Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant
üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??

Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő