Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor nem frissitetted le csak probaltad. Mindegy hova rakod mert ugyis be kell tallozni es nyilvan ugyanoda kell tenni ahol az eredetit atnevezted (maskepp honnan tudna hogy nem azt kell hasznalnia, epp az atnevezessel vered at).
-
razorka777
veterán
Üdv!
Asszonyt telóját lefrissítettem az átnevezős módszerrel.
Újraindulása után nem változott semmi, ugyanaz a verzió maradt.
A kérdés, hogy a letöltések/downloaded_rom mappába(Itt volt az átnevezett rom), vagy a gyökérkönyvtárban lévőbe kell másolni az átnevezett fájlt? -
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Maradhatsz, ha úgyis mész crDroid-ra akkor max a firmware (NON-HLOS modem, ujjlenyomatolvasó, etc) részek lesznek a MIUI ROM-ból használva. A Parallel Space-re az lesz talán a megoldás, hogy root-al vagy ADB-vel megnézed hogy mi a workprofile user ID-ja: terminál emulátorból root-al:
su -c pm list users
vagy
su
pm list users..és ugye a 0 az a "sima profilod" a másik meg majd látszik milyen számot kapott.. (pl. 999). Majd add ki akkor a letiltás parancsát úgy, hogy:
Terminál emulátorból root-al:
su -c pm disable-user --user 999 com.google.android.gms/.chimera.GmsIntentOperationServicevagy
su
pm disable-user --user 999 com.google.android.gms/.chimera.GmsIntentOperationServiceNormál esetben azért nem írod a disable-user --user 0-t mert az az alapértelmezett. + egy kevés leírás.
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Na a parancssor megoldotta a googla play services témát, viszont a paralell space visszahozza a systemlogba is (gondolom a saját shelljén belül nem érvényes a kódsor), rápróbáltam hogy paralellbe telepítem a termuxot hogy onnan futtassam le a kódot, de jogosultsági problémával el se indul
Ha lefagyasztom a paralellt akkor egyből van deep sleep..
Tegnap este jött ki egy A13 frissítés a crdroidhoz, kiemelve a paralell space support úgyhogy lehet ez égi jel és neki futok
. Ha a developer V13.0.2.0.SJZEUXM alappal használja én maradhatok az MIXM vonalon? A V12.5.7.0.RJZMIXM-ről indítanék
-
ktomcat
senior tag
Tegnap már a logcatet bogarásztam hogy mi lehet (3 napja tűnt fel, hogy semmit nem csináltam és a play services beakadt, megszűnt a deep sleep [csak nagy ritkán jött elő], volt hogy 20% idle drain-t írt..), aztán ma reggel jött szembe a csoportban ez az üzenet, és ugyanez a systemupdates kiírás megy nálam is. Az eredeti post sem mai, de nekem új volt
A földrengésfigyelmeztetést tegnap én kapcsoltam ki, a backupot most elindította egyelőre 
Még mindig nem töltött fel így nem tudok nyilatkozni hogy 100%ban ez a probléma gyökere-e, de 3 app volt az akkuszívó listák élén, play services, zepp, paralell space.. Zeppet és paralellt is uninstalálltam de ugyanúgy be volt akadva, illetve olyan mintha "magával rántaná" ezt a 2 progit miután visszateszem őket.
*Szerk. + a crdroid auto update checkjét is kiszedtem a napokban hátha az, de nem hozott megváltást -
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Hm.. érdekes.. ez nem egy mai probléma, minimum egy éves de fél éve nem is láttam hogy bárkinél előjött volna.. neked úgy jött elő hogy konkrétan meg is nézted a logcat-ben és tetten is érted vagy csak próbálkozol? Biztos vagy benne hogy ez okozza?
FYI: kikapcsolja a Chimera modulokat (pl. földrengésfigyelmeztetés..) és pl. nem fog működni a Google féle (Google One) felhőbe mentés (backup) funkció sem.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
A custom romot használó urak figyelmébe ajánlom a lentebbi terminál paranccssort, főleg azoknak akiknek az elmúlt 3 napban "megmagyarázhatatlanul" elkezdett merülni a telefon. Log-ba érdemes benézni hogy mi a helyzet, nálam egyezett a probléma (akinél azt hiszi a google hogy pixel telefon ott biztos előjön):

Nekem még tölt a telefon, de remélem megoldja.. mást nem találtam erről a problémáról
-
crok
nagyúr
válasz
zsoleszhu
üzenetére
Nem értem a problémád.. hát akkor zárd vissza.. Azért nem frissül mert az egész OTA rendszer egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska.. meg lehet próbálni betallózással, esetleg pl. török régióra állítással és úgy frissítés kereséssel, ROM ZIP átnevezéssel.. ha nem akkor nyitni kell (ami alapból egy fact. reset) meg utána azt flash-eled rá amit akarsz.. utána meg visszazárod.. (ami szintén alapból egy fact. reset).
-
zsoleszhu
csendes tag
Köszi! Akkor lehet, hogy mégiscsak várok vele! Mikor fog OTAról frissülni 13-as MIUI ra? Nekem miért nem akar sehogy sem? Brühühű... ;(
-
crok
nagyúr
válasz
zsoleszhu
üzenetére
Ha nyitott a bootloader akkor egyes alkalmazások (főleg banki alkalmazások) bizony nem fognak működni, így van. Egyes custom ROM-ok ezeket az ellenőrzéseket egészen jól meg tudják kerülni (most még), egy Xiaomi.EU pl. megugorja (egyelőre) ezt a dolgot DE ha elbizonytalanodtál akkor én spec. nem ajánlom hogy belekezdj.
-
zsoleszhu
csendes tag
Köszönöm az infókat! Enélkül a lock nélkül nem működne az NFC-s fizetés, vagy az egyéb biztonságot igénylő dolgok (pl. banki tranzakciók ujjlenyomatos hitelesítése) ? Kicsit elbizonytalanítottál. Most már nem merek olyan könnyen új romot feltenni.

-
crok
nagyúr
válasz
zsoleszhu
üzenetére
Lehet lock-olni ,persze, működik DE kizárólag csak gyári ROM-ra szabad rázárni különben brick-eled.
Maradjon itt hogy kereshető legyen - általánosságban a bootloader zárásról:
Bootloader zárás szempontból kérdés hogy mi volt rajta és mit akarsz rázárni.
A c.mi.com a hülye átalakításuk miatt most egy kalap szamócát nem ér..
A Wayback machine még ismeri a c.mi.com fórum linket ahol ez le volt írva:
https://web.archive.org/web/20211030112507/https://c.mi.com/thread-2584760-1-1.html

Zárni a MiFlash-el is visszazárhatod (ott van a gomb rá, Youtube tele van leírással).
Én nem szoktam ajánlani hogy egyből zárja vissza az ember. Mindig elindítom / elindíttatom a készüléket a flash után (+format data / factory reset) egyszer legalább hogy megnézzem / megnézessem hogy minden része a készüléknek működik (SIM IMEI-k látszanak, telefonálni lehet, WLAN MAC látszik, WLAN-ra csatlakozni lehet, BT MAC (BT bekapcsolás után) látszik, etc..) és csak ha minen rendben van akkor visszazárni.
-
zsoleszhu
csendes tag
Szia! Egy ideje nem foglalkoztam a frissítéssel. Most ott tartok, hogy az Unlock-ra várni kell 168 órát.
Nagyon zöldfülű kérdés, de flash után lehet lockolni a Flash tool-lal? Látom ott alul, de tényleg működik? Nekem a Xiaom-is bejelentkezés nem működik a flash tool-nál. Az unlock tool-nál nem volt gond. -
-
crok
nagyúr
válasz
paolinho
üzenetére
Szerintem ne keresd mert nincs a Xiaomi.EU-ból 13.0.2 csak az a 13.0.1 amit linkeltél is hiszen nincs is kint MIXM sem 13.0.2. amiből csinálhattak volna ROM-ot a Xiaomi.EU-nál.
Igen, az update bat-al tudod simán frissíteni - az a módja (egyelőre).
Semmi nem fog történni a recovery-vel ha teszel fel fastboot ROM-ot (nem A/B rendszerű a készülék, nincs a ROM-ban recovery).
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Lesz itthon egy ilyen kütyü és szeretném rá felpattintani a Pixelexperience 13-at.
Szerintetek lehetséges?Vagy érdemesebb gyári rendszerrel használni? Az hol tart most?
Xiaomi fronton lemaradtam valahol 2018-ban, nem tudom, hogy most hogy működik, de azt tudom, hogy anno nagyon katyvaszos volt
-
paolinho
addikt
Asszonykám készülékén a Stabil 12.5.7-es xiaomi.eu rom van fent. Párszor, igaz nem túl sokszor, de már előfordult, hogy telefonálás közben újraindult a teló. Arra gondoltam, hogy mostmár csak sikerült rendberázni a MIUI 13-at, így hajlanék arra, hogy feltegyem neki a Xiaomi.eu Stabil 13.0.1-es romját.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes váltani? Vagy vannak ennek a romnak olyan problémái, ami miatt inkább célszerű a régi MIUI 12 alatt maradni?
Azt már olvastam, hogy csak fastboot módon lehet telepíteni.
Ha a telepítőben (lévén Windows-os gépem van) a "windows_fastboot_update_rom"-ot választom, akkor ugye remélhetőleg minden program, és beállítás a helyén marad?!
És várható frissítés ehhez a romhoz, mert mintha az látszódna, hogy nem nagyon van mozgás etéren? -
peestike
senior tag
én kábel problémára tippelnék elsősorban, jártam már én is hasonlóan ezekkel a mágneses kábelekkel, hogy nem ment a gyorstöltés. héten kaptam cégesnek egy samsungot, usb c kábel nem volt kéznél. bedugtam egy micro usb to C közdarabot, a kábel és a teló közé. a nyomorult el se kezdett tölteni. viszont nem mondanám, hogy a 9 pro ennyire finnyás.

-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megérkezett az új mágneses vezetékem, választhattam volna a nagyobb Amper számút is, de a töltőn 3A van, ezért feleslegesnek tartottam a nagyobb Amperest rendelni.
Amikor csatlakoztattam a saját töltőjével, "csak" gyors töltést tudott produkálni, Mi Turbo charge helyett.
Mi kellhet, hogy Turbo charge legyen? Nagyobb Amper számú vezeték, vagy a vezetékben van egy szál, csatlakozás, ami nincs a mágneses vezetékben? -
-
-
crok
nagyúr
#8863 @elfelejtette: ohh, kösz, bár még Mikulás napja sincs :D De az jó ha tudtam segíteni valamit.. annak örülök! (:
#8864 Peterhappy: pfujj, elveszed magadtól a legjobb részét :D Hol marad a móka? :D De legalább már megoldódott a Google rejtély.. hát az ilyeneket dobnád el magadtól?!..
-
-
crok
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Igazan nagyon szivesen, sok szerencset az ujhoz! De ahogy olvasom a Google Messages / Contacts mar most rakoncatlankodik :D Utananezek mi lehet..
-
Szert tettem egy Redmi Note 11 PRO telefonra, így igen fájó szívvel, de elhagyom a csoport.
Bár lehet, hogy read-only maradok, mert backup telefonnak azért megmarad a Note9 Pro.Az első benyomások alapján a Note11 mellett szól a 120Hz, a leheletnyit gyorsabb első proci és a gyorsabb töltés és aaaaaa ennyi
Ne erre cseréljétek majd le a Note9 Pro-t.A lényeg. Nagyon sok türelmes segítséget kaptam tőletek az elmúlt bő két évben, amiért igazán hálás vagyok.
@Crok: Neked pedig ezúton is szeretnék külön köszönetet mondani a munkásságodért, segítségedért

-
Nozy82
tag
Sziasztok!
Kijelzőt honnan érdemes rendelni? -
superg
senior tag
Köszi
Ez 82% ír ki 4130mAh
Kicsit gyengének találom, főleg ahogy készenléti módban merúl,ha nem csinálok semmit vele akkor is merül vagy 10%-ot/nap ,de lehet ez normális.Másik kérdés :milyen töltőt kell ehhez venni?Töltőkbe kissé lemaradtam.
Van itthon egy rakás 5V 2A töltő az is tölti,azzal szabad egyáltalán? -
superg
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehetne kideríteni hogy egy használt telefon aksija milyen állapotban van,mennyit romlott új korához képest? -
troller
senior tag
válasz
Dévidzon
üzenetére
Nekem alapból ez van használatban, mert 1000× jobban testreszabható, mint a gugli tárcsázó.
A hívásrögzítés viszont nekem nem ment. Bekapcsolva ugyan úgy tűnik mintha venné fel, de a mentett hangfáljnak visszajátszásakor nem volt hangja, pedig rootolva van a telóm. De már elég rég próbáltam utoljára.
Szerintem érdemesebb bootloadert nyitni és felrakni az indonéz romot, az mentes az EU faxságaitól ezért alapból működik a hívásrögzítés, mint a régi xiaomikon anno nálunk is. Vagy esetleg a XiaomiEU romot úgy tudom abban is működik. -
Dévidzon
tag
Ezzel állítólag működik a hívásrögzítés: [link]
Fel szabad ezt rakni? Próbálta vki? -
crok
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Play Store cache törlés (esetleg adat is) valamint Letöltések és Letöltésvezérlő* adat & cache törlés + restart -- ez általában megoldja.
* Beállításokban az Alkalmazáskezelésnél rendszeralkalmazások megjelenítése után látszik a két Letöltések alkalmazás (egyik a letöltéskezelő a másik meg a GUI-ja).
-
kanyi51
senior tag
Érdeklödnék!! A Play Áruház kirta hogy frissitsem a Revolut appot. Rámegyek, letölti majd kiirja hogy - A Revolut alkalmazás nem frissithetö - és sárga felfelé nézö 3 szög mellett - A telepités nem sikerült. - Kérdés valaki járt már igy? Mit lehetne csináli? Xiaomi note 9 pró 12.5.8. rendszer
-
Bajgunar
senior tag
Google sync volt. Képek, video, névjegy, sms visszaállt. De mint maga a download mappa tartalma (amibe volt pár word, meg pár txt ami kellene) nem. Pedig file-ok, beállítások, mindenhol volt/van pipa, hogy mentse. Már megtaláltam one drive-ban is a tegnapelőtti mentést. De ilyen, h file-ok? Valami ősidei fileokat, pdf-eket tallóz be. Ami kell nincs sehol.
És amit a telefonon nyomok "biztonsági mentést" és kijelöltem minden?. Azt hova tölti fel? Gmail cím volt megadva. Mert töltött itt. Felment 100%-ig. Írta is, h sikeres. Mielőtt wipe-oltam volna. De nem azt látom drive-ban!?
Hanem valami automatikust lát csak tegnapelőttről. Amiben meg nincs a download mappa.
Áhh. Nem értem én mit hova tölt. Persze xiaomi fiók nincs aktiválva...
Francnak nyúltam hozzá...
-
Bajgunar
senior tag
Nah. Gyári visszaállítás lett. Wipe/Factory reset.
Aztán tegnapelőtti biztonsági mentés visszaállítás...
Kérdés: Ha volt a download mappában ez-az, meg pár jegyzet. Értelemszerűen azok is törlődtek. És a visszaállítás sem hozta vissza. Ezeket meg lehet találni valahol? Értem azt drive, vagy visszahozni? Vagy akkor ezeket buktam? Pár jegyzet fontos lett volna.
Asszem ma nem kapok asszonytól semmit.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Értem.
X820-amat agyonra telepítgettem már. Twrp-t is frissítettem. Pc-ről is, otg pendriveról is, fastboot, adb, stb... Szenvedtem eleget. 28-dik rom fut jelenleg rajta. Downgrade-et viszont tényleg nem. Csak total wipe, factory reset.
Csak ennél is a nyitás is tiszta macera. Nem akartam elölről kezdeni a "tanulást". Se szivatni az asszonyt. Ahh. Így jártam.
Meglátom meddíg bírja az újraindulgatását. Ha már a sírógörcs kerülgeti, muszáj lesz. -
Ferrari fan
tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Bootloader tulajdonképpen hasonló mint a BIOS a számítógépeken.
Ha nincs nyitva, akkor csak bizonyos dolgokat enged neked, pl. gyári visszaállítás, SD kártya formázás stb.
Ahogy Crok is írta, Android frissítés is történt a háttérben ami magával hoz egy csomó mindent és a bootloader is frissül általában ilyenkor, az adott verzióhoz.
Simán lehet, hogy az egyik app nem kompatibilis az új Android verzióval (elszúrták a nemrég kaidott frissítését), ugyanis ez a miui frissítés a háttérben android főverzió frissítést is jelentett.
Mivel ez nemcsak egy biztonsági frissítés volt, hanem Android is, ezért bootloader nyitás nélkül nem tudsz visszalépni előző verzióra (downgrade-elni).
Crok kolléga majd kijavít, ha valamit rosszul írtam meg
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Ez a frissítés a bootloadert is frissíti?
Eddig nem csinálta. S azóta új progit nem rakott rá, csak ezt a miuit frissítettem.
-
Ferrari fan
tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ebből minimum egy gyári visszaállítás lesz....
Aztán mielőtt belakná újra, megkéne nézni elő jön e a hiba.
- Ha igen, akkor lehet bootloadert nyitni és visszaállni előző verzióra...aztán megint játszani vele
- Ha nem jön elő a hiba akkor visszalakni, de ésszel, hátha valmelyik alkalmazás csinálja... -
Bajgunar
senior tag
Ahh.
Akkor ötlet? Nem én telefonom... Asszonyé. Enyém lenne elbíbelődnék vele. De mivel övé. Full belakta. Minden progi, rezsi cuccok, ilyen olyan programok, belépve, bejelentkezve. Haját kitépné, ha elölről kellene csinálnia. Most én jól elbúrtam neki, mondván feltolom rá 13-at. Szupi lesz. Hát nagyon nem kellett volna. Dehát ezt meg sehol nem írja senki, meg semmi. Utólag könnyű rálelni a problémára. De a kutya sem gondolta volna, hogy erre keressen rá az ember, hogy random újraindul, vagy van e vmi nyűgje... Hát van.
LeEco x820-amat halálra telepítgettem már. De ez megint egy más rendszer, mint a 9 Pro é. Nem akarok szívni vele fél napot.
Csak ne induljon újra random. A többi nem érdekes. Előző rendszere ahogy teló is március óta van meg, kb 2x indította újra. Felraktam ezt. Ez egy nap alatt kétszer indult. Leteszi asztalra, előveszi zsebéből s azt látja h pin kódot kér.
-
crok
nagyúr
válasz
zsoleszhu
üzenetére
Driver-t miért nem a MiFlash-ben levő, Xiaomi driver-eket használod? Az legalább hivatalos meg működik is - csak már most mivel valamit patkoltál fel így azt most le kellene takarítani.
A MiFlash a fastboot guide-ban lesz [itt] bal oldalt válaszd a fastboot update-et és ezzel kezdi. Nem adok pontos linket mert így mindig a legfrissebbre megy aki akar.
-
zsoleszhu
csendes tag
Köszi. Az infókat. Igen az ADB drivernél van sárga felkiáltójel, de nem találtam frissebbet, mint az R13. A Boot loader interface azt okénak írja, de az Android Composite ADB interface is felkiáltójeles.
A MiUnlock -ból is a 6.5.406.31 -et találtam legfrissebbnek. Szóval ha tudsz esetleg újabbat, vagy mást, akkor nagyon +köszönném.
-
crok
nagyúr
válasz
Bajgunar
üzenetére
Huh, az úgy nagyon nem ajánlom.. egy ilyen 13.0-ról 12.5-re állás egyben Android főverzióváltás is lenne, lefele, nem okos. Betallózással menne de a boot-ban se vagyok biztos, nemhogy a hibamentes működésben.. az a restart nekem több mint fura egyébként: azt mondod PIN-t is kér, márpedig akkor ez nem az a fajta restart amiről többen panaszkodnak mert ha PIN-t is kér akkor az hard reset volt, az említett reset-et meg soft reset-ek voltak.
ROM szinte biztosan nem fog jönni mert egyelőre még a 13.0.2.0 sincs kint mindenkinek elérhetően, nemhogy egy további frissítés.. -
Bajgunar
senior tag
Ahh. És ha letöltök egy 12.5 vagy mit, ami előtte volt rajta, ami ~március óta egyszer nem indult magától újra. Ugyanígy nem lehet, hogy betallózom a frissítésnél, ahogy a 13.0.2-t is kiválasztottam.
Vicc, hogy egy nap alatt (tegnap este, meg most reggel), random újra van indulva, s csak azt látom, hogy pin kódot kér.
Vagy várjak pár napot/hetet, hátha jön rá vmi javítás? -
Bajgunar
senior tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Jah. Ismert dolog.... Fenséges. Vissza tudom csinálni? Hogy ne kelljen elölről, full belakni?
-
Bajgunar
senior tag
Üdv.
Kérdésem lenne:
Sikeresen felment elsőre, betallózásos frissítéssel SJZEUXM a 13.0.1, majd a 13.0.2.
Viszont tegnap óta 2x, random újraindult a teló. Ami eddig beton stabil volt. Most mitől indult újra magától? -
zsoleszhu
csendes tag
Én is próbáltam az átnevezős módszert. Első körben letöltöttem a mostani 12.5.8-at. Rögtön kicsomagolta magát és várt a reboot-ra. Akkor gondoltam hogy ezt nem így kellett volna.
Önmagát újra telepítette. Utána viszont már semmilyen más verziót, még önmagát sem tudtam megadni kézzel, hogy elinduljon a frissítés. Ezek után írta ki, hogy próbáljam USB -keresztül. Most itt tartok. De lehet hogy akkor AMD driver gond lesz. A flash tool elindul, csak azt írja ki, hogy locked. Az unlocker meg elhal 95%nál. Szóval vannak még körök, amik segíthetnek talán. -
mnó77
tag
válasz
zsoleszhu
üzenetére
Szia.
Én 12.5.6-ról indutam.Letöltöttem a frissítéseket innen a fórumról 12.5.8-ig.Addig mindig azt írta,hogy az ellenőrzés sikertelen.Idáig simán ment a dowloaded mappába tette onnan is jelöltem ki.Aztán jött az"átnevezős módszer".A 12.5.8 Zip-jét bemásolod a dowloaded/dowloaded_rom mappába.Letöltöd a 13.0.1-et a dowloaded mappába majd átnevezed a 12.5.8-ra.(miui_JOYEUESEEEAGlobal_12.5.8...........zip)A frissítőcsomag kiválasztásánál kiválasztod a dowloaded/dowloaded_rom mappába lévő 12.5.8 zip fájlt.Leellenőrzi majd kérdezi hogy akarod-e frissíteni,újraindítani.Nem indítod még újra hanem a dowloaded-ben lévő átnevezett zip-el felülírod a dowloaded/dowloaded_rom-ban lévő fájlt és utánna jöhet az újraindítás.Valahogy így jött össze.
-
crok
nagyúr
válasz
elfelejtette
üzenetére
Két dolog jutott még eszembe:
- Mi fiók van-e beléptetve?
- Update alkalmazásban a beállításokban van egy olyan hogy frissítések korai fogadása vagy mi a magyar neve.. az be van kapcsolva? -
elfelejtette
veterán
Csak úgy próbaképpen (nem mintha nem lennék megelégedve a mostani rendszerrel) megpróbálkoztam a sima betallózós módszerrel, de nem sikerült a 12.5.6. -> 13.0.2.
-
Danecay
addikt
válasz
kanyi51
üzenetére
Az mindegy, hogy magát a fájlt mire nevezted át, amennyiben sikerült a beavatkozás, a Beállítások / Készülékem menüben annak a szoftvernek a verziószámát kell látnod, amit telepíteni szerettél volna, esetedben a 13.0.2-t. Amennyiben továbbra is 12.5.8-t látsz, úgy művelet nem sikerült.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Kb egy fél éve letöltöttem egy témat a telefonrra amit azóta használok, viszont már nem tetszenek az appok ikonjai. Hohyan tudom visszaállítani a gyári verzióra?
SJZEUXM -
mnó77
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem adtam fel és sokadszorra sikerült"átbillennem a holtponton"!
(12.5.8-ról 13.0.1-re)A legfrissebb meg már simán felment!Köszönöm a tippeket Crok-nak is. 
-
kanyi51
senior tag
12.5.8.- ra tettem fel a 13.0.2. -öt átnevezéses modszerrel. Felment ,ujra indult, települt, és a telefon müködik rendesen. De az a kérdésem - miböl látom, vagy mi mutatja egyáltalán, honnen veszem észre hogy a 13.0.2 op van fenn? Mert én semmi változást nem észleltem eddig. Aki tudja ne fojtsa magába, és elöre is köszike .
-
-
crok
nagyúr
TWRP nem csatolja fel ha már úgyis onnan mentettél rá? Onnan már oda másolod ahova tetszik. Vagy tudok mondani két Magisk modult ami hasonlóval foglalkozik (fbind és talán ez is menne) de ez az OTG USB Driver leírás szerint tudja meg legjobb emlékem szerint a Paragon is pluginnel.
-
Upo
addikt
Túl vagyok a factory reseten, be is van már talán állítva minden.
Érdekes, hogy valamiért például a wifi jelszavakat nem hozta vissza se a google, se a mi fiókból. Gondoltam, majd a twrp mentésből előszedem. Azt egy ext4-es hdd-re csináltam.
Csodálkozva tapasztaltam, hogy a drága rendszer nem hajlandó montolni az ext4 partíciót otg tárolóként.
Van rá valami módszer/modul/program/beállítás? Mármint az ext4 kezelésre. -
crok
nagyúr
válasz
nyesteb
üzenetére
Force újraindítás lesz ebből. Pixel Experience-hez amúgy ott a saját PE recovery.. amúgy a "legújabb OFox" megnevezéssel pont semmit nem mondasz az a baj, mert van R11.1_3_A12_FBEv1-es ami egy apró verzióval az R11.1_4_A12_FBEv2-es verzió alatt van viszont lényeges különbség hogy az egyik FBEv1 a másik meg FBEv1 (nem kompatibilisek a /data crypt miat). De hogy te most FBEv1-est vagy FBEv2-est használsz az ugye így nem derült ki (számomra).. FBEv2 kell a PE-hez, de amúgy a PE ROM dev-je csinál TWRP-t is, abból a legutóbbit itt találod Telegramon (3.7.0 FBEv2, de ha kell írj aztán eljuttatom).
-
nyesteb
tag
Én is úgy emlékeztem.
Legfrissebb orange, most töltöttem le. ROM korábban a PE volt, 12-es, arra akartam a 13-ast, de nem ment fel elsőre, gondoltam megpróbálom az új miui-t, de odáig nem jutottam el, mert megállt itt.
Hogy indítsam újra? A bekapcsológombra szól, hogy orange használatban van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lefagyasztom a paralellt akkor egyből van deep sleep..
. Ha a developer V13.0.2.0.SJZEUXM alappal használja én maradhatok az MIXM vonalon? A V12.5.7.0.RJZMIXM-ről indítanék

Abból valóban a v13.0.1 az utolsó, legalábbis nálam még nem dobott a telefon frissítési lehetőséget. Manuálisan nem kerestem, de ha crok, azt mondja, hogy nincs akkor biztos úgy is van.