Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#17501) jahrn válasza -vitya- (#17498) üzenetére


jahrn
senior tag

Ja, csak gondolj bele h a szembe jovo jarmuvek nagy reszerol a 90mm-es agyu lepattan, vagy ha atmegy akkor nem sebez annyit h az ellenfel kisse lelassitson.. Utoljara is ugy tudtunk gyozni csak h amig a tarsak lefoglaltak az ellen foerejet addig en egy E-50nel besunnyogtam az ellenseges bazisra es elfoglaltam. De egyreszt ezert nem jart annyi xp mintha nagy harcban gyoznenk, masreszt egy hvy tanknak miert kell sunnyognia? Az lenne a dolgom h harcoljak az ellenseggel....
Es igen, lehet sokkal jobb algoritmust irni de akkor a varakozasi ido none. Mondjuk inkabb varnek tobbet mint feleslegesen foglaljam a helyet a csapatban.

Jelenleg tobb Maust/E-100at/IS-7et latok a T29-emmel mint szeretnek. + Ahogy elobb is itak, gyakran T8 van velem szembe a soron, etcetc..

[ Szerkesztve ]

(#17502) -vitya- válasza jahrn (#17501) üzenetére


-vitya-
őstag

az E-50 medium (a játék szerint) - mondjuk szerintem is elég heavy valami, ha 60++ tonna;-)

és ne haragudj, de ez tökéletes megoldása volt a szituációnak.

ja, vele SZEMBEN tette be, érted??? egyik oldalon a top az IS-7 volt, a másikon meg az IS....

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#17503) Iron Funeral válasza jahrn (#17497) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Én is szenvedek az IS-el, állandóan E-75 meg IS-4 komákat kell lőnöm, persze az ő legkisebb tankjuk egy Tiger(P) hogy jó nehéz legyen átlőni, vagy épp egy TD, hogy ne is találkozzak vele.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#17504) jahrn válasza -vitya- (#17502) üzenetére


jahrn
senior tag

Ok, igy mar erthetobb.
Szvsz egy T7nek meg fullon se kene talalkoznia T10-el.
Az IS talan annyibol szerencsesebb h a 122-es HEvel sem olyan gaz, de ettol fuggetlenul az sem oda valo. Es ne gyertek azzal h keressek olyat akit tudok sebezni, ez egyreszt kiszamithatatlan (taktika ugye) masreszt ahogy irtam gyakori h T8-ellen kellene felvennem a harcot az MM szerint. A legszebb ma az volt amikor odaat a legyengebb tank IS-3 volt, nalunk pedig meg M6 is befigyelt. GG

Hozzateszem azert, a T29 a 90mm-el a T8 medek ellen egesz jol helytall (amig nem kell sokat mozogni :D )

[ Szerkesztve ]

(#17505) -vitya-


-vitya-
őstag

ma volt egy nagyon érdekes hent, elmesélem - mert marhára ráérek itt a melóban éppen ;-)
előzmény: én marha előkerestem valami régi levélből ezt a WoT adatbázis-turkászt, és realizáltam, hogy a T92 hiányzott még, a bódottá-hoz...

platoon indul, marked_one-a (továbbiakban Zs elvtárs)l - jól meg is beszéljük, hogy mi hiányzik - kiderül, neki is a T92... Hát milyen dolog ez már? Nem használja a nép?

IS-4, 2db, csata indul. Murovankát északról védjük az elvtársakkal - a gaz ellennél meg (hoppá) T92;-)

Velünk van még némi IS7 meg egérke, a kapitalista ellenségünknek meg kettő IS7 jutott.

Az első pillanatban kiderült, hogy a mi 10-eseink úgy döntöttek, hogy minden jó filmet Charles Bronsonként kell kezdeni (értsd. fát kel vágni, mert az izmosító, és még férfias is, nyomokban) - szóval elbújtak az erdőbe. Ez már meg is határozta, hogy jó sok tapasztalatot fognak a beosztott elvtársak szerezni, míg a politikai vezetők és az NKVD-sek balalajkát pengetnek a susnyában - jó helyen vannak, legalább nem lőnek seggbe, ha taktikai visszavonulást fontolgatunk...

Meg is kaptuk a gaz ellen két IS7-jét. Na innentől kezdődött a dara, de olyan, hogy egy pálinkával jól megtoldott disznóvágáson nincs hasonló. Jött még velünk némi apró (IS3), ezen elvtárs hamar feladta az egyenlőtlen küzdelmet, a föld alá bújt szégyenében - aztán a meccs további részében maradt is ott - az arty meg tömörítette a földet felette.

Az első IS7-et orron döfködtük a bökőnkkel, vissza is tolatott rémülten - a másik nagyon okos próbált lenni, és elkezdte megmászni a kis dombot. Ott hőseink nyugszanak, sírhatjuk az! Hát nem hagyhattam. Felkúsztam én is, ekkor kiderült, hogy ezek suttyomban odahoztak még némi vasat (ISU, TigerII, T32, T-44).

Ekkor döntött úgy az ellen T92-je, hogy bemutatkozik. Köszönt nekem. Akkora malacot osztott ki, hogy gondoltam a maradékot visszaviszem neki. Minden esetre lődöztünk veszettül. Egy rövid idő után észrevettem, hogy a balalajkás grúzok még mindig az erdőben hesszelnek. Gondoltam is, hogy öltünk itt már eleget, nézzünk már hátra, ennyi idő alatt az elfek az összes vodkát megitták, ami náluk volt, és nem látnak semmit sem - lehet a faluban már ellen van. Volt is, szóltam is, hogy Zs elvtárs, gyerünk!, és szeretettel fogadtuk a félrészegen tántorgó E-75-t (lehet azt hitte light-al robog, úgy kanyargott vele, hátha elvéti valaki - na persze senki sem vétette el;-) )

Na most, hogy már teljesen elfogyott mindenki a környéken, piszkosul megindultunk a T92 felé - itt sajnos Zs elvtárs elfáradt - ledőlt pihenni. Keményen dolgozott na, a vodka is várta... Az államapparátus által az mi kis elvtársi csapatunknak kiosztott IS-4ben még volt 200 Harcipont, igazi orosz acélból. Ki is jöttem a trágyából, nyélgázzal, bő nyállal. Aztán az utolsó ellenfél is elém ugrott ki, egy méretes bokorból. Gondoltam is, hogy ha ez eddig sakkban tartotta az erdei pajtásainkat, akkor hogy ugrott vajon ide át. Ha meg nem tartott senki semmit a szétvodkázott balalajkások fejéhez, akkor meg mit ücsörögtek vajon ilyen sokat az erdőben? És itt jött a megvilágosodás - a kis huncutok, biztos piknikeztek. Aztán majd pár hónap múlva meg rohangásznak majd a kis egér/is7 klónok...

Na persze kivágott engem is a gaz ellen teljesen fullos IS-4-e, így egyikünknek sem lett meg a T92 frag. A piknik kb ekkorra ért véget, és végre elindult a gaz ellen felé a hős csapatunk - mivel senki sem volt sérült, nagy nehezen sikerült megnyerniük, a maradék IS-4-et és a 4 arty-t megették a harcimalacok.

Na ezt mondhattam volna úgy is, hogy béna csapatunk volt, de azért nyertünk. De így hosszabb idő volt;-)

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#17506) virkir válasza -vitya- (#17502) üzenetére


virkir
veterán

nem azt mondtam, hogy már tökéletes, csak, hogy fejlődik.
Akkor te nem játszottál a bétával. Ez a szarkupac csak egyre rosszabb semmi másról nem szól bármit csinálnak csak a lehúzásról.
Írtam egy elég hosszú szösszenetet az előbb de valahova félre ütöttem és eltűnt az egész ezért foglaltam össze a fenti két mondatba.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#17507) diegho


diegho
nagyúr

MM-ben van előre és visszalépés is. Előrelépés, hogy 9-es 10-es tankkal végre tudok olyan csatába kerülni, hogy a legkisebb tank 9-es. Visszalépés az, hogy amikor kezdtem, akkor pl IS-el nem rakott IS-3al szembe, most meg igen, sőt láttam Ferdi mellett M6-ot. No ez elég bosszantó.

(#17508) Rém válasza -vitya- (#17505) üzenetére


Rém
tag

Ez nyomokban kuttúrát és némi ironisztikus humorelemet is tartalmazó írásnak tűnik első olvasatra. Ritkán vélek felfedezni hasonlót mostanában. Úgyhogy maximális respect! :R

(#17509) Snooker


Snooker
senior tag

Mely prémium tankot éri meg megvenni 1500 aranyig?

ja és mivel lehet megnyitni azt a fájlt ami mutatja, hogy milyen tankok hiányoznak a "kilövési listáról"?

[ Szerkesztve ]

(#17510) virkir válasza Snooker (#17509) üzenetére


virkir
veterán

Ezzel

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#17511) KaLeun


KaLeun
senior tag

Végre van vmi jó is: Fadin's medal, GW Tiger és szegény FOHU-s Hypo... bánta a dolgot. :))

Cila

(#17512) diegho


diegho
nagyúr

Megnéztem én is ezt a statisztika dolgot, sebzés és találati arány:
3. T-54: 1885 82,9%
2. IS-7: 2281 81,5%
1. IS-4: 2293 81,7%

Azért a T-54 találati arány nem semmi, pedig szinte végig mozgásból lövök.

(#17513) -vitya- válasza diegho (#17512) üzenetére


-vitya-
őstag

nekem is 83% a panther2, pedig az sem az a nyugodt, megülök a seggemen típus...

viszont, a múltkor láttam valakit, akinek a legtöbb tankjával 90% fölötti volt a találati aránya... a sharpshooter medálon neki valami 260 lövés volt!! na ez a durva... (azt hittem a 74-el igen kemény vagyok)

-=Витя=-

(#17514) diegho válasza -vitya- (#17513) üzenetére


diegho
nagyúr

Biztos nem az orosz ágat húzza. 0,3-as német ágyúkkal még meg is lehet csinálni a sok találatot, de orosszal, ami képes 200m-en 3-4 tankkal mellé lőni nem igazán. Amúgy T-54el álló helyből folyamatosan mellélövök, volt Karelia-n a hegyről 3-400m-re 17ből 12miss, utána meg menet közben 400m-ről arty oneshot.

(#17515) -vitya- válasza diegho (#17514) üzenetére


-vitya-
őstag

azokkal sem lehet, csak akkor, ha sohasem lősz olyan tankra, ami kicsit is mozog, aminek esélye van mellé menni... Így sokszor elszalasztod a lehetőséget, hogy megsegítsd a csapatod. Az illetőnek meg egyébként pl. T34-el 97%-a volt, és csak kb 8-900 Hp / meccs azzal a tankkal. Ez szó szerint azt jelenti, hogy igen ritkán, átgondoltan lő, persze nem is oszt ki sebzést. (bakter az 2 lövésből bőven megvan / per meccs!)

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#17516) diegho válasza -vitya- (#17515) üzenetére


diegho
nagyúr

Akkor kb azt csinálja, hogy áll hátul a sarokban, ha megy arra valami lő, ha nem, akkor meg mindegy.

(#17517) vhw válasza Snooker (#17509) üzenetére


vhw
addikt

Én a Pz B2-t vagy a Valentine-t ajánlanám, kell hozzájuk egy kis türelem, a gyengécske ágyúk miatt, míg kitapasztalod melyik tankot hol üti át (3asokat mondjuk bárhol) de a legjobb bennük; 1. csak T3-4-es tankokkal kerülnek össze mindig, tehát a saját és a nálad kisebb kategóriában kell harcolni, 2. igen jó a páncélzatuk, a T3 tankokat legtöbbször szinte figyelmen kívül lehet hagyni, mert nem lőnek át, csak ha igen jó helyre céloznak (ennek az esélye meg ugye kicsi, mert tök kezdő banda van még ezen a szinten)
Csatánként viszonylag jól hoznak, 10-20ezer között van az átlag, igen jó meccsen 20 felé is megy (prem nélkül).
Ezektől kisebb tankot, T2-3ast csak akkor vegyél, ha nem számít a kredit, és csak szórakozásból játszanál velük, mert jelentéktelen mennyiséget hoznak.
T5-ösökkel meg az a baj, hogy legtöbbször kicsesz velük a MM, de még ha saját kategóriába is kerül a KV-k, SU85-ök tönkrevágják a játékot.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#17518) Iron Funeral


Iron Funeral
őstag

Victory!
Battle: Cliff 2011. november 13. 12:32:20
Vehicle: E-50
...
Battle Achievements: Kamikaze

Megbánta az IS-7 hogy emberkedett a 40 életével :DD

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#17519) person


person
senior tag

Ez az IS3 kiakaszt. Lehet nem a vassal van a baj de, hogy ennyire retardált okádék csapatokba még semmivel nem rakott ilyen kitartóan az biztos. Fel sem tudom fogni sokszor mi történik. Fél úton se vagyok BL9 felé de lehet nem lesz hozzá gyomrom, eladom a f@szba. Ennél még KT is fényévekkel jobb volt csak az meg nagyon mínuszos tud lenni.

(#17520) joergie válasza diegho (#17448) üzenetére


joergie
őstag

Elvileg azért játszik valaki ezzel a játékkal mert szereti a tankokat, miért rövidíteném le kp-vel a játékidőmet egy-egy tankkal? No látod, én ezért húzok egy ágat, szeretem az orosz tankokat és szeretek velük játszani...

Ez ott bukott el, hogy CSAK orosz tankkal nyomulsz. Akkor honnan tudod az amcsi meg a német milyen? Én is oroszt toltam eddig. Kezdem megszokni 6,5k csata környékén, de rájöttem hogy egyáltalán nem OP, német tank sokkal jobban fekszik. Most meg M6-al lett bődületesen szokatlanul jó a statom, pedig...annyira nem jó.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#17521) diegho válasza joergie (#17520) üzenetére


diegho
nagyúr

Van teszt szerver is, ahol ki lehet próbálni mindent, de amúgy én is tudom, hogy az orosz tankok nem OP-k, nem azért játszok velük, mert OP-k. Nekem ezek jönnek be, ezért játszok ezekkel, felőlem lehet bármennyivel jobb egy német, vagy amerikai tank én akkor is az orosszal fogok játszani és ezen semmi nem fog változtatni.

(#17522) hemaka


hemaka
nagyúr

Mi az az OP? :Y

(#17523) joergie válasza person (#17519) üzenetére


joergie
őstag

IS3-ra én direkt gyűjtögettem a free xp-t, mert tudtam hogy retek bl9 nélkül. Tanulgattam a tankot 25-30k xp-t végigszenvedtem, megvettem a bl9et és kész. Fullosan nagyon szeretem, KT-t valszeg jobban fogom szeretni, ha egyszer sikerül megvennem.

OverPowered

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#17524) Fel válasza hemaka (#17522) üzenetére


Fel
addikt

Over Powered - Túl erős.

(#17525) CptMisi válasza person (#17519) üzenetére


CptMisi
őstag

BL9 nélkül nem az igazi, utána nagyon jó lesz. :K

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#17526) MCGaiwer válasza Fel (#17524) üzenetére


MCGaiwer
addikt

lehetne akár old pussy is

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#17527) person válasza CptMisi (#17525) üzenetére


person
senior tag

Az a baj , hogy olyan istenverte szerencsétlen ökrök közé pakol vele amilyet még láttam amióta játszom a játékkal. Pedig pár körön lassan én is túl vagyok. Az előbb is épp, hogy elindult a csata ruinbergben és a bázisunk irányából hátulról !!! úgy seggbe rakott 2 VK és egy löwe, hogy csak pislogtam. Fél csapat sehol. De hogy??? Ezen mit változtat a BL9 nem tudom de remélem fog. Másik körön ellen arty 5-öt kiszedett közülünk, már mozdulni sem merünk a házak tövéből az ellen meg vígan kint áll az utca közepén artyaink tökéletesen rájuk látnak mind a három de semmi nem történik. :F Ilyenkor legszívesebben én nyírnám ki mindet, így volt már nem egyszer, hogy megkértem ellent ne hagyjanak életben senkit. Szívesen eleget tettek a kérésemnek és nem foglaltak.

[ Szerkesztve ]

(#17528) Cooper911


Cooper911
senior tag

Nem nagyon szoktam háborogni a szar csaták és a retardáltak miatt, de multkor kiakadtam.
Lakeville, alulról indutlunk. T34-85el voltam. A város felé vettem az irányt, osztottam a szembejövőket, 5 kill. Mire az ellenfél bázisához értem maradt egy KV-juk és egy arty.
Meg is láttam az arty-t már rá is céloztam nyomnám a lövést erre bamm. Meghalok és megjelenik a KV a hegyoldal mellett. No bokor, no takarás semmi. Na mindegy igy jártam. Nálunk maradt 4 arty 1 TD és egy 38Na. Írom nekik, hogy KV 40%, támadjanak egyszerre. A kis scout is mutogatja, hogy körbe a városon keresztül menjenek együtt. Irja is. Ő meg is tette a magáét szépen spotolt amig a KV ki nem szúrta. Ezután az artyk egyesével mentek át a bal oldali dombon, de baromi lassan és óvatosan félénken. Az egik arty meg visszajött a bázisunkra.Hiába irtam, hogy együtt gyorsan támadjanak. Aztán az egy ellenséges arty megette a TD-t meg egy artyt. A. 2 arynk megpróbálta foglalni a bázisukat de közben az egy ellenséges arty piszkálta őket. KV meg lecammogott hozzánk, pofánlőtte a "védekező" arty-t és befoglalta a bázisunkat. Beirtam, hogy nem szeretem a noob szót hasznlálni de...

Most ha a 4 arty egyszerre odarongyolt volna akkor simán leszedték volna a KV-t legfeljebb egyiküket kilőtte volna. A TD + a maradék arty meg szétkapta volna az egy artyt. Ennyi lett volna, csupán egyszerre kellett volna támadni. Amikor 5vs2 van akkor minek megy vissza valaki egyedül védekezni?

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#17529) Cooper911 válasza person (#17527) üzenetére


Cooper911
senior tag

Hehe ez jó.
"Kedves ellenségem. Olyan balfék társaim vannak, hogy nyirjátok már ki őket" :D

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#17530) Met


Met
nagyúr

Szerintetek érdemes felrakni a T32-re a 105-ös löveget?
Az nem érdekel, hogy igen mert az többet sebez stb. Több xp-t hoz? Megéri rá elbaszni 40k xp-t? A T34 a cél, csak azt fejlesztem ki ami ahhoz feltétlenül kell.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#17531) jahrn


jahrn
senior tag

Nah ma megvolt az elso sikeres facehug T8 (Tiger B) ellen a T29el. O 100%-on kezdett en meg 70%-on amikor racuppantam a pofijara :D
Hal istennek mar nem kell sok a 105mm-re, kivancsi vagyok azzal mennyire valtozik a dolog.

(#17532) person válasza Cooper911 (#17529) üzenetére


person
senior tag

:D Igen valahogy így. Gondolom nekik is ismerős az érzés. :)

(#17533) Gyuri27 válasza person (#17532) üzenetére


Gyuri27
félisten

A holdig fel tudnám rugni az idiótákat. Mi is veszitettünk már el csatát 5v2, 6v2 arányba.
Meg ritkán nyertünk is. Én kv3-l a társ valami ruszki td-l. Én 4-t lőttem ő 5-t. A csapat többi tagja meg a maradékot. Kész voltam.
Ha van erőm irom, hogy ne rusholjanak. Erre jön a majom és irja, hogy de. 2 perc mulva ő is halott meg a csapat fele. A szép az, hogy kb semmit ki nem lőnek közbe.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17534) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Sziasztok!
Tegnap én is el kezdtem játszani a WOT-tal (igaz valamikor régen bétát próbáltam)

De nem nagyon megy...
Eleinte nagyon odafigyeltem és az első könnyű tankokkal a statom 65% gyözelmen, és 35%-os túlélésen volt. (kedvencem a LTraktor fullra fejlesztve)
Aztán ahogy jöttek a nagyobb, de még könnyű tankok, egyre vegyesebb lett a tankkiosztás, és lement 49/30%-ra a stat.

Ma regelre meglett az első Med tank Pz IV, de eddig olyan pályákon jártam, ahol a nehéz tankok 1 lövésből kilőttek.
Lehet az "öreges" játékstilusommal artyzni kéne, de az unalmas.
Szeretnék egy gyors, de viszonylag erős páncélzatú tankot, de jó lenne megmaradni a német vonalon.

Tanács?

(#17535) jahrn válasza fsb1000 (#17534) üzenetére


jahrn
senior tag

Nemet oldalon talan egyedul a VK3002DB az eggyetlen ami gyors es pattog is (meg korlatozott mertekben a PzIII es PzIII/IV). Valoszinuleg tobb szerencsevel jarsz orosz oldalon (mint pl KV-13)

[ Szerkesztve ]

(#17536) person válasza fsb1000 (#17534) üzenetére


person
senior tag

GTAIV topikból lehetsz ismerős nekem? :D

(#17537) Gyuri27 válasza fsb1000 (#17534) üzenetére


Gyuri27
félisten

Pz4! :DDD
100% legénység, venti + camo + lánc. A csapat skillje pk-vezető camo, 2 ember repair, egy tűz oltás.
A pz4 most bugos javitják majd.
Ha gyors tankot akarsz akkor vk28. De azzal többnyire t9-t10 csatákban fogsz játszani.
Gyors med vk3001 P és H jó pattogós mindkettő.
Párduc II és e50 szintén gyorsak.

Amd - Radeon - Ryzen

(#17538) vhw válasza Met (#17530) üzenetére


vhw
addikt

Naná hogy megéri, igazság szerint már a T29en ki kellett volna fejleszteni! Laza ~30mm pen különség van az alap 90es és a 105ös ágyú között, és bizonyos esetekben még a 105öst is kevésnek érzi az ember. Aki a 90es ágyúval kifarmolja a T34-et... hát annál valami nincs rendben :D

Röviden; igen, jobban hozza az xp-t, mert nem mindegy hogy viszel be sebzést vagy sem.

fsb1000: szerintem a VK3601 lenne a te tankod, viszonylag van páncélja, elég mozgékony, és ott van rögötn a Pz4 után.

Gyuri27: "Gyors med vk3001 P és H jó pattogós mindkettő."

Te ezt most komolyan gondoltad? :Y

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#17539) Drenadar


Drenadar
veterán

T4-T6-osok között normális, ha egyszer csak találkozok egy Ltraktorral? :D

(#17540) Gyuri27 válasza vhw (#17538) üzenetére


Gyuri27
félisten

Egyik 55 a másik 60-l megy (100%-s legénységgel + venti). Ennél csak a t5-s light tankok gyorsabbak.
Játszom orosz tankokkal is kv-kv3. Képes pattogni róla a 107 zis is. A t1-nél meg ünnep van ha nem pattog.
Mint mondtam kell rá camo. Legénységnél szintén kell húzni mint skill. Simán szétbarmolsz egy heavyt. Mivel ő nem lát téged.
Nyilván nem egy type59 szintű tank. Viszont nem is 7500 gold.
Én szeretem a 3001H-t. Elég gyors, jól rejtőzködik. Az l70 meg jó ágyú. Gyors, pontos, hamar céloz.

A 3601 max sebessége 40. Az meg molyfing. Azzal a sebeséggel egy t8 orsz heavyt se kerülsz meg. Nem hogy az orosz vagy amcsi medeket.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#17541) fsb1000 válasza person (#17536) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Igen. COD + GTA4 amivel jatszom, mással nem nagyon. De ez a WOT nem egy COD..... Asszem többet kéne rejtőzködni, vagy jobban kiismerni a pályákat.
---

Köszi mindenkinek az infókat!
Azt nem tudtam, hogy bugos a Pz IV, a paraméterei alapján indultam el ezen a vonalon, aztán talán valamelyik tigris lett volna, de a lejátszott csaták után lehet nem ez volt a legjobb választás. Most néztem már csak 22% a túlélésem, gyak minden csatában elpusztulok a PzIV-el, bár ez szerintem nem (csak) a bug hibája lehet.

A Pz IV személyzeténél nálam 3-nak van javítási képessége, mert eddig ezzel szenvedtem a legtöbbet. (mármint a lánctalp kilövéssel) 1 tüzet olt, 1 meg álca, bár ennek nem tudom mennyi értelme van.

A nagyobb löveget érdemes megvenni rá? Ahogy nézem, nem ez lesz az XP termelő tankom.
Ventillátort hogy kell szerezni?

-----

A 3001(P)-t én kihagyta volna, mert bár gyorsnak tünik a végsebesség miatt, de a páncélja nem sokkal erőseb a PzIV-nél.
Bár nyilván a gyorsaság meg a nagy pánzél nem járnak együtt....
A 3601-nek már tényleg több a páncélja, de csak 40 a végseb. (nyilván nagyobb motorral több)

Az E50-n meg nagyon-nagyon messze van, de szívesen kipróbálnám.

A rejtőzködés mitől függ? Miért nehezebb spottolni egy 3001(H)-t, mint PzIV-et?

[ Szerkesztve ]

(#17542) Met válasza fsb1000 (#17541) üzenetére


Met
nagyúr

PzIV-re érdemes a vizes lőszer rekeszt felrakni mert hajlamos berobbanni.
Nekem az L70-es löveg jött be, gyors, pontos. A nagyobb elég pontatlan messzire és lassabb is de próbáld ki.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#17543) fsb1000 válasza Met (#17542) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Köszi!
A ventillátorra is rájöttem. Az a "fokozott szellőzés" lesz. Télnyleg annyit számít +5%?

Drágák ezek a +cuccok, eddig arra hajtottam, hogy minnél elöbb elérjem a magasabb szinteklet, 2 tankot nem is vettem meg a sorból. (Pz 35t és Pz 38t)

(#17544) ollie


ollie
MODERÁTOR

Az este jól indul:

Victory!
Battle: Mountain Pass 2011. november 13. 15:39:29
Vehicle: T29
Experience received: 717 (fine for causing damage to allies: 6)
Credits received: 23 014 (fine for causing damage to allies: 800)

Victory!
Battle: Lakeville 2011. november 13. 15:47:31
Vehicle: T29
Experience received: 1 347
Credits received: 35 070

Victory!
Battle: Redshire 2011. november 13. 15:54:05
Vehicle: T29
Experience received: 1 087
Credits received: 31 414
Battle Achievements: Sharpshooter

Defeat
Battle: Komarin 2011. november 13. 16:03:22
Vehicle: T29
Experience received: 232
Credits received: 13 428

Defeat
Battle: Prokhorovka 2011. november 13. 16:06:40
Vehicle: IS
Experience received: 106
Credits received: 5 584

Victory!
Battle: Steppes 2011. november 13. 16:12:19
Vehicle: T29
Experience received: 1 356
Credits received: 29 845

Victory!
Battle: El Halluf 2011. november 13. 17:41:11
Vehicle: T29
Experience received: 918
Credits received: 32 443

Victory!
Battle: Ensk 2011. november 13. 17:46:28
Vehicle: IS
Experience received: 918
Credits received: 24 523

***

(#17545) vhw válasza Gyuri27 (#17540) üzenetére


vhw
addikt

A 3001H-ról csak a teniszlabda pattan le maximum, 50es frontpáncél? ne vicceljünk már.
A 3001P meg távolról sem mozgékony, az a végsebességet csak sík terepen 300 méter után éri el, cserébe úgy fordul mint egy teherhajó, a páncélja meg... vicc.

Eddig még senki nem vitatkozott azon, hogy a 3601es a legjobb T6 német med.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#17546) balintka


balintka
addikt

Írtátok,h KV-ra érdemes megvenni a távcsövet. A simát, vagy a periszkóposat érdemesebb?

[ Szerkesztve ]

(#17547) Met válasza fsb1000 (#17543) üzenetére


Met
nagyúr

Állítólag számít :)
PzIV-et amúgy érdemes megtartani mert elég jól hozza a pénzt.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#17548) virkir válasza fsb1000 (#17541) üzenetére


virkir
veterán

A második mondatban megválaszoltad a problémádat :D
Alapvetően ahova berak már sok esetben kevés a PzIV nem lehet vele elöl menni spotternek lassú, erő meg nincs benne akkora, hogy kiállj bárkivel fésztofész.
Soha ne azt nézd most hol vagy hanem, hogy mi lenne a végcélod és arra fejlessz.
Ahol most vagy onnan elérheted mindkét heavy ág végét és mehetsz a med felé is. Minden ágon fogsz találkozni jó és rossz tankokkal, ezeket összeszorított foggal minél előbb át kell lépni.
A helyedben kifejleszteném a VK3601-et és a 3001P-t is aztán majd meglátod merre tovább, a PzIV-en simán át lehet menni 1 hét alatt, nekem 180 kör volt úgy, hogy kifejlesztettem a Tigrist és a Hummelt is még a régi tech tree szerint.

#17543
Ha nem tartod meg a tankot akkor felesleges elpazarolni azt a kreditmennyiséget és igen számít mert a kedves fejlesztők által megadott értékek sebesség/tűzgyorsaság/látótávolság csak abban az esetben érvényesek ha a legénység 100%-os+venti+aranyért csoki/cola.
Tehát egy 100%-os legénység a valóságban ezek nélkül valami nyolcvanpár százalékot ér.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#17549) Drenadar válasza vhw (#17545) üzenetére


Drenadar
veterán

nah most jól elbizonytalanítottatok hogy mi legyen a pz4-es utódja :(

(#17550) ollie válasza Met (#17530) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hát már ott elszúrtad, hogy a T29-re nem tetted fel a 105-öst.

(#17531) jahrn: engem ma learctámadott egy Löwe a T29-ben XD

[ Szerkesztve ]

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.