Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
architect26 #15444 üzenetére
Szerintem várhatunk rá nyárig..
Ha valaki talál "7napos" [EU raktáros] megbízható aliexpress eladót, elküldhetné majd a linket pü-ben
-
architect26
aktív tag
Sziasztok!
miband 6-os szériát mikortól lehet megvásárolni Magyarországon (pl.: xiaomi boltok) ? -
turho
addikt
Sziasztok!
Frissen kibontott Xiaomi mi band 4 nem csinál semmit. Nem kapcsol be. Töltőre vagy laptopra dugva sem történik semmi....van ötlet, vagy kuka?
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Van egy mi band 2-es karkötőm, ami eddig tette a dolgát. Sokáig kiválóan üzemelt, 1-1 töltéssel simán 20-25 napokat is elment - igaz csak az alap funkciók vannak rajta bekpcsolva. Az utóbbi kb. 2 hónapban viszont látványosan zuhanni kezdett az egy feltöltéssel való működési idő...3 hétről gyorsan 1 hétre, majd pár napra. Most pedig ott tartok, hogy délben tettem töltőre, és este már jelezte, hogy 10% alatt van. Így gyakorlatilag használhatatlanná vált. Az egyik kérdés erre vonatkozna, találkozott már valaki ilyen gyors aksi elhalálozással? Lehet valamit kezdeni vele, vagy kuka? Tudom nem mai gyerek már egy band2-es, nem is csodálkoznék, hogy esetleg kipurcan, de pont mostanság filóztam el egy komolyabb okosórán - gts2 vagy gtr2-őn. De felmerült bennem, hogy azokkal is simán járhatok így? Mert ha igen azért meggondolandó, hogy 50-60 ezret érdemes e kiadni azért, hogy pl 1,5-2 év múlva kuka legyen az aksija miatt. -
Upo
addikt
válasz
RoryBreaker #15438 üzenetére
Nem hiszem hogy ment. Android 6-al vezette be a Google hogy kell hozzá helymeghatározás.
Max. az lehetett,hogy előtte a háttérben helymeghatározott (simán csinálja akkor is ha ki van kapcsolva). -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok! "Újratelepítettem" a telefonom (Galaxy S10) azóta folyamatosan ledobja a MiBandt-t, ha nincs bekapcsolva a helymeghatározás. Eddig ez ment helymeghatározás nélkül is. Valami beállítás lehet?
Köszi! -
bosszus
friss újonc
válasz
istenkezeben #15434 üzenetére
A Mi Fit appban/ profile/app alerts kapcsold be, tapi rá. Legalul: manage apps. Arra tapi, behozza az összeset, ami a telódon van.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Megkerült az elveszettnek hitt MI Band 4-es karkötő.
Közben megvettük az újat, szintén ugyanezt a típust.
A kérdésem az lenne, hogy egy telefonra (Mi-Fit-re) egyszerre lehet 2 db ugyanolyan karkötőt csatlakoztatni?
Mert ha igen, akkor megoldható lenne az egy háztartásban élő idősebb hölgy, akinek okostelefonja nincs, és a lánya, akinek viszont van okostelefonja, és ugyanolyan okoskarkötője is!Segítségeteket előre is köszönöm szépen4
-
Manutd555
csendes tag
Sziasztok.
Mi band 5el kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha távolabb megyek a telefontól majd közelebb (ismét csatlakozik a telefonnal) akkor kapok értesítést hogy "Mi band csatlakoztatva" ezt hogy tudom kilőni?
Mi Fit + notifity miband van fenn, de sajnos nem találtam egyik beállításai között sem. -
istenkezeben
friss újonc
Hogy lehet vibert engedélyezni Mi smart band 5 nél?
-
cloud123
csendes tag
Gondom akadt a Mi Fit alkalmazással, hátha valakinél van rá megoldás.
Xiaomi Mi Mix2 telefonon fut és ha beindul az alkalmazás, szinte teljesen leállít minden adatforgalmat, Wifit, mobilnetet. Ha kikapcsolom, a netforgalom hibátlan.
Az alkalmazás és a Mi band 4 tökéletesen együttműködik, de így vagy netem van, vagy a karkötő használható, a kettő együtt nem.
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg megoldásra ötlete? -
molnark99
csendes tag
Sziasztok!
Kinaí verziójú mi band 4hez milyen app kell, hogy tudjam használni?
köszi -
Lajcsika
tag
Üdv. Nektek! A Mi Band 5 firmware frissítés közben megszakadt a kapcsolat és kéri az újrakapcsolódást a Mi Fithez,de nem tud kapcsolódni. Innen semerre sem tovább illetve updating firmware,körbe megy a kék csík és újra sikertelen. Mit lehet tenni vele?
-
Sugi1234
friss újonc
Köszi
-
Sugi1234
friss újonc
Sziasztok! Nekem van egy Mi Band 3-am és bármit csinálok vele nem tölt már 4 %-on van és félek h kikapcsol. Segítsetek ilyenkor mit lehet csinálni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #15425 üzenetére
-
Upo
addikt
válasz
Sirandrish #15423 üzenetére
Az lehet hogy az Amazfit app, amit pár hete átneveztek Zepp-re.
Most végigpörgettem a mérleges cuccokat benne, tán 2 angol címet találtam, amúgy minden magyar a menükkel, magyarázatokkal, leírásokkal együtt. -
Sirandrish
legenda
Heyho!
Nem találtam jobb topikot a kérdésemre, de mivel itt biztosan sokan használják a Mi Fit alkalmazást, hátha tudja valaki a választ!
Szóval...szeretnék venni egy Xiaomi okosmérleget, amihez ugye nem árt a mi fit alkalmazás, amit le is töltöttem a telómra (nem Xiaomi), ki is választottam a Magyar régiót, de maga az APP ilyen "korcs". Fele magyar, fele angol, és szörnyen idegesítő.
Van erre valami mód hogy teljesen magyar legyen? Több videót néztem a mérlegről, és amikor mutatják az alkalmazást, mindenhol teljesen magyar, szóval gondolom nálam lehet valami gebasz, de a beállításokban semmi ilyesmit nem találtam.
Tudnátok segíteni? -
Kátai
senior tag
Bocsi,tudom,hogy nem egészen idevaló,de hátha tudja valaki.
Vásároltam okosórát. Milyen töltővel lehet tölteni?Mennyire fontos betartani a használati utasításában lévő ajánlást (5 V / 500 mA feszültség / áram)?Ami nekem van most mezei telefontöltő az 5V/1,2A tud. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Mi band 3-at hordok alkalom adtán ha nem okos óra van rajtam a hívások és a napi tevékenység, alvás követésére. Most vettem észre hogy benne egy funkció a viselkedés címkézés ami minták alapján elvileg logolja ha érzékel a nap folyamán ilyet. Namost ez hogy működik? A vezetéshez van két minta elmentve de sajnos nem
veszi észre magától ha vezetek. Vagy valamit én értek félre a működéssel kapcsoltaban? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.A páromnak vásároltam egy Mi Band 5-öt.Minden jó minden fasza,csak az a gond,ha éjszakára megy dolgozni és ugye nappal alszik nem rögzíti az alvást.Azt írja hogy nincs alvás adat.Na most ha jól tudom ez már tudja a 24 órás alvás figyelést.A beállításoknál az alvásfigyelés és a pulzus autómatára van állítva.
Valamit még be kell állítani? -
Nyras
újonc
Sziasztok!
Az alvásfigyelőm szerencsére már jól funkcionál, az edzéssel viszont akad probléma. Rendszerint úgy mutatja az alkalmazás, hogy az edzés utolsó perceiben nincs pulzusom, pedig figyeltem rá és nem mozdult el rossz helyre a karkötő. Valamint valószínűleg jóval kevesebb kalóriát is mér, mint amennyi valójában lenne.
Valaki esetleg tudja, hogy ez mitől lehet, illetve hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm. -
zsiz
őstag
Sziasztok. A töltéssel csak én szívok amúgy? Jelenleg MiBand 3 van, de előtte az 1S-nél is ez volt. Érintkező tiszta, bölcső/kábel/töltőfej jó és mégsem tölt. Tegnap vagy 20 percet szórakoztam vele mire elkezdett tölteni. De minden héten ez van (kb hetente töltöm).
-
Nyras
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MI Band 4-et, így még ki kell tapasztalnom a beállításokat.
Éjjel 3-kor felkeltem egy 5 percre, amíg kimentem, és az alvásfigyelő pedig úgy érzékeli, hogy csak éjjel 3:15kor aludtam el, az ezelőtti alvásom (éjféltől 3-ig) egyszerűen nincs benne.
Esetleg tudja valaki, hogy lehet megoldani, hogy az egész alvásomat lássam, akkor is, ha éjjel fel kell kelnem egy picit? A pulzus érzékelő 30 percre volt beállítva.
Előre is köszönöm a segítséget. -
enginev3.0
félisten
Mi band 5-tel lehet már fizetni?
-
Steve1207
veterán
Összes Bandemen háromnegyed évet kibírt legalább a szíj, ha már megadta magát akkor az nagyon anyagfáradtság volt.
Szerintem bármelyik utángyártott lehet, nincs különbség köztük, kb 150-200 ft mindegyik. De, ha ilyen baj van a szilikonnal, hogy megütöd vagy hasonló akkor szerintem egy nylon, bőr vagy fém szíjat próbálj ki. -
htc07
addikt
Én vagyok az egyetlen, akinek pár havonta elszakad a pántján a gyűrű, amibe a szíj másik vége bújik bele?
Első generációs band óta szívok ezzelUgyanitt elfogadok linkeket elfogadható minőségű utángyártott pántokhoz távol-keletről a
4-eshez -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! A mi band 4 szíja jó a mi band 5-höz illetve oda-vissza?
-
orso0355
őstag
válasz
rednifegnar #15400 üzenetére
Nekem amúgy nem romlott el, de nekem csak Mi Band 1s-em van, valószínűleg az "okosabbakat" zavarta össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest