- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Nem rémlik, hogy lett volna róla szó korábban, de most akciós időszak van, októberig nincs díjterhelés. Küldtek róla e-mailt augusztus elején, de van róla letölthető pdf is.
Bár nekem még kétséges, hogy ez mit is fog jelenteni. Egyrészt két havi ingyenességről van szó, később meg azt írják, hogy az aktuális díj levonása "tolódik" októberre. Ebből még az is lehet, hogy nincs is semmi ingyenesség, csak halasztott díjlevonás lesz. Mindenesetre nekem augusztusban, amikor töltöttem fel rá pénzt, nem vonták le a júliusi díjat, de amikor júliusban töltöttem rá, abból egyből levonták a júniusit (0-s egyenlegem van, amikor nem használom, akkor is, amikor esedékes a díjlevonás, ezért nálam alapból egy hónap csúszás van).
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs