- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
-
antikomcsi
veterán
Még nem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem az utolsó dupla adást. Eleve tudom, hogy ki nyeri, ráadásul olvasva a hozzászólásaitokat, attól tartok, csak felbosszantanám magam. Még gyűjtök rá egy kis erőt, aztán meglátjuk.
-
LamaCube
addikt
-
Shadowfax
addikt
Amikor a nyikhaj átfutott a célvonalon, kikapcsoltam a tévét. Nem voltam rá kíváncsi, hogyan ünnepli saját magát. Most kicsit sajnálom, hogy nem tudtam előre, hogy ő győz, mert akkor nem néztem volna az utóbbi két hétben. Messze a leggázabb évad volt.
De ha lesz jövőre és Vakegérke nyit topikot, akkor nézni fogom.
Jövőre Veletek ugyanitt! Kellemes Ünnepeket és Boldog új évet kívánok minden topiktársnak!
-
glutamin
őstag
-
totron
addikt
Ja és nem fifikának hívnám ezt, meg nem is tudom miként aposztrofálták még olcsó diplomatikussággal.
Viszlát, topiktársak, jó volt megtárgyalni a mindent is, találkozunk a következő évezredben.
-
totron
addikt
Erre mondják, hogy tudtam, csak nem sejtettem. Győzött a jó magyar proletárkultúra, sokak lelke boldog most. Mentsük fel Hollót, mert hát fiatal. Ott van Dóri is mellé, de hé, aki szintén fiatal, tehát ezt az érvet kilőhetjük. Jó kérdés, hogy utálhatunk/szerethetünk-e valakit pusztán a kulturális közeg miatt, ahonnan jött. Meghatározó, az biztos. Amíg ez a buzi nyomogatta le a krumplit, addig Dóri utolsó pihegéseivel is visszacsavarta az üres miniPET kupakját és még teljes alakban meg is köszönte a vizet. Na EZ a különbség, drága barátaim. A kacsadobálós jelenet is beszédes volt.: azt sem tudom mit csinálok, de keresztbe teszek a másiknak. Kiváló kórkép. Nálam győzött a kiscsaj.
Szerkimerki.: Zoli leesésekor nyomott egy rikoltós IGEN!-t. Normális, bassza meg? Áh. Alázattal győzni. Na ahhoz talán egyszer felnő (vagy nem), de akkor sem volt a mostani formájában kellemes.
-
Vakegérke
félisten
-
LamaCube
addikt
Hát ennek is vége...
Most láttam először ezt a műsort. Vegyes érzelmekkel vagyok iránta, de ha lesz következő évad és Vakegérke nyit topikot, akkor biztosan nézem.
Celeb vagyok ments ki innen-t várom nagyon Balázs és Vadon Jani miatt érdemes nézni meg jól szoktak castingolni is. Persze lesz VV is úgyhogy lesz min pörögni
Vakegérke köszönöm a lehetőséget!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
-
Vakegérke
félisten
Hollóé a suska. Kíváncsi lennék, hogy mennyit kap belőle a családja.
Ha Dóri magával vitte volna a bicskát, lazán győzött volna.
Szép volt, kislány!
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
-
Vakegérke
félisten
Dóri hatalmas hátrányt dolgozott le. Most se áll jól, de remélem, hogy ez is szerkesztői vágás és megnyeri a játékot.
-
LamaCube
addikt
Holló levette a tarisznyát a pucolásnál.
-
Shadowfax
addikt
-
LamaCube
addikt
Ezek nem feladatok, hanem hogyan csesszünk ki a másikkal. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen bála több száz kiló. Értem, hogy Holló se egy izompacsirta, de pl. Zoli lenne ott azért fizikailag előnyben lenne. Bár Dóri annyira figyelmetlen, hogy meg is érdemli, ha kikap. Holló a műsor kezdete óta a többieket figyelte minden játékba úgy látszik ez a szabályozás neki kedvezett, ami a játékokban volt.
-
Vakegérke
félisten
Csóró Dórinak lesz még gondja, a bicskát nem hozta magával, pedig kell a krumplipucoláshoz. Vissza kell majd szaladnia érte.
-
LamaCube
addikt
Szerintem ráérsz visszanézni később.
-
antikomcsi
veterán
Csuda vigye nem tudom nézni, későn értem haza, most csinálom a töltött káposztát, számításaim szerint olyan 01:00 óra körül lesz kész, de addig szerintem nem kerül fel reklámmentesen sehova, hisz kb. fél éjfélkor lesz vége. Tudom, hogy ki nyeri meg, de a feladatokat azért megnézném. Majd megkérdem, hogy érdemes e visszanézni gyorsan, vagy ráér, amikor lesz egy kis szabadidőm, mert ez a mostani 3 nap nagyon tömör lesz.
Nektek jó szórakozást az "élőshowhoz"!
-
LamaCube
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
Shadowfax
addikt
Ezt a Holló gyereket nagyon tolják... Pedig nekem nem volt szimpatikus, ahogy mindig lesett a másikról, a lakatot se a számolás alapján nyitotta ki, stb.
-
LamaCube
addikt
Henry gyerek is elásta magát... Azt mondta nincs harag, erre csak beszólt, hogy ki tartotta a taktikát és ki nem....erre Hollónak segített. Basszus és nagyon úgy érzem, hogy pont az fog nyerni akit semmiképpen nem szeretnék
-
Vakegérke
félisten
Nekem úgy tűnik, hogy ennek a játéknak Zoli lesz a vesztese.
-
LamaCube
addikt
Úgy látom a Survivorból súgott valaki a feladatoknál, mert eddig is sok volt a hasonlóság, de ez kompletten ugyanaz. Mi a tököm közé van egy farmhoz azt nem értem. Asszony nem látott még 1percet sem, de egyből azt kérdezte, hogy ez tv2-és Survivor?
-
LamaCube
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Sutyerák Barbi hozza azt a neveletlen, faragatlan, suttyó formáját. Holló igazán elküldhetné a 3,14csába.
-
LamaCube
addikt
Basszus ez a Jollyné egy átok
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Shadowfax
addikt
-
LamaCube
addikt
-
totron
addikt
-
LamaCube
addikt
Huh... Most lesokkolódtam teljesen
Ilyen hebehurgya szabályokkal meg játékokkal nagyon ritkán lehet találkozni ilyen jellegű műsorokban. De ez kimondottan jellemző a Tv2-re pl. Totem.
Már eleve ez a baromság, hogy szavazatokkal jut be 5 emberből 2, aki már döntős. Ez egyszerűen .... nem is találok szavakat. Hollónak 2 szám sem stimmelt és mégis bemákolta a jó megoldást. Vagy tényleg feszegette a lakatot, amit ugye nem mutattak vagy nem tudom, hogyan tudta így bemákolni. Gondolom a szabály annyi volt, hogy nyjljon a lakat a számok azok le vannak sz..va. Ennyi erővel fogtam volna azt valami vasdarabbal szét vertem volna. Nyitva a lakat? Nyitva
Hogy ma milyen felfordulás lesz azt el se tudom képzelni az előzetesből kiindulva. Én már csak egynek szurkolok, hogy nehogy holló nyerje. Bár neki olyan sok támogatója nincs, mint pl. Dórinak. -
totron
addikt
Reméltem, hogy legalább a végére, jelzésértékűen szétbontódik a házaspár, de nem. Holló bejutásán nem lepődtem meg, szerintem a készítők úgy ahogy van elengedték a produkciót, de komolyan semmi esetre sem veszik sem saját magukat, sem a szakmájukat, sem a nézőket, komolytalan. Holló szimpatikus volt, de egy ideje már nem az, kiugrott az ifjonti, törtető jellemhibahalom.
-
antikomcsi
veterán
-
Vakegérke
félisten
Holló győzött, így Gyepiék mehettek haza.
De!
Rosszul számolta össze az állatokat. No most vagy malaca volt, vagy kajakra húzta a lakatot, miközben forgatta a számkódot.antikomcsi: Egyetértek. Nem ártott volna megnézni, hogy mi lett a számolásának a végeredménye, és ha nem stimmel a kóddal, akkor ki kellett volna zárni a játékból.
-
antikomcsi
veterán
Én ezt nem fogadtam volna el. A feladat nem az volt, hogy vaktában tekergessük lakatot, és bízzuk a szerencsére a dolgot, hanem egy konkrét számot kellett volna megfejteni, ami hollónak nem sikerült, hisz a rész számoknál a négyből csak kettőt sikerült megszámolnia helyesen a másik kettő pedig nem stimmelt, így a végeredményt sem fejthette meg semmiképpen.
Szóval nem volt korrekt, de ezen már nem lepődök meg.
-
Vakegérke
félisten
Zoli és Dóri továbbjutók. A többiek vért izzadnak, hogy harmadikként beléphessenek az elit kategóriába. Az egy dolog, hogy rohangászni kell. de megszámolni az ugrándozó nyulakat, tekergőző kígyókat, csoportosuló szárnyasokat nem egyszerű feladat.
Az egérkék nem jelentenek gondot, ők szeretni valóak.
-
Vakegérke
félisten
A malacperselyekkel malacuk volt. Épp hogy össze tudták szedni a tízet, amennyi a kitűzött cél volt.
A nyalánkságok készítésénél Dia elb*szta a kürtőskalácsot. Utána aljas, bicskanyitogató módon mondta Dórinak, hogy "te mindent tudsz", így rábízta.
Ami a családlátogatást illeti, Gyepiék vitték a prímet. Ahogy Dia rohant a gyerekeihez, azok meg hozzá(juk), az a szeretetről szólt. A többi játékos szinte kényszeredetten fogadta a hozzátartozó(ka)t.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
antikomcsi
veterán
-
LamaCube
addikt
Én reklámok nélkül nézem, mindig másnap. De lehet most kivételt teszek.
Azt nem értem, hogy ennek a Bunkó Évának honnan vannak az információi? Azt hittem csak RTL-es műsorokat spoilerez el. -
antikomcsi
veterán
-
LamaCube
addikt
Nekem ez volt az első, amit láttam.
Egy farmhoz nem sok köze volt a feladatokat elnézve.
Sok mindent nem tudok hozzáfűzni a hozzászólásokhoz, mert szinte mindegyikkel egyetértek.
Akin jól elszórakoztam az Zsóti gazda neki jól áll ez a szerep. Demcsákot eddig és ezután se fogom kedvelni. Igazából az a gondom, hogy nem tudtam senkinek sem szurkolni az egész évad alatt ebből az ötből se tudnék választani. Ha a szerkesztésnek hihetek, akkor Gyepiék próbálkoztak a legtöbbet és a versenyeken sem teljesítettek rosszul, ha ezt nézem, akkor valamelyikük érdemelné meg, de nekik dupla az esélyük, ezt meg nem tartom fairnek. Bár, ha lett volna a többieknek esze, akkor már rég szétválasztották volna őket.
Egyet remélek, hogy nem Holhó fogja nyerni, mert értem én, hogy "őszintén" játszik, de az összes feladatnál csak a többieket leste. Szerintem még a fütyijét is más segíti berakni a helyére... -
antikomcsi
veterán
Bizony vége, hamarosan megtudjuk ki nyeri! (Köszi Éva)
Viszont el kell mondjam, hogy ennek az évadnak a sava-borsát Ti adtátok hozzá itt a topikban, mert vagy a vágás nem volt jó, vagy a szerkesztés, hogy mi kerüljön adásba, de nekem ez a széria tetszett a legkevésbé. Az első volt a legjobb, az talán a viasaton ment, a második számomra érezhetően gyengébb volt minden téren, de ez még azt is alulmúlta. Valahogy maga a farmerkedés kevés volt nekem benn. Aztán nem láttam eleget szenvedni a résztvevőket, túl sok volt az üresjárat, amikor ugyan azt ismételgették, felesleges dolgokat húztak el túl sokáig, nem tetszett, hogy nem kínlódott mindenki a pajtában, nem tetszett az érezhető belenyúlás a műsorba, és igazából egy olyan játékos sem volt, akinek tudtam volna szurkolni.
Viszont ha lesz következő menet azt is nézem, mert az ember mindig reménykedik, hogy most biztos jó/jobb lesz.
-
totron
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
totron
addikt
Ennél csak a Viki kötélen függeszkedése volt uncsibb és egyértelműbb. Henry elengedte, csak kamuból kalapál. Miért nem veri bele rendesen? Ott ágaskodnak.
-
antikomcsi
veterán
Nem tudom mi volt a célja a készítőknek, de sikerült a Gyepes házaspárt biztosan együtt tartaniuk! Gratulálok!
-
Vakegérke
félisten
Jaj, Dóri, ne cifrázd. Pakold meg a jellel Zolit, Gyepi Henryt küldi párbajozni, és kész.
-
totron
addikt
1 bites, széles néprétegek számára is biztosan érthető üzenet erőltetett erőltetése: Zsuzsa béna mesterkéltséggel pendíti meg a vágott anyagban huszadszorra is, hogy ki kellett állni magadért? Jehh. L0L és bruha, Dóri azon agonizál, hogy kivel milyen lesz a kapcsolata az elkövetkezendő napokban a farmon. Jó sok napról van szó, az biztos. A farmházat is otthonnak hívja.
Bájos. Ő ezért szerepelt a műsorban. Zoli tényleg kettősügynök: "majd utána mondom". Dia hangleejtése egyattamerő álszentség, ezt nem lehe elrejteni, kicseng. Lehet benne őszinteség is, de abból van a kevesebb. Hendry könnyen marad ember, eleve sem csóringer. Holló leplezetlenül őszinte a kiválasztás előtti indoklásánál, botrányosan rossz politikus lenne belőle.
Tudjuk, játék és taktika, meg fiatal, de emberileg nem szimpatikus. Miközben ezt írom, azt sem tudom ki kire rakott. Olyan vagyok, mint a szelfizők, akik képtelenek megélni a pillanatot, mert mobiljukkal pont kitakarják a pillanatot.Ubdáte: Dóri szétesett a jelöléstől, még ha érti is a felrázási szándékot. Mivé fejlődik? Hogyan fog reagálni 10, 20 év múlva?
antikomcsi, nekem is sok, máskor is beleszóltak, csak nem ilyen látványosan. Nagy pénzű produkció, mindenki biztosra akar menni. Más kérdés, hogy az élvezeti érték alaposan lecsökken így.
-
antikomcsi
veterán
Ez egy játék, mindenki úgy játszik, ahogy akar, ha szimpatikus, ha nem. De milyen alapon kavarnak így bele kívülről, milyen jogon szólnak bele a műsorvezetők és befolyásolják a játékosokat? Nekik vezetni kell a műsort nem alakítani kedvük szerint. Ez túl sok.
-
Vakegérke
félisten
Henry megérdemelné, hogy kiszavazzák. Nagyon belesz*rik a közös munkákba.
-
antikomcsi
veterán
-
Vakegérke
félisten
Megy ám a taktikázás, hogy kit szavazzanak ki. Majd kiderül.
Henry kiengedte a lábasjószágot. Ahelyett, hogy visszaterelte volna őket, lefeküdt a hintaágyra pihenni.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
antikomcsi
veterán
-
totron
addikt
Szerintem is uncsi így. Kiélezett küzdelmet jó sok sportszerűséggel, emberséggel, váratlan fordulattal, ezek az igazi csemegék. Ritkán jön össze, pedig nem tudom mennyi pénzből csinálták. Mindegy, a népnek bejön, a visszacsatolás, a bevétel megvan, a szereplők is élményekkel gazdagodtak, tehát jó. Még ha lehetne jobb is. Athina mondjuk végigszopta pajtai létet és csak azt.
-
antikomcsi
veterán
-
totron
addikt
Koloncság: lemodellezi az ősemberi állapotokat. Mára sem változott ez sokat. Na meg kell a show, ez egy tv. Miből jött le az, hogy előre kitalálnak vélném a játékokat? Nem gondolok ilyet.
-
antikomcsi
veterán
Szerintem a feladatok már megvannak előre, nem hiszem, hogy akkor találják ki, és ez a tegnapi pont Andornak való lett volna, biztosan lepipálta volna az egész mezőnyt.
Most nem Andort nevetem ki, hanem a szituációt. Éppen ezért érthetetlen a játékos válogatás, miért engednek olyan embereket a játékba, akikről eleve tudják, hogy csak töltelékek lehetnek, elbohóckodnak az első, második kiesésig, aztán viszlát. Elvéve a lehetőséget valaki elől, akinek valóban lehetne esélye. Mondjuk Andor ottlétére némi magyarázatot ad a nevével fémjelzett üzlet játéka, reklámja a műsor előtt, után, közben. De lássuk be rajta kívül teljesen esélytelenként indult Maúnika, és Athina is, csakúgy mint az előző évadban Bay Éva néni. Értem, hogy játszani szeretnének, meg biztos jól jön pár Forint is érte, de elég lélekromboló lehet úgy ott lenni, hogy a jópofizás mögött tudják, hogy ők a feláldozható kolonc, melyet az első adandó alkalommal le is vetnek magukról. -
totron
addikt
Ilyen módon nem lehet igazságosan kukoricázni! Gyepinek kedvezett a rendszer. Ez a sokadik 1bites feladat, amiben semmi fantázia, semmi kacifánt nincs. Nem az erőfeladatokkal van a bajom, hanem hogy egyértelműen kiegyenlítetlen a küzdelem. Hm hm és hm, ez ilyen, így kell elfogadni.
Az olajos feladathoz mondta Zsolti is, hogy a környékbeli falvak lakói pont ugyanilyen keserves, inverz termelékenységbe estek. Holló fogalmazta meg ismét jól és realistán, hogy ez reménytelen volt. Aki egyébként megint másolt egy versenytársáról. Elkélt volna 1 igazságnak nagyobb esélyt adó paraván, erre is hm. Az életben vannak ilyen esetek, amiket nem nehéz elengedni, mert annyira fényévekre van a megoldás törtrésze is. Fogkefével is fel lehet mosni a házat, csak nem jellemző, hogy nekiállnak az emberek. Nem mindennel éri meg szarakodni. Nálam a bab szelelésénél, termesztésénél van az egyik választóvíz. Ez túlmutat eszközismereten, technológián vagy a cselekvők vitalitásán.
Baukó nyilvánosan lebaszásra fog kerülni, ha vége a szériának. A produkció nem tudom miért nem akasztott a nyakába egy pert. Barom ösztönlény.
Noéminek jó csöcsei voltak, Dórinak viszont jó combjai.
Mindegyik szereplőnek olyan munkája van, ahol ilyen jó szabadságot kap? Kapnak fizetést a nyereményen kívül is? Nem világos.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Az olajos fiaskó betudható a segédeszközöknek, meg a nemtörődömségnek is. Talán a "medence" ásás helyett olajat kellett volna sajtolni. No persze ha senki nem olvasta el a leírást, akkor honnan tudják, hogy mi a folyamat menete. Amit vittek bemutatni, az szégyen.
Újabb 1 milkóval kevesebb a fődíj. -
antikomcsi
veterán
Ebben a műsorban lehet az ember egy született farmer, és/vagy hatalmas taktikus, de mindegy, mert ha béna, vagy mondjuk nem túl ügyes a játékokban úgy is kiesik. Mondjuk fordítva is igaz. lehet valaki sík hülye, ha ügyes a játékokban eljuthat a döntőig.
Nem hullajtok könnyeket Noémiért. Bár igaz, hogy nem is tudom megtenném e valakiért. Ha nem tudnám, hogy ki nyeri meg, mondanám, hogy talán kinek szurkolnék, de nem mondom, mert akkor már gondolhatjátok, hogy nem ő fogja.
Én azért elküldeném a francba Baukó Éva kisasszonyt, ha találkoznék vele. Oké, hogy problémája van X Y-l, de velem mi gondja van? Az én szórakozásomat miért teszi tönkre?
-
Vakegérke
félisten
Csóró Noémi hazamegy. Rosszul gazdálkodott a lapokkal. A nagyok elfogytak, a kicsikből nem tudta tovább építeni a tornyot.
Némi vigasz, hogy Dóri maradhat. Sajnáltam volna, ha kiesik. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
Ennyire belesz@rni egy feladatba
Zsuzsa mondja, hogy nincs megtiltva egymás nézése másolása, erre kérdőre vonja Hollót meg megjegyzéseket tesz rá. Mivan???
Természetesen nekem se szimpatikus ez a tett, de ha ilyen balfék az egész tv2 kreatív stábja, hogy ilyeneket benne hagynak egy játékban, akkor ez van.
Azt se értem /de igen/, hogy minek kellett rákérdezni Demcsáknak, hogy miért laktak 11-en.
Nem is tudom kinek szurkoljak egyszerűen senkiben nincs semmi akarás, esetleg Gyepiékben, de nekem ők olyan képmutatók. Esetleg "Hendry catmannek, mert ő elejétől fogva olyan szarok az egészbe forma
-
antikomcsi
veterán
-
totron
addikt
Elfáradtak.
-
Vakegérke
félisten
-
antikomcsi
veterán
Ez a Holló gyerek nem valami szimpatikus nekem, főleg, amikor megnyer valamit.
A feladatról is szót ejtve, megeszem a kalapom, ha sikerül nekik mindenből 2 liter olajat sajtolni. Főleg, hogy nem sajtolnak, hanem őrölnek. Amúgy az sem korrekt, hogy van rá két napjuk, de közben elhívják őket játszani együtt meg kettesével is.
Azzal az őrlővel egyébként lehetne pucolni a tökmagot, azt olvastam, hogy így csinálják, csak kéne még nekik valami kompresszor, vagy ventilátor.
Tök/naparaforgómag pucolás. Forrás Internet :
Hántolómalomban hántoló géppel ami két ellentétesen forgó durva rovátkolt malomkő aminek a közepébe szórják a magot közötte rést állítanak be és a kő a héjba belekapva összetöri a héjat amit aztán szórás közben levegőfúvással eltávolítanak a magbél közül.. -
totron
addikt
Na most utáltam meg a Holló gyereket, még ha szellemi szerző Zoli is volt, nem állt tőle távol (pont passzolt) az sportszerűtlen módszer, amivel élt. Kivillant az, ami eddig is megfigyelhető volt benne, de ebben a mértékben és ilyen alkalmazásban már nem elfogadható (nekem). Az indoklás csak növelte az antipátiát. Kimaradt a hideg salakevés reggelire és a szoba egyik felében való kuporgás, hogy le ne essenek, mert a padló másik fele hiányzott --- leszarom.
Zsuzsa következetesen mellőzi a legyetek szívesek terminust, pedig létezik. T/2-höz nem a légy szíves passzol. Gratulálok a dicső nép helyes neveléséhez.
Görcsölnek, de az igyekezetből nem nagyon lesz olaj.
De, ha bélrendszerrel sajtolják. -
Vakegérke
félisten
Holló nyerte a játékot, a zöldektől meg Noémi. Holló "csalt", mert a második négyet jegyezte meg, az első négyet meg Noémitől leste el.
Hát persze, hogy az egy milkót választotta, nem a hámozott magokat. Érthető, de ha így megy tovább, marad valami a fődíjból?Görcsölnek, de az igyekezetből nem nagyon lesz olaj.

-
Vakegérke
félisten
Szerintem vajmi kevés olajat fognak termelni. Nem az őrlő az eszköze, na meg ha kisollóval pucolják a tökmagot, soha nem végeznek.
A memória játék nem a kék csapat erőssége. Zoli hamar leengedte a redőnyt, téves húzás volt tőle.
-
Vakegérke
félisten
-
totron
addikt
Zoli egy klasszikus, ártatlan börleszkfigura. Ahogy belesodródott a sárga megbeszélésbe, úgy minden másba is, szerintem ebben saját, hozzáadott akarat/érték nincs, megfelel az elvárásoknak, amit ráaggattak.
No nézzük?
-
Vakegérke
félisten
A pirosak egy rossz szót se mondhatnak a sárgákról. Mikor 3-3 tagot cseréletek, rájuk sózták a kígyó Sutyerák Barbit, az életképtelen Vikit és a feszültségforrásnak gondolt Noémit. Utóbbi pechükre sok borsot tört az orruk alá.
Ami meg Gyepiéket illeti, kár volt szapulniuk Gergőt, hiszen neki köszönhetik, hogy nem szakította szét őket, együtt maradva lehettek pirosak. -
LamaCube
addikt
Szavazás mindegy is volt, mert Gyepi is Gergőt választotta volna.
Sajnálom Gergőt! Jól irányította a sárgákat a termeléseknél.
Gyepiék tényleg csak kárognak mindenkire. Zoli számomra is kétszínű. Mondjuk elég inkorrektnek tartom ezt a "házaspárosdik" behívását is. A Totemnél is az volt a két testvér játéka. -
Vakegérke
félisten
Gergő egy másodperccel lemaradt, így vesztett. Így se megy haza üres kézzel, 1 milkót már bezsebelt.
-
totron
addikt
Dia szánalmas már a pillanatra sem szűnő önzésével. Mit görcsölnek ezen a pár napon? Házasságon belül is vonzóbb az, ha képes a másik átmenetileg megállni a saját lábán.
-
totron
addikt
-
Vakegérke
félisten
Erre mondtam, hogy gumicsont.

-
Vakegérke
félisten
A szavazás után 4-4 volt Gyepinek és Gergőnek. Zoli Gergőt mondta, aki Gyepit hívta ki, aki erőpárbajt választott. Jelenleg úgy néz ki, hogy a tegnapi kaja habzsi-dőzsi Gergőnek segít, de nehogy már végignézhessük a vasrudak hajlítgatását, éljen a reklám.

-
antikomcsi
veterán
Most mi van, ismétlést adnak? Esküszöm ugyan azokat a párbeszédeket hallom, már napok óta újra és újra.
-
Vakegérke
félisten
Ment a totózás, hogy ki szavazzanak ki. Immár élesbe fordult a dolog. Gyepi rágja a gumicsontot, nagyon a bögyében van Gergő.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
Nagyon hasonlítanak a Survivoros kihívásokra, ami tényleg nem egy farmhoz kapcsolható.
-
antikomcsi
veterán
Nekem is az a bajom a védettségi, meg az egyéb játékokkal, hogy nem kapcsolhatóak a Farm műsorhoz. Némelyik nagyon jó, nagyon ötletes, de nem ide való. Az dönti el, hogy ki lesz az év farmere, hogy meddig tudja kitartani a kezét, vagy, hogyan terel be golyókat a lukakba? Nem ilyen feladatok kellenének ebbe a műsorba. Nem tudom milyenek, de nem is nekem kell kitalálni. Legyen tehén fejés, kenyér sütés, borsófejtés, mit tudom én, de ne ilyesmik, mint most.
-
LamaCube
addikt
Ezek a védettségi játékok vicc kategória. totron-al egyetértek, hogy testsúly alapján kellett volna kimérni a víz mennyiségét. Kapásból a feladat kezdésénél tudtam, hogy Zoli lesz a befutó, mivel kajakozik kell az erős marok. és a legvisszataszítóbb az volt, hogy Demcsák meg is erősítette, hogy látszik, hogy az élsportolók vannak az utolsó 3-ban és mennyivel kitartóbbak, mint az átlagemberek. Mire várt, hogy majd Gergő lesz a top háromban?
-
totron
addikt
Valamelyik agyas kikiáltotta Zolit kettősügynöknek, Sylvi, ha igaz. Tőle furcsa volt, de akad annyi esze, hogy idővel belátó legyen, megismerje a másikat, a szituációt. Ám ha egy ilyet átvesz Dia, onnan nincs megállás. A műsorkészítőket sem érdekli egy felnőtt szintű helyzetértékelés, helyes értelmezés, ráerősítenek a Zolira húzott kétszinűségi vádra. Kiderül majd mennyire felel meg végül emberünk az újonnan kapott tulajdonságának.
-
totron
addikt
Beleférhetett volna a költségvetésbe az excsapatok színeinek száműzése nyakperecileg. Lehet mantrázni valamiről, hogy nincs, ha kiveri a szemed.
A vizeket minimum testsúly függvényében illett volna kimérni, így nem beszélhetünk kiegyenlített küzdelmekről. Volt 2 versenyző, akinek sem kaja a belezetébe, sem győzelem nem került a vállára. Gyepi legalább nem húzta feleslegesen, úgy is Zoller volt a tuti és valahol igazságtalanul való befutó.
Gergő nem vette észre magát, épp ebből volt a probléma, hogy az otthagyottságai ott is maradtak, ettől voltak otthagyottságok. Répaszedéskor megint ment az olcsó triggerelés. Komposzthelyről nem esett sok só, de ahogy emlékszem kijelöltek egy ilyet. Könnyű rádobni 1-1 csutkát jártában-keltében az embernek. Izzadtságszagúvá lesz így a műsor, ha ennyire rugdosni kell, elősegíteni a felszínre bugyogásokat. Hogy ez bújtatva vagy inkább ilyen egyértelmű direktben az izzadósabb, azt nem tudom. Nincs igazi konfliktus, így ilyenekkel töltötték ki a műsoridőt. Uborkaszezonban forgott, elvégre is.
-
Shadowfax
addikt
Azt nem értem, hogy nincs ott valami házirend? Ha az állatokat beosztották, ki melyiket eteti, ganézza, akkor esetleg a takarítást és mosogatást is be kellett volna osztani...
Gyepi és Dia egyre idegesítőbbek. Mártírnak érzik magukat, pedig nem kellene. Nyilván sejtik, hogy ők lesznek a következő célpontok a farmgyűlésen, mert a piros csapat felbomlott és a régi sárgák összetartanak. Azért tegyék a kezüket a szívükre, vajon ha fordítva lenne, ők nem sodródnának az árral?
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
A helyzet egyszerű. Ott kell hagyni a csetresét, almacsutkáit, ahol hagyta, akkor észreveszi magát.
Szegény éhes bandának fincsi kajákat mutogatnak, ha feladják a játékot. Gergő és Henry élt a lehetőséggel, dudára zabálták magukat. Még egy hely kiadó, vajon Dóri elég éhes, hogy feladja a küzdelmet?
-
Vakegérke
félisten
Hogy kibővítik a nyúlkarámot, az rendben van, de a nyúlfuttatás szerintem hülyeség. Megvan a veszélye, hogy meglép valamelyik.
Gyepi répaszedés közben rámutatott Gergő hanyagságára, aki ezt nem, de azt zokon vette, hogy nem időben szóltak érte neki. Végtére is igaza van.
-
antikomcsi
veterán
Perui Gergő nem mosogat, ő nem híve a mosogatásnak, otthon sem mosogat!
Ha én csak azt csinálnám, aminek a híve vagyok, nagyon boldog lennék, de sajnos vannak kötelességeim, amiknek ha nem is vagyok a híve csinálnom kell.Másrészt oké, otthon nem mosogat, a házi cselédje megcsinálja, de most nem otthon van! Mire fel várja el idegenektől, hogy pakoljanak, mosogassanak utána. Nekem sem tetszene, mert én sem azért mennék egy ilyen helyre, hogy egy idegen retkes tányérját, edényét sikáljam.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
totron
addikt
Igazságot akartak, csak éppen nem kaptak.
Tegnap írtam:
Athinának sikerült kétszer meghalnia, Gyepinek meg feltámadnia hamvaiból --- komolytalan.
Fene a reklámba. Zsuzsikát bezsákolnám és kizárnám: a bulinapon buligyilkos és még olcsó dráma mégolcsóbb megkeltésével is él. Arról nem is beszélve, hogy a
kiválasztást-kiszavazást is befolyásolta ezzel, nem is kis mértékben. A showért mindent. Jól meg is sorozták Szilvit. A legjobb melle a kiválasztáson Diának volt.
Zoli belesodródása a tanácskozási eseménybe vicces volt. Bevágnak-kiemelnek pár elemet, azokat ismétlik el 5x, azokból áll egy epizód, ez nem jó. Többet is be tudna fogadni a néző. Gergő indoklása a kék kendőt illetően is vicces volt, csak másképp. Nem akarta terhelni az expirosakat, na persze. Ők is el bírták volna viselni a tudatot. Krónikusan konfliktuskerülő a gyerek és szőnyeg alatti presszióval (passzív agresszióval) mozgatja a szálakat a kierőszakolt béke irányába (ő érezze jól magát).
Diának igaza van abban a tanácsban, hogy Sylvi bánná, ha nem harcolna normálisan, nem választana normálisan. A választása arról szól, hogy ne adja fel, mint Viki, így nem Zolit választotta, viszont Hollóról is tudta szerintem, hogy az erőt fogja, így kiegyenlítettebbnek ható párbajról lehet szó. Holló fog nyerni szerintem, hátországgal könnyebb, a hátország szárnyakat ad. Hihetetlen, hogy mennyien segítenek neki. Sehol nem lett volna a bénasága miatt, meg a segítségek is komolyak voltak. Nyert. Fákk. Sylvi nélkül nagyon nem lesz ugyanaz, erős karakter volt, ez is lett a veszte. Na meg a szűrővel járkálás. A Hollóval szembeni kedvelési kontraszt azért jó nagy volt, itt mutatta meg magát igazán. Csoporton belüli dinamikák alakítják az egyéni- és önértékeléseket, ilyen egy játék ez.
Hollónak beakadt kiskorában, hogy a teljesítésétől, teljesítményétől függ az, hogy mennyit látja az apját. Később hiába látja be az ember aggyal, hogy irracionális az összekapcsolás, levetkőzni már nem tudja. Ő meg ezért került be a showba. Érdekes, hogy menet közben mi válik bűnné, válóokká és mi nem. Illetve kinél mi nem és kinek a tükrében mi igen.A Gyepes házaspár nem értelmiségi. A többi sem kimondottan, de náluk látszik és ütközik ki jól láthatóan.
-
Vakegérke
félisten
Gyepiék számon kérték a többieken a Diát ért kritikákat, de mindenkibe belefojtották a szót. Most jobb?
-
Vakegérke
félisten
Én is a suskát választottam volna.

Nyúlkarám kész, lehet betelepíteni a lakókat. Ha jól értettem, őrizni is fogják őket.
-
antikomcsi
veterán
A tegnapi adást megnézve, úgy gondolom, hogy a két kiesett játékos párbaja így rizikós volt, jobb lett volna, ha 11-eseket rúgtak volna velük egymásnak, mondjuk 5-t és aki többször betalál, az jut tovább. Ebben talán még annyi rizikó sem lett volna, hogy Athinának sikerül.
A kék kendőről, mint nyereményről inkább nem is szólok, szánalmas húzás.
A játék egyébként a Farm szisztémáról teljesen átment egy ügyességi versenyekkel tűzdelt lelkiterrorba. Nem egy tanyasi reality ez már hanem inkább egy való világ paraszt házban. Vannak érdekességek a műsorban, de ez már teljesen nem az a Farmi, mint volt.
A mostani játék győztese választhatott. A pénzt kérte, ami a főnyereményből kerül levonásra. Miért kérne bárki mást? Ha megnyeri a játékot, hozzá kerül ez is az is. Ha meg nem nyeri meg, akkor legalább nem távozik üres kézzel, 1 misi már zsebben. Ezért nem lehet rá haragudni, racionális döntés volt.
-
Vakegérke
félisten
Nyulakat a szobába? Ez aljas, gusztustalan feladat volt.
Szerintem ezek életükben nem láttak még csúzlit, kivéve Gergőt.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
Szerintem nincs rendben, hogy Athina párbajozott Gyepivel. Benne volt abban a csapatban, aki megnyerte a termelési versenyt.
Az igazi nyeremény az lett volna, hogy mindenki védett a sárgáktól.
Holló úgy meg izzadt, hogy nézni is rossz volt és úgy örült, mintha egy kanadai favágót győzött volna le. Szilvin még egy csepp izzadság sem volt. Bár részemről mindkettő kieshetett volna.
Még mindig nincs favoritom, de a holnapi előzetesből kiindulva Gyepiék az eső ellenére is csinálták a teendőket ez plusz pont a szemembe. A többiek meg meggyőzték egymást, hogy nem éhesek az állatok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sorozatok
- Star Citizen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ingatlanos topic!
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest