Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24371) priti


priti
addikt

van egy munkaállomásom XP, sp3 => ha a leállításra kattintasz szépen írkálja, hogy adatok mentése meg kikapcsolás, de a végén újraindul ahelyett hogy kikapcsolna, eddig lekapcsolta a gépet, most újraindul azaz tök ugyanazt csinálja az újraindítás meg a leállítás menüpont, a készenlétnél viszont lekapcsolja a gépet, Nem értem. Itt buzerál vele ez a nő, szétidegel hogy nem képes megnyomni a gépházon a gombot a memóriatesztnél, miután újraindult, de ő nem, mert lekési és a win töltése közben már hiába nyomja.
Lehúztam a gépről az USB cuccokat, LAN-t, de úgyis újraindul leállás helyett hogy rohadna meg, meg ez eleve egy régebbi az alaplap is, a bootolási menüben is csak sorrendet lehet választani 1-2-3, nem hiszem hogy ébreszti valami, inkább az XP-ben lehet valami dzsuva.
ötlet? én az ilyenekre nem vagyok felkészülve, mert annyira nem érdekel, megnyomom a gépházon a power-t aztán szevasz, backi azért van, de ez meg itt idegel, hogy "eddig jó volt és most rossz és én csináljam meg, vagy nem értek hozzá"? :W Az ilyenektől szétver az ideg.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.