Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104447) viktorhu válasza #72445440 (#104442) üzenetére


viktorhu
veterán

Én még mindig nem értem a lineáris tévézés vonzerejét. Egyszerűen nem.

Tematikus csatornák: ezerszer komolyabb tartalmak a youtoube-on, és ráadásul pont arról, amiről szeretnéd. Nemcsak úgy "történelmet" vagy "természetet" vagy utazást nézünk, hanem konkrétan a kárthágói birodalomról vagy a bronzkori összeomlásról vagy a szibériai tigrisekről vagy Észak-Vietnámról nézhetek valamit, amikor éppen arra vagyok kíváncsi.

Filmek: nem egyszerűen csak "hú, vasárnap 18 órakor adni fogják az xyz filmet, állítsuk be a felvételt", már ha egyáltalán van ilyen eszközünk / szolgáltatásunk, és nem 18 órára kell akkor vasárnap odarögzítenünk magunkat a tévéhez, hanem most az xyz filmet szeretném látni, sőt, nem is az xyz-t, hanem annak a második részét, és akkor megnézem.

Hírek: célzottan azt a híroldalt nyitom meg, és annak is azt a hírét, ami a legjobban érdekel, amikor a legjobban érdekel.

Egyedül a sportnézőket értem meg, de az sem a tévé előnye, hanem a meccsjogok tulajdonosai így tudnak maximális bevételt elérni, másrészt meg ha már élő, akkor lehet, hogy tényleg jobban kézreesik még sokaknak a tévécsatornát kapcsolni be. Szerintem csak a tehetetlenségi erő viszi a tévénézést, mint a posta előtt sárga csekkel kilométeres sorban állást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.