Hirdetés
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Már a hajam is kihullik lassan, de sehogy sem sikerül a band-nek párosodnia a telefonommal. Az este is vagy 4 órán keresztül csak olvasgattam a fórumot, meg különböző verziójú Mi Fit-eketet telepítgettem, de nem jutottam semmire.
A band sima fehér LED-es, fel van töltve. WP8.1 (Lumia 520 BT4.0-val) gond nélkül látja, bt menüben párosítottam, felraktam a Bind Mi Band és a MiBand Tracker BETA programokat, mindkettő látja és fogjuk rá, hogy működik (lépésszámot leszinkronizálja, de pl ébresztés már nem megy).
A másik telefon amivel most párosítani szeretném, az egy ZTE Blade (Android 4.4.4-et tettem rá, viszont csak BT2.1-et tud). De ez sehogy sem sikerül. Olvastam, hogy BT2-vel meg 3-mal is működik egyeseknek. De nekem se a Mi Fit, se a BT menü nem látja a band-et. A WP-vel nincs párosítva már elvileg (az app azt írta, hogy a BT menüben párosítsam, ott meg is tettem, és ugyanott le is csatlakoztattam, de próbáltam az alkalmazáson belül is már szerintem mindent). Próbáltam már, hogy a wp-s alkalmazásokat is letöröltem. De az androidos teló sehogy sem látja. Próbáltam droidon azt a régi verziós mifitet, amihez írta itt valaki, hogy BT2-n csak azzal csatlakozott a band, de nekem azzal sem. Próbáltam a magyart is, a play-ről is, valami orosz verziót is, meg nem tudom még miket. Valamit tudtok javasolni?
Ha nem, akkor meg van hirdetve már ...Másik droidos eszköz nincs a közelben, amivel megnézhetném.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz pető bá' #10567 üzenetére
Jó, hát nem olvastam végig 10k hozzászólást Azért írtam, hogy egyeseknek, mert akit láttam azoknál működött, ha nem is elsőre. De nekem sokadjára sem. A többségnek meg gondolom azért nincs problémája, mert nem ilyen ősrégi telefont használ Mindegy, úgyis csak eladásra vettem, mert olcsó volt, de azért kipróbálnám.. ha beválna az intelligens ébresztés, még lehet hogy meg is tartanám. Csak ez meg az alvásmonitorozás érdekelne, a többi funkció egyáltalán nem izgat. De egyelőre kipróbálni se tudom, mert wp-n működne elvileg, ha frissíteném a band FW-jét (meg megvenném a teljes app-ot), amit viszont csak droiddal lehetne, ami viszont nem hajlandó működni Más is kínlódott már ezzel, hátha tud valami tippet adni, amit esetleg én még nem próbáltam. A telefoncsere nem opció, drioid meg iphone nem kell (ami kéne, az meg annyiba kerül, hogy annyit nem adok érte )
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz andrisbandi #10569 üzenetére
Bind Mi Band szerint a FW 5.15.7.2 és alatta írja, hogy frissítés szükséges, különben egyes funkciók nem mennek. Gondolom emiatt nem megy az ébresztés sem WP-nal, hiába állítom be, nem ébreszt.
PC-n használok androidot, de az is csak 4.2 + BT sincs. Laptopon BT van (nem tudom milyen) de nem indul a droid emulátor, miniPC-n meg szintén csak 4.2 van, pedig ott talán a BT is stimmelne. (Tegnap estig még a telón is csak 4.2 volt, de arra találtam 4.4-es ROM-ot, Nem tudom a miniPC-re találok-e, de mikor néztem pár hónapja akkor nem találtam.) Ha más nem, akkor tényleg az marad, hogy keresek valakit akinek megfelelő a telója, legalább a frissítéshez. Vagy egyszerűen kihajítom az ablakon a telefont meg a karperecet is
-
zsiz
őstag
válasz andrisbandi #10573 üzenetére
Köszi, én az Andy-t használom. Az is jól működik, ezt szoktam használni pl netes vásárláshoz, ha valami mobil app-os kedvezmény van, meg sok minden másra is, mivel a Blade régi teló és nincs eleresztve tárhellyel, 2-3 programnál több nem megy fel rá.
Viszont most jobban utánajárva találtam 4.4-es ROM-ot a miniPC-re, este feldobom rá, hátha azzal működik majd minden ahogy kell.
-
zsiz
őstag
válasz spiderpig820 #10576 üzenetére
Beállítani én is be tudom, de a band nem ébreszt a beállított időpontban.
-
zsiz
őstag
No, sikerült párosítani az android miniPC-vel miután szereztem rá egy 4.4-es ROM-ot. Így már a csatlakozás is elsőre sikerült. A band is frissült. Már csak az alvásmonitorozásra leszek kíváncsi, meg hogy én felébredek-e erre az ébresztőre.
-
zsiz
őstag
válasz andrisbandi #10583 üzenetére
Ha elárulod, hogyan derítsem ki
-
zsiz
őstag
Reggel meg akartam nézni, hogy így hogy már frissítve lett a band a hivatalos android app-on keresztül, be tudom-e állítani az ébresztést Bind Mi Band programban, és igen. Így most már azzal is megy. Viszont ezzel sikerült is törölni az előző éjszakai alvás statisztikát mielőtt megnéztem volna droidon. No mindegy. Kipróbáltam, de engem valahogy nem fogott meg ez a Mi Band őrület
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Nincs valami trükk, hogy ne kelljen random időközönként újra és újra engedélyezni a MiFit hozzáférését az értesítésekhez? Sima fehér ledes Band és 6-os droid.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. A töltéssel csak én szívok amúgy? Jelenleg MiBand 3 van, de előtte az 1S-nél is ez volt. Érintkező tiszta, bölcső/kábel/töltőfej jó és mégsem tölt. Tegnap vagy 20 percet szórakoztam vele mire elkezdett tölteni. De minden héten ez van (kb hetente töltöm).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest