Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9001) kavicssli


kavicssli
addikt

2008-10-09 14:54:46 Ekkor küldtem a privit neki kimásolva ezt

RAM Kingmax 800MHz1024MB 99hónap 3 200 Ft

és akárhogy nézem az árlista Utoljára frissítve: 2008.10.08.
szóval tuti nem volt frissítve arról nem is beszélve hogy most is RAM Kingmax 800MHz1024MB 99hónap 3 200 Ft ennyi az ára!

Csak én megettem ezt felemelte Chester az árakat dumát! :W

meg az egész délutánom odalett!

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#9002) kavicssli válasza Chaser (#8996) üzenetére


kavicssli
addikt

De most ha ő nem monda hogy szar akkor mit csináljak!
Pont egy olyan számtech boltos nem tudja hogy a vinyó rossz mint ő! Na neee..ezt nem veszem be!
Miért nem ellenőrizte le előtte!
Jó okés én is hibás voltam hogy nem elkenőriztem le DE bíztam benne hogy nem ad el szar cuccot nekem! :o

Srác küldte a képet!
[link]

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#9003) Chaser válasza ngabor2 (#8998) üzenetére


Chaser
titán

A 40-es vinyó árfolyama azért kikrüli a világválságot:D 2 hónapja meg most is 2-2.5k.

#9002 kavicssli: Félre ne értsd, nem hibáztatlak. Tesztelni adta oda nem? Nálam is volt olyan helyzet, mikor nem volt időm tesztelni valamit, és úgy adtam oda, közölve, hogy lehet nem is jó, nem néztem, kipróbálod, aztán meglátjuk. Ezen a téren nem érzek szándékosságot a részéről, egy HD sentinel meg tényleg 1 perc kb.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#9004) Bagira01 válasza SimonYana (#8993) üzenetére


Bagira01
veterán

Mivel nem volt megbeszélt időpont, este ph sem volt, így nem károsítottalak meg anyagilag sőt az idődből sem loptam el egy percet sem. Én ilyenért nem szoktam feketét osztogatni, de ha jól esik tessék :R

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#9005) Bagira01


Bagira01
veterán

Itt is elismerem h, tőlem nem volt korrekt, dolog, de a fekete nem biztos h járt volna :U

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#9006) SP!T


SP!T
addikt

GTIG60

Nagyon nem ajánlom. Igaz nem jutottunk el az üzletig, de iszonyatosan hanyag, bunkó hozzáállású és tróger ember. Én ezek után nem kívántam tőle vásárolni és másoknak sem ajánlom. Lehet, hogy a terméke hibátlan lett volna, de ilyen embertől én nem vásárolok.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#9007) Kolondrum

Fúúúú bele bele olvasgattam itt a dolgokba, volt aki nagyon nyugodtan lekezelte a dolgot, én fix h nem lettem vna ilyen nyugodt...... Nekem még nem volt negatív tapasztaltom, de ha lesz az itt köt ki GARANTÁLOM. Én próbálok korrekt lenni, elvárom ugyan ezt a másik féltől is!

(#9008) Zolaa


Zolaa
aktív tag

Nos, ez a topic tényleg elvileg nem arra való, hogy a kevésbé korrekt embereket ki lehessen szűrni, hanem a csalók pontozására való, akik konkrét anyagi kárt okoztak.

Azonban lehetne egy kifejezetten olyan topic is, akik "csak" bosszúságot, időt, stb. okoztak. Sokunkat ez is érdekelne valami pontozásban. Ez valóban nem egyenlő a csalással, ami a feketét jelenti.

Ha finomítanánk a pontozáson és minden negatív kommentnek meglenne a maga helye, egyszerűbben menne.

Mivel anno - sok éve - valahol az én ötletem volt az Ebay szerű pontrendszer (aminek a megvalósításához semmi közöm, de nagy respect érte-, most látszik, hogy finomítás szükséges. Egy külön topic kellene a csalóknak. Erre lenne elvileg egy topic, azonban a csalás és az üzletrontás nagyon nem egy fajsúly.

Javaslat:
1. pozitív értékelések, az eddigiek szerint -ez tökéletes!
2. feket pontok - itt csak a csalókat jutalmaznánk, ahogy eddig. de azt egyértelműsíteni kellene hol. Nem kell ez a topic és a jelentsd a csalókat, stb. Egy, egyértelmű topic kell neki.
3. "szürke pontok" - az üzletrontóknak és nem korrekt bizniszelőnek lehetne egy külön totyik, ahol a visszamondott üzletek, üzletrontások és hasonlók lennének, ahol nem a jelentős anyagi károk értékelés lenne.

Ha meglenne ez a hármas tagolás, akkor árnyaltabb lenne a kép, itt nem lenne egy csomó off és nem ideillő megjegyzés és számon is lenne tartva a sok visszamondott üzlet és a másik hülyítése.

-nem postázok semmit- privit küldj, ne emailt!

(#9009) Antimatrix válasza kavicssli (#8990) üzenetére


Antimatrix
tag

Szia
igen tényleg nem tudtam róla, találtam be volt téve műanyag tokba és abból vettem ki - de mint mindeki én is siettem nem teszteltem le emiatt irtam azt amit irtamn
odaadtam neked és ment - tényleg nem teszteltem le - örültem hogy neked ment és irtad is hogy elég de mivel a "jószándékkal van kikövezve" minden ösvény még a "rosszabikhoz" vezető is
és neked még " nem jött meg a videokártyád - mondtam hogy oda-adom 1 másik srácnak mert neki is szüksége van rá 7végén és neked szerzek 1 másik 80Gb HDD-t ha tudok

akkor viszgáljuk meg nem történt volna semmi csere marad nálad a vinyó akkor jó neked de közben BAD lett volna... akkor mondjuk kiderül 1 hét mulva akkor is én vagyok a hibás????

nekem nem szándékom megkárosítani senkit sem főleg hogy régóta ismerlek anna Misr@l
Az embernek csak 1 becsülete van 1 közösségben és ez egy közösség én pedig még mindig tartom magam becsületesnek mint másnak....

Bejöttél Debrecenbe a barátnődhöz hiszem mind2 barátnője ott volt és egy 4 tali volt ha úgy vesszük...
tényleg amit nem tudok visszacsinálni az hogy ez nem történt volna meg és élnék sértődöttség nélkül

a többi "anyagi" károdat tudom csak rendezni - a grátiszt is visszaadom - szerintem így lesz a legtisztességesebb.
nekem is időmbe került és üzemanyagomba került ez a incidenc
a "nem anyagi" dolgot pedig nekem sem áll módomban maradktananul visszaállítani a legjobb szándék mellett sem... :O

a legjobban talán a moderátor fogalmazott a" "furcsa" ember aki mindig rohan" kifejezéssel - ezzel inkább egyetértek mind a többi általad rámszórt "kifejezéssel"

tudom nem leszünk most már "havarok" mint régebben de a korrektséghez az tartozik hozzá, hogy mindenki elismeri a hibáit itt a topicban/forumban igyekszik amennyire lehet visszacsinálni a dolgot anyagi/erkölcsi téren

beismertem a hibáim belátom hogy nem voltam a legkorrektebb veled szemben -főleg az idődet nézve - de a szándékosságnak a legkissebb árnyékát is kérem magamról levenni...

most neked kell lépned....

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#9010) kavicssli válasza Antimatrix (#9009) üzenetére


kavicssli
addikt

MentPÜ!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#9011) Foglalt név válasza Zolaa (#9008) üzenetére


Foglalt név
addikt

Van ilyen topic. Ha ide jönnének az enyhébb esetek, oda meg a durvák, szerintem egész jó hatékonysággal működne :U

(#9012) szimeonov


szimeonov
tag

Teves iras elnezest!

[ Szerkesztve ]

(#9013) nemma


nemma
addikt

tusi69-nek egy jó nagy feketepontot, amiért 3 hete postáztam neki az adatkábelt és szart arra, hogy utaljon. :((

(#9014) Zolaa válasza Foglalt név (#9011) üzenetére


Zolaa
aktív tag

Igen, ismerem is azt a topicot, de annak a nevén is változtatni kellene akkor.
A másik, hogy a sokat emlegetett 1. hsz. arról szól, hogy pont itt gyűljenek a durvább esetek.

De ha "közös" megegyezés lenne a topicok használatáróé, akkor könnyebb lenne az élet mindenkinek :)

-nem postázok semmit- privit küldj, ne emailt!

(#9015) Speed® válasza Zolaa (#9008) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Nem tudom feltűnt-e, de ez a topik a kezdetek óta él, a pontozós rendszer csak idővel alakult ki. Ergó ez itt ebben a formában jó helyen van, a pontozós rendszer meg jobb lenne ha beköltözne a HWapróra, persze nem a jelenlegi formájában, hiszen alig páran tudnak róla..

(#9016) Zolaa válasza Speed® (#9015) üzenetére


Zolaa
aktív tag

Én is úgy gondolom, hogy ez akár jó is lehetne a csalásoknak, de az üzletrontóknak és a nem konkrét átveréseknek lehetne egy másik hely is.

A kapott pontok pedig megjelenhetnének a felhasználó adatlapján is, akár. Bár tudom, hogy ez az oldal alapvetően nem hw bazár és nem azok gyűjtik a pontokat, akik az oldalt szerkesztik, mindössze egy ötlet :U

-nem postázok semmit- privit küldj, ne emailt!

(#9017) balazs_t válasza balazs_t (#8321) üzenetére


balazs_t
tag

Hali!

Egy elég régi ügy végkifejletét szeretném röviden leírni, mert akkor az elég sok negatív hozzászólásom után úgy érzem, tartozom annyival, hogy ezt is megosszam veletek.
Na szóval az annak idején #8321 elég hosszúra sikeredett videókártyás kellemetlenségem majd 5 hónapos ügyintézés és huzavona után, most úgy tűnik a várakozásoknál is jobban +20 ezerrel zárul köszönhetően a biztosítónak.
Nagyon sajnálatos, hogy ilyen tulajdonképpen egyáltalán nem nagy dolog miatt ki kellett osztanom egy feketepontot. Ahelyett, hogy egy apró gesztus és rövidtávú veszteség bevállalásával az eladó kapott volna egy szép pirosat, plussz ugyanezt a nyereséget is ahogyan fel is ajánlottam) igaz kicsit később de ő zsebelhette volna be... és persze lenne egy elégedett ügyfél és -1 konfliktus. :))

Szóval klasszikus "hálivúdi hepiend"! (Persze ezzel együtt is szívesen kihagytam volna az életemből :)

Üdv.
Balázs

[ Szerkesztve ]

(#9018) udi válasza balazs_t (#9017) üzenetére


udi
őstag

minden jó ha jó a vége :K

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#9019) Sanyi2007 válasza balazs_t (#9017) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

látod, a régi "gagyi" kártya helyett lassan egy 8800gt-t tudsz venni :)))

Kivánom hogy minden ügyed ilyen jó véget érjen!

(#9020) IDZ válasza coulthard (#1448) üzenetére


IDZ
tag

üdv
a Stylewars_kp nevű taggal nem érdemes üzletelni
az egész nyomorult 1000ft-ról szol amit azóta sem utalt át pedig vagy egy honapja elküldtem neki a telefont amit kért
szánalmas

Gigabyte GA-990FXA-UD3 | AMD FX-8150 | 16GB DDR3-1866 | nVidia GeForce GTX260-216

(#9021) Hammon Serra


Hammon Serra
senior tag

Nem tudom ez tartozik-e valakire közületek.
De hátha:[link]

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#9023) Rajjmen


Rajjmen
aktív tag

Kedves kataigaspar-ral meg volt beszélve, hogy a holnapi nap megyek a prociért, erre délután ír egy SMS-t, hogy eladta másnak a procit. Utána próbáltam hívni, de természetesen nem vette fel a telefont.

(#9024) shteer


shteer
titán

velem ilyen hetente többször is megtörténik (ma is pl) mégse jövök ide sírni :((

de komolyan... szerintetek van ennek értelme?

..szerintem jónak tűnik

(#9025) P00By válasza shteer (#9024) üzenetére


P00By
nagyúr

Velem is éppen tegnap...

(#9026) orkester válasza Hammon Serra (#9021) üzenetére


orkester
senior tag

Nekem a tatabányai rendőrségre került a Vaterás, többszörös csalásos ügyem, hirtelen azt hittem arról van szó. Bár én még játékmobilt sem kaptam. Remélem az összes mocskos csalót elkapják és berakják 1-2 teljesen kulturálatlan bentlakó közé. :K

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9027) kovy79 válasza shteer (#9024) üzenetére


kovy79
őstag

Attól függ, mire írtad!

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#9028) udi válasza Hammon Serra (#9021) üzenetére


udi
őstag

még az az oldal sem biztonságos,ez is ezt mutatja...
sajnos a csalókat 100%-ig nem lehet kiszürni :W

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#9029) PowerBuldog válasza udi (#9028) üzenetére


PowerBuldog
veterán

De legalább könnyebben a végére lehet járni a dolgoknak, és lehet hatóságilag intézkedni, mint azt a példa is mutatja. Míg itt a PH!-n azért lényegesen nehezebb intézkedni.

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#9030) coulthard válasza IDZ (#9020) üzenetére

Nekem is volt vele gondom.
Átvert 2 nyomorult procival, amikor még újonc voltam, azt gondolván, hogy így senki nem fog adni a szavamra. Nem így lett. Remélem most megkapja Tőled a második feketéjét is.

16 éve a Hardveraprón.

(#9031) wamzer33


wamzer33
csendes tag

Qwarc Engem is lehúzott 8-e ft -al azóta sem küldte az árut....

Üdv : István

(#9032) shteer válasza kovy79 (#9027) üzenetére


shteer
titán

az enyémet megelőző 2 hsz-ra

..szerintem jónak tűnik

(#9033) HUNNIA1920


HUNNIA1920
őstag

Sziasztok!
Nem vagyok egy "besúgó típus", vagy rossz indulatú ember, de efelett nem tudok elmenni szó nélkül. Kedves [rikardo] kolléga szólt nekem még a múlt héten, hogy elvinné a procimat. Én persze jó ph! - shoz híven, jegeltem a cuccot. Mára volt megbeszélve a találka, még reggel is írt, hogy hol és mikor. Erre most kapom a privit, hogy vett egy másikat. :W
Többet nem is írnák, szerintem ez üzletrontásnak minősül, ezért kérném a mélyen tisztelt hozzáértő PH! tagokat, hogy tegyék meg a megfelelő lépéseket az ügy érdekében.
Köszönöm
Üdv: Tamás

Szerk.: közben láttam, hogy csak tényleges anyagi kár esetén lehet ide írni (természetes én annak veszem), de nem bírtam ki, hogy ezt ne írjam le. Remélem nem okoztam vele problémát az oldal további működésében. Tanulság: túl naiv voltam, ezen kell majd változtatni.

[ Szerkesztve ]

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#9034) ^Clown válasza HUNNIA1920 (#9033) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Bőven kimeríti az anyagi károkozást az ilyen típusú eset szvsz... Jegelted, miközben lehet, hogy már megvették volna tőled. Most meg várhatsz a következő vevőre, aki ki tudja mikor bukkan fel....

(#9035) old gray


old gray
addikt

Holnapig kapott egy "nagy nevű" félisten haladékot, hogy választ adjon a memória-gariztatási kérdéseimre, ha nem akkor a story nyilvánossá válik, és elkezdődik az ügy hivatalos útra való terelése is. Költözés miatt húzza az ügyet kb. 1 hónapja, de a PH-ra belép és nem hajlandó válszt adni a kérdéseime. Nah majd holnap, kiderül, hogy a legöregebb (és magukat korrekt embernek tartó) motorosok is lehetnek sz.r alakok.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#9036) sasa311 válasza shteer (#9024) üzenetére


sasa311
veterán

Van mert pl. én (meg mások is) olvassák a topicot és 99%, hogy nem fogok olyantól venni semmit, akiről itt olvasom, hogy kinyomja a telefont, biztosra mond valamit aztán eladja 2 fillérért többért másnak, stb stb.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#9037) localhost válasza old gray (#9035) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Ne általánosítson Őstag Uram! :))

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#9038) g-spot


g-spot
csendes tag

T.C.G.T. jó szórakozásnak tartja a kamu üzletajánlatokat, meg a "nekem tutira kell a gép" tartalmú privátokat! Miközben előzetes időpontegyeztetés után leszállítottam neki vidékre egy komplett gépet monitorral, nem jelentkezett érte. Az egész utam majdnem annyiban volt mint a használt koplett pc, de úgy tűnik az egész potyára. Az elvesztegetett időről és faradságról nem is beszélve!
Vigyázzatok vele, ha "üzletelni" akar!!! :W

g-spot

(#9039) kovy79 válasza shteer (#9032) üzenetére


kovy79
őstag

Úgy látom, te már megszoktad, h átvernek (nem feltétlenül anyagi megkárosításról beszélek).
Ugyebár előzőleg volt róla szó, h legyen erre is külön topik. Én nagyon helyeslem, mert az ilyen emberekkel kerülöm a kapcsolatot. Ha vmit megbeszélek vkivel, én tartom magam hozzá. Ha vki ezt nem teszi meg, az gerinctelen, hiteltelen ember (persze ha önhibájából történt az eset) és igenis helye van az ilyen célzatú topikban.

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#9040) kovy79 válasza HUNNIA1920 (#9033) üzenetére


kovy79
őstag

Kb erről beszéltem/beszélek...
Mod: bocs, h 2x

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#9041) liver


liver
tag

[isti18]-at felterjesztem egy feketepontra!
Ez az első fekete amit kiosztok 3 éves pályafutásom alatt,de ez egy kicsit már sok nekem.
Isti18 a következő alkatrészeket hírdette [link] 18ezer forintért.Megállapodtunk,találkoztunk és megvettem.
Hibát ott követtem el,hogy nem néztem meg részletesen,hogy mit is veszek át.
S478-as alaplap helyett,S775-ös volt.A proci Intel Pentium 4 3Ghz 800/1M helyett egy 3,2Ghz CeleronD 533/256k volt.A videókártya és a memória stimmelt.
Otthon amikor megnéztem,a proci hűtője volt gyanús az alaplapon,de amikor a hűtőt leszedtem akkor még jobban meglepődtem!
Másnap írtam neki,hogy ez így nem lesz jó!Az alkatrészek nem nekem kellettek,ha nem az egyik ismerősömnek és ő belement,hogy ha már nálunk van ez a cucc akkor már mind1,de az árból alkudjak!Én 4ezer forintot kértem vissza isti18-tól,amibe ő belement.Találkát újra nem tudtuk összehozni ezért kértem,hogy utalja el a pénzt.Ekkor jöttek a kifogások,hogy "majd 2hét múlva lesz bankszámlám,mert a mostanit most szüntettem meg".Aztán kifejtettem neki,hogy nem kell bankszámla ahoz,hogy utalni tudjon akkor bevallotta,hogy nincsen pénze,legyek türelmes.Nos szerintem 4ezer forint nem nagy összeg,pláne annak aki kocsival mászkál.
Bevallom a pénz már nem érdekel,nem vág földhöz!Csak nem szeretem ha hülyének néznek és átvernek és aztán megint hülyének néznek!
Köszönöm,hogy meghallgattattok!

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

(#9042) Oczu


Oczu
senior tag

[OLi]

még mindíg nem kapta meg a feketéjét, pedig egy hónapja írtam be, átvert 3 K-val. Mikor és ki frissíti a listát? :R

[ Szerkesztve ]

(#9043) Nyugdíjas válasza old gray (#9035) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Remélem ennek te nem örülsz. Csak nekem tűnik úgy...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9044) littlelion21 válasza Nyugdíjas (#9043) üzenetére


littlelion21
addikt

Talán Te vagy az illető...?

(#9045) old gray válasza localhost (#9037) üzenetére


old gray
addikt

Egy "is" szót ignoráltál szerintem, azaz nem általánosítottam. Nem kell találgatni, superman-ről van szó. Ha több időm lesz elkezdem leírni a történetet. (asszem este vagy éjszaka :F ) Anyagi kár még nem ért (vagyis igen, mert 2 hónapja nincs normális ramom és nem úgy tűnik, hogy lesz bár dolgozok az ügyön), de a nemtörődömségre és a másik fél semmibe nézésére nagyon konkrét és életszagú példa.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#9046) Nyugdíjas válasza littlelion21 (#9044) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Főleg mivel jól látod, hogy PH! félisten a rangom :U Khhmmm... Olvasni;)

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9047) shteer válasza kovy79 (#9039) üzenetére


shteer
titán

ebben a formában meg, óvatos vok és nem kapkodok el semmit - ha vki bejelentkezik a cuccra amit árulok, nem zárom azonnal a hirdetést csak ha átvette, visszajelzett

ha én vennék vmit, akkor tali előtt megejtek egy telefonhívást (telszám nélkül nem veszek semmit), ha vmit elvisznek az orrom elől, keresek másikat

de nem jövök ide rinyálni, h "jajajajjjjjaaaaaaajjjj nem tudtam eladni/megvenni jó áron vmit mert xy visszamondta" hááát akkor ijb. ennyi. az óvónéni sem tud tenni semmit - piacgazdaság van még itt is.

ha anyagi kár érne vagy valóban gerinctelen esettel találkoznék, akkor jönnék árulkodni

ilyen az élet is, szokjátok :)

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#9048) littlelion21 válasza Nyugdíjas (#9046) üzenetére


littlelion21
addikt

Már az is baj hogy félistenként tisztellek...? :D

(#9049) Nyugdíjas válasza littlelion21 (#9048) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Jujj, ez magas labda volt,de ügyesen védtél :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9050) Biriboyka


Biriboyka
senior tag

Kérnék egy fekete pontot manóka fórumtársnak!
A történet a következő: SE P1-esről volt szó GPS vevővel! C702-es csere és kp ment volna. Többszöri telefonváltás, pü után megeggyeztünk, hogy a mai napon találkozunk. Tegnap este megbeszéltük, hogy Bp-i találka, de hivjam fel indulás előtt, hogy hol találkozunk pontosan és hogy fel kell jönnie Pestre. Elindulásom előtt 1/2 órával hivtam, de nem vette fel a telefont. Utána többször próbáltam, de nem vette fel. A buszon voltam amikor ő telefonált, hogy mégse megy Pestre nem lesz ma üzlet. Később nekem nem volt jó igy lemondta a telefoncserét.
Nem lett volna gond ha közli velem, hogy neki ez nem megfelelő az üzlet és inkább kp kell. Ha őszinte akkor még ide sem irok, de ha valaki mindenféle ürüggyel kitér az üzlet elől az számomra nem ér többet mint egy automatikus fekete pont!

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.