Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Thrawn #35424 üzenetére
Ez egy Mi Max3-ról portol Mido-ra, nem tudom tudod-e mit az hogy portolt ROM de ha most is egy hülyéskedő ROM-ról akarsz váltani és cél a stabilitás.. akkor NE portolt ROM-ot használj imho. Akkor már inkább nem MIUI custom ROM. A két hardver se azonos (1.5 év van a kiadásuk közt) és valahogy mindig van benne valami buta / idegesítő / hátráltató bug. Ha gondolod próbáld ki de én még mindig belefutottam mindegyikkel valami hülyeségbe. Van még ilyen EU ROM ami MIUI 11 és portolt valamiről.. Ebben az app-ban össze van szedve egy csomó de még ezeken kívül is van vagy 6.. csak mivel nincs a felének se honlapja vagy ilyesmi (minden Telegram-on megy általában, pl. ebben a csoportban elég sokat publikálnak) és nincs OTA se így nem szívesen ajánlok ilyeneket mert pl. nem mindenki Telegram-ozik mint én meg frissítés is bizonytalan, mint a kutya vacsorája (vagy van vagy nincs, vagy lesz vagy nem - bináris, ha valaki abbahagyja akkor ennyi volt) meg mondom mindben van / volt valami bug.. nem mondom hogy minden port s.*r de ha stabil telefonon elérhetőség kell (esetleg nem vagy járatos ROM-olásban / esetleg quick fix-ben annyira, vagy egy-egy hiba vagy random restart nem jön jól..) akkor inkább ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest