Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24648) MDanny válasza KurtCobain (#24646) üzenetére


MDanny
senior tag

Ezer hála és köszönet, remekül sikerült. :R

Nem szerettem volna root-olni, így eddig nem foglalkoztam vele (azt hittem kell hozzá :) ), az USB hibakeresést kellett bekapcsolni és onnantól kezdve ment a dolog, ahogy írtad.

Nem csak a ROW_Commercial-t töröltem, hanem a DT_Hungary_Commercial-t is, mert minden újraindításnál ennek a Sub0-ja volt aktív a török helyett, így nem működött a Telekom VoLTE. Azután észrevettem, hogy a digis kártya jelezte, hogy aktív a VoLTE, de hívás indításánál visszaváltott 2G-re, ezért a DiGi_Romania_Commercial profil Sub0-t állítottam aktívra, így jónak tűnik. Persze lehet csak a térerő volt bizonytalan vagy megzakkant a telefon a kísérletezéstől, ki tudja. :)

Nálam most így néz ki a beállítás és mind a 4 szolgáltató VoLTE szolgáltatása működik. VoLTE jelző nincs Telekom és Vodafone kártya esetén, a hívás viszont 4G-n megy, a hívásnaplóban VoLTE hívásként jelenik meg.

Az is feltűnt, hogy amíg megvolt a ROW profil, addig annak a Sub0-ját aktívra állítva helyreállt a Telekom VoLTE, ami a MIUI 11 frissítésig jó volt. A jelek szerint a DT_Hungary_Commercial profil elszúrása vagy részben alapértelmezetté kinevezése okozta a problémát a frissítés után.

Ez a dolog szerintem hasonlóan vagy ugyanígy működik a Redmi Note 7-nél is, a tulajok szintén panaszkodnak a Telekom VoLTE hiányára a MIUI 11 frissítés óta. Biztos örülnének, ha bekerülne az ő topikjukba is a leírás... ;) :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.