Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53939) mrgergoke


mrgergoke
aktív tag

Sziasztok!

Olyan fülhallgatót keresek, ami rendesen kiadja a szub mélyeket. A tapasztalatom az, hogy a párezres kategóriában 50 Hz körül vagy alatt annyira elhalkulnak, mintha nem is lennének az adott zenében azok a hangok.
Elsősorban filmzenéket, ambient PC game OST-ket, időnként jazz-t, populáris világi zenéket hallgatok. Agybadugós vezetékeset szeretnék, telefonálásra nem használnám, távirányító sem kell. Kábelvezetés, meg ilyenek tök mindegy.
A keretet konkrétan nem határoznám meg, talán csak annyit, hogy 15k-t indokolt esetben szeretnék kiadni rá. Fontos még hozzátennem, hogy mivel nagy kínai rendelős bolond vagyok, elsősorban az itthon nem kapható kínai márkák között keresem a nagy őt.
Echte kínai fülesek terén tudtok valamit ajánlani? Amik voltak már, de kevés: Awei ES-Q3, Awei ES900i, Ivery-IS1, Tuna X6, KZ-ED3. Érkezőben van viszont még egy KZ Special Edition.

Köszi! :)

[ Szerkesztve ]

https://rendeljkinait.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.