Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6251) stavross


stavross
tag

Sziasztok!

Most láttam a madaras teszkó feb1-14ig érvényes akciós újságját.
Samsung LE32R82 139.990 Ft az LE37R82 pedig 189.990 Ft

Nem akarok semmit reklámozni, de szerintem nem rossz ár értük és van áruhitel is!
Talán a garancia is "könnyebben" érvényesíthető mint a webshopokban

Üdv
Stavross

Boldogok, akik nem várnak semmit, mert ők nem csalódnak!

(#6252) Galahed válasza stavross (#6251) üzenetére


Galahed
senior tag

Nekem szimpatikus a 8 napig kérdés nélküli visszaadási lehetőség a webshopokban. Pl én kinéztem vmit az elektroworldben, és valszeg a webshopos vásárlást fogom választani szintén tőlük...

(#6253) einstein válasza Rick4 (#6249) üzenetére


einstein
senior tag

Biztos lesz rá lehetőség.
A digitális szolgáltatásnak végre lenne értelme, valószínű a HD adásokkal kecsegtetve fogják az embereket váltásra bírni: "Nálunk már HD-ban nézhető az olimpia!". Így pedig nem tehetik meg, hogy ne adjanak hozzá megfelelő infrastruktúrát.

(#6254) Rick4 válasza Skynet258 (#6250) üzenetére


Rick4
félisten

na ha a szomszédokat akarod nézni HD-ben, az nem túl nagy fejlődés... :Y de gondolom azért előbb utóbb el kellene gondolkodni a cégeknek is azon, hogy egyre több az ilyen tévé, csak kellene valamit kezdeni...az ellenérv, hogy a cégeknek ez piszok sok pénzbe kerül, sávszélesség a kábelen is ott van az egy HD csati = 10-12 SD csati arány környékén...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6255) ACE- válasza Skynet258 (#6250) üzenetére


ACE-
addikt

Azért gondold már végig hogy annó az analóg modem -> ADSL modem váltásnál is ez volt. Az ADSL modem árát sosem fizetted ki (amig ilyen 30-40ezer között mozgott az ára) mégis igénybevehetted a szolgáltatást. Szerintem ugyanez lehet majd a kábelszolgáltatóknál is.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#6256) cocoo válasza stavross (#6251) üzenetére


cocoo
tag

Nem az a téma, hogy hol veszed, hanem az, hogy legyen hozzá gyári garancia!
+
már taglaltam:
ha webshopban vásárolsz házhozszállítással, akkor a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül minden indoklás nélkül (tehát nem kell elromlania a készüléknek hozzá) visszakérheted a pénzedet.
+
egy ilyen áruházláncnál, nem a tulaj kezében vannak a dolgok, pl. a tesónál az új készülékeket is "dobálják" mit tehetnek a garanciálisokkal....

[ Szerkesztve ]

4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4

(#6257) baluka


baluka
tag

Hello!
Végre volt időm a pc-met a TV-hez kapcsolni dvi-hdmi csatlakozással, rögtön lecsekkoltam, hogy milyen felbontást támogat a tv-m adott képfrissítési frkvencián, íme az eredmény:

[link]

Nagyon úgy néz ki, hogy hiányzik a 24p-s támogatás.... :O

Erősítsetek meg légyszi, ugye jól látom!?

(#6258) Rick4 válasza cocoo (#6256) üzenetére


Rick4
félisten

majd olvass bele egy webshop szabályzatába. a 8 nap nem az ő kedvességük, a távolévők között létrejött szerződést szabályozó fogyasztóvédelmi törvény kötelezi őket erre a 8 napra, és a pénz is csak bontatlan gyári csomagolás esetén jár vissza, ráadásul a termék visszaszállításáról is neked kell gondoskodnod.... ha a készüléked a 3 napon belül elromlik, akkor nem minden esetben automatikus csere, hanem először a szakszerviz, ha ott megállapítják, hogy a rendeltetészserű használat mellett mégis gyári hibás a termék, akkor van csere...de biztos vagyok, hogy ez a procedúra nem sikerül 5-6 nap alatt...a webshopok csökkentett szolgáltatással dolgoznak, vagyis mindent elintéznek, de semmi sem olyan gördülékeny, mint egy nagyobb cégnél, ahol eleve kínosan ügyelnek arra, hogy az ügyfél elégedetten távozzon. tény, hogy ennek valamennyi felára van, de az élet már csak ilyen..csak egy példa a fent említettekre: [link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6259) Skynet258 válasza ACE- (#6255) üzenetére


Skynet258
veterán

Gondold végig te is: a készülékért (set top box) már most is fizetsz (veszed vagy bérled), nem adják ingyen. Én pedig simán kinézem a szolgáltatókból, hogy a HDMI csatis változatért külön kell fizetni, nem pedig azt mondják: na itt van, váltsd le a meglévőt (ha megvetted akkor meg beszoptad) amin csak scart csati van. Márpedig azt mindenképpen le kell majd váltani, hisz HD jel nem préselődik át rajta, akármelyik szolgálatótol is jön a jel.

Rick4: Remélem nem gondoltad komolyan, hogy a szomszédokra vágyom, de ugye olvastad, melyik csatorna fog HD-ben menni? ;)

https://geekpulse.hu

(#6260) Rick4 válasza baluka (#6257) üzenetére


Rick4
félisten

a tv drivere rendesen fel lett telepítve? ;)

Skynet258: Persze, hogy nem gondoltam komolyan..de tény, elsőre elég perverz gondolat.. :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6261) Skynet258 válasza Rick4 (#6260) üzenetére


Skynet258
veterán

Taki bácsi bölcsességei HD-ben, Lenke néni pedig a pénztárgép mögül osztja az észt...igazi csemege pedig :DDD (basszus, hogy emlékszem még ezekre a nevekre...áááh :Y ).

https://geekpulse.hu

(#6262) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Kész van a tv-m:D

Vagyis elmentem érte a szervizbe.. márha az szerviz volt:)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6263) Skynet258 válasza Vangelis (#6262) üzenetére


Skynet258
veterán

Ezek szerint a software-es javítás hozta el a csodát? Vagy panel csere volt megint (csak előre mentek a revizióban nem hátra :DDD )?

https://geekpulse.hu

(#6264) baluka válasza Rick4 (#6260) üzenetére


baluka
tag

Ez most komoly?! ;)
Driver a TV-hez... cö-cö

(#6265) Rick4 válasza baluka (#6264) üzenetére


Rick4
félisten

mert? mit gondoltál? plug&playként mit tud a driver? az a biztos, ha az alap felbontásokat kiteszi, de semmi különleges....hol élsz? cö cö.. ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6266) KicsiPo válasza Skynet258 (#6259) üzenetére


KicsiPo
csendes tag

1,5 hete váltottam digitális kábelre. Örs Vezér téren lévő T-kábel ügyfélszolgálatnak fogalma sem volt lesz e új set top box, HD adás, stb :) Üzletkötő aki volt nálam utána szintén nem tudott semmit, azt sem tudta hogy a HD adások nem mennek majd ezen a set top boxon. Viszont érdekes módon ha most fizetek elő digitre, akkor 6 hónapig nincs bérleti díj a set top boxért. Ami gyanúsan augusztusra jön ki. Ez vagy véletlen, vagy azért valaki a központban már számol azzal hogy az olimpiáig cserélniük kell a készülékeket (amik amúgy ritka szarok, a távirányító egyenesen silány, stb). Más szolgáltatónál ha jól tudfom már most is van olyan amin van HDMI. Én azzal számolok hogy a bérleti díj lesz több. Ráadásul hátha olyan lesz, amiben van felvevő is, gondolva azokra akik nem rendelkeznek ilyen pl LG tv-vel.

(#6267) baluka válasza Rick4 (#6265) üzenetére


baluka
tag

Arra gondoltam, hogy a hdmi-n keresztül a pc kiolvassa az EDID információkat, és ehhez igazítja az alkalmazható felbontásokat, és ez lezajlik mindenféle tv driver nélkül is.
De bogarat ültettél a fülembe, rögtön megyek és átnézem a TV csomagolását, van-e mellékelve cd és azon driver a Sharptól...

(#6268) Rick4 válasza KicsiPo (#6266) üzenetére


Rick4
félisten

az olimpiát igaz, hogy HD-ben szeretnék nyomni, de ez a digitális kábel fejállomásán lényeges, mint vétel, ott vannak profi műholdvevő cuccok, nem nagy kunszt egy dvb-t vevőt beállítaniuk mellé. nálad úgy variálják az analóg vagy digitális földi csatikat, földi vagy műholdas műsorokat, ahogy akarják....azért az összeesküvés elmélet Mel Gibsonnal jobb volt... ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6269) Skynet258 válasza KicsiPo (#6266) üzenetére


Skynet258
veterán

Nekem is a T-s sz*r van, valóban gány kínai darab, és még csak nem is vehetek másikat ugyebár, mert csak a sajátjukkal működik. Viszont egy felvevősre befizetnék, mert lassan úgyis akarok venni egy felkonvertálós/merevlemezes írót :K
Amúgy persze, a te verziód is életképes, hogy a díj lesz magasabb, de akkor egyetértünk abban, hogy mindenképpen emelkedni fog az összeg valamilyen mértékben/valamilyen címen. ;)

Mod: bár ez utóbbi mondatom bizonyos időközönként mindenképpen igaz, nem csak a technikai váltásoknál ;)

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#6270) cocoo válasza Rick4 (#6258) üzenetére


cocoo
tag

Köszönöm, pár dologban megint félinformált vagy, pontosabban egyénileg értelmezed a dolgokat, s nem tudod elviselni, ha más mást mond.
Ebből írtam (mármint a Magyar webáruházakból) a szakdolgozatomat, tegnap államvizsgáztam, s 5 kaptam a dolgozatra és a védésre is.
De látom te mindenhez értesz, megyek visszadom a diplomám!

de ez volt az utcsó hogy válaszoltam neked, kérlek hanyagolj te is engem

[ Szerkesztve ]

4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4

(#6271) baluka válasza baluka (#6267) üzenetére


baluka
tag

8tnéztem mindent, semmi cd, a netet is átnézve nem találtam még csak utalást sem driverre vonatkozóan a tv-hez, tehát most már tényleg nem tudom - kell driver egyátalán vagy sem?! :F

(#6272) Rick4 válasza baluka (#6267) üzenetére


Rick4
félisten

ha ezeket kiolvassa, akkor nem p&p-ként kell hogy lásd a megjelenítőt..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6273) Rick4 válasza cocoo (#6270) üzenetére


Rick4
félisten

akkor most itt az alkalom, hogy a személyem minősítése helyett kijavíts. én sem vagyok tédevhetetlen, csak már láttam ezt azt az életben. akkor mondd, mi az ami másképp van mint ahogy linkeltem..remélem ez volt az utolsó, hogy a személyenet pocskondiáztad, sajnálom, hogy nem tudod a sérelmeidet félretenni, maradj a témánál..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6274) baluka


baluka
tag

Persze, hogy nem plug and play-ként kezeli, szépen kiírja még a win is, nemcsak a Catalyst control center, hogy pontosan milyen Sharp megjelenítőről van szó, ezért is gondoltam, hogy nincs szükség külön driverre!

(#6275) Rick4 válasza baluka (#6274) üzenetére


Rick4
félisten

ja, vista, az más... :DDD én nem bíznék meg vakon benne, egy drivert érdemes felkutatni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6276) Vangelis válasza Skynet258 (#6263) üzenetére


Vangelis
nagyúr

panel maradt a régi , de uj szoft .. géet még nem mertem rádugni:D, de pl automata keresés funkció nem müx:=(

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6277) Skynet258 válasza Vangelis (#6276) üzenetére


Skynet258
veterán

Automata keresés nyista? Hát, nem tudom, érdemes-e azzal a tévével szórakozni :( Mégse két forint volt, és amint írod, nem hibátlan a készülék. Csináld vissza amíg lehet :K
A tulaj miként vélekedik egyébként? :F

https://geekpulse.hu

(#6278) Rick4 válasza Vangelis (#6276) üzenetére


Rick4
félisten

én is azt mondom, holnap szépen hívd fel őket, és mondd azt, hogy elég volt... :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6279) Vangelis válasza Rick4 (#6278) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Az lesz!

Mingyárt rádugom PC re:D

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6280) Rick4 válasza Vangelis (#6279) üzenetére


Rick4
félisten

szerintem ne erőltesd. az automata keresés hiánya már egy elég erős indok.. :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6281) Vangelis válasza Rick4 (#6280) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Nah sikerült megoldanom az automata hangolást...
Nem indul ujra PC vel sem... érdekes... vajon tényleg megcsinálták volna...

Ami viszont érdekes, hogy ha pl belapcslom a PC-t... nincs kép:(.. csak ha ki meg bedugom a hdmi kábelt a tv be.

A felbontás is 12xx x valamennyi... már csak azt kéne belőni valahogy.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6282) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Mondjuk azt hozzá kell tennem a szakszervizhez, hogy nekem kelett bevinnem HDMI-s dvd lejátszót:D, mert nem tudták mivel kipróbálni:

.. meg az a szerviz, csodálkozom, hogy nem nézi meg egy nagy cég hogy kikkel szervizeltet..... nem azért mondom, mert nem magával a szervizessel volt a gond, csak a helyel, eléggé lelakott volt.... inkább legközelebb nem szólok a szerviznek vagyis csak ha háznál csinálja.

A szervizes csóka rendes volt 5 óra utén is megvárta míg beviszem a dvd lejátszót, igaz csak 60 km ert kocsikáztam:)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6283) Lacix29 válasza Vangelis (#6281) üzenetére


Lacix29
őstag

Nah sikerült megoldanom az automata hangolást...
Nem indul ujra PC vel sem... érdekes... vajon tényleg megcsinálták volna...

Azt mondták hogy most már menni fog PC-vel ?
Ennél a típusnál ez nem kizárt ? Én nem eröltetném a helyedben.

(#6284) Vangelis válasza Lacix29 (#6283) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Azt mondták igy már jó lesz,,,,

Hát csak érdekes hogy vajon miért kell ki be húznia hdmi kábelt.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6285) Rick4 válasza Vangelis (#6284) üzenetére


Rick4
félisten

ezt csinálja HDMI-s dvdlejátszónál is? azért az érdekes lenne, hogy felakasztod a tévét a falra, a lejátszót füstüveg mögé a hifiállványba, és minden bekapcsolás után nyúlkálsz hátul, kihúzod- bedugod... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6286) Joshi válasza Vangelis (#6281) üzenetére


Joshi
titán

Az én HDMI bemenetem meg azért ment tönkre, mert menet közben ki/be lett dugdosva a kábel ugyanis erre érzékenyek az elektronikai berendezések. :F Legalábbis ezt hozta fel hibaforrásként a szervízes aki 21 éves srác. :Y Gondolom tapasztalt szervízes lehet ;] , habár nekem se lehet rá panaszom mert korrekt gyerek volt. :R

[ Szerkesztve ]

(#6287) Vangelis válasza Rick4 (#6285) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Jogos, de azzal még nem próbáltam.

de érdekes, hogy pc vel is állandüan ki be kell dugdosni.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6288) DonDragonka


DonDragonka
őstag

Összeraktam egy amolyan multimédia PC-t és az alaplapi HDMI-n keresztül rákötöttem a TV-mre. Amikor bekapcsolam leesett az állam…

Az LCDTV-m (Toshiba 37wl68p) azt állítja magáról EDID-en keresztül a PC-nek, hogy ő egy 104’-os FullHD tv :Y . Ennek megfelelően 1080p-ig enged is mindenféle felbontást beállítani. A vicc az az egészben, hogy a specifikáció szerinti felbontása 1366X768, és ebben a teszt ábra hibázik, vagyis nem jól sávosan jelenik meg, míg a 1080p-ben tökéletes…

:F :F :F :F

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#6289) Ebit válasza Lacix29 (#6283) üzenetére


Ebit
addikt

Azt mondták hogy most már menni fog PC-vel ?
Ennél a típusnál ez nem kizárt ?

Mi az akadálya, hogy egy TV és számitógép, egy általuk ismert, tehát közös felbontáson együttműkődjön?

(#6290) Anyád911 válasza DonDragonka (#6288) üzenetére


Anyád911
tag

Jól átvertek, és ready helyett full hd-s készülékat sóztak rád :)
Mérd meg, lehet a képátló is 2 és fél méter, csak eddig valahogy nem vetted észre...

(#6291) Vangelis válasza Ebit (#6289) üzenetére


Vangelis
nagyúr

720p ben kapja a tv a jelet.

De a felbontés 21xx x valamenynibe rakja a felbontést, vagyis ha széthúzom az asztalt, és nem tudok rájönni, hogy lehet 1360*760ba rakni vagy mibe,

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6292) DonDragonka válasza Vangelis (#6291) üzenetére


DonDragonka
őstag

Talán ez a link segít:
[link]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#6293) Ebit válasza Vangelis (#6291) üzenetére


Ebit
addikt

Én azért tettem fel általánosan a kérdést, mert kell lenni legalább egy, de inkább több csatinak a TV-n , amivel a számitógép által adott jel esetében, képnek kell lenni, a modern készúlékek esetében azért illene, hogya tökéletes hangi,képi kommunikáció múkődjőn a HDMI-n keresztül.

A te általad használt Tv szerintem, most sem jó, mert a bemeneteket automatába, és manuálisan kellene váltani. Nem kábel ki-be húzgálásával.

Olvasd vissza korábban mit irtam.

(#6294) Vangelis válasza DonDragonka (#6292) üzenetére


Vangelis
nagyúr

átnyálazom, ..

Délután még próbálgatom majd, hogy mi a fene miatt van az hogy ki be kell húzgálni:),

De ma reggel bekapcsoltam a gépet és most nem kelett dugdosni:)

Bizonytalan ez nekem...:(

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#6295) DonDragonka válasza Vangelis (#6294) üzenetére


DonDragonka
őstag

Pont azért mert olvastam a te problémádat, amikor összeraktam a gépem és rádugtam HDMI-re akkor kipróbáltam, hogy mikor és hogyan működik. Hozzáteszem nekem XP van a gépen.
Szóval:
1. Ha Úgy indítom el a gépet, hogy nincs bekapcsolva a TV és a gép elindulása után kapcsolom be és váltok a HDMI-re akkor nem jelenik meg semmi. Egészen addig amíg át nem váltok egy TV csatornára és vissza nem megyek a HDMI-re. Ekkor valamit reszel a gép winyója és 2-3 mp elteltével megjelenik a kép.
2. Ugyan ezt csinálja ha készenlétből indítom el a gépet annyi különbséggel, hogy ilyenkor tökmind1 neki, hogy be van é kapcsolva a TV induláskor vagy sem, csak csatornaváltást követően jelenik meg a kép.
3. Ha elsőnek bekapcsolom a TV-t és utána a gépet akkor még a BIOS-ba is be tudok menni, azonnal van kép.

Ezeket csak úgy mint tapasztalat jegyzem meg.

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#6296) Ebit válasza DonDragonka (#6295) üzenetére


Ebit
addikt

Feltehetően az általad beirtak segithetnek Vangelis probléméjénak megoldásában, bár megjegyzem, hogy a "javitás-szofver frissités" előtt, nem volt képe a számitőgépról, HDMI-n keresztúl.

Érdekes, hogy milyen automatizmussal oldják, meg a jelfogadásokat egyes Tv-ken belül.

