Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bíztosra akartam menni. Sajna nem nagy sikerrel.
-
-
kozmy
őstag
Olyan kérdésem lene, hogy létezik a telóba olyan opció, hogy a névjegyeket simről telóra lehessen másolni vagy fordítva?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Beallitasok -> Tovabbi beallitasok -> Fejlesztoi beallitasok -> Reszletes Wi-Fi naplozas engedelyezese.
-
mcloud100
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Note 9 Pro amin jelenleg a 11.0.2.0 (QJZEUXM) ROM van.Mikor várható rá a 12-es? Vagy letölthető valahonnan már? Ha igen esetleg valaki belinkelné. Köszi!
-
esox
senior tag
Párszor előfordult, hogy viber nem enged a képek között navigálni, azaz minden kép a galériában teljesne fekete, csak teló restart után tudok újra képeket küldeni barátoknak. Találkozott valaki hasonlóval?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nos.
A Telenor VoLTE hamgminőséggel nem volt gond, csak egy kolléga panaszkodott (Apple iPhone 11 Pro Max), de ő is csak pár másodpercig.
Holnap lesz az igazi teszt, várhatóan sokkal több hívással.A SoT is egész jó, még úgy is, hogy az Android rendszer lett a legnagyobb fogyasztó. Nem olyan sok hívás, wi-fi böngészéssel beltéren (tehát nem magas fényerőn).
11.0.7.0 MIXM ROM
-
lyp
csendes tag
Hát nem tudom, köszi, hogy próbálsz segíteni, de úgy tűnik az más lesz amit küldtél, ennek nem az elérhető hálózatokat kell listáznia, csak annyit kéne észrevennie, hogy kapcsolódott-e bármilyen wifi hálózatra vagy sem (egyébként ha kézzel futtatom a taskot, ami automatikusan futna, akkor elmenti változóba a Wifi hálózat nevét MAC address-t stb, mintha kapcsolódott volna, ezeket az infókat már simán tudja). De még nézegetem

Aztán az is lehet, hogy ha felteszem a fenti 11.0.7.0 update-et, akkor lesz javulás. -
crok
nagyúr
Ohh, hát abba szerintem pont belefutottál ha ez még Marshmallow-n ment. Android Pie óta (pontosabban ez már Oreo-nál kezdődött) nem úgy van ám hogy csak úgy hozzájutsz ehhez az információhoz. (Oreo ref. itt, pont a change WIFI state lett "védettebb") így szerintem nézz utána hogy van-e a profilból frissebb vagy esetleg írd át.
-
pczinder
tag
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip/download
-
-
lyp
csendes tag
Használ valaki Taskert ezen a készüléken? Nekem Xiaomi.eu rom van fent (11.0.5.0, QJZMIXM) valahogy nem aktiválodnak a profilok, pedig az akkukímélést kikapcsoltam, meg elvileg az összes lehetséges engedélyt megadtam a Tasker appnak. Ugyanezek a profilok az előző telefonomon működtek (igaz az egy ASUS Zenfone 2 és Android 6.0.1 volt).
Ezeken túl vagyok, egyik sem segített:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/faqs/faq-problem.html
https://dontkillmyapp.com/xiaomi
Valami ötlet esetleg? -
batai15
félisten
Melyik twrp ajánlott ?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Bekapcsolod, bemesz dolgozni, probalsz csatlakozni aztan tarcsazoba usd be hogy *#*#284#*#* es csinal bugreportot, a belso tar/MIUI/debug_log-ba teszi majd, azt juttadd el.
-
crok
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem kell, az recovery ROM, ha egyezik a telefonodhoz akkor az updater appbol is telepitheted.
-
Winnie The P
őstag
Hali! Ha letöltöm a #2195-ben linkelt zip fájlt, akkor azt ki kell csomagolni vagy nem?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor probaljunk ra!
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Erdekes.. fejleszoi menuben Wifi log-olast bekapcsolva es a belso tarhelyre mentett Wifi logot + egy bugreport zip-et (vagy logcat) atturva biztosan kozelebb jutnatok.
-
Danecay
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nálunk ugyanez a helyzet a Huawei készülékekkel amit az IT sem tud megoldani, olyannyira, hogy még a céges Huawei készülékeket szükség esetén más márkájú készülékekre cserélik. A Xiaomi-val szerencsére nincs ilyen gond, ezzel a készülékkel és az előzővel is ment gond nélkül.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is gyanítom hogy ott kellene valamit állítani, csak az a baj, hogy a frissítés előtti napokban simán ment a wifi a telefonon utána meg heló van.
#crok
Van sima Guest hálózat amihez csak a jelszó kell. Ezt a jelszót nem ütöm el, és mindenki más ezt használja, mégis csak odáig jut a csatlakozásnál, hogy Hitelesítés------>mentve---->hitelesítés------>mentve és ez a ciklus a végtelenségig megy, de nem kapcsolódik. -
vegyszer
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem apum WiFi-je olyan (néhai invitel, de még nem igazán digis infrastruktúrán), egy Nokia rooterrel (ami egy optikai kábelen lóg), hogy hol fel tudunk lépni rá, hol nem. De ez igaz 6 xiaomi telóra, 3 laptopra, 3 Tabletre.
Telón az segít, hogy törlöm a hálózatot, és egy olyan telóról osztom meg QR kóddal, amelyiken éppen akkor működik. Vagy újra bepetyegem a kódot.
Logikát nem lelek benne. A szolgáltató ügyfelektámogatása azt mondta, hogy egy időben ha legalább egy eszközön van net, akkor ők nem tesznek semmit, hisz működik. És hogy a többin miért nem, az őket nem érdekli. Ez az igazán ügyfélközpontú hozzáállás.

-
Dexter68
addikt
Fura volt, mert folyamatosan kint volt. Néztem a helyadatok előzményeinél, hogy melyik ez a kis kíváncsi, de csak az insta, a mi-remote meg a chrome volt ott. Mindhárom olyan jogosultsággal, hogy kizárólag használatkor érdeklődhet.
Újraindítottam, mint egy windowst, ez megoldotta.
Remélem, csak valami beragadás volt, és nem a TEK vagy az anyósom volt
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Enterprise hitelesites van? User+pass vagy cert?
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Olyan nincs, hogy egyszerre az összes Xiaomin elromomjon a wi-fi .
Ez tuti, valami, a céges routerrel/hálózattal kapcsolatos dolog.
Amit -szerintem- a céges routeren/hálózaton kellene megoldani. -
Scarletiel
őstag
Sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nem a note 9 pro-t érinti egyedül, hanem sajnos az összes xiaomi/redmi telefont.... Ugyanis a munkahelyen nem tudok csatlakozni egyik ottani wifi hálózatra sem, pedig minden feltétel adott hozzá. (Jelerősség, tiszta rendszer, kód, stb) Sem a Mi9 SE, se a Note 10, se a Note 9 Pro nem tud csatlakozni, illetve vannak kollégák ilyen márkával még és nekik sem megy. Régen nem volt probléma, majd jött egy patch a telefonra és azóta nem működik immáron 4 hónapja egyik készüléken sem. Az IT-tól azt a választ kaptuk, hogy sajnos a frissítés miatt azt a hálózatot nem képes támogatni a telefon. Kérdés, hogy ti tudtok-e valami mágiát erre, mert tök zavaró, hogy itthon meg akárhol máshol fogja a 2,4-5Ghz-et, működik minden, bent a melóban meg nem jön át kintről a 4G de a wifi sem létezik. Minden más telefonnal (Samsung, LG stb.) csak a mieink nem jók....

Szerk.
A resetet, alapértelmezett beállítások visszaállítását meg factory resetet mind próbáltuk. -
vétó
aktív tag
https://xiaomilife.hu/ez-a-22-xiaomi-redmi-telefon-elvileg-biztosan-megkapja-az-android-11-et-miui-12-t/ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Amazfit Active okosóra
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz a linket !