Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Mi a mostani legstabilabb verzió a MiFitből?
Mert a redmi Note 2 telefonommal megszakad a kapcsolat napi többször...Titi nem Bth, mert a MiBandet érzékeli, a billentyűzetzár nem zár le olyankor.
-
válasz
bozarjoska
üzenetére
Mintha az órádat megnéznéd, egy határozott mozdulattal emeled fel a kezed lógó állapotból. Akkor megmutatja, kicsit be kell gyakorolni a mozdulatot

-
Outlander
addikt
válasz
bozarjoska
üzenetére
Ha elérted?

-
bozarjoska
őstag
A kitűzött cél led villogást azt csak random csinálja vagy van valami módszer hogy mikor csinálja? Köszi
-
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
sziasztok,
vettem én is egy bandit getone-ről.
mi fit és mi band tools van fent, ez utóbbi kezeli a hívás és üzenet rezgéseket, ezek működnek is.
igaz néha elveszti a kapcsolatot, de aránylag megbízható.a problémám az, hogy nem számolja a lépéseket, illetve nem ébreszt.
aznap amikor megvettem számolt 137-ig, azóta úgy áll.
Ébresztő is be van kapcsolva, mégsem csinál semmit.Valamit rosszul állítottam be? Nem találok semmi erre vonatkozó beállítást.
-
draco31
veterán
2 hét után először nem ébresztett fel Bandi. Visszanéztem az alvást, épp akkor voltam mély álomban, amikorra be volt állítva az ébresztő.
-
r0by
addikt
válasz
bozarjoska
üzenetére
Jól mondják, az az állapotjelző.
Attól függ, hogy mennyit állítottál be, a 3 led a kitűzött cél sávjai. Ha egy led villog, akkor kb. az aktuális napi 1/3-a alatt vagy. Ha 2 akkor a 2/3, ha 3 akkor megvan a kitűzött cél vagy túl is teljesítetted. Plusz, ha eléred a napi célt akkor rezeg is. -
havri1
félisten
válasz
bozarjoska
üzenetére
Ha elérem a kötűzött célt, nekem mind a 3 led lilán villog, és rezeg.
-
válasz
bozarjoska
üzenetére
Teljesítetted a napi goalt

-
bozarjoska
őstag
Az miért van hogy néha csak úgy magától villog az egyik led világoskéken? Pedig nem jött értesítés meg semmi. Köszönöm!
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Egy ideig parkoltattam a karkotom, mert elszakadt a szilikon pant, de most elovettem. 94 nap alatt 17% ig merult.
1.3.912 a tweaked noti app verzioja
1.0.9.23 a karkoto firmware.Ezek elegge stabilak. A Mi Band Tools-t megvasaroltam, de egyelore nem uzemeltem be. Upgradeljek szerintetek barmire is?
-
calamites
őstag
A héten kapok majd én is egy ilyen szerkezetet, valószínűleg lesznek majd kérdéseim, addig olvasgatok.
-
válasz
Laca1212
üzenetére
Nem is mondtam hogy nagy deal volt
Azt írtam, hogy aki akar spórolni egy KICSIT, annak jó lehet. Ez a hét elején az Edigiátlhoz képest 3eFt-t jelentett, ami 30%. Ez az akció elég új, 1 hete még tuti nem volt, mert néztem náluk is a Mi Band árát.Ami pariba állítható lett volna a vásárláskor a Gearbest EU-s store-jával, az a fent említett szlovák cég, azt viszont sajna nem ismertem, onnét jobb lett volna, mert árban ua., a szállítási idő viszont csak 1 nap.
-
havri1
félisten
Nem kötöttünk barátságot az új FW-vel, így downgradeltem.
Újra tökéletesen működik a magyar MiFit Notify-vel.Ez a leírás csak a régebbi MULTICOLOR verziónál működik csak!!!!
Akinek esetleg hasonlón szeretne eljárni:
- Jelenlegi MiFit -ben Unpair
- MiFit adatok törlése (Programok között), majd eltávolítás
- MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927 orosz tweakelt MiFit Notifyt felrakni, belépni, párosítani.
- Pár perc múlva ráerölteti az 1.0.9.27 ez firmwaret a Band-re.
- Unpair, adatok törlése, Tweakelt MiFit letöröl.
- MiFit_1.4.113N_hu.apk telepít, belép, párosít.Ez a leírás csak a régebbi MULTICOLOR verziónál működik csak!!!!
-
RBJ
addikt
Jé már árulják az amazfitet. [link]
-
havri1
félisten
válasz
gianone
üzenetére
Remélem.
Viszont azt már észrevettem, hogy ütésre nem hagyja abba a rezgést .
Most ébresztésnél sem. Eddig a Notify verziót használtam, ott ha ébresztéskor, híváskor megkocogtattam, abbahagyta.
Ez tényleg nem működik az eredeti MiFit app-ban, vagy még várható, hogy ez is "helyreáll"? -
havri1
félisten
Valami történt, megrezzent a band keresésre a MiFit alól..én már nem értem ezt

-
havri1
félisten
Mivel kénytelen vagyok így használni, ma tesztelem. Már látom, mi a különbség a Notify V2 és a MiFit Notify verzió között:
- Ingyenesben ugye eleve nem lehet állítani dolgokat, fix
- Ha csörög a telefon, és rezeg a band, de lenémítom a telefont, akkor tovább rezeg a Band. MiFit Notify-nál ha 2x megcsapkodom a Bandet - elnémul. Itt hiába...addig rezeg, ameddig csörög a telefon.Nem meríti jobban a telefont, hogy 2 program van fent a Band-hez?
Hova kéne írni ezzel a problémával? Mert szerintem ez nem normális dolog, hogy a gyári app által lefrissült (régebbi típusú) Band nem rezeg. Gyanítom ébreszteni sem fog.
Band keresésre sem rezeg. Csak a Notify 2 rezegteti rendesen. -
havri1
félisten
Éjjel feltettem a gyári kínai appot, és lefrissítette a band fw-jét, azóta nem rezeg semmit..OLLÉ
gianone : [link] Mi a dowgrade lehetőség?
-
Tegnap jött meg a Mi Bandem, RGB ledes, Gearbest-es. Nemrég beindítottak egy EU-s warehuset, ahonnét GLS-el jön a cucc 5 munkanapon belül. Én kedden rendeltem, péntekre itt volt. Persze a dolognak ára van. Eleve van az EU warehouse-os termékek árán egy kis felár, + 3 dollár pkg is. A vége 6900Ft lett, ami félúton van valahol a kínai warehouse és az itthoni kisker ár között. Ha valaki nem akar sokat várni, de azért akar valamennyit spórolni, annak esetleg jó lehet, szóval gondoltam megírom.
iOS-el használom, sajnos a alvásinfókat nekem sem feedeli a Health appba, gondolom ez valami bug lehet, amit remélhetőleg javítanak. Érdekessége a dolognak, hogy 1db 0 perces alvásciklust beletöltött valahogy, április 05. dátummal..

A másik furcsaság, hogy alvás közben mért ma 214 lépés
Tisztában vagyok vele, hogy ez filléres kacat, szóval nincsenek nagy elvárásaim, de ez a kb. 200 méter azért kicsit soknak tűnik (a feleségem elmondása alapján nem vagyok alvajáró, szóval elvileg ez a magyarázat kilőve
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy fogadjam el hogy ilyen? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen.
Vagy ha webshopból veszed, ott különböző SKU kód alatt fut a 2 termék, akkor a SKU matricából kiderül, de, akkor is lehet még felcserélt matrica stb. A legbiztosabb, ha kinyitod.
Illetve, esetleg ebből a számból. Az első elvileg a színes, a másik a fehér, ha jól tudom.
-
RBJ
addikt
Skmei 1058
Vettem egy ilyen órát, lépésszámláló és van benne amit nem is néztem.
A lényeg a lényeg, hogy a band al összehasonlítva megegyezik a két érték lépésügyileg.
Vagyis csak jól mér az a band.
-
andrisbandi
őstag
"Csak kibontva derül ki, hogy színes vagy fehér ledes verziójú?"
- Nem sikerült kiderítenem.
A közönség segítségét kérem :-) -
CB
senior tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Kb. 1200 hozzászólásig jutottam el tegnap este, addig egy szó nem volt arról, hogy két fajta létezik. Pedig szinte csak a vásárlással kapcsolatos hozzászólások voltak.
Egyébként elég lett volna annyi, hogy igen, két fajta létezik. Körítést nem kértem. Elég nekem annyi, hogy a főnökeim hétköznap b@szogatnak.

-
fszom
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Hogy lehet beallitani notify proban a messengerben az egyedi értesítést?
Minden értesítés zölden villog messengerben, de szeretném hogy amikor az asszony ír az sárga leddel jelezzen de nem jött össze. Valakinek valami tanács? -
gianone
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Rá, olvass vissza.
-
andrisbandi
őstag
Csak kibontva derül ki, hogy színes vagy fehér ledes verziójú a kicsike?
- A csomagolásán, kívül ráírják vajon? -
CB
senior tag
Sziasztok!
Jól látom az alábbi linkeken, hogy két fajta létezik? Fehér ledekkel, vagy színes ledekkel?
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-Bluetooth-Smart-Bracelet-For-Mobile-Phone-p-937201.html
1. Itt megrendeléskor ezt írják: color:white led és 4438 Ft
2. Itt megrendeléskor ezt írják :color: colorful led és 5843 Ft
Vagy ez csak átb@szás?
-
válasz
Keil Walker
üzenetére
Itt van emberibb nyelven

-
gianone
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
-
Keil Walker
aktív tag
-
gianone
őstag
válasz
Keil Walker
üzenetére
Xiaomi Store-os appot próbáltátok?
-
eszlenyek
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Korábban van róla bejegyzés.
Egy ideje használom már, tapasztalatok röviden:Pro:
+ soha nem esik ki band belőle
+ talán kicsit elegánsabb mint a gumi karkötő (bár a vékony pánt miatt elég nőies főleg a vékony kezemen)
+ szoktam benne fürdeni is néha, de semmi baja még (megszokásból rajtam marad)
+ sok lyuk van rajta, jobban belőhető a szorosság
(+ nekem kényelmesebb is mint a gumi)Con:
-Nehezen helyezhető bele a band vagy csak én vagyok béna (de csak havonta kell úgy is tölteni)
- Nem annyira minőségi a pánt és cserélni nem is merem, ne hogy a rögzítő pöcök kijárjon
- A fém részének gagyi a hatása (sajnos én feketét rendeltem chrome felős résszel, de ahogy nézem ez is ugyan az, ennyire nem sötét a fém) -
drmotto
őstag
Köszi
-
Outlander
addikt
Üdv.
Jól látom, hogy ez kipattintós?
és ha igen, akkor ez pro vagy kontra a 4 csavarossal szemben?
-
drmotto
őstag
Lassan megérkezik nekem is.

Egy kérdés. Ti le szoktátok venni pl. fürdéshez, mosogatáshoz, ilyesmihez? -
zoeji
újonc
Sziasztok!
Megint nem rezeg a Band-em, ha hivásom van.
Bluetooth engedélyezve van, nem kapcsolgatom ki-be.Ha a telo a Band mellett van és használtam az app-ot, nincs gond, ha picit arrébb rakom, már olyan mintha nem látná, olyan mintha szétdobálná a bluetooth kapcsolatot. Hol-mit kellene állítanom még? A Play-ből töltöttem le az app-ot, lehet az a nem oké?
Tegnap estig mindig tök jól működött.
Köszi -
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ha leteszed a band-et, akkor 0 mozgásod van, 10 órán keresztül állandó mélyalvásod lenne. Ilyen nincs. Nálam volt olyan, hogy mielőtt lefeküdtem, egy 20-30 percre letettem, majd mikor visszavettem, egyből mentem aludni. Így lett az a 30 perc mélyalvás, utána meg könnyű alvás

-
havri1
félisten
válasz
MartOOn
üzenetére
Akkor már csak az általam használt MiFit_1.4.113N_hu.apk -ra tudok gyanakodni. Igazából első alkalom óta ezt használom, tegnap váltottam csak le egy időre (véletlenül) a playes verzióra, ami egyáltalán nem működött..
Nálad melyik szoftver verzió van, milyen band FW-vel? Letesztelném.(#8005) derrik: Ha csak az aznapi van meg, akkor nem menti el a szerverre, szinkronizálási hiba lehet.
Nálam mondjuk mindne nap megvan Július 4 óta.(#8004) Rolanddd: Próbálgatni kell a verziókat, látod, mindnek van valami nyűgje..Meg kell találni azt, amelyik minden tekintetben tökéletes.
-
derrik
őstag
Az hogy lehet? Hónapok óta fiókban lévő és újra aktivált Band szinkron után a nagyon régi adatokat látja. De most két napra nem hajlandó vissza emlékezni csak az aznapi mozgás adatokat mutatja másnap már semmit?
-
Rolanddd
tag
Mindegy, így is jó, lényeg hogy jelezzen, mert leginkább akkor van rá szükségem amikor zenét hallgatok és nem veszem észre a telefonon, most az hogy a karkötő 5 mp-cel később jelez, az is sokkal jobb mintha egyáltalán nem venném észre

@Vasinger: most a héten fordult elő, hogy már este fél 9-kor bealudtam, majd negyed 2-kor felébredtem és 4-ig nem tudtam visszaaludni, így filmet néztem (aközben sem mozogtam túl sokat) utána meg 4-től 7-ig aludtam még. Mindebből az első 4 és fél órát tekintette csak alvásnak. Szóval nem tudja mindig hogy alszol-e, csak sejti a mozdulatokból meg abból hogy éjszaka van.
-
MartOOn
addikt
Nekem is csak ugy szokott sikerulni, hogy kicsit kocogtatom, utogetem a bandet (mintha ebresztest akarnek nemitani) mikozben keres. Lehet csak placebo de nekem ugy tunik igy hamarabb talalja meg es pl a Parom 2 meterre levo bandje se zavar be.
Ez a 3meteres tavolsag a telotol meg igen erdekes. En siman jarkalok a hazban a kertben es a kocsifelhajton mikozben telo a nappaliban es a band rezeg. Min tizenpar meterre tavolodom. Mondjuk paporvekonyak a valaszfalak es igy pl emeletek kozt sincs problema de azert a fofal itt is eleg vastag.
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használja itt a készüléket iOS-szel?
A gyári Health appba semmiért se tudja áttölteni az alvásadatokat, se semmit amit rögzített. Hiába állítom be adatforrásnak, semmi, már napok óta. Találkozott valaki ilyennel?
+1 kérdés:
A MiBand honnan tudja hogy alszunk? Mi van, ha napközben leteszem a Bandet 10 óráig. Akkor honnan tudja azt, hogy alszok e vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Android szakmai topik
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bluetooth engedélyezve van, nem kapcsolgatom ki-be.Ha a telo a Band mellett van és használtam az app-ot, nincs gond, ha picit arrébb rakom, már olyan mintha nem látná, olyan mintha szétdobálná a bluetooth kapcsolatot. Hol-mit kellene állítanom még? A Play-ből töltöttem le az app-ot, lehet az a nem oké?