(#6297) Lacix29 válasza Ebit (#6289) üzenetére


Lacix29
őstag

Mi az akadálya, hogy egy TV és számitógép, egy általuk ismert, tehát közös felbontáson együttműkődjön?
Igaz, a hd-s felbontások, tehát főleg az 1280x720/60Hz-nek működnie kell számítógépről is.
Viszont az olyan felbontások, mint például az 1360x768 már egyáltalán nem általánosan támogatott. Tehát az 1:1 pixel mapping is sok HD Ready készüléknél leküzdhetetlen problémát jelent. Általában, ha a kézikönyvében nincs arról bejegyzés hogy HDMI-n támogatja az 1360x768-at, akkor szerintem bármivel is próbálkozik a user az nem fog menni.
Azt hogy ezt a támogatást nem olyan egyszerű megoldani az is mutatja, hogy az LG-knél és Samsungoknál is csak az egyik HDMI bemeneten támogatott az 1360x768-as felbontás.

(#6298) DonDragonka válasza Lacix29 (#6297) üzenetére


DonDragonka
őstag

Lehet, hogy általában igazad van, én had legyek a kivétel ami erősíti a szabályt. A készülékem kézikönyve konkrétan kitér a HDMI-s lehetőségekre:
„The following signals can be displayed:
VGA: 640 x 480/60 Hz (VESA)
VGA: 640 x 480/75 Hz (VESA)
SVGA: 800 x 600/60 Hz (VESA)
SVGA: 800 x 600/75 Hz (VESA)
XGA: 1024 x 768/60 Hz (VESA)
XGA: 1024 x 768/70 Hz (VESA)
XGA: 1024 x 768/75 Hz (VESA)

WXGA: 1280 x 768/60 Hz (VESA)
WXGA: 1280 x 768/60 Hz (VESA) – Reduced Blanking
WXGA: 1280 x 768/75 Hz (VESA)
SXGA: 1280 x 1024/60 Hz (VESA)
SXGA: 1280 x 1024/75 Hz (VESA)

IMPORTANT NOTE: SXGA will display but it may
not be displayed correctly. If using PC HDMI to TV
HDMI XGA and SXGA cannot be displayed
.”
...
„HDMI™ displays equipment connected to Input
HDMI on the back of the television. It is designed
for best performance with 1080i high definition
signals.
PC displays a computer connected to Input
RGB/PC on the back of the television."
...
„HDMI1 supports digital and analogue
sound, HDMI2 and HDMI3 are digital sound only.
Certain formats of DVD disk may not output from
this TV (32/44.1/48kHz and 16/20/24 bits are
acceptable).
If using PC HDMI to TV HDMI XGA and SXGA
cannot be displayed
."

Ezek alapján az én maximális beállítható felbontásom nem hogy a natív de még annak a közelében sem lenne szabad, hogy kerüljön. Na ehhez képest meg tökéletesen be lehet állítani mindenféle felbontást. VGA-tól 1080p-ig bezárólag mindent. Közte a 1360x768-at is.

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#6299) Anyád911 válasza Lacix29 (#6297) üzenetére


Anyád911
tag

Amúgy a HDMI csatlakozók fölé oda is van írva. Sam R82: az egyik sima HDMI a másik DVI/HDMI. El se lehet téveszteni ha vki ránéz. Ha még a kézikönyvet is elolvassa, szemernyi kétség sem marad.
Nálam az összekötés hálistennek simán ment: összedug, bekapcsol tv - source hdmi1, gép indít, xp indul, nvidia wizard felismer, extended, felbontást beállít 1360*768, tvn 16:9 beállít, tűéles, prostreet beizzít, élvez. Többi használt alkalmazás felbontás-csere, állat keresgél, elégedett :K

(#6300) DonDragonka válasza DonDragonka (#6298) üzenetére


DonDragonka
őstag

Aztán az is lehet, hogy nálam azért megy minden flottul mert natív HDMI-n keresztül csatlakozom a TV-re nem pedig DVI/HDMI-n.

[link]

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.