Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nálam sajnos nem jó.
Frissen feltelepítettem a rom-ot, nem kalibráltam, csak újraindítottam recoverybe és felraktam a javítást.
Újraindult a rendszer, megnéztem a proximity szenzor adatoknál, hogy használja-e a fájlban lévőt (de nem kalibráltam): használta.
Telefonhívásnál egyből fekete lett a képernyő, de vissza gombra újra világos lett, majd megint sötét, és vissza se jött, csak úgy, hogy felhívtam magam és leraktam. Utána következő hívásnál nem sötétedett el már egyáltalán (persze akkor sem ha a fejemhez emeltem a telefont, vagy letakartam a szenzort).
kelzsoca:
Amúgy hogy jöttek ezek az értékek? Nektek erre kalibrált?Ui.: Látom másnak írtad, hogy ellenőrizze le, hogy használja-e a megfelelő értékeket. Nálam ez volt az első, de sajnos nem jó.
apeelme:
A 880,800,.... és a 11653,11153,238,238,246,0,0,8,32 értékeket már próbáltam (fehér Blade-eknél ezek működtek).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Exkluzív órák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- CORSAIR K100 AIR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő