Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz kelzsoca #8465 üzenetére
Nálam sajnos nem jó.
Frissen feltelepítettem a rom-ot, nem kalibráltam, csak újraindítottam recoverybe és felraktam a javítást.
Újraindult a rendszer, megnéztem a proximity szenzor adatoknál, hogy használja-e a fájlban lévőt (de nem kalibráltam): használta.
Telefonhívásnál egyből fekete lett a képernyő, de vissza gombra újra világos lett, majd megint sötét, és vissza se jött, csak úgy, hogy felhívtam magam és leraktam. Utána következő hívásnál nem sötétedett el már egyáltalán (persze akkor sem ha a fejemhez emeltem a telefont, vagy letakartam a szenzort).
kelzsoca:
Amúgy hogy jöttek ezek az értékek? Nektek erre kalibrált?Ui.: Látom másnak írtad, hogy ellenőrizze le, hogy használja-e a megfelelő értékeket. Nálam ez volt az első, de sajnos nem jó.
apeelme:
A 880,800,.... és a 11653,11153,238,238,246,0,0,8,32 értékeket már próbáltam (fehér Blade-eknél ezek működtek).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs