Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na, dinnyés Hell annyira nem is rossz szerintem. Sőt.
-
SlayR0113
tag
Szerintem ezek a cukormentes Pepsi rettenetek kb szót nem érdemelnek annyira ótvar mellékízes
-
zolikaDB
veterán
válasz
basaharc502 #57744 üzenetére
Csak 2.25L-esben talaltunk egy videki uzletben ananaszos-mentas Pepsit.
Pont igy vettuk ki mi is felesegemmel, hogy az ananasz jon, de van némi menta is.
Nem egy cukros vanilias Coca Cola vagy Cherry, de valtozatossagnak jo. (Bar arra a Tonik is kivalo)
De ez mar nagyon off, valami Aldi-Lidl-ben leltem, nyamm, full gyogynoveny illat, nagyon adja:
-
grizlisandor
veterán
válasz
basaharc502 #57744 üzenetére
Hétvégén ittam egy Mango Loco-t, nálam veri a Monarch-ot.
-
basaharc502
aktív tag
Vettem egy Monarch-ot a teszt kedvéért. Hát nem estem hanyatt tőle, sőt egy átlagos barackos, szénsavas üdítő szintjét hozza kb.
Találtam ananászos-mentás pepsit is. Ennél is kicsit többre számítottam, de az ananász íz megvan és a háttérben a menta is. Nagyon díjjazom a pepsit, hogy zero-ban igen változatos ízekkel jönnek ki...bár a ginger kivezetését máig sajnálom.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #57739 üzenetére
Egyszer 6hónapra leálltam cukros dolgokkal,nem lett semmi bajom tőle csak iszonyúan lefogytam.És mindenki kérdezgette van valami komoly egészségügyi problémám hogy így lefogytam.Aztán meguntam és azóta eszem cukrot,de krumplit kenyeret nem tésztát ritkán
-
donjohnson
addikt
válasz
davidkiss90 #57739 üzenetére
na ez jó magyarázat, köszi, és igen, a mértékkel a kulcsszó tényleg.
-
davidkiss90
tag
válasz
donjohnson #57734 üzenetére
“édesítőszer: ha nem cukor, akkor ma már rengeteg élelmiszerbe édesítőszert tesznek. Ennek a túlzott fogyasztása ugyanakkor ugyanúgy nem célszerű, mint a cukornak. Az édesítőszerekben nincs lebontható anyag, így a kalóriatartalmuk nulla, ugyanakkor a szervezet egy elég bonyolult dolog. Jelen esetben ez azt jelenti, hogy bár nem cukor, az édesítőszer édes, és a szervezet könnyen azonosítja az édes ízt, ami aztán könnyen felboríthatja a cukor anyagcserefolyamatát. Az édesítőszerek ugyanis befolyásolni tudják az inzulin metabolizmust. Ami odáig vezethet, hogyha valaki túl sok édesítőszert fogyaszt, gondja támadhat az inzulinra adott sejtválasszal. Így ezután a cukor lebontásával is komoly problémái lehetnek. ”
forrás: pénzcentrum.hu cikkeezért nem tanácsos teljesen elhagyni a cukrot az étrendünkből. Mindenre érvényes az a bizonyos varázsszó: MÉRTÉKKEL
-
szekra
Topikgazda
válasz
Semmi gond nincs a sztíviával pl.
-
SlayR0113
tag
válasz
Gyomorproblémák, allergiástünetek, emésztési gondok stb stb....aki nincs hozzászokva a műanyag dolgokhoz annak hosszabbtávon kiválthat több gondot. Az itthoni műanyagosítások sok esetben nem épp az egészséget szolgálják mert arra lenne nem kevés jóval kevésbé ízromboló megoldás....csak ugye az drága is
-
törölt tag
AShoc island guava es orange mango. a narancsmangos kellemes volt, muizu, de ihato. 200mg koffein dobozonkent.
egyebkent en is jobbnak tartom a cukros italokat, eddig az osszes edesitoszerrol kiderult valami. egyszeruen olcsobb (most mar), mint az igazi cukor, ne gondoljuk h nekunk akarnak jot. igaz h gyorsan felszivodo szenhidrat a cukor, de pl edzes elott/utan nem kene gondot okozzon, nyilvan mertekkel.
de igy vagyok a zsirokkal is: a szervezetnek szuksege van rajuk, csak a mennyiseg es a minoseg a kerdes.
szerk: sok vizet iszom, neha megvan a napi 4 liter, amiota figyelek ra. es szeretem a zold teat es a kavet is edesitoszer vagy barmifele izesites nelkul.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
rákot pl aszpartám. inkább a cukorbetegséget választanám
-
SlayR0113
tag
Én még olyan 15-6 évesen kezdtem lájtosan...most 35 vagyok, kb nem is volt olyan kihagyásom amikor egyáltalán ne ittam volna valamit...max ritkábban. Azóta naponta. Amúgy egyszer egy orvos mondta, hogy az itthon forgalmazott cukormentesek nagyrésze sokkal ártalmasabb mint ha normált inna az mivel azt az édesítési formát követik amit igazából csak annak kéne fogyasztani akinek muszáj így majd több kárt okoz mint hazsnot...
-
nagysandor79
aktív tag
43 leszek.nem is tudom hogy mióta iszom, de lehet van már 10 éve és még élek,Anno kobrával kezdtem a 1l illetve 2l , utána az olcsók,most napi egy hell, néha másfajta andrenalin, guarana. hétvégén Monster, .már fel sem pörget , szerintem már csak az íze miatt iszom. most is van itthon két tálca Monster mert akciós a pennybe .
-
james001
veterán
válasz
Cranium #57713 üzenetére
Napi 1 Monster reggelente. Semmi mást és többet nem iszok aznap,mármint energiásból,nyilván más folyadékot iszok
Néha ha van valami új Hell vagy valami újdonság akkor azzal kiváltom a napi 1 monsztát,de igazából annyira rosszak lettek más energiaitalok hogy csak a Monster-t veszi be a gyomrom már -
zolikaDB
veterán
válasz
grizlisandor #57724 üzenetére
2008-ban egy üveg taurinos Kobrát ketten öcsémmel... Na az, tényleg nem egy liga egy 2022-es zero Monsterrel.
4 után kelek, indulok melóba, 4 körül vagyok otthon, és akkor még megyek oviba, ide-oda.
Igy napi 1 zero Monster, és néha-néha egy 0.25-ös valami. (már ha van 300-ért Monster, akkor egy tálcányit veszek és
Illetve egy löttyintés kávé, csésze karimáig tejjel. Hétvégén napi 2db ugyanilyen kávé, de ilyenkor nincs energiadrink. -
Mayky3
csendes tag
válasz
Cranium #57713 üzenetére
Én is kicsit túl sokat ittam régebben, 1-1 2 literes simán lecsúszott. Már most a napi 250 ml-t is többszöri nekifutásra fogyasztom.
Néha nap 1-1 monster v. valami 0,5 literes is elfogy, de az 6-8 óra alatt.Nekem orvos mondta, hogy ha mindenképp kell a koffein, 1 db 0.25-ös szigorúan Zero semmilyen káros hatással nincs a szervezetre.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #57724 üzenetére
Nekem szerintem pont azért ízlik mert nem túl édes, inkább savanykás
-
grizlisandor
veterán
Savanyú dinnyés rágó íze van, dinnyés rágó utóízzel, szerintem lehetne édesebb, így csak ok.
Szerk.:
(#57722) Cranium:
Nyilván egy vesebetegnek nem ajánlott energy drinket vedelnie, de szerintem egy átlagembernek az itt megírtak mellett nem okoz problémát.2-3 üveg Kobra vs 1 doboz Monster, nem egy liga.
-
SlayR0113
tag
Azoknak a sztoriknak a nagyrésze az extrémfogyasztók által keletkezett....akik kb szenvedélybetegként fogyasztják. Meg hát mondjuk igen....18éves kor alatt is igencsak sok divatfogyasztó van aki azt se vágja, hogy nem üdítőként kell inni. Sokszor volt, hogy energiaital ellenes kampányban használtak fel mindeféle sztorikat elrettentésnek, csak ott is nem közölték a nagyérdeművel, hogy amikkel illusztráltak az is már szenvedélybetegként kezelhető fogyasztókkal történt meg.
-
Cranium
tag
Egy reddit temaban olvastam horror sztorikat azokrol akik surubben fogyasztottak az energiaitalt, aztan azert paraztam ra kicsit. Regebben napi 750 ml nekem is megvolt (Monster + Budgetes hugy) ritkan 1 L Monster is. Tinedzser koromban egy lan parti alkalmaval megittam 2-3 uveg Kobrat, aztan alig tudtam aludni, mert a mellkasom fajt
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cranium #57713 üzenetére
Szerintem, ha nem éhgyomorra fogyasztod, hanem étkezés közben/után és rendben van a folyadékbeviteled, (pl.: 20-30 kilogrammonként 1 liter ivóvíz) mellett nem hiszem, hogy nagy gondot okozna az napi 1 Monster.
Általában a heti adagom két adag Xgamer és egy doboz Hell/Monster.
-
SlayR0113
tag
Napi 1 jobb időben 2 ...esetleg buliban több
...akkor cseszne szét bármit ha olyan lenne, mint a külföldi,de az itthoniak nagyrésze inkább placebo cuccnak számít
-
basaharc502
aktív tag
Naponta max 1 0,25-ös. A monstert is felezem, valahogy sok a 0,5 belőle. Ez sem mindig van így, átlagban heti 3-5 között iszok kb.
90%-ban cukormenteset, ha jön valami új, abból teszt gyanánt veszek 1-1 dobozzal.
Amúgy ezt a szétcseszi a vesémet dolgot sosem értettem. Mivan azzal, aki megiszik napi 1-2 liter kólát, vagy akár "egészségesnek" mondott gyümölcslevet...azok is tele vannak szinezékkel, tartósítóval, adalékanyagokkal + rengeteg cukorral, ha olyat iszol... az a + 32 vagy 15 mg/100ml koffein nem hiszem, hogy túl sokat nyom a latba, mert akkor meg a nagy kávésokat is hozhatnánk, akik napi 3-5 csészével letolnak ezzel 300-400 mg koffeint be is visznek.
Kedvencem az egyik kolléganő, aki azt hiszi, hogy az amúgy méregdrága 100%-os ilyen-olyan gyümölcslével, amiből naponta tol le min. 1 litert, hogy milyen egészséges. Szegénykémek kb. fingja sincs, hogy csak azzal napi 500 kcal-t visz be az egyre terebéjesedő testébe...és kb. zéró köze van az egészséges foyladékbevitelhez. -
Cranium
tag
Amugy kozuletek ki mennyi energia italt iszik? Nemreg napi 1 Monster megvolt, aztan beparazvan hogy szetcseszi a vesemet probalom csokkenteni
-
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja, hogy honnan lehet EU-n belülről rendelni Monster Ultra Redet? Itthon sajnos sehol sem lehet már kapni
-
ToBeY
nagyúr
Ez a guarana no sleep cactus sem egy nagy eresztes sajnos.Főleg úgy nem,hogy majdnem Hell árban van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest