Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werner97
tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
Varázslóó #12847 üzenetére
Ne add fel
. Osztrákoknál készül a cucc, szóval ott szerintem tuti beszerezhető
. Miskolcon is soha nem láttam még ilyet. Most először láttam/vettem a fentebb említett helyen.
Viszont, ahogy a hátulját olvastam, ez bizony nem energiaital. Ez van ráírva:
Tutti-frutti ízű szénsavas üdítőital, ginszengyökér-kivonattal, vitaminokkal és ásványianyagokkal.
Dobozon sehol semmi koffein vagy olyan hatású anyag nincs feltüntetve, szóval szerintem ez olyan lehet, mint azok a sport italok.
Sebaj. Azért egynek elment
.
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Ippon Energy mond valakinek valamit? Próbáltam a keresőt itt használni, de nem dobott be semmit
.
Ezt a képet találtam csak róla, mert most is éppen melóban vagyok, csak sikerült egy ilyet szerezni.
Hol? Miskolc, Vörösmarty utcán - a páratlan oldalon - az italnagykerben (Profitól nem messze a nagy OTP felé). 165 jó magyar forint volt
.
Íze nekem kicsit olyan mint az alap Watt, csak picit savanykásabb, de első nyeletre kissé mézes beütésű. Nem rossz egyébként, ennyiért vállalható.
-
vwpolopg
őstag
válasz
energy4ever #12841 üzenetére
Nekem a megyyes se jött be a watthoz hasonlítva, ez se az igazi... nem rossz, az illata nagyon jó, de ittam már finomabb szőlőlevet is
-
vwpolopg
őstag
válasz
energy4ever #12839 üzenetére
itt dunaújvárosban, van egy kisbolt, minden hell-bomba újdonságot az elsők közt szoktak beszerezni, épp ma délután jött nekik
-
Varázslóó
senior tag
Akkor mindenkinek megvan amit linkeltem
-
vwpolopg
őstag
szőlős bomba---> nem az igazi, szőlős hell ezerszer jobb
-
szekra
Topikgazda
válasz
energy4ever #12830 üzenetére
Azaz
-
szekra
Topikgazda
válasz
energy4ever #12827 üzenetére
A tiszta kekre, amit osztrakoknal lehet kapni. Lehet h mar itthon is, csak en most talalkoztam vele itthon eloszor.
-
Varázslóó
senior tag
-
Buster17
addikt
válasz
energy4ever #12820 üzenetére
Csomó boltban van itt osztrákoknál
-
Buster17
addikt
válasz
energy4ever #12818 üzenetére
Aha
-
Buster17
addikt
Ilyen piros van valakinek?
-
werner97
tag
Igen, Báthory utca 19-ben vettem. A Monster Olasz, a Mountain Dew Energy alu palack pedig Szlovénia.
-
CoDWaW07
őstag
Valaki esetleg megtudná mondani hogy Ázsi-centerben kapható-e még a Lorenzos Rockstar a Monsteres boltban?
-
james001
veterán
The British Store,a Nyugati fele van,Tátra u. 26. Volt még Absolute Zero is,meg ugye Rehab is,meg a csaj azt mondta hogy augusztus végén kapnak kétféle XPresso-t is. Azokra kíváncsi leszek,állítólag nagyon ütősek,felpörgetnek mint állat
Am 800 ft volt,de igazából "megérte",olcsóbb mintha külföldről hozattam volna.Szerk.: Bakker a Ripper is 50? Megnézem azért a polcon lévő dobozomon
Én úgy emlékeztem hogy 30
-
james001
veterán
Ma vettem egy Monster Khaos-t,sztem nagyon király íze van,kicsit olyan mint a Ripper,csak narancsosabb.
Meg azt néztem hogy ez 50% Juice-os,a Ripper meg ugye 30% asszem,de van 100%-os is? -
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezt kell nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest