Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16881) #90933760


#90933760
törölt tag

Ez a kék Burn. Hmmm...... Jó! Ízlik. Nagyon bejön. Jobban, mint a Hell almás, szőlős, kivis cuccai. A sima tuttinál is jobb. Van egy kis minimális kesernyés utóíze mikor lenyeltem, de ettől még eléggé ízlik.

A csökkentett Bomba. Nem rossz ez se, de nem olyan mint régen. Akkor valahogy selymesebb volt, ezért szerettem jobban a többi átlagos edriknél. Viszont magával ezzel a tutti ízzel nem vagyok már kibékülve, pedig amennyire szerettem régen most meg teljesen nulla élvezetet vált ki. Jó régen volt már hogy ezeket kóstolgattam, nem is emlékszem nagyon rá sajnos. Nem tudom azt se hogy ezek a löttyök lettek rosszabbak vagy az én ízlésem változott ennyit, de jelenleg ez a tutti nálam kilőve, teljesen offon van.

Aztán edrinkből egyelőre ennyi, mert mindent megkóstoltam. Várunk az újakra.

Szóval a Naturaqua is itt van még. Öhm, hát na. Ez nem fog nagyon bejönni. Üdít, frissít, frankó, nincs vele baj, de harmatos az íze. Persze, mert nem üdítő, hanem ásványvíz kis ízzel ennek ilyennek kell lennie gondolom. De valahogy nem kell. Azért még egy bodzásat venni fogok a másik márkából is, hátha.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.