Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6034) herrká


herrká
senior tag

Sziasztok!
Tapasztalat és néhány kérdés. LG42LC51, kicsivel több mint egy hónapos.
Némi csekély felhősödés volt látható a négy sarokból. Mára ez kissé erősebb a jobb alsó sarokból, a többiből halványabb. Nem tudom milyen egy samsung feketéje, minket ez sem zavar. Sötétben valóban szürkének hat néha, illetve ha oldalról, alulról vagy felülről nézem, akkor kifakul a kép. És ehhez nem kell 178 fok, elég már 45 is kb.
Lámpa kellene mögé, mert a szemünket kiégeti főleg sötétben. Nagy a fényerő, de ha lejjebb veszem, újra kell állítgatni mindent, aztán világosban újra kezdeni a fényviszonyok miatt. A színek élénkek, nem vagyunk ,,vájtszeműek, ezért általában gyári beállításon megy, tetszik. Az SD képe (upc kábel), néhány adónál jó, néhánynál kritikán aluli.
1 kérdés: bejön a kábel, bemegy a DVD íróba, onnan ki egy 5-ös koax elosztóba. 1 a TV-be, 1 a videóba, 1 a PC-be, 1 a lányom szobájába megy. Az előző CRT TV-men sem jött vagy 5-6 csatorna egyáltalán és most ezen sem. Lehet a koax elosztó vág valamit a frekvenciából, mert az írón keresztül minden adó OK? Ha igen, milyen szerkentyűvel helyettesítsem, hogy ez a kiosztás megmaradhasson?A PC-vel összekötni nem volt egyszerű. Radeon 9600xt kártya. Többszöri driver le-fel próba után, csak a kártyához kapott cd-ről telepített driverrel megy. Gondolkodtam már, hogy mivel most rajta van a TV, így megpróbálni drivert frissíteni, de mivel nem vagyok egy PC guru, nem szívesen kezdeném esetleg előlről a telepítősdit, ha mégsem lesz jó.
A nyári digitális TV2-es közvetítésről mit lehet tudni? Ezt a hozzáértőktől kérdezem. Tehát itt néhány hsz-ből én azt értem, hogy nem jár képminőség javulással, mert csak a továbbítás digitális. Vagy nem jól értem? Esetleg valami bérelhető szerkentyűvel nagy felbontásban nézhetem? Illetve a 2012 utáni időkben is nem azt várhatom, hogy szuper képet látok, hanem minden marad PAL közeli, csak digitálisan adják a jelet?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.