Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek ilyene van, most annyi csinál, hogy csak Redmi felirat, és folyamatos újraindulás. Hosszan bekapcsoló gombbal is ennyi csak.
Mi a megoldás rá?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Lehetett nyomni egyébként, érezhető volt amikor kattant. De az is igaz, hogy az alsó része mint ha kicsit bentebb lenne a házban, mint a felső része.
Azért kezdtem el a gombra gyanakodni, mert ha miui-s menübe mentem, ahol van a restart, recovery, biztonsági mód meg még egy valami, ott is fogta magát, és újraindult.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ktomcat #7555 üzenetére
Öcsémnek is pontosan így áll a gomb.
Azon gondolkozom így van-e értelme elvinni szervizbe, vagy nem foglalkoznának vele? Főleg, hogy van egy kis repedés az egyik sarkán a kijelzőnek, de csak az üveg.
Így meg ha jól tudom akkor elveszett a garancia igaz?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ktomcat #7627 üzenetére
Hibát egyszer csinált nagyobb, akkor kb 1 órán át nem lehetett bekapcsolni, mert olyan volt, mint ha folyamatosan be lenne nyomódva.
Holnaptól elvileg én használom, aztán majd meglátom.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Kezdek beköltözni a masinába. Rég használtam MIUI-t.
Itt nincs már olyan, hogy az alkalmazás listában mappát hozhatok létre, és úgy szelektálom a dolgokat? Csak ez az alap alkalmazáskategóriák van, és oda rendezzem úgy ahogy jól esik?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz borzosmorzi #7643 üzenetére
Power AMP lejátszóval ha van állítva az EQ, az hatással van a BT fülesekre is. Most próbáltam ki.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Danecay #7647 üzenetére
Igen, de ha jól látom az nem volt írva külön, hogy csak zenéhez kellene-e vagy máshoz is.
Más kérdés.
Régi telefonomban csináltam adat szinkronizálást, ami elvileg az sms-eket, wifi jelszavakat, ilyeneket ment a használt email címemhez. Ezt még korábban nem használtam, de a névjegyzéket már rég az email címre mentem.
Szóval hogy tudom rávenni a note-ot, hogy ezeket az adatokat megjelenítse a megfelelő helyeken?
Vagy ez így nem működik, csak ha ugyan arra a telefonra jelentkeznék vissza be egy törlés után?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Azt hiszem most már 4-5 nap után teljesen belaktam a telefont én is.
Hétvégén napsütésben jól vettem észre, hogy nem csak a fényerőt tekeri fel csutkára, hanem valamit játszik a színhőmérséklettel is olyankor, hogy jobban lehessen látni?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
WiFi-vel és a hotspottal nem vagyok megelégedve amit produkál.
Néha gondol egyet, és eldobja, aztán vissza is csatlakozik. A hotspot része meg néha elfelejt netet is adni. Remélem ez még azért javítódik.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Be van állítva a sötét mód. És pár alkalmazás amit nem akarok hogy átvegye a sötét módot, mégis sötét. Ezt hogy lehet megváltoztatni, ha egyébként az alkalmazásban nincs ilyen mód?
Megjelenítésnél a további sötét mód lehetőségek, itt kellene szerintem kivenni a pipát, ha nem akarom, hogy az adott app is sötét legyen.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Másnak is telefonált már a zsebében a telefon magától?
Direkt kijelzővel kifelé hordom, és zseb mód is be van kapcsolva, meg ugye van ujjlenyomat vagy pin a feloldáshoz.
Favágósdi volt ma, aztán hív ismerős, hogy hívtam már vagy 3x, de nem szólok bele, csak a fűrészt hallja. Én meg pislogtam, hogy csinál ilyet a telefon? És ott is volt valóban a híváslistában a hívások.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Az ujjlenyomat olvasó mennyire számít jónak itt?
Redmi Note 4-esem volt utoljára hátlapival, azt szerettem, mindig oldott azonnal.
Aztán Samu A50 kijelző alatti valamivel, ott volt hogy 3x is próbálkoztam mire sikerült neki. De itt szinte rosszabb a helyzet. Lehet fel kellene vennem újra?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Egyedi sms hang van beállítva, de rendszeresen nem szólal meg. Pedig benne van a média mappás szerkezetben ahogy régen is kellett.
Az jó, ha épp nyomkodom a telefont akkor nem ordít az arcomba, de ha zsebben van akkor igazán kiabálhatna.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Winnie The P #7797 üzenetére
Telefonban a BT-nél a párosított eszközöknél ha a kocsi-t választod, ott vannak opciók. Minden be van aktiválva?
-
draco31
veterán
Most vettem csak észre egy fura dolgot.
Más telefonokon eddig ha hívtak egy számról, és el akartam menteni, akkor a híváslistában csak hosszan kellett rányomni, és feldobta az opciót, hogy mentés telefonkönyvbe. Itt viszont ez nincs a listában, így másolgatni kell.
Miért hagyták ezt ki, pedig eléggé alap cucc lenne szerintem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Viktor0610 #7924 üzenetére
Köszi, rá nem jöttem volna sosem, max ha véletlenül nyomok rá
-
draco31
veterán
válasz Zola007 #7931 üzenetére
Nem próbáltam még, de max kilövöd a BT-t, és akkor kénytelen lecsatlakozni.
Nekem az sms hangot nem akarja lejátszani. Pedig ugyan úgy a media mappában van ahogy elvileg jobban szeretik az egyedi hangokat. Ott van a csengőhang is, azt viszont megszólaltatja mindig gond nélkül. De az sms az beállítás után 1-2 nap max, és utána néma.
-
draco31
veterán
válasz mickeymiller #7934 üzenetére
Oké, akkor nem az enyém a hibás, hanem mindegyik lökött. Akkor megnyugodtam
-
draco31
veterán
válasz Pendragon911 #8235 üzenetére
Nekem mindig is csak gyorstöltést írt ki, vodás, nincs romolva. Bár az is igaz, hogy 2 év alatt nem találkozott még a gyári töltőjével, illetve legtöbbször lassú töltővel töltöm, csak akkor kap gyorsat, ha sietek.
-
draco31
veterán
válasz Pendragon911 #8253 üzenetére
A csatlakozót szoktam rendszeresen tisztítani, én egy keményebb fából készült fogpiszkálót szoktam laposra alakítani, és azzal szépen kiszedek mindent, és így attól sem kell tartanom, hogy rövidre zárom közben a csatlakozót.
De mint mondtam is, általában lassú töltőzök, 5v 1A, vagy ha sietek, akkor meg erre dugom rá.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Most tölti nekem is a frissítést, kíváncsi leszek rá
-
draco31
veterán
Hogy érek el jobb felvételi hangminőséget? Ha videót veszek fel, és PC-n konvertávóval csinálok belőle mp3-at, vagy ha csak hangrögzítővel veszem fel.
-
draco31
veterán
válasz Viktor0610 #9076 üzenetére
Igen, közben meg volt, mint most kiderült, csak egy teszt felvétel, meglepően jó lett jó minőségű fülessel visszahallgatva.
Énekkaros ének egyébként, hangszerek nélkül.
Nincs sajnos jobb céltechnika a feladatra.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Johnny001 #9091 üzenetére
Nekem nincs rá flipem, viszont rengeteg ismerősnek mindenféle telefonra itt szoktam egyedi tokot csináltatni. Ez tuti okés rá. Persze nyílván nem külföldi az árazás.
De ha egyedit csinálsz, akkor meg lesz egy üvegfólia is ráASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Eddig nem volt bajom verziófrissítésekkel, de itt most kezdek már bosszankodni.
Az értesítések nem jönnek rendesen egyik apptól sem. Aztán csak gondol egyet a telefon, és egyszerre megjön minden.
A háttérképpel is baja van, más van a zárképernyőn és más a kezdő képen, ezeket is folyamatosan kavarja.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Bajgunar #9101 üzenetére
Már két napja azon van minden app ami csak jelezhet.
Még azt nem próbáltam ki, hogy az akkuál teljesítmény módra váltok, mert egyenlőre kiegyensúlyozotton van.Egy viszont furán van fordítva. Az adatforgalom korlátozása az appoknál. Ha be van pipálva akkor írja melyik mód van. Ha meg kiveszem mindkettőt, akkor meg Ne engedélyezze van. Akkor most mi van?
Még valami, nekem a csengőhang teljes hangerőn van, hogy gépek mellett is meghalljam. Viszont most ha csinálok újraindítást, leveszi fél hangerőre. Ez másnál is ilyen lett?
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
A boot szerintem is lassabb lett.
Dupla koppal nekem nincs baj.
De nagyon zavaró, hogy random elfelejti az értesítéseket közölni. De még úgy is, hogy használom erre-arra a telefont, és teljesen lelövi a messengert.
13.0.2.0, és nem talál újabbat.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Kábel ügyben a Xiaomi-knak a gyáriban nem csak az alap 4 csatlakozó van a kábelben, hanem belül is van egy középen. Ha belenézel abba a végébe, ami a töltőbe megy bele, ott látszik. A többi kábelbe ha ugyan úgy belenézel, nincs ott meg belül a plusz érintkező.
Viszont azt még nem próbáltam, meg nem is néztem van-e USB 3.1--type C kábel, mert ott szintén meg van ez az érintkező, és még több is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Nekem most jelezte a 13.0.5.0.-át, települt is.
-
draco31
veterán
válasz Atesz08 #9179 üzenetére
Azért, mert elvileg már úgy vannak, hogy azt veszi fel, amit a mikrofon hall.
Szóval ki kell hangosítani, és akkor lesz halkan hallható a másik fél.
Viszont ha a Te hangod sem hallható, akkor nem tom.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
A billentyűzet másnak is darabos? Az utolsó frissítés óta ha gépelek, néha megáll, és gondolkozik kicsit a semmin végülis. Amibe az a zavaró, hogy ez 1-2 másodperc is megvan.
13.0.5.0.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Itt sokaknak ez a verzió van, akik nem más forrásból raknak fel romot.
Ez egyébként a vodába lett vásárolva, nem sufni gsm-es.
12.0.3.0 ha jól emlékszem Google biztonsági patch dátuma tavaly ősz, de azt meg lehet nézni. Aztán meg lehet hogy rosszul emlékszem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz borzosmorzi #9201 üzenetére
Igen, 13, mellé ütöttem.
-
draco31
veterán
Nekem korábban sem volt vele nagyon bajom, úgy tűnik az értesítések is rendbe jöttek már nagyjából, bár néha még lelövi a messengert, pedig már minden is meg van neki engedve
Ja meg a galéria akarna állandóan felhőzni, de nem találok kikapcsoló gombot, hogy ne kérdezze újra mindig.
-
draco31
veterán
válasz beach head #9208 üzenetére
Nekem Note 4 Xiaomi volt majdnem 3 évet, aztán Samu A50 3 évet, most 1 éve van ez.
1 évet még biztosan marad, aztán kiderül mi lesz akkor a piacon.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Nekem nem a 4X volt, hanem a sima, de globál változat, vagy hogy is volt. Ezt még mindig nem értem, miért kell egy modellből 5 típust kiadni.
Igen, az volt nekem is az első igazán jó okosom, és egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy romolni kellene, mint a korábbi telefonokat.
Egyébként akinek eladtam, még használja, bár a kijelző már miszlikbe van törve csórinASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
A Google segéd ki van nekem kapcsolva.
Viszont a vezeték nélküli fülesem bizonyos érintésre el tudja indítani.
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni, mert nem láttam rá opciót sehol.
Aztán a baj ezzel annyi, hogy az van beleprogramozva, hogy Sirivel akarjon tárgyalni (Blitzwolf füles) aztán a segédnek azt mondja, hogy hívja sirit. Az idióta segéd meg keres egy hasonlító nevet a telefonkönyvben, és hívja aztASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Sorozatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- YouTube
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest