Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Lehetett nyomni egyébként, érezhető volt amikor kattant. De az is igaz, hogy az alsó része mint ha kicsit bentebb lenne a házban, mint a felső része.
Azért kezdtem el a gombra gyanakodni, mert ha miui-s menübe mentem, ahol van a restart, recovery, biztonsági mód meg még egy valami, ott is fogta magát, és újraindult. -
crok
nagyúr
válasz
Stonerice
üzenetére
Deep sleep gondom sose volt egyikkel se. Megnezted mi tartja ebren? Ha a modem akkor egy friss, EEA ROM-bol derivalt firmware ZIP siman segithet, de ha a band-ekkel is szorakozol lehet a modem bolondul meg. Erdemes lenne inkabb ebbe belenezni Battery Historian-el. [link]
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Használ valaki mostanában Custom romot amiben működik is a :
-Deep sleep?
-Kamera ha esetleg anx et telepítünk rá.
Üzemidő szerintem már a deep sleep miatt megfelelő lehet.
Jobb a térerőm és a netsebességem is főleg ha menedzselem az lte. Bandeket. .
Emiatt szeretnék találni egy jó custom romot.
Miui-n nagyon jó az üzemidő. Akár 2 napEddig próbált maszek romokon jó ha 1 nap.
-
kishoris
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem kell mozgatni, csak rányomni. Ha húzom akkor az aktuális képernyőről készül egy screenshot.
Ha csak rányomom a három ujjamat akkor jön elő ez:
[kép] -
Nemrég jött, most rákerestem. De nem egyszerű előhozni. Például beállításokban nem tudtam, és lehúzott értesítési sávról sem sikerült. Három ujj hosszan nyomva, de egyszerre kell hozzáérni a kijelzőhöz, és nem szabad megmozdítani. Kicsit nehézkes.
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek ilyene van, most annyi csinál, hogy csak Redmi felirat, és folyamatos újraindulás. Hosszan bekapcsoló gombbal is ennyi csak.
Mi a megoldás rá? -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerintem Samus a szabadformátumú képernyőképre gondol.
-
Megvan, három ujj kell hozzá, de nem nyomni kell, hanem lefelé húzni mindhárom ujjad, és picit ott tartani. Érdekes ficsőr.
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
A TV-t is tudom 5 Ghz-es Wi-Fi-re csatlakoztatni.
Tükrözéshez a telefonon rámegyek a kivetítésre, ekkor megjelennek az erre képes eszközök. Kiválasztom a saját TV-met, kiírja, hogy csatlakozás (a TV is), de nem kapcsolódik.
Minden más működik, DLNA szerver is. -
pulutodurumo
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az lehet hogy a TV-ben csak 2.4-es WiFi van? A hálózaton keresztül látja mint eszközt, de a képernyő tükrözés direktbe megy ha jól tévedek.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értékelem a segítséged!
Más:
Valakinek sikerült már 5 GHz-es Wi-Fi-re csatlakozva a képernyő tükrözés? Nálam ez csak 2,4GHz-en jön össze.
5 GHz-en látja a céleszközt, de kapcsolódni nem tud hozzá, és utána ki is dobja a listából, majd ismételt kereséskor megint megtalálja, de nem tud csatlakozni hozzá. -
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Bocs, amiért próbáltam segíteni, de nem írtad, hogy már túl vagy rajta.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondoltam.. de ha egy percig nyomom akkor se történik semmi.
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Hosszan (2-3 másodperc) kell nyomvatartani.
-
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hol kell előhozni ezt?
-
-
Csináltam valamit, de nem tudom mit, és hogyan. A gyári zárképernyőn rajzoltam egy alakzatot, majd ezt tudtam nagyítani, kicsinyíteni, a végén az alkzatban lévő képet lehet szerkeszteni, menteni. Hogy hoztam én ezt elő?
-
xqwertyz8
csendes tag
Sziasztok! Tegnap megjött a kicsike. Rögtön update-elte magát, így most 11 rkq1.200826.002-es android és 12.5.6.0(rjzeuxm) miui van rajta.
És akkor most a kérdésem: ha factory resetet csinálok rajta akkor ezeket az update-eket is törli? Köszönöm! -
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja!

-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azóta összeszedte magát.
[kép] -
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
HoTaZo
addikt
Gyorsan ment.
Valamiért nem tudok képet feltölteni...

-
Zelk 1
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
👍
-
Zelk 1
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok!
-
elfelejtette
veterán
Majd számoljatok már be, hogy aki factory reset nélkül frissített 11-re, azoknál milyen anomáliák jöttek elő? Csak mert nem szívesen kezdeném elölről a belakást. Amúgyis a fő szabály a számítástechnikában (is) úgy szól, hogy "ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani"... Tehát amíg nem lesz gond az android 10 miatt, addig én lehet, hogy inkább nem b@zerálnám...
-
crok
nagyúr
Ha neked most V12.0.4.0 QJZEUXM van fent (amennyire visszanézve ez igaz lehet) így neked a recovery alatti download link kell, vagy itt van közvetlenül (RJZEUXM):
https://bigota.d.miui.com/V12.5.6.0.RJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V12.5.6.0.RJZEUXM_90d3bd36af_11.0.zip
Ugyanaz van ott is, ez a hivatalos link. Ha megengedi hogy feltedd akkor fel lehet tenni. -
crok
nagyúr
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nem jó helyen vagy... ott nyomkodd a MIUI logót ahol a MIUI verziót meg tudod nézni, ahol a frissítéseket tudod megnézni, nem ott ahol most nyomkodod, mert az valóban a fejlesztői menüt kapcsolja csak be.
-
crok
nagyúr
válasz
elfelejtette
üzenetére
Letöltöd c.mi.com-ról linkelve vagy pl. mirom.ezbox-ról (mindkettő a hivatalos linkeket adja meg amúgy) aztán az updater app-ben a MIUI feliratot nyomkodod sokszor, akkor a három pontos menüben jobb fent lesz egy olyan menüpont hogy frissítés kiválasztása, betallózod a ZIP-et, ellenőrzi, és ha mindent rendben talált (és engedi feltenni..) akkor utána kicsomagolja.. majd restart, update.. profit.
És hogy miért most adta fel és eddig miért nem? Hát, erről vitáztunk már, itt is, c.mi.com-on is eleget
Ugyanis nem ezt az egy frissítést nem adta fel ezeknek az embereknek hanem semmit ami Android 11, az meg nem 2021 Dec közepe volt ám.. hanem 2021 Június!Szerk. már jött válasz.
-
Ferrari fan
tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Úgy nézz ki a Xiaomi végre kiadta a frissítést amit visszavont november elején...
A kiválasztós módszer pedig az, amikor letöltöd a telepíteni kívánt romot, annak megfelelően ami fent van most is (LINK), felmásolod a belső tárhelyre, majd a Miui verziónál a hárompöttyre bökve a Frissítőcsomag kiválasztása lehetőséget választva szépen kitallózod a file-t és ok, és szépen felfrissíti magát, ha a serveren is fent van a frissítés (nah ez hiányzott november óta EEA rom esetében, csak 12.0.4.0 volt elérhető).
Ha nincs ilyen menüpontod, akkor addig addig bökdösöd a miui verzió feliratot míg ki nem írja, hogy a további frissítési funkciók be vannak kapcsolva és a hárompontos menü nem bővül ki. -
fireman123
őstag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nekem az utóbbi időben a hosszú beszélgetéseknél (>20 perc) indult újra néha.....
-
Ferrari fan
tag
-
xviktorx
tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nekem korábban többször csinálta a random újraindulást, de navigáció során mindig. 2 szer küldtem vissza gariba, másodjára kicserélték az egész belsejét. Nekem 2 kártyával simán kibír másfél napot az akksi.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Páromnak vettem fél éve egy ilyen telefont, nagyon elégedett vele minden téren, de mostanában olyat csinál, hogy fogja magát kikapcsol, aztán újraindítja magát, ez mitől lehet..?
A másik, hogy idáig elment neki másfél napot az aksi simán, nem láttam frissítést, hogy jött volna és az zabálja le az aksit jobban esetleg, lényeg 1 napot megy el most már csak ami idáig másfél volt. Más is tapasztalt ilyet? -
Dexter68
addikt
Nekem kettő bajom van vele:
• az előző romok a Notification Shortcuts appot napi egyszer lőtte ki, valamikor éjjel kettő környékén, ez viszont nagyon sokszor, MIUI-kanossza ide vagy oda.
• a spotify, illetve a podcast addict nem mindig áll meg telefonálás alatt, hanem némán megy tovább a lejátszás, úgyhogy sokszor van az, hogy leteszem a telefont és gőzöm nincs, hogy miről folyik a beszélgetés a podcastban, amit hallgattam. -
-
-Pityer-
csendes tag
Érdemes megnézni az EU ROM-os MIUI 12.0.4.0-án, android 10-en ragadt Note 9 pro-kat. Ma reggel jött a frissítés, több fórumon olvastam, hogy sokaknak sikerült frissíteni, köztük nekem is (de volt akinek, még most sem). A frissítést automatikusan dobta fel.
-
crok
nagyúr
- ha már bootloadert nyitok akkor melyik rom-ot érdemes felrakni, gyári vagy kigyomlált pl. xiaomi.eu?
Ha mindenképp MIUI-t akarsz akkor nem rossz választás a Xiaomi.EU, abban alapból van a bootloader nyitottságának "elfedésére" megoldás. Custom ROM van a készülékre vagy két tucat, pl. egy LineageOS-el nem nagyon lehet mellélőni, de ott bejön a képbe hogy nyitott a bootloader és kelleni fog a Magisk hogy ezt elfedd (ami nem mindig egyszerű de nem is lehetetlen).- nyitott bootloaderrel a banki app-ok fognak menni?
Simán? Nem. Ez attól függ hogy milyen ROM-ot teszel vissza (lásd fentebb). Global ROM-okra (EUXM, MIXM, IDXM, etc) akár vissza is zárhatod.
- vissza tudom zárni a bootloadert ha szükség lenne rá?
Igen.- esetleg amire még figyelni érdemes?
Úttesten áthaladás előtt mindenképp, 2x, jobbra és balra is.
Leginkább arra érdemes odafigyelni hogy NE előbb döntsd el milyen ROM-ot akarsz feltenni és aztán fejet vakarni hogy valami nem megy hanem előbb próbáld átgondolni mik az igényeid.. és aztán keress ROM-ot. -
San398
őstag
válasz
kishoris
üzenetére
Várok még de ha nem lesz más akkor nálam is ez fog történni.
Kérdések a profikhoz:
- ha már bootloadert nyitok akkor melyik rom-ot érdemes felrakni, gyári vagy kigyomlált pl. xiaomi.eu?
- nyitott bootloaderrel a banki app-ok fognak menni?
- vissza tudom zárni a bootloadert ha szükség lenne rá?
- esetleg amire még figyelni érdemes? -
R3nts
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem is tudom hirtelen hol van, de megnézem... amúgy "megjavult", a menüben "kikapcsoltam" a képernyőkép-készítést, majd újra beállitottam neki a 3 ujjas verziót, és működik..
-
-
R3nts
senior tag
Szép napot, Urak!Nos, most épp a 3 ujjas képernyőkép-készítés nem műxik a 12.5.6.0 RJZEUXM global-on... a menüben engedélyezve van, és semmi... kezd elegem lenni ebből a 12.5.6.0-os verzióból...
-
-
laracroft
senior tag
Xiaomi.eu-ról átállás indonéz fastboot rom-ra legszembetűnőbb változása a gyorsabban merülő akku
+ a dupla kopp nem kapcsolja le a képernyőt klasszikus témánál sem...
De legalább NFC fizetés (tudom az utolsó eu-n ez is megjavult) + banki progik mennek... -
crok
nagyúr
-
Thales79
csendes tag
Sziasztok! Az értesítési led láthatóságát nálam egy hangszórórács pucolás megoldotta.

-
crok
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Persze hogy van led.
Tesztelni magát a led-et CIT test-ben tudod:
Settings -> My device -> All specs -> Kernel version-t nyomkodod sokszor (6..8x) és elindul a CIT test app -> 6. Led -> a teszt egyből indul -> 3 világításból egyet bekapcsol: vagy az értesítő led-et vagy a vakut vagy a háttérvilágítást fogja és van 3 gomb, azt kell megnyomni a teszthez amit látsz hogy működik.. ha kis időn belül nem nyomod meg a gombot a gomb piros lesz, a teszt elhasal. Szóval ha nem a vaku megy és nem a háttérvilágítás változik.. akkor az értesítő led kell menjen.. ha nem látod.. akkor a led halott -> szervíz.Bekapcsolni a használatát úgy tudod, hogy előbb
Settings -> Additoinal settings -> Led light -> Light up when charging (töltéskor menjen) és Blink light (villogjon ha értesítés van)
Settings -> Notification & Control center -> App notifications -> egyesével meg tudod adni vagy tagadni az értesítő led használatot az egyes app-eknek a Allow using LED light kapcsolóval.
Írtam róla itt meg itt és itt. (Bocs hogy angolul írom a menüket, angolul használom a telefont.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+ a dupla kopp nem kapcsolja le a képernyőt klasszikus témánál sem...