Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Hát nem tudom, köszi, hogy próbálsz segíteni, de úgy tűnik az más lesz amit küldtél, ennek nem az elérhető hálózatokat kell listáznia, csak annyit kéne észrevennie, hogy kapcsolódott-e bármilyen wifi hálózatra vagy sem (egyébként ha kézzel futtatom a taskot, ami automatikusan futna, akkor elmenti változóba a Wifi hálózat nevét MAC address-t stb, mintha kapcsolódott volna, ezeket az infókat már simán tudja). De még nézegetem

Aztán az is lehet, hogy ha felteszem a fenti 11.0.7.0 update-et, akkor lesz javulás. -
-
lyp
csendes tag
Használ valaki Taskert ezen a készüléken? Nekem Xiaomi.eu rom van fent (11.0.5.0, QJZMIXM) valahogy nem aktiválodnak a profilok, pedig az akkukímélést kikapcsoltam, meg elvileg az összes lehetséges engedélyt megadtam a Tasker appnak. Ugyanezek a profilok az előző telefonomon működtek (igaz az egy ASUS Zenfone 2 és Android 6.0.1 volt).
Ezeken túl vagyok, egyik sem segített:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/faqs/faq-problem.html
https://dontkillmyapp.com/xiaomi
Valami ötlet esetleg? -
lyp
csendes tag
Lehet, hogy benevezek egy ilyenre, de előtte lenne pár kérdésem:
Meg tudná nézni nekem valaki, hogy a Revolut app a xiaomi.eu romon működik-e?
Írtátok, hogy ennek a romnak a telepítéséhez unlockolni kell a bootoladert, ez később visszazárható? Az eredeti állapot visszaállítható? Szóval ezt a romot feltenni garanciavesztéssel jár? Vagy más jellegű garanciális hibánál nem foglalkoznak vele? (pl. kijelző)
Írta valaki, hogy elég gyengén rezeg, én övre rögzíthető bőrtokban hordoznám, nem tudom, hogy így egyáltalán észrevenném-e, ha hívnak.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest