Meglepne, ha aktívként nem én lennék, bár vannak olyan fórumtársak, akik a korosztályomba tartoznak. Jól érzem magam köztetek, és addig maradok, míg az egészségem, és az Úr engedi.

  Vettem egy üveg Metaxát, meg egy Troya szivart. Nem tudom, hogy jól választottam-e, nincs nagy rutinom a pia, szivar kiválasztásában. Tény, hogy kinyitom az üveget, öntök a konyakból egy gusztusos pohárkába, magamba locsolom, aztán hátradőlök, és rápöfékelek a szivarra. Nézem a bodorodó füstöt, és eltöprengek múlton, jelenen.

  Folytatás...

  Vakegérke 1 éve 81

 • Neveletlenség

  Zötyög a busz. Unottan bámészkodó emberek, egy kismama babakocsival, amelyben egy apróság gügyög. A nő megnyomja a leszállást jelző gombot, aztán ráförmed a közelében álló srácra.
  - Vigye le a babakocsit!
  Reakció nincs, így a nő magából kikelve szinte sikít.
  - Magához beszélek! Vigye le a babakocsit!
  Már van reakció. A srác a nő felé fordul, és röviden csak ennyit mond.
  - Nem viszem.
  Több se kell az unatkozó utasoknak, elkezdik szapulni a srácot. A busz közben a megállóhoz ér, az ajtaja kinyílik, és egy önkéntes leviszi a babakocsit. A nő is leszáll, meg sem köszöni a segítséget, csak rámarkol a babakocsi fogantyújára, és elvonul. Az önkéntes visszatér, és szemrehányóan néz a srácra, aki nem reagál az őt ért verbális sérelmekre.

  A velem szemben ülő középkorú nő nekem címzett egy mondatot.
  - Most mondja, milyen neveletlen fiatalok vannak...
  Nem kellett volna mondanom semmit, de nem bírtam ki. Felhívtam a nő figyelmét arra, hogy a kismama nem kért, hanem parancsolt, és...
  Ez egy ráförmedős nap volt. A nő rám meredt, és ítélkezett.
  - Tudhattam volna! Hosszú a haja, maga se különb!

  Ennyi a történet. Az biztos, hogy valaki neveletlen volt...

  Vakegérke 2 éve 122

 • A szarka és a gaz

  Szeretem az állatokat, no meg a növényeket is.

  Állatot tartottam. Nem egy, nem két papagáj, egérke múlt ki nálam végelgyengülésben. Kaptak tisztességes temetést, béke poraikra. Mivel még magammal sem vagyok képes kielégítően törődni, már nincs a lakásomban semmilyen állatka, amely hangot ad. Kivétel azért akad, ha betéved egy légy, darázs, egyszer még imádkozó sáska is tiszteletét tette nálam. Az ilyenekre poharat borítok, alácsúsztatok egy kartonlapot, kiviszem az erkélyre, és jó utat kívánva szabadon engedem őket.

  Növényeket nem tartottam, most is csak egy örökzöld van az erkélyládában. Még a feleségem ültette, csak ezért gondozom. Nemes egyszerűséggel gaznak hívom.

  Történt a múlt héten, hogy az egyik reggelen egy szarka röppent az erkély korlátjára. Határozottan szép madár.

  Folytatás...

  Vakegérke 2 éve 62

 • Haza csak egy van

  Anno egy kollégám büszkén mondta, hogy a nővére szigorúan fogja a gyereket. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a nővére Svédországban élt, élettársát már ott ismerte meg.
  No, szóval valamit rosszalkodott a gyerek, mire az anyja nyakon vágta, és a következő kijelentésre ragadtatta magát.
  - Te nem leszel olyan hülye, mint ezek a svédek.
  Kollégám látta érzelmemet az arcomon, és addig macerált, provokált, amíg hangot is adtam neki. Elmondtam, hogy szerintem barbár dolog a kenyeret adó kézbe harapni, és lehülyézni azokat, akik a könnyű élet lehetőségét megadták neki.
  Kollégám puffogva mondta, hogy a nővére magyar...
  Itt közbevágtam, és feltettem a kérdést: akkor miért nem Magyarországon él?
  Jött a sablonduma. Sokkal jobb dolga van, már ezért érdemes volt kimenni.

  - o -

  A hír.
  Hírül adta az M1 TV, hogy Svédországból vissza akarnak települni a magyarok. Hogy ez százalékos arányban, vagy számszerűen mit jelent, arról nem volt szó. Vissza akarnak jönni dolgozni, tanulni, nyugdíjasnak, kortól függően.

  Az ok.
  A svédek elkényeztetik a migránsokat, így kevesebb pénz jut nekik.

  Folytatás...

  Vakegérke 2 éve 126

 • Farm

  Bár a NyalóVilág 8 meg lett ígérve, nem lett belőle semmi. Kapunk helyette mást.

  Való Világ 8 helyett egy farmot mutat az RTL Klub

  Jó poénnak tűnik, és ha lesz kivel, ezt is kidumáljuk. A sorozat indulásáig igyekszem összeszedni, közzé tenni a híreket, történéseket.

  Hivatalos oldal
  Rajta, kalandvágyók, már lehet játékosnak jelentkezni. A fődíj 20.000.000, azaz húszmillió Forint.

  2016.02.16.
  "Aki eddig nem vágta bele a fejszéjét a jelentkezésbe, már ne is tegye, a Nagy Farmerkeresésnek ez a szakasza ugyanis véget ért. Tavasszal végre kiderül, kik költözhetnek be a múltszázad eleji tanyára, hogy a felmenőikhez hasonlóan közelebb kerüljenek a természethez és persze a 20 millió forintnyi nyereményhez".
  Forrás

  Folytatás...

  Vakegérke 2 éve 2217

 • Szösszenet

  Mi a különbség a férfi és a nő között? Nagyon egyszerű, vagy talán mégsem?

  A férfi egyszerűen megkíván, szeret, tiszta szívéből, megkérdőjelezhetetlenül.
  A nő szeret, de mindig is érdekli, hogy miért, folyamatosan kételkedve nemcsak önmaga érzéseiben, hanem az őt szerető lény érzéseiben is.
  A férfi nyíltan közli, érezteti kívánalmát, szeretetét.
  A nő játszik, flörtölget, kóstolgat, míg el nem dönti, tényleg felér-e a férfi odáig, hogy odaadja magát neki.

  Irigylem a férfiakat, nem kérdeznek, nem kételkednek, elvesznek, adnak gondolkodás nélkül és ha megszeretnek, akár örökké szólhat szeretetük, ragaszkodásuk.
  Igen, mi nők rontjuk el, hogy bizonyságot várunk a nyilvánvalóra, hogy szerethetőek vagyunk és nem a tökéletességre törekvés miatt vagyunk kívánatosak és szerethetőek, hanem a belső kisugárzásunk adhat erőt egy kapcsolathoz. Félreértés ne essék, egy nő is szeret, halálosan szeret, de elszáll a lila köd és várjuk a csodát, ami mindig is ott van előttünk, mégsem látjuk. Az állandó hódításra várunk, holott a férfi egyszer meghódított, hát örül és meghódítottnak tekint és a meghódítást örökre szólónak gondolja. A férfi csak érintésre vágyik, hogy érezze a bőr illatát, finomságát, kalandozzon a testen, de a nőnek hangulat kell, varázslat, zene, gyertyafény.

  - o -

  Folytatás...

  Vakegérke 2 éve 83

 • Mint a szarvasbikák

  Mikor eljön az ideje, a szarvasbikák megküzdenek a nőstényért, a párosodás jogáért. Természetes ösztön, senki nem kárhoztatja őket érte, hiszen állatok.

  Épp ma voltam tanúja egy beszélgetésnek, melyben azt fejtegette a főhős, hogy valakit csúnyán megvert egy csaj miatt. Na nem azért, hogy megvédje, vagy valamilyen hasonló hőstett okán. Annyi volt a kiváltó ok, hogy a csaj az övé, és kész, más még rá sem nézhet. Az is kiderült a beszélgetésből, hogy a férfiasság ezen megnyilvánulása kedvére volt a csajnak, vigyorogva nézte a vesztes meghátrálását, holott a tettlegesség előtt vele járt.

  Anno elém állt egy hasonló beállítottságú legény, hogy most aztán megverekszünk, mert ő bizony szemet vetett a kedvesemre. Mosolyogva mondtam neki, hogy birtoklási vágyból nőért nem verekszem. Akkor ő elveszi, mondta fölényesen. Vedd, ha tudod, csak ennyi volt a válaszom.
  Ami azt illeti, nem voltam félős, judo-ztam, önvédelmet is tanultam, nálam nagyobb srácokat is derékba tudtam volna törni. De minek? Ha a lánynak én kellek, másnak esélye sincs. Ha meg nem, akkor jobb, ha idejében megtudom.
  Én kellettem, a vetélytársak meg belátták, hogy egy lánynak is lehet saját akarata.

  Folytatás...

  Vakegérke 3 éve 10

 • Akit a tehén feje megcsapott

  Hol van, hol nem van, van Nógrád megyében egy puszta, azon pedig egy tanya. Kedélyes emberek járnak oda, akik a betonrengetegből kiszabadulva élvezik az ottani életet. Van pipi, meg kutyó, meg cicó, meg tehénke...
  Dolgozni is lehet ám, nehogymár ingyen legyen a trágyaszaggal átitatott jó levegő, tehát meg lehet fogni a kapanyelet, lehet ültetni, kerítést húzni, tehénkét fejni, szóval minden olyant, amire a betonproli rácsodálkozik: jé, tényleg?

  Történetem egyik szereplője ez a tehénke. Nem kis darab, de nincs vele gond. Még egy elárvult bivalyborjút is örökbe fogadott. Talán az anyai féltés váltott ki belőle agressziót.

  Egy asszonyka a másik szereplő, aki szeret a tanyára járni, ott szorgoskodni. Viszi a tacskó méretű kutyáját is, hadd élvezze ő is a szabadságot.
  Az asszonykának szót adok, dőlt betűsen fog beszélni. Az emlegetett nevet megváltoztattam.

  Folytatás...

  Vakegérke 3 éve 7

 • RoggyantVilág - XXXL Világ

  Zana atyánk már alkotott maradandót, például egy fiút, aki a Ganxsta "Döglégy" Zolee névre hallgat. Hamar megvolt vele, most azonban nagyobb fába vágta a fejszéjét.

  "- A hagyományos Való Világ műsor helyett kitaláltam az XXXL Világot, amelyben 6o évestől 1oo-ig jelentkezhetnek azok, akik kedvet kapnak ehhez a játékhoz. A szabályok ugyanazok lennének, mint most de a nyeremények változnának. A nyertes 1o évig 5o ezer forint nyugdíj kiegészítést kapna, lakás helyett a legelitebb nyugdíjas házban egy szobát, autó helyett pedig három évig egy gépkocsival rendelkező sofőrt, aki kedve szerint oda szállíthatná, ahova szeretné."

  Még csak a részletek kidolgozásánál tart, de nagyon remélem, hogy megvalósul az ötlet. Ebben segítségére van Esztergályos Cili, és egy neves médiaszakember, akinek személyét még nem fedte fel.

  Forrás

  Hajrá, nem csak a húszéveseké a világ! :)

  2015 04 16. A forrás már nem él.

  Vakegérke 3 éve 4

 • NyalóVilág: nekem nyolc - VV8 - ValóVilág 8

  Meghalt a király...
  Tudom, egy kicsit túlzás, de ez jutott az eszembe. A NyalóVilág 7 bezárta kapuit, a játékosok utolsó eresztése is hazament. A nyertes örül, a többiek szívják a fogukat.

  ...éljen a király!
  Hosszú szünet következik, aztán szép lassan besompolyog estéinkbe a NyalóVilág 8. Új játékosok, új remények, új balhék.

  A játék hivatalos oldala

  Az információkkal igyekszem naprakész lenni, és remélem, hogy (hagyományainkhoz hűen) ebben segítségemre lesztek.

  2016, január.
  Elmúlt az ősz, nem volt NyalóVilág. Új ígéret, miszerint idén ősszel lesz.
  "Különös műsorforma lesz 2016 őszén az RTL II-re kerülő Való Világ powered by Big Brother: médiapiaci spekulációk szerint az RTL azért vette meg a BB-t, hogy a TV2 már ne férhessen hozzá a száznál több országban - nagyon sok helyen sikerrel - vetített formátumhoz. ... Lesznek szabályváltozások, ezekről később lesz döntés, hiszen még a casting sem indult el, nem kell sietni. Annyit azért megtudtunk, hogy nem a klasszikus formát veszik elő, amit a magyar nézők 2002 őszén láthattak, és nem is készül belőle celebes vagy VIP változat."
  Forrás

  Folytatás...

  Vakegérke 3 éve 2813

 • Friss hús! Egyenesen a saját húsüzemünkből!

  No persze...

  Időnként leárazzák a marhalábszárat, én pedig megveszek egy jó nagy darabot. Otthon konyhakészre kockázom, és amit nem használok fel, az megy a fagyasztóba.
  Egy alkalommal a Spuriban fóliásan vásároltam egy cirka másfél kilós darabot. No nézd csak, cimke van rajta. Német a lelkem, nem ám magyar legelőn hizlalt magyar tarka lábszára.
  Tudomásul vettem, bár rögtön eszembe jutott a reklám.

  Újabb akció, ezennel az Interspurit gazdagítottam volna. Egy cég, azonos zseb.
  - Jó napot kívánok, marhalábszárat kérnék, méghozzá fóliásat. Két kilóig jöhet.
  Az eladó visszaköszönt, készséges volt, kis türelmet kért, és bement a raktárba. Kihozott két darabot, és sajnálkozva közölte, hogy mindkettő három kiló fölött van. Kisebbet nem talált.
  - Sebaj, a könnyebbet kérem.
  Az eladó rátette a mérlegre a húsokat, aztán a nehezebbet félretéve kést fogott.
  - Már elnézést, nem kértem, hogy feldarabolja. Úgy kérem, ahogy van.
  Az eladó közölte, hogy a fóliát nem adhatja, le kell vágnia a húsról. Kérdésemre, hogy miért, a válasz az volt, hogy ez a vezetőség utasítása.
  - Csak nem a reklám becsületét védik?
  Válasz nem volt, csak vállvonogatás.
  A marhalábszár ment vissza a raktárba, dacból nem vettem meg.

  Magyar szájba magyar marhalábszárat!
  A reklám azt sugallja, hogy a cégnél magyar hústermék vásárolható.
  Átverés.

  Folytatás...

  Vakegérke 3 éve 117

 • Cölöp vagyok, verjél ki... Ja, nem. Celeb vagyok...

  Indul a banzáj, ma este 21:05-kor kezdődik a rötölö klubon.
  Hivatalos oldal

  Online is nézhető a műsor.

  Lesz ott mindenféle cölöp. NyalóVilág győztes, transzvesztita, Bejja asszony, meg a többiek.
  Érdekes, Baukó Évát nem látom a szereplők közt, pedig arról volt szó, hogy ő is benevez a dzsungelkirálynő címre. No mindegy, majdcsak kibírjuk valahogy a hiányát.

  Édeni környezet. Majmocskák, meg elefántok, meg gazellák, meg kuduk, sőt, Balázs őzeket is említett.
  Aztán ugye arrafelé nem ritka a fekete mamba, és a köpködő vipera. Sebaj a stáb bespejzolt ellenmérget.

  Szépreményű cölöpjeinkből kettő máris kiakadt, pedig még be se tették a lábukat a táborba.

  Nézzük, lesz-e valami szórakoztató, izgalmas a sorozatban. A szereplőkre gondolva azt hiszem, hogy lesz.
  Ha kedved van hozzá, akkor gyere, vesézzük ki az eseményeket. Arra viszont megkérlek, úgy tedd, hogy a modiknak ne legyen okuk zárni a topicot. Előre is köszönöm. :)

  Vakegérke 3 éve 1439

 • Emberség, vagy önvédelem?

  Ez a kérdés, válasszatok!

  Afrikában áldozatait szedi az Ebola. Ez egy dolog, de a járvány világméretűvé duzzad(hat). Most éppen Texas államban jöttek rá, hogy őket is veszélyezteti a halálos kór.

  "Nagy az idegesség a texasi Dallasban, ahová egy Libériából érkezett férfi hurcolta be az Ebolát."
  "... legalább nyolcvan-száz emberrel kerülhetett kapcsolatba, köztük ismerősei gyerekeivel."
  Forrás

  Európa sem mentes a fertőzéstől. Kell ez nekünk?
  Szilárd meggyőződésem, hogy nem!

  Eleinkben még élt az egészséges önvédelem. Járványok idején őrizték a településeket, idegen meg sem közelíthette. Ha próbálkozott, életével fizetett.
  No, ennyire gonosz nem vagyok, de amondó lennék, hogy a fertőzött területeket izolálni kéne. Befelé menjen aki akar, de kifelé egy lélek se juthasson. Amit a humanitárius szervezetek be akarnak juttatni, de majréznak bemenni, azt el lehet juttatni oda ejtőernyővel.

  Jó, tudom, kegyetlen vagyok. Ám az viccnek is rossz, hogy emberséges, vagy egyéb okokból az állam területére belépő, fertőzött országból érkező személy netán elterjeszti a halálos kórt.

  Emberség, vagy önvédelem?
  Ez a kérdés, válasszatok!

  Vakegérke 3 éve 239

 • Hétköznapi bosszúság

  A sétányon battyogtam hazafelé, kezeimben egy-egy megtömött szatyor. Előttem jobbra, de nem a járófelület szélén egy fiatal nő lassan tolt egy babakocsit, amelyben egy kislányka vígan kacarászott. Szemből is jött egy babakocsis nő. Ő a baloldalon haladt, szintén nem a járófelület szélén.
  Bőven elférek közöttük, nem gond.
  Előttem pár méterre értek egy vonalba, és bár a jobboldalon lévő nő is látott, hiszen hátranézett, egymás felé fordították a babakocsikat, gondolom tracsizni akartak.
  Sorompó zárva, paraszt, kerülj ki. Valami ilyesmi üzenete volt a dolognak.
  - Köszönöm, hölgyeim, nagyon kedvesek. - Ennyi volt a reakcióm, vettem egy balos fordulót, és átmentem az ember szélességű résen. Hozzáteszem, jobbra sem volt több hely.
  - Elég széles a sétány! - Csattant a közelebb lévő hölgy hangja.

  Valójában ennyi a történet. Csuda tudja, talán korral jár, vagy mifene, engem nem csak bosszantanak, hanem szomorúvá is tesznek az ilyen szituációk.
  Mi a fene lenne, ha a két nő nem foglalja el a sétány közepét egymás felé fordítva a babakocsikat úgy, hogy jobbról-balról csak egy-egy ember fér el mellettük? Mi lenne, ha csak egymás mellé tolnák a babakocsikat, és úgy tracsiznának? Mi lenne, ha még le is húzódnának a sétány szélére? Uram bocsá', mennyi idejükbe került volna, ha látva útirányomat, nem zárják le előttem az utat?

  Folytatás...

  Vakegérke 3 éve 48

 • Mennyit ér egy jó csengésű név?

  Kevin Costner is eladta magát.
  A magyar reklámot nem találom, de végtére is nem mindegy?

  Ennyire sóher lenne? Kétlem.
  Ha kevés pénzre van szüksége, tuti nem vállalja be. Ha meg sokra, azt kétlem, hogy ez a reklám szereplés fedezi.
  Akkor miért díszeleg azzal a konzervvel?

  Értékcsökkenés. Ez a szó jutott az eszembe. A fenébe is, Kevin Costner számomra sokkal, de sokkal többet ér annál, minthogy egy konzervet legyen kénytelen reklámozni.

  Volt valami duma valahol a reklám szakmában, miszerint létezik az az összeg, amennyiért korpás a fejem.
  Én egy sokadik senki vagyok, de ha valami csoda folytán felkérést kapnék, hogy legyek egy reklámfilm (fő)szereplője, témától függően nagyon megkérném az árát.

  Kevin Costner neve vajon mennyit ér?

  Vakegérke 3 éve 13

 • NyalóVilág: a hetedik te magad légy - VV7 - ValóVilág 7

  2014 05 11.
  A NyalóVilág hatodik játékának vége. A rötölö azonnal bejelentette, hogy lesz ám NyalóVilág 7, már csak az a kérdés, hogy mikor kezdődik.
  A játékra itt lehet jelentkezni.

  Tudom, korai a topic, mégis megteremtettem. :)

  2014 05 12.
  Alakulnak az események. Fr0z3n fórumtársunk jelentkezett a játékba Zsolti néven, a magányos farkas kategóriában. :)

  2014 05 21.
  Fr0z3n bejelentette a topicban, hogy behívták casting-ra, méghozzá június 6-án 12:00 órára. Drukk indul.

  2014-06-09.
  Fr0z3n mégsem megy ingyenélőnek.

  2014-11-04.
  Már tuti, hogy 16-án indul a celebjelöltek vetélkedője. Valami dagadt nővel reklámozzák, aki zabál, meg borotválkozik.

  Folytatás...

  Vakegérke 4 éve 4439

 • Hülyítés, vagy erőszakoskodás?

  Anno beregisztráltam a Díjnet oldalára. Kényelmessé teszi az életemet. Ha számlám érkezik valamelyik szolgáltatótól, akkor továbbítja az OTP NetBank-ba, én pedig értesítést kapok. Ez a szolgáltató, ennyit kell fizetni, ez a határidő, csókolom. Pár kattintással túl is vagyok a fizetésen, utaláson.

  Főtáv, Díjbeszedő, Elmű.
  Ők voltak a kiválasztottak, vagyis az a hármas, akiknek a számláit a Díjneten keresztül intéztem.

  Csak voltak hárman, ugyanis az Elmű elhatárolódott a Díjnettől, amely döntésről értesítést is kaptam. Ebben a Díjnet sajnálkozva közölte a száraz tényt.

  Messze még a februári óraleolvasás, annak bejelentése, de lassan ideje lenne intézkedni. Már épp elkezdtem, amikor jött egy újabb értesítő a Díjnettől, mely szerint heuréka, megoldották a dolgot. Kattintsak "ide", és megegyezünk.
  Kattintottam.
  A dolog lényege az, hogy beállítanak nekem egy e-mail címet, az Elmű ügyfélszolgálaton ezt adom meg számlaértesítési címnek, pipa az e-mail értesítő négyzetbe, és jó lesz nekem. Ezt a részt a Díjnet is elintézi, ha megadom az Elmű ügyfélszolgálat belépési adataimat. Na ne már, személyes adatokat adjak meg? A kiskutya fülét.

  Folytatás...

  Vakegérke 4 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.