Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24189) Steelmanus válasza Sk8erPeter (#24186) üzenetére


Steelmanus
addikt

En nem is azert mondtam hogy ne hasznalja a Get-et, mert az valoban sokkal jobb mint a tobbi, nekem is megvan csak meg nem kellett hasznalnom csupan informalisan mar akkor lathatja hogy jo-e az amit keres es egy 60Gb-ot parperc alatt vegignez. Van nekem kulon csak kepekre specializalt visszaallitom is Pc Inspector, szoval felvagyok fegyverkezve.
Egyszer veletlenul letoroltem az Install nevu mappamat 6 Gb abban vannak az osszes progik amiket hasznalhatok vagy kerik tolem de mar abban a pillanatban lattam hogy toroltem irany a Recuva. Termesztesen visszajott mert addig nem csinaltam semmit a D:-n.Erre attettem az E:-re es direkt letoroltem, es Get-el estem neki, karcos, tehat visszaallit, tobb mint 5 orat molyolt vele, de az is hibatlanul visszaallitotta.
Lenyegeben en nem is akarom hasznalni a kepfeltoltot, de sehogy nem sikerul ugy ide a PH-ra feltennem a kepet, hogy az ne az egesz oldalt elfoglalja, hanem egy masik ablakban nyiljon meg. Valamit elrontok, az biztos. Vegul egy link amirol beszelgettunk, termeszetsen Indexes csak a USite rol van linkelve. Link:

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.