Hirdetés

2024. március 2., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 11:48:46

LOGOUT.hu

Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48) Peat;) válasza Sirandrish (#40) üzenetére


Peat;)
veterán

Lassan 1 éve volt már hogy végigvittem, először játszottam zeldával, mivel wii az első nintendo konzolom. Nekem az tetszett benne igazán, hogy elindult a játék, kicsit kusza volt számomra, nem éreztem a történetet, aztán egyre csak kiszínesedett, pár óra játékidő után elkaptam a fonalat a végén meg már lerakhatatlanná vált. Főellenek nagyon jók benne és szerintem a grafika is nagyon helyén van leginkább ezeknél a részeknél, vicces amikor a nálad jópárszor nagyobb szörnyikékkel küzdesz.
De a többi rész is marha jó, nagyon kidolgoztak mindent, már elcseréltem a játékot, egy dolgot nem tudtam megcsinálni benne, a horgászós minijátéknál megfogni valami ritka nagy halat, az összes többi fajta már megvolt pedig. (a horgászós minijáték később lesz, nem az a lógatós fadarab az :) )

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Zelda Játékok
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.