Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9041) liver


liver
tag

[isti18]-at felterjesztem egy feketepontra!
Ez az első fekete amit kiosztok 3 éves pályafutásom alatt,de ez egy kicsit már sok nekem.
Isti18 a következő alkatrészeket hírdette [link] 18ezer forintért.Megállapodtunk,találkoztunk és megvettem.
Hibát ott követtem el,hogy nem néztem meg részletesen,hogy mit is veszek át.
S478-as alaplap helyett,S775-ös volt.A proci Intel Pentium 4 3Ghz 800/1M helyett egy 3,2Ghz CeleronD 533/256k volt.A videókártya és a memória stimmelt.
Otthon amikor megnéztem,a proci hűtője volt gyanús az alaplapon,de amikor a hűtőt leszedtem akkor még jobban meglepődtem!
Másnap írtam neki,hogy ez így nem lesz jó!Az alkatrészek nem nekem kellettek,ha nem az egyik ismerősömnek és ő belement,hogy ha már nálunk van ez a cucc akkor már mind1,de az árból alkudjak!Én 4ezer forintot kértem vissza isti18-tól,amibe ő belement.Találkát újra nem tudtuk összehozni ezért kértem,hogy utalja el a pénzt.Ekkor jöttek a kifogások,hogy "majd 2hét múlva lesz bankszámlám,mert a mostanit most szüntettem meg".Aztán kifejtettem neki,hogy nem kell bankszámla ahoz,hogy utalni tudjon akkor bevallotta,hogy nincsen pénze,legyek türelmes.Nos szerintem 4ezer forint nem nagy összeg,pláne annak aki kocsival mászkál.
Bevallom a pénz már nem érdekel,nem vág földhöz!Csak nem szeretem ha hülyének néznek és átvernek és aztán megint hülyének néznek!
Köszönöm,hogy meghallgattattok!

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.