Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11891) petcsi


petcsi
csendes tag

Szebbet mindenkinek!

Ujra itt...

Valaki igazan szolhatott volna hogy tema voltam es azert csuklottam mert a vegen meg szivelegtelensegem lesz es mehetek megint bypass mutetre!

Bar regebben irogattam ide is de aki esetleg nem ismerne innen-onnan szoval en lennek az az allitolagos fantomgyujto aki Munchausen baro kalandjain nevelkedve saccpekb. 3e-re saccolja az evek soran osszegyujtott kacathalmat.

Nekem a dobozgyujtes pusztan a sajat szorakoztatasomra szolgal es nem hinnem hogy masoknak barmit is bizonyitanom kellene meg nem is ez a celom tehat az ujdonsult gyujtotarsi hitetlenkedo ketkedoket meg egyszer udvozlom!

Az enitalgyujtes csak ido penz energia es hely fuggvenye persze kinek milyen sorrendben.

A dobozokat vegyesn saccperkb. 25 eve gyujtom. Az enitalosokat kulon sokaig nem szamoltam csak amiota ilyen trendi iparagga notte ki magat es mar boldog-boldogtalan az gyart forgalmaz gyujt tehat fogalmam sincs mikor es melyik volt a legelso darabom.
A gyujtemenyemet csak ido es mennyiseg alapjan becsulom 3e-es darabszamra es nem allitom hogy nem tevedek es lehet hogy csak 2,5e vagy 2e koruli valojaban.
Viszonyitasi alapkent es kiindulasi pont a 2008-as picasas akkor asszem naprakeszen 400 db-os mappa. Es ugye negy ev alatt meg nem kicsit ,,eldurvult,, csak az itthoni helyzet is es emellett rengeteget vettem csereltem kaptam szereztem kintrol is.
Majd ha egyszer annyi idom energiam es ambiciom lesz amennyi nem csak jelenleg hanem sajnos mar evek ota nincs hogy atvalogatva rendet rakjak biztos kiderul pontosan hogy mennyi is az annyi.
Addig a dobozok meg jobb sorsa erdemesen papirdobozokban varjak a megvaltojuk es a dobozkanaan eljovetelet.
Lehet hogy ez stilusosan pont 3000-ben fog bekovetkezni tehat addig boven van raerek.

Az hogy masnak milyen meg mennyi honnan meg milyen modon van verre menoen
nem igazan foglalkoztat mert nem hinnem hogy az szamitana es nekem tok mindegy hogy x eve gyujti vagy epp tegnap kezdte el.
Valamilyen szinten akarki buszke lehet meg akar a nehany darabos gyujtemenyere is mert abba tobb-kevesebb munkaja biztos van csak ugye az alapfeltetelek valtozoak szemelyenkent igy tehat felesleges is parhuzamokat vonni barkinek akarkivel.
Azt meg hogy ezt akarki mas milyen a hozzaallassal es mekkora arccal adja elo plane ha nem kis hatszelet kap ilyen-olyan formaban ebbe talan nem szivesen mennek bele!

De remelem a temat rovidre zartam tehat esetleg csere valaki?
A keptaramban csereket amint tudom frissitem...

Keptar: http://picasaweb.google.hu/petcsi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.