-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
rsanyi20 #58196 üzenetére
sajnos mindenhol drágulás a jellemző :/
még nálunk is ahol próbáljuk alacsonyan tartani az árát, 199ft már :/
a Watt még alatta van meg a Guarana, kérdés meddig.btw
lehet, de csak lehet, holnap már lesz olyan hely ah lehet új Zéró Hell.
ha lesz, jön az infó ^^
addig is
mai csomag érkezés ^^
japán VR46
És két érdekesség, amiből a Flamin Hot-ra már jó ideje vadászok -
ToBeY
nagyúr
Vettem most az új pinebery wattból,kíváncsi vagyok mennyivel lesz más mint ami régen volt.
De ez is Hell árban van 199ft.(Esküszöm,a Müller energy drinkje most a legjobb vétel, 170ft taurinnal.)
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58179 üzenetére
Bármilyen cukormentes csak borzasztó lehet (számomra)
-
SlayR0113
tag
Esélyesen a Passion Fruit utódja szal hasonló ízvilág lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58176 üzenetére
Azt pont nem is akartam (de akkor megerősítettél benne hogy nem is kell) és a sugar free-t sem
-
grizlisandor
veterán
Müller Regular
Sajnos nem sok íze van, ez egy híg lötyi. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58163 üzenetére
Engem zavart hogy levitték 15mg-ra és nagyon örülök,hogy visszatértek 32mg-ra pár fajtánál legalább.
Mivel ez egy funkcionális ital,így én nem tudom az ízt a hatás elé helyezni.Persze,az íz is fontos,hiszen ki szeretne valami rossz ízű dolgot inni?[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58163 üzenetére
Speciel engem egyáltalán nem zavar, ha 15 a 32 helyett, az ízre (meg ár-érték arányra) megyek.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #58160 üzenetére
Én vettem egyet múltkor, az eprest, és még mindig finom nekem.. 15 mg ide vagy oda.
Ha találok egy helyet, ahol nem 210, szerintem fele-fele arányban veszek majd Hellt és azt.
-
rsanyi20
tag
válasz
rsanyi20 #58127 üzenetére
Köszönöm a tippeket, végül nagyon semmilyen újdonságot nem próbáltam ki mert, nem találtam semmi olyat amit érdemes lett volna venni. Saját márkás cuccokat láttam pl hoffer/lild/intersparban, de majd legközelebb veszek ha arra járok most azokat nem hoztam haza, de nem is csábítottak annyira.
Ami volt is újdonság az a SCS plázában egy nasis boltban volt, de olyan árakkal hogy hihetetlen. Pl Rockstarok 4euroért, itthon meg 800ért is kehet kapni ugyan azokat, szóvalja.
De legalább ott már találtam új Redbullt, a sárgabarackosat, nekem 10/10. Ha nem is az év íze, de top 3ba benne van. -
grizlisandor
veterán
Red Bull Blue Edition: Klassische Heidelbeere(kék áfonya)
Taurinos talán osztrák import. Tök jó ital, lágy áfonyás ízzel. Kár, hogy megkérik az RB termékek árát. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #58155 üzenetére
Én is vissza akarok menni mert csak a kókuszos volt meg,és az nagyon finom volt.
-
SlayR0113
tag
Június van...új Burn végre valahol?
-
pockos13
aktív tag
Valaki kóstolta már a vattacukor ízű Bombát? Egy bent figyel a hűtőben holnap ki is pukkantom.
-
válasz
grizlisandor #58143 üzenetére
Bakker, pedig még vissza is kerestem a hozzászólásod
-
válasz
grizlisandor #58140 üzenetére
Melyik üzlet ez Csabán?
-
grizlisandor
veterán
Átvert a csaj, hogy jön a csütörtöki RedBull szállítmányban Eper-Barack, mert nem jött.
-
scope2007
addikt
válasz
nagysandor79 #58136 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
voltam Angliába pár napot.
ittam
Ultra Black-et
Khaotic juiced
ripper juiced
Ultra gold
Reign
assault
ezeket gondoltam olyannak ami itthon nem igen van. -
Mayky3
csendes tag
válasz
davidkiss90 #58130 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
Xixo-nak jött ki új fekete teása a görögdinnye-málna. Nos, ez nekem ízre teljesen ugyanaz, mint a dinnyés Hell, csak nincs benne semmi, amitől edrink lenne. Gondolom ugyanazt a kikevert ízt használták mind a kettőnél. Okos
.
Amúgy a málnát sehol sem érzem benne, ízre az a mű dinnye íz, meg illatra is rögtön dobozbontás után. Citromos ízt érzek még, de ez fel is van tüntetve az aromák között.
169 Ft-ért vettem - ennyiért sok - de mivel újdonság, így ki kellett próbálnom. Veszek majd még egyet és nagyon jól lehűtöm, hátha akkor másabb lesz az íze és megjelenik a málna is benne.
-
koshmar
addikt
Jól emlékszem, a Nordic Turquoise és Red tavaly téli limitált ízek voltak?
Furcsa, mert több helyen látom most is, egy boltban annyi tálca volt belőlük egymásra rakva, magasabb volt mint én -
davidkiss90
tag
válasz
donjohnson #58128 üzenetére
Müllerben lehet ilyeneket kapni, de inkább a dobozosat. Üvegeset csak elvétve találni. Nemrég ittam meg egy gyömbéreset
-
donjohnson
addikt
válasz
rsanyi20 #58127 üzenetére
a red bull osztrák, nem?
hátha ott van másfajta is, mint nálunk.
ilyet találtam, ami szerintem nálunk nincs: https://www.redbull.com/at-de/theorganics[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Bocsi, lehet volt már kérdés de pénteken megyünk bécsbe, Osztrákiában van valami energiaital különlegesség amit ki kellene probálnom?
-
SlayR0113
tag
....és az Adrenalinból is az egyik legjobb az alma, körte, lime megszűnt
-
grizlisandor
veterán
Be kell néznem a Müllerbe érte.
Szerk.:
Elvileg holnap jön RedBull áru az italkerbe és lesz végre az eper-barackos.
Biztonság kedvéért nem jöhettem el üres kézzel, megragadtam 4 doboz 0,5 literes Hacker Space Energy Classic-ot, mert valaki megitta múlt héten az összes energia italt, még az extrás Monstereket se kímélte.
X-gamer van még, de valahogy arra nem fanyalodott rá az illető.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Müllerben vettem ma Typhoon kokusz- áfonyás energiaitalt,remélem finom lessz.
Rendes mennyiségű koffein van benne (32mg szégyen,hogy ezt ki kell emelnem) és az ára sem vészes 175ft (Hell alatt van így is) -
törölt tag
válasz
szekra #58110 üzenetére
igen, kifejezetten nagy a fejlodes orvendetes modon. de ne legyel szakbarbar
vannak kifejezetten jo rock*-ok is
koshmar: veszedelmes hely, az biztos
ToBeY: ez az atlagos 'teszkos' kinalat, tovabbra is a kisboltok es a benzinkutak a kincs lelohelyek, ott viszont neha eleg dragak -
ToBeY
nagyúr
válasz
#25954560 #58107 üzenetére
Ne vágd magad alatt fát azzal,hogy egy perc autókázás után a "szivárvány minden ízében" van mosta' és rockstar.Ráadásul hármat adnak öt dollárra, vagy kettő áráért hármat.
Ez még innen nézve is pofátlan ajánlat,amikor az "olcsó palinál" nálam 450ft a monsta' R* meg nincs is -
grizlisandor
veterán
Import Monster Energy(visszazárható mechanizmusos)
Menő ez a visszazárás, egész jól lezárja, nyitáskor hallani a távozó szénsavat.
Megoldás lehet annak, aki nem tudja meginni egyben, egy darabig tarthatja a szénsavat.
50g cukor kemény, ami benne van. -
válasz
donjohnson #58098 üzenetére
Benzinkúton vettem már.
-
Rastaman17
csendes tag
válasz
grizlisandor #58095 üzenetére
Én is ittam egyet pár napja, én sokkal többet vártam tőle.. A ripper volt az igazi számomra
-
FoLey-v
addikt
válasz
donjohnson #58098 üzenetére
Hát baz tegnap pont kis boltban láttam olyat és nem vettem. A red bullt nem követem.
-
SlayR0113
tag
válasz
grizlisandor #58095 üzenetére
Egyszer már illetékestől idén hallottam, hogy a Khaotic is bekerül a Monarch miatt a hazai meg pár környékbeli országba állandóba, de aztán valamiért nagy csönd és nem történt semmi...szal esélyes így hogy jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csutka, a mudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...