Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9552) Oczu


Oczu
senior tag

#9432 feketére javaslom c7p.bubu

#9425 feketére javaslom BMW001

#9542 vegyük hozzá adde

Sajnos a többi hsz-t jelen pillanatban nem tudom értékelni, türelmeteket kérem, amíg tisztán nem látunk ezekben az ügyekben.

[ Módosította: Foglalt név ]

(#9556) Bjukem válasza Speed® (#9541) üzenetére


Bjukem
csendes tag

Egy nagy fekete pontot szeretnék adni psycho77-nek!Pénteken leeggyeztettük hogy megveszi a telefonomat és h neki 100%-ra kell és vegyem le a hirdetést is mert hétfőn utalja!Azóta levettem visszamondtam mindenfajta cserémet rá becsomagoltam h amegjön a pénz tudjam neki postázni erre ma benyögi hogy mégsem kell neki...!

(#9558) knapci


knapci
tag

Vettem ma utánvéttel egy nokia 5310-et ajándékba barátnőmnek,természetesen origi állapotút szerettem volna neki!Szájbarágósan kb tízszer megkérdeztem az egyik kolegát hogy tényleg zsírúj a készülék?Akksi,minden?Aztmondta igen és ha tízszer megkérdem akkor is ezt tudja mondani!Rábólintottam,megjött kijelző fólia tiszta karc,akku messze nem új,ahogy a hátlap sem,hozzá tartozó cd,füles,természetesen nem volt a dobozban!
Szóval ha ez az ember azt mondja valamire hogy új,ne dőljetek be neki!!!Most van egy vadiúj 0 perces készülékem de a féléves akksival és hátlappal!

Szerintem kijár a feketepont "xyman"-nak!!!! [link]

A hirdetés.

Linket javítottam.

[ Módosította: Foglalt név ]

Unatkozók kíméljenek!

(#9559) xyman válasza knapci (#9558) üzenetére


xyman
tag

Nos, a készüléket a nokia cserélte újra, amit közöltem a vevővel előtte. Az akku szintén új volt, de a hátlap le és felrakásnál meghúzta az akkun levő műanyag réteget... Ergo semmi baja nem volt az akkunak. A kijelző fóliázott volt. Most a fólia szerintem nem volt karcos, de mindegy is, hiszen azért rakja rá a nokia, hogy ne a kijelző karcolódjon. Úgyis lehúzzák a fóliát a használat megkezdése előtt. A mobil vadonatúj volt , mellé raktam a hologramos NOKIA garanciajegyet is és nem értem, hogy miért kekeckedik velem! Miért nem hagyta, hogy képet küldjek a felkinált csomagról és tartozékokról? Az msn-en közöltem vele a csomag tartalmát. Head set nem járt ehhez a telefonhoz. A továbbiakban kérem a leendő vevőimet, hogy körültekintően fogadják el az általam felkinált információkat (képeket, leirásokat).
Üdvözlettel:
xyman

Mellesleg 2 éve adok-veszek a PH-n, de ilyen arrogáns vevővel még nem volt dolgom...
Végülis kell elsőnek lenni, aki szapulni kezd engem. Gratulálok Knapcinak, Ő az első...

A CD szerepelt a hirdetésben is. A kollega ezt is hiányolta. Ha szeretnétek nyilvános felületen megvitatni a dolgot, akkor kérlek titeket a következő topicban tegyétek meg. S a végeredményt vezessük be ide :R

[ Módosította: Foglalt név ]

Kriptóval is fizethetsz mostantól!! 06-70-2-67-78-89

(#9560) vviktor1


vviktor1
aktív tag

diabloo fórumtárssal jártam a következőképp:
A hirdetése:[link]
2008.11.05-én elutaltam a ramokra és a postázáshoz szükséges általa meghatározott összeget ami legkésőbb 7.-én rendelkezésére állt. Ezután rá két munkanapra meg kellett volna érkezni a ramoknak, 11.-én jelezte hogy egyéb problémái miatt nem ér el postára, eddíg rendben. 14.-én írta hogy küldi a cuccot, gondoltam ok. akkor köv hét elején itt van. Ehhez képest dec.3.-a van ramok sehol, 20 napja nem lépett be, mailra sms-re privátra nem válaszol, skype nick nem létezik. Lehet problémája akadt, nem gondolok még mindíg rosszra (én balga) de két sort leirni nem lett volna túl nehéz azt hiszem.
Anyagi károm nem jelentős szerencsére, ha még feltűnik ezen a néven vigyázzatok vele.
Akár mehet egy fekete is szvsz.

[ Szerkesztve ]

Ne dudálj, küzdj !

(#9561) MR_Joe


MR_Joe
aktív tag

Feketeponty Methos666-nak egy "jól sikerült" cseréért. Egy phn megbeszélt csere miatt hívtam két nappal a csere előtt, akkor kiderült hogy "ja mégse jó a nap", utána másnap írtam neki, hogy mikor lenne majd jó neki, nem válaszolt... két nappal később olvastam a hírdetése alatt egy másik tag hsz-ét, hogy köszöni a laptopot, minden frankó... persze még szólni se tudott én meg elszalasztottam miatta a vevőmet is :((( erre hagy ne mondjak semmit

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#9564) gyulabacsi


gyulabacsi
tag

Javaslom feketelistára: GRaul

Vettem tőle előre utalással egy nagyon szép állapotú! sony ericsson k550-et.
Első tulajdonos volt állítása szerint, papírokkal ezt nem tudta/akarta igazolni.

Megjött a teló , a következő sorokat a neki címzett levelemből vágtam ki:

-a kijelző villog/vibrál. ezt nem tudom mire vélni, nem éppen összeegyeztethető a hibátlan működéssel. nem tudom kontaktos-e , vagy a kijelző haldoklik, egyik se szívderítő és olcsó mulatság.

-az akkufedelet levettem, egyik csavar hiányzik, a másik éppen csak nem esik ki, annyira nincs a helyére becsavarva, ergo nem gyengén volt ez a telefon buherálva, ráadásul igénytelen módon

-a telefon pannon-os, miközben a doboz és a füzet t-mobilos, IMEI se egyezik, ez csak szépséghiba,de nagyon remélem, hogy "tiszta"a telefon!

-a fülhallgató egyik fele nem szól.

- a külső határeset, de a kamera takaróról nem tudom miért kophatott le a felirat, gyakorlatilag teljesen

Erre már csak hümmögni tudott, hitegetett, hogy utánam küldi az otthon megtalált csavart!, meg véletlenül másik fülest tett a csomagba, meg ilyesmi kamu szövegekkel jött.

Azóta írtam neki több levelet, nem válaszol napok óta, pedig kb. 2 óránként bejelentkezik.

Amúgy http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ oldalon 8 pozitív értékelése van, negatív 0, nem tudom hogy szedte össze.

Összegezve: szerintem ilyen magatartással mehet feketelistára és egy nagy negatív kijár neki.

[ Szerkesztve ]

(#9565) MR_Joe válasza Oczu (#9562) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Egyetértek Gray kollegával. A srácot nem érem el azóta, ph-s megkeresésemre nem reagál, feketepontról most értesítettem kívácsi vagyok a fejleményre. Mellesleg az egész cserére szánt gépet átépítettem egy másik házba a csere kedvéért, most meg építhettem vissza az egészet (mivel az a másik ház nálam nem fér el az asztalon)... jó játék volt .

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#9566) xyman válasza xyman (#9559) üzenetére


xyman
tag

Nos a CD szerintem benne volt, bár ez a legkevesebb, mivel a netről is le lehet tölteni.
A lényeg az új, nokia garis teló. És valóban új, nokia garis, 0 perces teló volt, gyári tartozékokkal.
Részemről lezártam az ügyet és a további irományokat már zaklatásnak veszem.
Idáig nem volt semmi problémám vevőkkel, csak néha, apróságok, de azt is normális kereteken belül meg lehetett beszélni.
Ennyit erről...
üdv mindenkinek
xyman

Kriptóval is fizethetsz mostantól!! 06-70-2-67-78-89

(#9567) Foglalt név válasza old gray (#9563) üzenetére


Foglalt név
addikt

Félreérthetően fogalmazott a kollega. Gondolom egyértelmű, hogy a korrektség megkívánja, hogy értesítsük a másik felet. Ha ő jelzi, hogy nem él vele(akár úgy, hogy figyelmen kívül hagyja a megkeresésünket), akkor a fekete bevésődik.

(#9568) MR_Joe válasza Foglalt név (#9567) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Így már érthetőbb a dolog. Ezzel egyetértek én is, én pl tudattam hogy feketepontra jelöltem a "kollegát". Bár itteni utolsó feltűnése dec 1-el volt... köszönöm az infokat :R

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#9570) MR_Joe


MR_Joe
aktív tag

Érdekesség a http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ -val kapcsolatban. Mi van olyankor ha nekem akartak adni pozitívot, de egy "névrokon" kapta helyettem? :D Ráadásul a "rokon" már 5 éve nem jelentkezett be...

mod : kimaradt egy "v"...

[ Szerkesztve ]

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#9571) orkester válasza MR_Joe (#9570) üzenetére


orkester
senior tag

Itt válaszoltam.

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9572) ATM_automata


ATM_automata
őstag

processzoros@freemail.hu MSN azonosítóval rendelkező kolléga lerendelt egy winyót utánvéttel, aztán nem vette át. Rákérdeztem, hogy mivan vele, közölte, hogy megkapta és át is vette. A posta szerint még mindig a postahivatalban van, kivitték, de nem vette át aki rendelte. Most rákérdeztem megint, hogy miért nem vette még át....közölte velem, hogy mert már nem akaja megvenni....én meg buktam 1500ft utánvétes postaköltséget.

Hogy lehet USERT keresni a PH!-n? MSN azonosító alapján hogy lehet itt megkeresni, hogy vajon ki ez a user?

What else?

(#9573) MR_Joe válasza orkester (#9571) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Köszi :R

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#9574) Foglalt név válasza ATM_automata (#9572) üzenetére


Foglalt név
addikt

Nincs ilyen felhasználónk.

(#9575) gabyka


gabyka
aktív tag

Khm...érdeklődnék, volt-e valakinek boltolása fertomi74 "kollégával"? Az itt vásárolt ssd-k a beígért számla és garilevél nélkül érkeztek meg. Többszöri megkeresés után sem pótolta a hiányosságot...gondolom egy feketepont kijár neki...

(#9582) Bordoi


Bordoi
őstag

Ezt a topikot az üzleti viták lerendezésére hoztuk létre.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9583) Bordoi


Bordoi
őstag

Grim.Reaper A problémádat írd le még egyszer, kérlek normális hangnemben.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9584) zsoca929


zsoca929
aktív tag

[Terminator_3] is megérdemel egy fekete pontot a gusztustalan modoráért az sms-eiben,amit inkább nem részletezek.
Nevetséges ember..

(#9585) Bordoi válasza zsoca929 (#9584) üzenetére


Bordoi
őstag

Örülnék, ha Itt tisztáznátok a vitás kérdést. Terminator_ kollégával.
Csak a tisztán látás végett.

Köszönöm

Üdv

[ Szerkesztve ]

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9586) orkester


orkester
senior tag

Fekete kérés (bár rossz helyen): #16354

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9588) Devid_81


Devid_81
nagyúr

Sziasztok!
November 27.-én Csütörtökön vettem egy monitort benyadapro drága kollégánktól.
Helybéli kisgyerek, békéscsabai
LG19 es CRT-t vettem tőle, túlképp 3ezer ft-ért jól jött volna egy pót-CRT.
Elmentem érte, mivel hideg volt csak másnap indítottam be a cuccost.
Sorkimenős, függőlegesen ugrált a kép felső része kb 1-2centit fel-le.
Hívtam, persze minden okés, csak pénz nincs, jött a válasz, mondom OK nem gond egy helybélinek...majd fizetsz...gondoltam. :U
Köv. héten elején jelezte, nem lesz pénz, de van pár cucca eladó, ideadja azokat.
Pár venti, ventirács, egy ATX ház, kb 2kg ragasztópisztoly által benne hagyott "nyom" (garázs-modding téma gondolom) meg egy DVD rom.
Mivel elég szedett-vetett cuccok voltak, de gondoltam megérnek 3 ezret, belementem...én marha...DVD rom halott, semmit nem csinál....itt kezdődött megint
Erre hívom, az beza jó, én vok hülye hozzá....3 gépbe se megy...ühüm...biztos én vok idióta.
Oda jutottunk, hogy mára kellett volna neki hozni a pénzt a melóhelyemre, én meg adtam volna vissza mindent....persze jött is...csak biztos átlátszó a gyerek és nem tűnt fel.
Most este írt, "tegnap nem fixáltuk le mára a dolgot".....és ki is lépett MSN ről ebben a pillanatban....telefonját teljesen más veszi fel a mai napon, akárhányszor hívom.... :W :W :W

Nah mármost a CRT egyszer az övé volt, egyszer meg nem...ugyanis volt akinek azt mondta a mi kis szuper üzletünk előtt, hogy neki nincs moniitorja és épp keres...és lám mégis lett neki egy régi monitorja...
A DVD rom egyszer csak pár órát volt használva...egyszer meg az apja gépébe volt és tökéletesen ment mindig is...
Hazudjon, mit bánom én, csak emlékezzen rá mit mikor hazudott ;]

...

(#9589) foxyr


foxyr
tag

Marky1013: fekete pont. Múlt hét kedden azt állította, hogy elutalta a pénzt, ami a máig nem érkezett meg. Ködösített még ma is.

[ Szerkesztve ]

(#9590) orkester válasza foxyr (#9589) üzenetére


orkester
senior tag

Árut feladtad vagy majd utalás után?

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9591) Oczu válasza foxyr (#9589) üzenetére


Oczu
senior tag

hívd ide légyszi a Marky-t, ha nem jelentkezik, jelezd a topic-ban, meghívjuk :D

Devid_81 --Te is hívd ide benyadapro -t

[ Szerkesztve ]

(#9592) Ombi5 válasza Oczu (#9552) üzenetére


Ombi5
őstag

[link]

Meg mindig nem kerult fekete listara?! :F :U

(#9593) Foglalt név válasza Ombi5 (#9592) üzenetére


Foglalt név
addikt

Azért, mert lemaradt egy ajándék pendrive, nem is fog. Feketét kap vagy kapott érte. A fekete lista más célt szolgál.

[ Szerkesztve ]

(#9594) shift+ő


shift+ő
senior tag

Wbarni-tól óvnám a kedves tagokat.
Vettem tőle egy videokártyát. megbeszéltük, hogy 3 nap garit kapok rá. A kártya azonnal hibásan működött 2 lapban is, driver problémáról nem beszélhetünk, mert az OP rendszer betöltése előtt is szemetel. A 3 napon belül jeleztem neki, hogy visszavinném, ezek után elérhetetlenné vált. Egy másik hirdetésén keresztül sikerült elérnem, hogy felhívjon, de letagadta, a VGA-s bizniszt. Nem túl nagy összeg, de a viselkedése alapján úgy tűnik, tudhatta, hogy a VGA rossz.

Röviden fekete pont WBarni-nak.

[ Szerkesztve ]

(#9595) foxyr válasza orkester (#9590) üzenetére


foxyr
tag

Elejétől fogva motoszkált bennem pár dolog.

Kedd reggel 10 előtt írt egy üzit, hogy elutalta a pénzt. 20 perccel később jött a következő üzi, hogy mielőtt elutalta a pénzt megnézte a notiját, s látta, hogy nem ugyanolyan a memória...az övé 1.8V-on megy, az enyem meg 1.6-on...blabla. Küldtem neki leírást, hablatyolt, hogy bocsi...küldi akkor a pénzt. Ez volt mind kedden. Ja és hogy várja a csomagot. Csütörtökön semmi, akkor elmagyarázta, hogy elment a pénz, de a bankban milyen probléma volt...stb. Szóval a süketelés ment ezerrel. Még szerencse, hogy csak akkor küldök cuccot, amikor a számlámon van a pénz. Csak közben 2 másik srácot mondtam le, mert azért reméltem, hogy igazat mond, s tényleg elutalta a pénzt. Tegnap sem jött meg, küldött 4privit, hogy sajnálja, nem tudja miért nem jött meg a pénz.

1. ha nem kellett neki, akkor mondja meg, ne süketeljen
2. ha át akart vágni, akkor ahhoz korábban kellett volna felkelnie. :(((

(#9596) gerolka


gerolka
tag

Szeretnék kérni doczi89 számára egy hatalmas feketepontot!
A neve: Dóczi Péter, címe: Óhid Petőfi u. 8
Belinkelném a hirdetést amivel a történet kezdődik, de már nem találtam, sőt az összes többi hirdetését sem.
Szóval, a fent nevezett gerinctelen hirdetett 2x512 MB Kingmax ddr 400-as RAM-okat. Én erre ajánlottam neki egy csereüzletet, miszerint adok cserében 3db Logitech egeret.
Ezt el is fogadta. Megegyeztünk a részletekben, elfogadtuk egymás feltételeit.
A megállapodás szerint 1.-én adjuk fel egymásnak a csomagokat, az ő külön kérésére elsőbbségivel!
Én ennek eleget is tettem, írtam neki, hogy feladtam a csomagot. Elvileg 2.-án meg kellett volna kapnom a csomagot, de nem kaptam. Este írtam neki, hogy tőle se csomagot sem üzenetet nem kaptam, most mi van. Erre válaszolt, hogy bocsi de elfoglalt volt , de feladta ő is és megkapta az enyémet és köszöni stb-stb. 3.-án sem kaptam semmit, 4.-én írtam neki, hogy elsőbbségivel adta-e fel mert még nem kaptam meg. Erre ő mint aki nem érti hogy lehet ez, csodálkozott ,hogy nem kaptam meg, de nyugtatott, hogy holnap már biztos meg fogom kapni.
Aztán 5.-én megérkezett a csomag, elsőre egyértelmű volt, hogy emberünk kamuzott, merthogy 3.-án adta csak fel a csomagot, és még csak nem is elsőbbségivel ( még jó,hogy ő kérte). Ezzel még nem is foglalkoztam volna, de amikor kibontottam a dobozt, legnagyobb meglepetésemre nem a megbeszélt Kingmax RAM-okat küldte, ráadásul két különböző márkát is.
Persze én azonnal írtam neki, és számon kértem, hogy ezt ,hogy képzeli, mindezt normális hangnemben. Amit válaszolt attól padlót fogtam, majdnem úgy nézett ki a dolog, hogy én vagyok a hülye amiért merek reklamálni.
Idézem:

Magyarul ezzel akart mattot adni. Persze helyre raktam ezt a dolgot és elmagyaráztam neki, hogy mennyire nem kétes forrásból származnak.
Ekkor még hajlott a vissza cserére, majd elkezdett alkudozni, hogy ő nem szívesen mondana le az egerekről (azt elhiszem)és, hogy adna akkor mást cserébe. Ekkor, és pláne ezek után még mindig kellően higgadt voltam és esetleg elfogadtam volna cserében mást. Persze normális cuccokat nem tudott felajánlani, ezért a végén megegyeztünk, hogy visszaküldjük egymásnak a cuccokat.
Aztán eltelt egy nap, és úgy gondolta, hogy ő mégsem hajlandó visszacserélni. Küldött egy nevetséges levelet, amiben próbált okosan érvelni, hogy neki miért is járnak az egerek.
Válaszoltam erre a levélre, és kifejtettem neki, hogy miért nem jár neki a cucc, és, hogy küldje a csomagot.
Itt tart a történet most. Válaszolni nem válaszolt a levelemre, persze nem is küldte a csomagot. Nekem úgy tűnik abból, hogy hírtelen eltűnt az összes hirdetése, hogy most behúzta fülét farkát, és várja, hogy elfelejtsem a dolgot.

[ Módosította: Bordoi ]

(#9599) Oczu válasza gerolka (#9596) üzenetére


Oczu
senior tag

gerolka - jelezd doczi89 -nek a feketepont jelölésed, nézzük, mit mond ő. Privátot nem teszünk közzé, még akkor sem, ha evvel bizonyítunk, ehhez kell a másik fél beleegyezése is. Ha így van, ahogy leírtad, csont nélkül mehet a fekete, de csak azután, ha ő is tud róla. Ha nem jelentkezik, szólj Foglalt Név -nek, orkester -nek, vagy nekem.

(#9600) orkester válasza Oczu (#9591) üzenetére


orkester
senior tag

Azt lehagytam, hogy én ide hívtam benyadaprot, ma is be volt jelentkezve, de nem reagált még.

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.