Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
válasz
ShineeStar #18255 üzenetére
Helló! Én tőlük vásároltam! Neten rendeltem mert úgy olcsóbb volt és az üzletbe kértem az átvételt! A rendelés napján épp nem volt készleten az üzletben de másnap már hívtak hogy mehetek érte! Ha gond van az üzletbe kell vissza vinni nem tudom hogy ők szervizelik vagy küldik valahova de az üzletben is van szervíz! Én meg voltam elégedve velük! Ja és ott rögtön rakattam is rá egy üvegfoliát a teljes kijelzőt takarja és a szilikon tok jó rá amit adtak hozzá nem nyomja fel az üvegfóliát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest