Hirdetés
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
A lovaglás egy lehetőség, nem kötelező használni, nekem bejön, tök jó, ahogy követi az utat a ló, lehet nézelődni közben, hátha észrevesz valamit az ember a távolban. Meg lóról harcolni is poén.
Az időjárás tényleg néha kibabrál az emberrel, volt olyan, hogy fáklyát kellett volna vinnem egy küldetéshez, de pont szakadt az eső, vagy épp másztam felfelé, ráadásul stamina bekajázva, amikor leszakadt az ég és lecsúsztam, De szerintem ez nem ront a játékélmányen (legalábbis nem idegesítem fel magam ezen), inkább növeli a világ valóságérzetét.
-
tajner10
tag
Nem olyan nehéz a shrine csak pár fegyver kell (kb 5db ami min 20 fölött damagel) és nagyon jó fegyókat fog adni,más : már lehet tudni hogy mit lehet kezdeni a kövekkel mint pl a ruby? (hol tudok amúgy flinttet találni,csak mert az egyik side quest azt kéri hogy adjak neki 10 et,de nekem csak 3 om van,van valakinek vmi tippje?)
-
Sirandrish
Topikgazda
A storyt úgy és akkor csinalod ahogyan és amikor akarod. Ez a lényege. Én minden látott shrinet megjelölök és amíg nincsenek kész, addig felfüggesztek minden mást.
Kivétel ez alól az a Shrinet amiben egy 4es Guardian pihen, mert azt inkább otthagytam egyelőreMondjuk ez a tornyokra is igaz , és már meg is van a teljes térkép.
Viszont az első 4-6oraban full vakon mentem, mert nem tudtam hogy lehet a térképet unlockolni -
boost
veterán
melyik azt a részt? Elég sok rész van benne, ezért nem nézem meg, hogy mi van a spoiler alatt.
Mindenesetre nekem közben megoldódott, vissza kellett menni kb 5 percet. Valszeg átrepültem egy tábor felett, mert találtam egy tábort, tele
, ésgyíkfélékkel , sőt,íjfelszerelésekkel is. Kipucoltam a tábort, és felszereltem magam.spéci ijjal (Spoiler alatt nincs se sztori se egyéb meglepetés)
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest