Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#38210) Fel válasza joker1220 (#38175) üzenetére


Fel
addikt

Teljesen más kialakítású a páncélzatuk, emiatt tejesen másként is kell velük felvenni a védekező pozíciót. IS-7-tel mindig az ellenel szembe kell fordulni, IS-4-gyel pedig mindig rézsútosan, szögelve. Igaz ez esetekben is van rajtuk mit lőni.. IS-7-nél haspáncél (bár az is 150mm..), IS-4-nél pedig a torony alatti részt (esetleg még a lánctalpdarabokkal kirakott hasát).

A stock IS-4 tetű, és felfejlesztve sem lesz versenyautó. Mind a T34, mind az E-75 mozgékonyabb nála. A végsebesség még okés, de nehézkesen forog (belső lánctalp körül), és viszonylag kevés paci van a motorjában.

Az alap torony könnyen keresztüllőhető. Szeretem mindig, ha ilyet látok...Meglövöm szemből az egyik oldalát, oda a töltő, a másikat, oda a lövész... :)

Szóval alapon nem jó, felfejleszve viszont nagyon is, de nem a mozgékonysága miatt szeretjük :) .

Atlantis: Alapból ki vannak osztva bilentyűkre. 1-2-3 a lőszerek, 4-5-6 a fogyó cikkek helye. A szervíz ablakban tudod változtatni a sorrendjüket. Jelenleg úgy van, hogy kombinációkat kell nyomni a gyógy- és a szerelőcsomag esetében, mert száma van amoduloknak és a személyzet tagjainak is. Pl.: Nálam 4-en van a repair kit. Motor javítás 4-1, Löveg 4-2, stb... De szerintem még mindig gyorsabb, mint Ctrl+egerészni...
Viszont a 7.2-ben egy gombnyomásos lesz ez a procedúra, ha csak egy modul, vagy egy személy sérült.

Plasticbomb: Wot Logger.
Amiről joker ír, az az OTM, azzal a pillanatnyi sebzést láthatod, amolyan lebegő számos megoldásban. A 7.2-vel már nem lesz szükség rá, mert beépítésre kerül a játékba egy saját változat.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.