Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
KurtCobain #24646 üzenetére
Ezer hála és köszönet, remekül sikerült.
Nem szerettem volna root-olni, így eddig nem foglalkoztam vele (azt hittem kell hozzá
), az USB hibakeresést kellett bekapcsolni és onnantól kezdve ment a dolog, ahogy írtad.
Nem csak a ROW_Commercial-t töröltem, hanem a DT_Hungary_Commercial-t is, mert minden újraindításnál ennek a Sub0-ja volt aktív a török helyett, így nem működött a Telekom VoLTE. Azután észrevettem, hogy a digis kártya jelezte, hogy aktív a VoLTE, de hívás indításánál visszaváltott 2G-re, ezért a DiGi_Romania_Commercial profil Sub0-t állítottam aktívra, így jónak tűnik. Persze lehet csak a térerő volt bizonytalan vagy megzakkant a telefon a kísérletezéstől, ki tudja.
Nálam most így néz ki a beállítás és mind a 4 szolgáltató VoLTE szolgáltatása működik. VoLTE jelző nincs Telekom és Vodafone kártya esetén, a hívás viszont 4G-n megy, a hívásnaplóban VoLTE hívásként jelenik meg.
Az is feltűnt, hogy amíg megvolt a ROW profil, addig annak a Sub0-ját aktívra állítva helyreállt a Telekom VoLTE, ami a MIUI 11 frissítésig jó volt. A jelek szerint a DT_Hungary_Commercial profil elszúrása vagy részben alapértelmezetté kinevezése okozta a problémát a frissítés után.
Ez a dolog szerintem hasonlóan vagy ugyanígy működik a Redmi Note 7-nél is, a tulajok szintén panaszkodnak a Telekom VoLTE hiányára a MIUI 11 frissítés óta. Biztos örülnének, ha bekerülne az ő topikjukba is a leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest