Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22456) Csabeh


Csabeh
csendes tag

Üdv Urak!

Utolsó mentsvárként fordulnék hozzátok egy wifivel kapcsolatos problémával. Dlink DIR-635 típusú routerem van és windows 7 operációs rendszerem. A problémám az, hogy az internet számomra kifürkészhetetlen okból és kiszámíthatatlanul leáll és a jobb alsó sarokban a wifi jelerősség jelző ikonon megjelenik egy sárga felkiáltójel. A probléma másodpercek alatt megoldható, ha rányomok a hibaelhárítás lehetőségre, így saját magát kijavítja és az internet újra működik.
Több gép is üzemel a hálózaton, bizonyos esetekben akár 3 is, de nem törvényszerű , hogy mind 3-nál egyszerre fordul elő a probléma. Kb 3-4 hónapja használok win 7-et, előtte xp volt és a probléma ott is jelentkezett.
A netem jelen pillanatban 38/19 mbps sebességet ér el és a Diginél vagyok.
Sok angol nyelvű fórumban is keresgéltem már, milyen router beállítást javasolnak, próbáltam módosítani, hogy melyik chanelt használja és már nem is emlékszem mi mindent, de semmi sem segített eddig és elég kellemetlen, hogy időről időre megszakad. Néha 1 napig nem csinálja, néha pedig 2 óránként. Próbáltam a win7-el automatice lefrissíttetni a hálókártya illesztőprogramokat is, de azt mondta naprakészek.
Lehet, hogy kuruzslás, de azt vettem észre, hogy azon a gépen szakad meg a legkevésbé, amelyik legrégebb óta online..
Hálásan köszönöm előre is a segítségeteket

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.