Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9702) Joces válasza mísz (#9701) üzenetére


Joces
senior tag

Egy szóval nem ígértem neked :C :C :C :C
folyt. köv. itt

kérlek abba a topicba írogass, ez a topic nem arra való!!!
(megkérném valamelyik moderátort, hogy innen szedje ki az eszmecserét!) :R :R :R

[ Szerkesztve ]

:)

(#9704) zegon válasza Sanyi2007 (#9690) üzenetére


zegon
csendes tag

Szia!

Sajnos valóban, inkorrekt módon viselkedtem, ha erre ez a megfelelő fórum, akkor itt nyilvánítom ki a bocsánatkérésem. Sajnálom, ha pazaroltam az idődet, nem fogok mentségeket keresni. A negatív kritikát ezzel együtt nem fogadom el, a gerincességemet lehet kritizálni, csak kérlek ne egy, hamarjában megbeszélt, aztán végül sikertelen üzlet alapján tedd. Persze, a körülményeket nem ismerheted, már felesleges is lenne előhozakodnom velük, de maradjon annyi a lényeg, hogy valóban sajnálom, és a jövőben sokkal jobban fogok figyeli a korrekt tájékoztatásra.

Üdvözlettel: zegon

..zegon

(#9705) Sanyi2007 válasza zegon (#9704) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

:R
Nem téged itéltelek el, hanem az adott viselkedést. Ahogy ez esetben ez a viselkedés éppen a korábbi ellenkezője. Emberek vagyunk, hozhatunk olyan döntéseket, ami nem a legbölcsebb, a kérdés hogy utána mennyire ismerjük el, illetve a jövőben mennyire teszünk másképpen.
Harag, vagy bármi negativ érzés nincs, talán ez is részben a fórum célja, hogy az emberek kiirják a kellemetlen érzéseiket, azon kivül hogy tájékoztatásul szolgáljanak, illetve több odafigyelésre ösztökéljék az embereket.
A körülményeket nem ismerem persze, gondolom nagyon nagy elfoglaltság lehetett, ha egy sms, telhivás, privát üzenet nem fért bele :D Azért remélem hogy igy Ünnepekre megoldódtak annyira, hogy Békés, Boldog Karácsonyod legyen!

Üdvözlettel:
Sanyi

(#9706) orkester


orkester
senior tag

A következőkre kérnék egy moderátori rábólintást:
#9628
#9479 és #9638
#9666
És akkor a még itt (#9622) kezdődött üggyel mi legyen?

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9707) Csepy válasza Sanyi2007 (#9690) üzenetére


Csepy
őstag

Nagyon hasonlít az eset Bir, inuminare, zoa álnéven futó egyénre, bár az ő igazi neve (ha az): Vidó Ferenc Csaba.

3 hétig hitegetett folyton és most is a nyakamon van az a notebook.

NEM állítom, hogy a két egyén ugyanaz, csak, hogy hasonlóság van rendesen.

Regards: Csepy

[ Szerkesztve ]

Regards: Csepy

(#9708) hezl84 válasza kirkri (#1) üzenetére


hezl84
csendes tag

Engem két héttel ezelőtt károsítottak meg 5000 forinttal. A történet a következő: találtam egy személynél (feri990) egy 1 Gb-os Kingmax ramot. Írtam neki rögtön, hogy igényt tartanék rá. Le is beszéltük mindjárt a dolgot, és írtam neki, hogy csak kedden vagy szerdán tudom utalni a pénzt, mert hétfőn nem érek rá. Szerdán írtam neki, hogy utaltam a pénzt, mire ő kiakadt, hogy ő már eladta és most mit csináljon. Válaszom az volt, hogy akkor sürgősen utalja vissza. Azt mondta, rákövetkező héten hétfőn utalja. Nos, azóta is csak utal. Azt is írtam neki, hogy ha nem küldi, kénytelen leszek rossz véleményt írni róla.
Tehát: FEKETE PONT ÉS NEM IS EGY FERI990-nek, mert azóta még csak nem is reagált egy üzenetemre se, és még az e-mail címe sem valós, vagy ha az, akkor már rég nem használhatta, ugyanis az megszűnt létezni.
[link] itt megtalálható a beszélgetésünk. Ebből egyáltalán nem az derült ki, hogy csak akkor küldi az alkatrészt, ha én hétfőn utalom a pénzt, valamint az, hogy elálltam volna az üzlettől.
Hogy miért vártam két hétig? Hát azért, mert bíztam benne, ugyanis azt mondta, hogy nem bunkó, és hogy utalja a pénzt. Sajnálom, hogy így végződött prohardveres "pályafutásom", de azt hiszem, itt abba is hagyom.
Ezt a tisztességtelenséget már nem bírtam el. Voltak nagyon rendes tagok, akiknek a valódi üzlet volt a szándékuk, és nem a másik megkárosítása. Sajnálom, hogy rossz véleményt kellett valakiről írnom, vártam eleget, írtam neki eleget, és őt ez sem érdekelte.
Hát így kívánok mindenkinek békés, boldog karácsonyt és kegyelmekben gazdag, szép, új évet!

Üdv: hezl84

[ Szerkesztve ]

Józsi

(#9709) Csepy válasza hezl84 (#9708) üzenetére


Csepy
őstag

Privát üzeneteket linkelni, idézni, TILOS it a fórumon.
Mellesleg senki sem fogja tudni megnézni, mert mndenkinek a sajátja jön be, ha a linkre kattint.

Regards: Csepy

Regards: Csepy

(#9710) Oczu válasza Csepy (#9707) üzenetére


Oczu
senior tag

Csepy, kérlek ha problémád van ezzel az egyénnel, önálló post-ban jelezd. Miután az illető bocsánatot kért, nem tartom korrekt dolognak, hogy párhuzamot vonsz egy, az általad említett emberrel.
Sanyi2007 is elfogadta a bocsánatkérést, nem szeretnénk evvel az üggyel tovább foglalkozni, ha nem haragszotok.

:R

mod

Hezl84, írok neki

[ Szerkesztve ]

(#9711) NorDezs


NorDezs
senior tag

Pusztai Mihálynak, alias misirulez -nek kérnék egy feketét bevésni. Vettem tőle még szeptemberben egy videókártyát, ami most bedöglött. Mivel még majd 3 év gari van rá, így visszaküldtem neki postán ahogyan előtte telefonon megbeszéltük, de természetesen a csomagot nem vette át, pedig többször szoltam neki priviben is, hogy a postán van. Azóta csomag visszajött, buktam 2500+1300 postapénzt, meg egy HD4850-es videókarit. PH!-s topicjának a linkje , illetve a boltja: becoolpc.
Kerülje mindenki!

[ Szerkesztve ]

(#9712) ferkow11 válasza kirkri (#1) üzenetére


ferkow11
csendes tag

Sziasztok egy nagy feketét szeretnék adni Gaaabeeesz-nek filléres ember...!MEgbeszéltünk egy csereberét tartozékokról volt csak szó szerencsére mondta h egy napon adjuk fel midnenképpen és küldjük az azonositó számokat!Én amint feladtam elküldtem neki!Irtam neki h remélem ő is feladta.. estére irt hogy sajnos nem volt ideje majd holnap másnap irok neki feladta e nemadta fel mert elromlott a kocsija!Rá 2 napra irt h feladta erre ma kihozzák.. 2500ft ból 500ft volt benne a boritékban..!Kerüljétek el messzire a srácot neemis a pénz a lényeg hanem a becsület hogy vannak ilyen emberek 2000ft ért égetik magukat beszéltem a szomszédjával megtaláltam iwiw en és mondta hogy ilyen család ez...!!Szóval nagyobb értéknél nagyon vigyázzatok!!!!Nekem van ott a környéken rokonságom nem a 2000ft a lényeg mert ha azt irja h szegények vagyunk nemtudom küldeni azt a 2000 et majd ha meglesz küldöm mondtam volna h ok jön ugyis a karácsony...!!!De h ilyen gerinctelen legyen...!A becsület miatt odaküldöm a rokonaimat kicsit had beszélgessenek!A szomszédja is azt mondta h egy gerinctelen ember...!NA erről ennyit tanuljatok ebből!!! :R

Akit Buldózernek hívnak...***

(#9713) Oczu válasza NorDezs (#9711) üzenetére


Oczu
senior tag

Ok, küldök nekik egy privit.

Ha a misirulez kereskedő (márpedig az), törvényi kötelessége a termékre garit vállalni. Ezt a bíróság is megítéli Neked.

[ Szerkesztve ]

(#9714) misirulez válasza NorDezs (#9711) üzenetére


misirulez
senior tag

Mivel a címen ami a csomagon szerepelt nem egyezett az én lakcímigazolványomnak a címével így nem tudtam felvenni az árút póstán.
Mivel nem rég költöztem el régi címemről és albérletben lakom, így való igaz a postázásnál nem gondoltam erre, hogy ezt hogyan lehet megoldani, amennyiben Horny hajlandó mégegyszer elküldeni a csomagot, megmondom neki az eredeti címemet, ami a lakcímigazolón is van, hogy fel tudjam venni a csomagot és el tudjam intézni.

Mi nekem az érdekem abban, hogy egy garanciát ne intézzek el?
(Mikor napi szinten járok postára és nagykereskedésbe is?)

Üdv
Misi

és igen anyukám jólvan köszöni szépen.

(#9715) NorDezs válasza misirulez (#9714) üzenetére


NorDezs
senior tag

Hagyuk már ezt a kamu dumát :((( . Nem is kerested a csomagot, van egy privi amiben említetted, hogy nem tudod felvenni a csomagot, mivel nincs rajta a neved, holott direkt ráírtam a te neved, illetve azt a nevet is amit mondtál. Egy szóval nem említetted, hogy nem tudnád felvenni, mert nem adják ki neked. Igaz ezt nehéz is lett mondanod, mivel a privát üzenetekre nem nagyon válaszolgattál, telefonon pedig 1x tudtunk beszélni, mivel utána akármikor kerestelek nem vetted fel.
Egyébként köszi, de nem fogsz mégegyszer megszívatni, már eddig is majd 4k volt a posta (2500 a feladás, plusz 1300, amiért visszahozták, mivel a címzett nem kereste).
Sajnos nincs ennyi felesleges pénzem, hogy ide-oda utaztassam az országban a csomagot, persze, ha tudsz más megoldást rendben van, de nekem ez már sajnos csak további pénzkidobásnak tűnik.
Egyébként, ha napi szinten jársz postára, akkor hogyhogy nem tudtad, hogy csomag felvételkor kérnek lakcímigazoló kártyát??? :U

Egyébként nem volt kérdés, hogy hogy van anyukád, egyszerűen csak kellemes ünnepeket kívántam neki is, de örülök, hogy jól van.

[ Szerkesztve ]

(#9716) Bordoi válasza NorDezs (#9715) üzenetére


Bordoi
őstag

A további vitát legyetek szívesek itt intézni.

Köszönöm. :R

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9717) Gaaabeeesz válasza ferkow11 (#9712) üzenetére


Gaaabeeesz
aktív tag

Üdv.

Szerintem te egy teljesen más ember szomszédjával beszélgettél.
Soha nem volt még ilyenből gondom, a pénz bele volt csomagolva papírba, azt vagy kiverhetted onnan, vagy nem tudom..
amint láthatod, meg más is, nem egy pozitív visszajelzésem volt itt, és nem 2000Ft-os dolgoknál.

2000Ft-ért nem tenném fel a becsületemet.
Ha megfelel, és nem találtad meg a pénzt, elküldöm mégegyszer.
Nem egy olyasfajta ember vagyok,aki lehúzná a másikat.

Üdv, Gabesz

(#9718) ferkow11 válasza Gaaabeeesz (#9717) üzenetére


ferkow11
csendes tag

Oké ez tiszta de napokig nem irsz vissza amikor meg a levelet kibontottam egy papirba 500ft volt belecsomagolva a levél érintetlen volt...!Holnap jöhet a 2000!És irok amint megkaptam ide!helo

Akit Buldózernek hívnak...***

(#9719) Gaaabeeesz válasza ferkow11 (#9718) üzenetére


Gaaabeeesz
aktív tag

Vidéken dolgoztam, és ott nem volt net.
Az hogy napokig az kicsit túlzás, konkrétan 26órát voltam nettől távol.

De tuti,hogy nem csak 500Ft volt benne.
Ennyire nem vagyok kicsinyes ember.

Csak sajnos ezt így nem tudom bizonyítani, bár te sem,hogy nem volt benne a 2500Ft.
Na mind1.

Ezen ne múljék, elküldöm még1x.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Gabesz

(#9720) ferkow11 válasza Gaaabeeesz (#9719) üzenetére


ferkow11
csendes tag

Sztem én voltam aki egyből postázta a megbeszélt terméket és küldtem az azonositó számot egyből..!Na mindegy holnap várom a pénzem!

Akit Buldózernek hívnak...***

(#9721) ferkow11 válasza Gaaabeeesz (#9719) üzenetére


ferkow11
csendes tag

Tudod te is h annyi volt benne... csak azt gondoltad hogy a kis hülyegyerek ugyse tud semmit csinálni!:D na mindegy befelyeztem holnapig aztán ha nemjön a többit a nagybátyámra bízom!szia :R

Akit Buldózernek hívnak...***

(#9722) Gaaabeeesz válasza ferkow11 (#9721) üzenetére


Gaaabeeesz
aktív tag

Nem annyi volt benne.

Tényleg rosszul jöttek ki a dolgaim,azért késtem vele.
Ezért elnézést kértem.

Üdv, Gabesz

(#9723) Bordoi válasza Gaaabeeesz (#9722) üzenetére


Bordoi
őstag

Megtisztelnétek azzal, hogy olvastok is néha? :F

A további vitát legyetek szívesek itt intézni.

Köszönöm. :R

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9725) Haart


Haart
addikt

Na akkor beszúrom a megfelelő topicba is. Szóval...

Eljött egy szánalmas és dühítő emberke fekete pöttyének ideje!
Az illető mokus1 kolléga.

Történt hogy feltette apróba az e1200-as processzorát, annak rendje módja szerint rá is írtam és meg akartam venni. Múlt hét pénteken megbeszélünk egy időpontot a Lehel téren 2 kor. Ő mondta hogy felhív előtte mielőtt odaér. Én kimentem 2-re sehol semmi vártam 15 percet. Se teló se semmi. Hazamegyek, beszélek vele msn-en. Azzal rukkol elő hogy nemtudta a számomat, pedig előtte való nap egyeztettük őket, valamint nem talált magának kellő procit másikat. Jólvan mondom egye fene én se szertnék gép nélkül maradni itt az ünnepek alatt.
Megkérdem tőle hogy áll még az üzlet vagy storno. Erre ő : persze. Rendben, megbeszéltünk egy másik időpontot a mai napra, helyszín ugyanaz, és időpont is. És ugyanaz a történet mint első alkalommal. Nem hív, se nem jön. Én hívtam őt 10x kb de semmi, nemvette fel.

Ezennel szeretnék osztani neki egy rosszindulatú mérges fekete pontot, hogy így átvert, holott mondtam neki hogy ajándék lesz karácsonyra. Persze ő direkt mondta hogy nemakar átvágni ha ajándékba lesz. De csak megtette. Én meg reménykedtem hogy nem ezt várhatja el az ember egy "ŐSTAG" tól. Persze tisztelet a kivételnek. Ennyi...

(#9726) Oczu válasza Haart (#9725) üzenetére


Oczu
senior tag

Ezért az alapszabályok miatt nem osztunk feketét, viszont jól tetted, hogy beírtad a nevét, ha keresik, találjanak rá.

Írj neki egy privit, hogy bekerült a neve a topic-ba, így korrekt, még akkor is, ha ő nem volt az.

(#9727) 30z.Samu válasza Haart (#9725) üzenetére


30z.Samu
félisten

"Persze ő direkt mondta hogy nemakar átvágni ha ajándékba lesz."

És ha nem ajándékba lett volna, akkor is átvágott volna, vagy mi? :U Érdekes emberek vannak!
Leírok egy esetet név nélkül, mert ha nem muszáj és nem esik a fekete pontos körbe, akkor nem osztok senkinek semmit.
Tehát: Tegnap, azaz 2008.12.21.-én felvettem a kapcsolatot egyik kollegánkal egy Nokia 6288-al kapcsolatban. Szépen meg is beszéltük az időpontot, ma az üzlet lezajlott. A kedves eladó nem említett egy műszaki hibát, azaz hogy a kamerája pixelhibás. Belinkelek egy képet.
Közben írt, hogy neki ez a hiba új volt, nem tudott róla, és szíves elnézésemet kérte. Persze én "kicsit" elszontyolodtam, amikor észrevettem a hibát. Írjatok véleményt, hogy ezért jár-e valami, vagy sem. Köszi előre is! :R

Sic Parvis Magna

(#9728) XuChi válasza 30z.Samu (#9727) üzenetére


XuChi
addikt

Szerintem ha az eladó ezt nem említette meg neked, és ő állítja hogy nem tudott róla akkor vegye vissza a terméket tőled. Pénzed visszakapod és ő meg magának elintézi a garanciát. :R Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#9729) Oczu válasza 30z.Samu (#9727) üzenetére


Oczu
senior tag

Ha eltudod intézni vele, hogy visszavegye, happy mindenki. Ha nem hajlandó semmilyen kompromisszumra, felterjeszthető, de elötte ide kell hívni, hallgassuk meg - olvassuk el - ő mit gondol..

mod:

Amennyiben valaki nem érintett az ügyben az üzleti vita című topic-ba várjuk a véleményét. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#9730) Haart válasza Oczu (#9726) üzenetére


Haart
addikt

Tud róla hogy szóvá ejtettem :D

(#9731) 30z.Samu válasza Oczu (#9729) üzenetére


30z.Samu
félisten

Úgy néz ki sikerül elintézni a nézeteltérést!

Köszi szépen!

Sic Parvis Magna

(#9732) tothl válasza Oczu (#9726) üzenetére


tothl
addikt

Ideje az alapszabalyvaltoztatasnak... :)
Azert 2x elmaszni valahova varni, telozni, egyeztetni foloslegesen marhara karokozasnak minosul szerintem es egy feketet megerdemel siman.
Tudom nem az en dolgom ne szoljak bele ugyhogy zippzar.....

(#9733) Oczu válasza tothl (#9732) üzenetére


Oczu
senior tag

Ha elolvasnád az 1. hsz-t te sem írnál be ilyet, + a véleményedet a megfelelő topic-ba kellene elhelyezned. Ha visszább olvasnál mondjuk 3 post-ot, akkor sem írtad volna ide....vagy mégis :F a lesz@rom elv alapján? Milyen jó dolog, hogy olyan ez ,mint a politika, mindenkinek van véleménye, minden mindegy, csak nekem legyen jó :(

mod

Ok, meginvitálom ide

még1x mod

meginvitálva

[ Szerkesztve ]

(#9734) mokus1 válasza Haart (#9730) üzenetére


mokus1
addikt

Igen tudok róla.Most nem fogom elmesélni miért nem jött tudtam pesten lenni akkor el kellett utaznunk kiskörére dédnagymamámhoz.Innen kitalálhatod miért :O
Ne haragudj emiatt tényleg nem akartalak átverni,telefonom meg itthon maradt.Elnézésedet kérem

(#9737) Bordoi


Bordoi
őstag

Újból beírom a vitának vagy csak a beszélgetésnek itt van a helye.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#9739) Kötelező


Kötelező
senior tag

Senki ne üzleteljen DaNi_016-al. Hibás PS2-t küldött. Nem olvassa be a lemezeket meg a tálcát sem adja ki. És még neki áll feljebb hogy gyári hibás az összes PS2. Én meg egy vadi uj Nokia N73 ME-t küldtem neki, és irja hogy most volt benn a NOKIA boltba vele és azt mondták szoftver hibás és nem olvassa a SIM kártyát sem...SOHA SENKI NEM ÜZLETELJEN EZZEL A GYEREKKEL!!!!! :((( :((( :(((

:(

(#9740) Kötelező válasza Kötelező (#9739) üzenetére


Kötelező
senior tag

Itt a video mit csinál a PS2... : Link
Pedig ajándék lett volna... :(((

:(

(#9742) Kötelező válasza 30z.Samu (#9741) üzenetére


Kötelező
senior tag

ÉS még ő irkál itt hogy rossz az N73...Gondolja hogy még hiszek neki mikor tegnap is mondom fnyképezze le amit kapott a postán papirt hogy feladta, lefényképezi az alját meg letépte( Prémiumk csomagként adta fel) aztmondja a postán vágták le az alját ahol a pecsét meg az aláirás lenne... össze vissza hazudgál.

Új Válasz Email Törlés 2008-12-23 14:52:25

DaNi_016
(újonc)

Hol a videó? Most voltam bent a telefonnal Nokia boltban, és szoft.hibás és még a T-Mob.-os kártyát sem fogadja el... Ez akkor mi??

:(

(#9744) ferkow11 válasza Gaaabeeesz (#9719) üzenetére


ferkow11
csendes tag

Itt az ujabb fejlemény az ügyemben!!Azt irta tegnap hogy nemtudja hogy keveredhetett el a pénz de ma utalja midnenkép a számlámra..!Irok neki h na utaltad a pénzem??Erre:"Bocsi de 3 után már zárva volt a bank..." :D:D:D Vicc ez az emer!Ujra csak azt tudom mondani hogy nagyobb értéknél nagyon de nagyon vigyázzatok Gaaabeeesz-al!!! :R

Akit Buldózernek hívnak...***

(#9745) VIBO válasza orkester (#9706) üzenetére


VIBO
őstag

én ügyemmelmizu van? :R

iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7

(#9746) orkester válasza VIBO (#9745) üzenetére


orkester
senior tag

Egyelőre semmi nem került fel a listára...türelem. :)

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#9747) Kötelező válasza Kötelező (#9742) üzenetére


Kötelező
senior tag

A helyzet ott tart hogy azt beszéltük meg hogy visszaküldjük mindketten a cuccot. Vagyis visszaküldi ő is a mobilt meg én is a Ps2-t...És azt akarja bemagyarazni hogy nála még jó volt a PS2. Én mikor kibontottam és összeraktam már akkor nem adta ki a tálcát csak rásegitéssel és a lemezeket sem olvassa rendesen sőt 20-ból 1 lemezt ha beolvas. Elvan kopval a fogaskerék benne, és a fej is haldoklik. és hiába irom neki hogy rossz ő akkor is váltig állitja hogy nála jó volt a gép. És keresi most a kifogásokat a vadi uj telefonon amit küldtem neki ( N73) hogy milyen memória kártya van benne mert nem indul el vele a telefon.
és faterja telefonját is tönkre rakta a mem kari. össze visza hazudgál. Azt irta hogy nem küldhetem neki vissza a PS2-t mert én tettem tönkre. Mondtam neki ha nem cseréljük vissza feljelentem sőt még kaphat is.( és meg is teszem ha nem cseréljük vissza). utána irta hogy jól van visszaküldi de ha nem ugy küldöm vissza ahogy ő feladta akkor ő jelent fel engem. :U

:(

(#9748) 30z.Samu válasza Kötelező (#9742) üzenetére


30z.Samu
félisten

Azt hiszem egyértelmű a helyzet! :(

Fejlemény: A teló szervízben, 2-3 hét és mehetek érte.

Sic Parvis Magna

(#9749) Oczu válasza ferkow11 (#9744) üzenetére


Oczu
senior tag

Nyugalom, az ünnepek miatt nagy eséllyel minden bank így dolgozik. Legközelebb 27.-én tud utalni

(#9750) Kötelező válasza 30z.Samu (#9748) üzenetére


Kötelező
senior tag

Most azt mondta, hogy küldjem el szervizbe BP-re és nézessem meg s kifizeti az árát.
Hát nagyon remélem hogy igy lesz különben... :U

:(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.