Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-08 22:56:03

LOGOUT.hu

Redmi Note 9 Pro topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6133) Samus válasza crok (#6132) üzenetére


Samus
addikt

Én is ezt találtam rövid keresgélés után. Ami megzavart, az a nevében a MIXM. Ugye nekünk EUXM ROM-unk van. A nyitott bootloader jár valamilyen hátránnyal? Leginkább a banki alkalmazások, GPay miatt kérdezem. Kerestem rá, de megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Van aki szerint kevésbé biztonságos, mások szerint a szabadságot korlátozza a zárt BL.

Abszolút nem gondolkodnék flashelésen, de szó szerint idegesít a fájlkezelő és a beépített Mi Dokumentumnézegető töketlensége. A fájlok megnyitása ideig-óráig oké, majd egy-két nap után egyszercsak közli, hogy nem nyitható meg a fájl (mindegy, mi, PDF, DOC, de még TXT sem, se belső tárhelyről, se SD kártyáról). Külső appal (Google Dokumentumok, vagy Táblázatok) menne, de eddig (10 mellett) gond nélkül ment bármikor a gyárival. Ha csinálok egy újraindítást, akkor megint jó egy darabig. Több jogosultságot nem tudok adni a két gyári programnak, mindent engedélyeztem, amit kérhettek. A Chrome letöltéskor azt írja, hogy letöltési hiba, de a fájlt azért letölti.

A kézzel telepített Mi Wallpaper Carousel (ez benne van az EU ROM-ban egyébként?) rendszeresen elfelejti a zárképernyő hátterét frissíteni (kikapcsol magától a bekapcsolt opció). Ezek nyílván apróságnak tűnnek, de amennyire vártam az új főverziót, annyira idegesít. Azért akartam MIUI-t, mert híres volt (volt...) a folyamatosan jövő hotfixekről, ahogy újították a rendszert, mindig jött egy-két hiba javítása. Nagyon tetszett az is, hogy például az állapotsávot lehúzva volt időjárás előrejelzés, szintén integrált módon, ami egyébként nem is látszott, csak ott.

Feleségemnek nézek most telefont, Ő ragaszkodik a márkához, remélem a Mi10T Lite vagy a Redmi Note 10 Pro kicsit jobban sikerült szoftveresen...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.