Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
pöpec megjött
2 db-ot rendeltem, nézem mi az istenért nem párosodik telefonommal... hát azért mert a másik - bontatlan - dobozban lévővel akart
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz randras_83 #610 üzenetére
-
ittakary
nagyúr
Nektek sikerült beállítani, hogy rezegjen pl Messenger, GMail, hívás, SMS értesítéseknél?
Nekem be van pipálva a program, be van pipálva a LED + rezgés a beállításokban, de baszik bármit is csinálni
-
ittakary
nagyúr
Nekem OnePlus-szal nincs baj az újracsatlakozással Szobámban van a telefon, és tegyük fel hogy rohangálok stb, majd utána visszatérek: ugyanúgy jönnek az értesítések, mintha el sem mentem volna.
Sőt mondok jobbat: ha a Settings / Apps-on belül megvonom az értesítések engedélyezését, akkor rezeg, meg villog meg stb, csak éppenséggel plusz kijelzés nélkül
Amúgy nektek miért kellett visszaváltani az előző szoftververzióra? Nekem ezzel is mennek az értesítések, csak éppenséggel összevissza: be van állítva, hogy 50ms rezzenés legyen Messengerre, de ehelyett gyakran 250ms (alapbeállítás) rezgetést hajt végre.
Nektek mi volt a bajotok a legfrissebbel?
-
ittakary
nagyúr
Nekem már kinőtt a harmadik farkam tőle, szóval én nem bántam meg!
Viccet félretéve: basszus 2014 van, minden utcasarkon kinő egy orvos/doktor/szakértő aki kitalálja, hogy a wifi, BT, mobiltelefonálás, monitorsugárzás, mikrózás káros és meghalsz tőle.
De basszus ezeknek az élettani hatása mire kijön, amúgy is meghalsz
-
ittakary
nagyúr
válasz Sir Riccio #1253 üzenetére
Belőtted a Smart ébresztést hogy akkor ébresszen amikor mozogsz?
-
ittakary
nagyúr
Csak hogy tisztázzuk - mert még nem igazán ismerem ki magamat a beállitások között - ezt az "Early bird alarm" opciót kell bekapcsolni ehhez az inteligens ébresztéshez, ugye?
-
ittakary
nagyúr
válasz Dexxter182 #1324 üzenetére
PCvel próbáld meg. Ilyen hálózati töltőről nekem sem töltött! De PCvel csatlakoztatva hibátlanul!
-
ittakary
nagyúr
Kerhetek egy linket a legujabb APKhoz? De ne a MIUIs forumhoz mert oda nincs regem. Koszonom
U.i.: ha valaki feltolti Zippyshare az tokeletes
-
ittakary
nagyúr
válasz werszomjas #1501 üzenetére
Tinydeal!
Pontosan itt vettem már 4 db-ot, mindegyik tökéletes volt. Szerintem ezen a pár száz ft-on semmi nem múlik
Kaptam NL postás követési számot, mindig láttam merre jár éppen
-
ittakary
nagyúr
válasz Milestone2 #1525 üzenetére
felrakva
-
ittakary
nagyúr
válasz marchellow #1538 üzenetére
Felhobol visszajon
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- Tactical Aramid Magsafe KArbon tok iPhone 15 Pro max!
- Eladó Apple gyári bontatlan 60 wattos USB-C töltőkábel (1 m)
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest