Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
válasz
ShineeStar #18255 üzenetére
Helló! Én tőlük vásároltam! Neten rendeltem mert úgy olcsóbb volt és az üzletbe kértem az átvételt! A rendelés napján épp nem volt készleten az üzletben de másnap már hívtak hogy mehetek érte! Ha gond van az üzletbe kell vissza vinni nem tudom hogy ők szervizelik vagy küldik valahova de az üzletben is van szervíz! Én meg voltam elégedve velük! Ja és ott rögtön rakattam is rá egy üvegfoliát a teljes kijelzőt takarja és a szilikon tok jó rá amit adtak hozzá nem nyomja fel az üvegfóliát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest