- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsafi
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám adódott 2db Yeelight Smart Dual Control Module -lal, hogy kb. 24 óra a működési ideje. Eldobja az ip-t. Amit nem tudok megérteni hogy a router (Asus AX5400) látja mind a két modult, viszont a MiHome-ban offline állápotban van és nem csinál semmit. Kikapcsoltam a wifi6-ot a beállításokban, akkor is csinálja. Végső elkeseredésemben vettem egy Xiaomi Mi 4A Gigabit routert. Az Asus után helyztem el és ha router módban használom minden rendben, de ha repeater módba teszem az 4A-t akkor ismét megszakad a kapcsolat. Segítsetek mit lehet ezzel kezdeni mert már azon a határon vagyok hogy össztöröm az egészet.
Előre is köszönöm a építő hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest