Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#46562) pete_21 válasza Moonwolf (#46558) üzenetére


pete_21
addikt

Így van, az XP mód nem támogat 3D-t. A VMWare-nek elvileg egész jó a 3D-ja, meg a Virtualbox-on is mindig csiszolgatnak. Persze nem garantált, hogy minden úgy fog menni, ahogy annak mennie kell. Adhatsz nekik egy esélyt, de valószínűleg jobban jársz, ha másik hdd-re vagy partícióra felhúzol egy XP-t. Nekem másik hdd-n van Vista, és nincs boot-menüm, direkt. A telepítés idejére direkt lehúztam a másik winyót. Így alapból nem kérdezősködik, melyik oprendszert indítsa. Viszont a POST képernyőnél ha megnyomok egy gombot (ami nálam az F8), akkor előjön egy kis menü, ahol ki tudom választani, melyik hdd-ről akarok bootolni. Így mindkét Windows úgy látja, mintha csak ő lenne az egyedüli oprendszer, és nem kérdezget minden indulásnál. :)
Visszatérve a kérdésedre: szerintem a Home Premiumot válaszd. Ha a Professionalt az XP-mód miatt vennéd, akkor pont rosszul járnál, mert azon ugye nem mennek a játékok. Nekem Professional van, és megnéztem az összehasonlító táblázatot, és semmi olyat nem használok, amit a Home Premium nem tud.
A nyomtatódhoz lehet, hogy lesz driver WinUpdaten, vagy valahol lehet, találsz hozzá Vistás drivert, szinte biztos, hogy az is megy vele.
Bocsi, a hosszú hsz-ért. :U

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.