Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37451) kali válasza Márton (#37433) üzenetére


kali
legenda

megjelenik az; link, amelyik verzióhoz volt frissítés, ahhoz dobja is.

(#37452) rocket válasza PeterPH (#37450) üzenetére


rocket
nagyúr

Akinek nem adjak a kedvezmenyt a felmondasi ido 8 napjan belul, azt , hogy tartjak meg?

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#37453) DonMaster válasza rocket (#37452) üzenetére


DonMaster
addikt

1x- ugy sem megy el, max 3honap és vissza jön. ennyi. eljátsza a tag 2-3x az 6év utána már megunja és marad 3honap szünet nélkül. ennyi az egész.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37454) rocket válasza DonMaster (#37453) üzenetére


rocket
nagyúr

Miert is jo a DIGI-nek, ha valakinel haggyak a felmondast, es mondjuk 3 honap alatt 3x4600ft-ot (ez kb. a legolcsobb kedvezmenyes okos csomag ar) nem nekik fizet ki, hanem mas szolgaltatonak, majd utana igenybe veszi kedvezmenyt, mint uj ugyfel?

Ha az ujra bekotest elhuznak akkor meg megtovabb fog az elofizeto masnak fizetni.

Szoval ami etikatlan az az, hogy random kulonbseget tesznek a meglevo elofizetok kozott.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#37455) #29810560 válasza rocket (#37452) üzenetére


#29810560
törölt tag

Nyugi. Általában mindenkinek felajánlják, aki láthatóan/vélhetően az Okos csomag miatt mond fel egy szolgáltatást. (Ilyen a rendszer. A DIGI-nél is és más szolgáltatónál is. Külön csoportok foglalkoznak ezzel minden telkó szolgáltatónál.)

Nincs ebben semmi etikátlan. Egyszerűen tesznek egy ajánlatot - megmentendő a szolgáltatást - és kész. Kedvezőbb ajánlatot tenni bárkinek, bármilyen indokkal lehet. Erre meg van a lehetőségük a szolgáltatóknak.
(Lásd Telekom! Más árakat alkalmaz ott ahol a DIGI, mint konkurencia is jelen van.)

Nekem is felajánlották nyár elején. Az más kérdés, hogy nem fogadtam el.

Akinek mégsem ajánlják fel a kedvezményt azt az ügyfelet elbukják. Ilyen egyszerű. :)

(#37456) tgbrfv válasza rocket (#37454) üzenetére


tgbrfv
tag

"es mondjuk 3 honap alatt 3x4600ft-ot"

Veszítenek ennyit x ügyfélnél, de 50*x ügyfélnél meg megnyerik azt, hogy marad a listaáron.

(#37457) Márton válasza kali (#37451) üzenetére


Márton
nagyúr

Multibit: igen biztos, digivel is kezdte a pályafutását e router :D
Kevés, kevés, azért a 70/50-et hozza a 100/50-ből, így csak a sebesség miatt nem cserélnék.
De ha más, megfizethető router tudja a noip dyndns-t kezelni, akkor megfontolom a váltást. Persze 10-12e felett akkor sem adok ki érte, ez a lélektani határ.

kali: köszi, hogy találtál rá? És az én linkemen miért nincs ott?
Sajna a "legfrisebb" fw. van rajta :B

[ Szerkesztve ]

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#37458) #29810560 válasza tgbrfv (#37456) üzenetére


#29810560
törölt tag

Vagy még többnél, mert nem is tud róla az előfizető/ügyfél, hogy milyen (új) lehetőségei vannak.

Nálunk a házban még mindig a BaseNet csomag a "divat". Azt se tudják az emberek, hogy van másik. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#37459) DonMaster válasza rocket (#37454) üzenetére


DonMaster
addikt

azért éri emg ez a Digi-nek mert hosszu távon mondjuk 20éven belül minden 2év után ugysem játszod el, 2-3x eljétszod utána már te unod emg vagy a digi kitalál vlami kis kaput, oké elesik 20e ft-tol 2évente , és? 10x20e ft minuzs neki
viszont 17x24 honap bevételt jelent ez neki, oké nem nagy haszonnal de bevétel az bevétel, a mutatok stabilak tölle , nem maradsz más szolgáltatonál mivel vissza mész a digihez, igy évi szinten nem esik ki neki szinte semmi, elöfizetök száma nem csökken, vagy marad vagy nö, ha marad akkro stabil bevétel van ha nö akkor meg növekedö bevétel van, meg éri neki? 2-3x bejátsza ACE-is ezt utána nem fogja nem lesz kedve hozzá vagy már addigra ehetösge nem lesz hozzéá, lényeg telen, nem fogja bontani, ahogy más sem, kétlem hogy akik itt felháborrodnak azok mind 2évente bontani fognak a Digi-nél , hogy ujab 2év okoscsomaguk legyen, és ezt meg teszik az elkövetkezö 20vben mindig 2évente, biztos hogy nem. 2-3x emgteszik utána már nem fogja érdekelni öekt mert csak nyüg lesz .

Márton
1043v2 v3 , 14e ért megvehetö, nekem wdr4300 van és no-ip -vel müködik.
1x kell rászáni enynit és kitart 6-8évet is akár. persze utána is fog müködni de lehet akkro már 10gbit/s-es internetek elzsnek és ahoz emg kevés lesz már :)

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37460) ACE- válasza DonMaster (#37459) üzenetére


ACE-
addikt

[ Szerkesztve ]

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#37461) rocket válasza DonMaster (#37459) üzenetére


rocket
nagyúr

Az a ceg aki a szolglaltatasaihoz nem minden esetben kepes eszkozt biztositani, sot idopontot se tudnak mondani, hogy mikor lesz, nem hinnem, hogy evekre elore gondolkodik :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#37462) Márton válasza DonMaster (#37459) üzenetére


Márton
nagyúr

köszi

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#37463) Gyurka6 válasza zichie (#37444) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
A topikjába tedd fel a kérdésedet, Varga Alex 1.7 szoftjával emlékeim szerint 180 körülit elértek talán.

Gyurka

(#37464) DonMaster válasza rocket (#37461) üzenetére


DonMaster
addikt

tévedsz, a -Digi hosszu távra tervez, de arrol hogy a chine ban ünnep van és nem szálitanak nem gyártanak ezsközöket akkro és emiatt van hiány arrol nem tehet, melékesen ha van mondjuk 5raklap ont-je , 5raklap routere, és jön 1 héten 1 uj térségröl bekötést kérni 1000fö, akkor? szerinted nem csoda hogy elfogy a raktár készlet? most nyilt érd és a 16-ban is még jo pár hely, kicsit sem csodálom hogy ont hiány van a Digi-nél meglet nem kis mértékben rohamozva bekötésekkel. erre nem lehet felkészülni, szálitmány meg ha csak 2hetetnte jön vagy havonta 1x akkor nem csoda hogy nincs és nem lehet tudni a bekötés idejét, elöre,

de menj inkább a t-home hoz ott percre pontosan emg mondják hogy mikor mennek ki bekötni az optikai netet, akár kövi nap is képesek vagy az nap kimenni, föleg ha van digi is elérhetö szolgáltató ként ott , ha ez neked jobban bejön.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37465) kali válasza DonMaster (#37464) üzenetére


kali
legenda

nincs az a magyarázat, ami életszerűen megállná a helyét a több éve fennálló eszközhiány kapcsán, hogy az nem a szolgáltatón múlik...
nem csak az ont hiányára gondolok, hanem a (hd) box és smart cam...stb. kapcsán is a több hónapos, majd csak lesz valamikor várólistákra.
ideális esetben nem így kellene működnie, hogy ha sikerül elvétve beszerezniük párat, vagy épp visszaadják előfizetők, akkor a várólistások közül kapnak néhányan, hanem látva a sok igényt, illene beszerezni a szükséges mennyiséget, ha viszont ez nem történik meg, akkor elgondolkodtató az ok...

más szolgáltatókra sem érdemes hivatkozni, mert a digi előfizetőt nem boldogítja, ha máshol is vannak gondok, de ha már itt tartunk, akkor a nekem a telekom anno azonnal hozta bekötéskor az új felvevős boxot, a digi meg nem tudott adni - már ott gyanús lehetett volna a dolog, hogy az üzletkötő próbált lebeszélni róla -, a bekötéskor a szerelők tudni sem akartak róla, hogy kértem, pedig adott volt a szerződés, amin szerepelt az is, a szolgáltató illetékese pedig nagyjából sem tudta megmondani, hogy mikor lehet rá számítani a későbbiekben, csak a több hónapos várólistát emlegette, így végül lemondtam róla.
akkor is jó lenne pedig, ha nem használnám, mert az esetleges digitális problémát azonnal bejelenthetném - az többször van, mint analóg -, úgy nem lenne fizetős - nem hivatkozhatnának arra, hogy nekem csak analóg előfizetésem van -, vagy nem kellene analóg hibát hazudni - ezt amúgy sem tenném meg, pedig a szolgáltató hozzáállása miatt sokan így cselekednek...

[ Szerkesztve ]

(#37466) #29810560 válasza kali (#37465) üzenetére


#29810560
törölt tag

+1

Én is már vagy két hónapja várok egy "ványadt" SmartCAM-re.
Legutóbb, amikor bent voltam személyesen érdeklődni, hogy: Na mégis, mi van már? ... hegyekben álltak a HD boxok - nem túlzás, vagy 20 db volt az ügyintéző mögött a padlón - az ÜFSZ-on. SmartCAM, meg egy darab se volt.

(#37467) rocket válasza kali (#37465) üzenetére


rocket
nagyúr

Engem fel se irtak mar a varolistara, mert fogalmuk nem volt mikor lesz smart cam.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#37468) Sasos válasza DonMaster (#37464) üzenetére


Sasos
senior tag

Azt azért még tegyük hozzá, hogy a távol-keleti gyártók nem gyártanak raktárkészletre általában, csak megrendelésre. Ebből adódóan a legtöbb esetben egy évre előre adod le a rendeléseket, szállítási ütemezéssel együtt, és két évre előre látod a modelléves termékeket. Ez a "szóbeszéd" amivel itt kábítjátok a népet légből kapott hülyeség. És ha nincs is köze az embernek távol keleti-beszállítókkal dolgozókkal, akkor is legyen már gyanús, hogy a 3 hetes ünnep miatt mennyi ideig van eszközhiány...
Az meg, hogy hirtelen jött 1000 bekötés elég életszerűtlen, mert a hálózatot nem én indítottam el, és a tanulmányt sem én nézegettem, amiből kiderült, hogy mi várható az indítás után. Ebből élnek, ehhez kellene csak érteni. Nincs olyan, hogy "meg lett rohamozva". Ilyen akkor fordulhatna elő, ha valamelyik nagy konkurens egyik napról a másikra kivonulna a közös területekről. Minden megy az üzleti terv szerint, csak valami nem adott. Vagy pénz nincs, vagy szakértelem. Én az előbbire tippelek.

(#37469) Multibit válasza Gyurka6 (#37463) üzenetére


Multibit
veterán

Nem túl egészséges egy eszközt folyamatosan a teljesítőképessége határán járatni! Márpedig egy TL1043 v1 200-as nettel így működne. Hamar megsülne szegény.

(#37470) Gyurka6 válasza Multibit (#37469) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
A v2 gigás digivel 960Mb/s mert nem tud 1G-t? Ez is ki van hegyezve. Igaz hardweres nat.

[ Szerkesztve ]

Gyurka

(#37471) kali válasza Gyurka6 (#37470) üzenetére


kali
legenda

a digi (pppoe) eleve nem is tud 1 Gbps netet adni, ahogy a 100-as eszközök útján sincs meg a 100 Mbps, hanem valamennyi "hiányzik" belőle, de a 100-as és 1000-es router ilyen tekintetben nem teljesen összehasonlítható, mert utóbbinál a (hw) nat rásegít a hardver nyers erejére - anélkül a tl-wr1043nd v2/v3 hardvere nem is tudná a gigás net közelét sem -, tehát az nincs olyan szinten terhelve, mint a nyers erő folyamatosan maximumon - vagy moddolt firmware útján akár felette - járatva.
közben szerkesztetted és beírtad a hw nat jelentőségét, ezek szerint tudod/látod akkor a fenti leírás nélkül is a különbséget.

[ Szerkesztve ]

(#37472) V/ válasza zichie (#37444) üzenetére


V/
titán

Nekem úgy 1,5 évig ment normálisan a 200 a csatlakozó eszközök gigabitesek voltak, úgy csatlakoztak és a 200 körül megvolt a sebesség rajtuk, az 1000-re váltva úgy 3 hónap után csak 100 lett mindenhol, kipurc, de nem valószínű hogy a sebesség növekedés miatt, 4 éve vettem.. A többiek a V2-t javasolják.

(#37473) Bogyi007 válasza Sasos (#37468) üzenetére


Bogyi007
veterán

Ha nem lenne pénz (sok fórumozó és a konkurencia szerint már évek óta), akkor nem vettek volna mobilfrekvenciát, nem lenne 1 gigabites hálózat és nem lenne pl az ország legnagyobb HD kínálata sem....

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#37474) kali válasza Bogyi007 (#37473) üzenetére


kali
legenda

lehet, hogy bizonyos dolgokra/területekre van pénz, attól még simán előfordulhat, hogy nem mindenre...
a megvásárolt mobilfrekvenciák körül is nagy a csend, pláne ahhoz képest, amit akkor nyilatkoztak.

(#37475) prozodus


prozodus
őstag

Na, ma kiderült, h a digi is tud idióta lenni.

A helyzet: vidéki város, az utca tele digivel, de az adott házszám nem szerepel a neten, tudni kéne megoldható-e a bekötés. A 1272 természetesen nem az adott városba kapcsol, a kezelő nem tudja őket kapcsolni, őket városin nem lehet hívni, visszahívni nem hajlandók: sikerült más úton elérni őket, kerekperec megtagadták. Mondjuk ilyen hozzáállás mellett már kérdéses, h akaródik.e még ide digi, de most már csak úgy elméleti szinten érdekelne, h hogy van ez, mert eddig úgy tudtam, h a digi kábelen fut a földben, erre a kezelő azt mondta, h ha van a szomszédban, akkor a villanyoszlopról lehet, h be lehet kötni, de ki kell jönnie egy szerelőnek megnézni. De mit keres a digi az oszlopon? Tényleg van ott? Tényleg lehet esetleg onnan?

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#37476) adika4444 válasza prozodus (#37475) üzenetére


adika4444
addikt

Cseszegessed csak őket mert ha jobbra-balra van DIGI akkor középen is kell lennie, szal ez így kerekperec hülyeség hogy nem lehet bekötni. Rosszul informált az ügyintéző, vagy csak lusta;] szóval szerintem küzdj velük.

üdv, adika4444

(#37477) Gyurka6 válasza prozodus (#37475) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
Felénk (is) oszlopon van, az upc-vel együtt, szintén vidék.

Gyurka

(#37478) tgbrfv válasza prozodus (#37475) üzenetére


tgbrfv
tag

A családi házas részeken szerintem mindenhol oszlopokon van a digi, mivel a földben sokkal drágább.
Menj be személyesen.

(#37479) prozodus válasza adika4444 (#37476) üzenetére


prozodus
őstag

Szóval tényleg van villanyoszlop... (Látszik, h pesti vagyok :)))

Kösz, fiúk, ha bmi hasznosítható infótok akad még, ne kíméljetek :)

A teljesen közvetlen szomszédban nincs, mert az egyik szomszédig (x-2) utca van (sarokház), a másikban (x+2) meg nem köttették be az öregek, de eggyel odébb (x+4) már megint van, és szemben is.

Személyesen majd csak jövő héten tudok, mert a város másik végén van, még csak nem is a központban a digi...

Mindamellett nonszensz, h a XXI. sz-ban nem lehet egy irodát telefonon elérni...

[ Szerkesztve ]

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#37480) DonMaster válasza prozodus (#37479) üzenetére


DonMaster
addikt

az is nonszensz, hogy nincsen minden lakásban internet alanyi jogon. a 21.sz.ban. de még sincs,
bekel menni elöbb lesz neted, akkor nem biztos vagyis akkro nem köthetö ha a dobozbol már 4 log kifelé akkro abbol nem lehe tkötni csak másikbol az emg több kábel stbstb.. de ezt ök elmondják.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37481) kungzi válasza kali (#37471) üzenetére


kungzi
veterán

de akkor nekem a tp-link wdr-3600 gyári firmware-rel miért csak 460-at tud, mikor direktbe a gépbe kötve az ont-t, meg csutka 545Mbit/s?
Ezt magyarázd el nekem légyszives.

Köszönöm :)

(#37482) adika4444 válasza kungzi (#37481) üzenetére


adika4444
addikt

TJ írta korábban, hogy neki is volt ilyen. Ez van, sajnos néhány eszköz másokkal nem fér össze, és sztem a 300 Mbps az a határ ami fölött nagyon durván számítanak már eszközök, kábelek, miegymás.

üdv, adika4444

(#37483) kungzi válasza adika4444 (#37482) üzenetére


kungzi
veterán

akkor megy a hibabejelento

(#37484) DonMaster válasza kungzi (#37483) üzenetére


DonMaster
addikt

és adika4444

wdr3600 nál volt 1 gyári firm ami eldobálta a hw nat-ot és emiatt szokot leesni ott a sebesség,
lehet ez a probléma van nállad is, probáld meg uj firm el elvielg javitva let a hw nat-os probléma

adika a wdr3600 lazán viszi a 940-et is , hw nat miatt, tehát ez nem leeht tit probléma,

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37486) poli27


poli27
veterán

Szoszo75 működik? :D

[ Szerkesztve ]

(#37487) htc07 válasza DonMaster (#37480) üzenetére


htc07
addikt

Alanyi jogon beköttetheti bárki. :U

Amúgy te Magyarországon élsz? Tényleg azt tartod nonszensznek, hogy nincs minden lakásba bekötve a kábel?

(#37488) szoszo75 válasza poli27 (#37486) üzenetére


szoszo75
aktív tag

Nem. Pedig megpróbáltam bekonfigurálni elvileg jól gyakorlatilag nem vagyok benne biztos. De ha tudsz segíteni hogyan kell pontosan? TP-Link WR1043ND V2.1 a router. A telepítő cd-je segítségével mentem végig a lépéseken pppoe kapcsolatot választottam beírtam felh. jelszó , csinálta de a végén mégis hibát írt.. továbbra sincs net.

[ Szerkesztve ]

DIGI 500 ról 1000-re

(#37489) kungzi válasza DonMaster (#37484) üzenetére


kungzi
veterán

a legújabb gyári firmware van fent

(#37490) kali válasza kungzi (#37481) üzenetére


kali
legenda

több oka is lehet, szoftveres, hardveres és beállítási gond is lehet.
amit előttem is írtak már, az utolsó firmware verzió fusson rajta, kábelezés és beállítások legyenek rendben.
amennyiben a szolgáltatós eszköz miatt van, úgy az a nehezebb eset, mert ha a routernélkül minden okés, akkor a szolgáltató jellemzően lepasszolja a dolgot, hogy a routeredhez, illetve az azzal kapcsolatos hibához semmi köze, így elég nehéz rávenni őket a cserére.
találkoztam már olyannal, hogy valaki szolgáltatót váltott, utána viszont nem állította vissza gyári állapotra a routert, hanem csak módosította a wan kapcsolati módot, megadta a szükséges adatokat és úgy használta, de a sebesség csak a töredéke volt a várhatónak, csak a gyári állapotra történő visszaállítás és a manuális újrakonfig után lett minden okés.

(#37491) Multibit válasza kungzi (#37483) üzenetére


Multibit
veterán

Ha az van amit írtál (direktbe a gépbe kötve az ont-t, meg csutka 545Mbit/s), akkor - valószínűleg - hiába. A szolgáltató nem vállal felelősséget (érthetően) a felhasználó eszközeiért, vagy inkompatibilitásért. Persze azért érdemes próbát tenni.

(#37492) DonMaster válasza htc07 (#37487) üzenetére


DonMaster
addikt

igen Mo-nélek, és nem a kábelt tartom problémának, hanem hogy a kábelen nincs jel ami bejön , vagy kábel sincs alaniy jogon, :D de hagyjuk ezt az elvont történetet.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#37493) kungzi válasza kali (#37490) üzenetére


kungzi
veterán

mondták nekem ezt az mtu hibát, hogy a gépen és a routerben nem egyezik
nem tudom mit javíthat
a routerben 1492, a gépben 1500

(#37494) kali válasza kungzi (#37493) üzenetére


kali
legenda

a router kapcsolódó beállításában legyen jó - és ott elvileg okés az 1492 -, a munkaállomás automatikusan vegye át a szükséges beállításokat - ott nem kell külön pppoe kapcsolat.

(#37495) TeeJay válasza kungzi (#37493) üzenetére


TeeJay
félisten

Kungzi hidd el szimplán annyi van hogy a TP-Link routered és a kirakott ONT nem fér össze egymással normálisan. nem a routerrel van a baj nem is a FW-el
én Flashget-hez vittem el nyáron az enyémet amikor 500megabit felett nem tudott a router és nála is ment faszán, utána lett ismét ONT csere és azzal meg ismét csutkán ment

lehet valami switch vezérlő ütközés a két cuccban vagy ilyenek és emiatt nem képes a maxot kiadni
a gépedet közvetlen rá kötve másfajta LAN vezérlő van azzal megy csutkán
ahogy nekem is ment nyáron a 3 gépem közül bármelyiket rányomtam 940-et dobott a rossz ONT-vel is
de amint a 1043ND V2-t routert rátoltam letérdelt 500megabit körül vagy alatt
első ONT-vel is hibátlan volt csak ugye cserélték mert a feltöltés tré volt
helyette a második ONT új fehér wifis Huawei lett ez volt az ami hibás volt és 500alatt volt a letöltésem
majd a 3. ONT ismét fekete régebbi Huawei kicsivel másabb mint az első és azóta is ez van
ezzel tökéletes a letöltés a feltöltés meg másmiatt hibás még mindig de az más tészta :D

szóval amíg nem tudsz valami módon ONT cserét kérni addig marad ez nálad
én is mindent végig próbáltam, de egyszerűen a router és az ONT között volt valami

azt viszont nem tudom más routerrel is csinálja-e vagy sem
de gondolom nem akarsz routert cserélni egy gyengébb vagy hibázó ONT miatt

[ Szerkesztve ]

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#37496) Flashget válasza zichie (#37444) üzenetére


Flashget
félisten

nem fogja tudni kihajtani. 168-180 között mértek de ekkor megszakadásig van járatva a router.
vagy maradsz a mostanin és használod így vagy veszel V2/V3-as verziót jobb hardverrel, de hagynod kell a gyári fw-t rajta a nat miatt.

Realme GT Master Edition

(#37497) ACE- válasza Flashget (#37496) üzenetére


ACE-
addikt

De azért kérdezzük már meg tőle hogy ennyi elég-e neki, és nonstop töltene ennyivel, vagy csak néhanapján menne fel 180-ig a letöltés. Mert ha ritkásan, akkor nem biztos hogy emiatt érdemes befektetni új routerbe...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#37498) Multibit válasza ACE- (#37497) üzenetére


Multibit
veterán

Gondolom, ha nem kellene neki a 200 Mbps, akkor kisebb csomagra váltana.

(#37499) vargalex válasza Flashget (#37496) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

Tegyük hozzá, hogy v1 esetén az általad írt sebesség alternatív firmware-val lehetséges. Gyárival sokkal kevesebb.

Alex

(#37500) csabi10


csabi10
senior tag

Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy Érden volt már valakinél bekötés, mikortól kezdenek kötni, vagy hogy éles már a hálózat?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.