Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
sublett
tag
válasz spiderpig820 #10239 üzenetére
Igen, ébresztés beállítás után offolhato a telefon. A redmi Note 2 azóta jobban is szereti a mi bandet, amióta estére ki van kapcsolva (nekem ez külön jó, mert mindig kikapcsolom estére a telot)
-
andrisbandi
őstag
válasz spiderpig820 #10385 üzenetére
Ha a cél sokszorozásával nem villan ilyen módon többet, akkor meglett a ludas :-.)
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
andrew82
tag
válasz spiderpig820 #10495 üzenetére
Utolag reggel probaltam azt is, de mar lehet keso volt.
-
zsiz
őstag
válasz spiderpig820 #10576 üzenetére
Beállítani én is be tudom, de a band nem ébreszt a beállított időpontban.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Steelers
senior tag
válasz spiderpig820 #10915 üzenetére
Ha esetleg 1S-ed van, akkor működik a pulzus mérés?
-
fant0mi
őstag
válasz spiderpig820 #10945 üzenetére
Az okosebresztest nem lehet modositani, meg segedprogrammal sem, az a karkoto belso programja szerint mukodik.
-
Mephistoone
senior tag
válasz spiderpig820 #10947 üzenetére
Én a telefon ébresztő óráját is használom nem csak a mi fitben állítom be. Így lehet állítani a szundit is. Vagy nem erre gondolsz? es addig rezeg míg a telefon ébreszt. Csak a mi fitben be kell állítani hogy vibrate when alarm sound. Plusz van egy watchom is. Reggel olyan vagyok mint akit megcsap az áram
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz spiderpig820 #11247 üzenetére
Az meglehet,mert rányomok az update-re és 1-2kört forog azba valami és semmi sem történik.
Írja egyébként hogy ne mozgassam. Ha nem mozgatom,hosszabb ideig homokórázik,de a végeredméy ugyanaz. Vagy van valami trükk hogy hogy kell tartani vagy mittudomén? -
razzorr
őstag
válasz spiderpig820 #11258 üzenetére
Hát mekkora zuhanyzód van neked?! 😁
-
chatran
őstag
válasz spiderpig820 #11258 üzenetére
A hajmosás miatt mér olyan sokat. A múltkor sikáltam a kádat, azt futásnak mérte.
-
cidalain
veterán
válasz spiderpig820 #11294 üzenetére
Nekem ez az oranezes feature nem megy. Be kell valahogy allitani?
Lehet hogy az a baj, hogy nem tudom hogy kell orat nezni, mert sosem volt.
Hivasjelzeskor mennek a ledek, szoval nem azokkal van a baj...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
razzorr
őstag
Sajna nem megy ez az óranézős ficsőr. Nem is merül,szóval nem értem mi lehet, de most lesz meg egy hete és kb.minden nap randomra nyomta 1x. Na majd kitalálom.
De jó lenne ha az értesítéseket is mutatná. Pedig a pro verziót meg is vettem. -
cidalain
veterán
válasz spiderpig820 #11301 üzenetére
Ja, mint kiderult nem tudok orat megnezni
Vagy a kicsi kinaiak nem tudnak: a francnak kell szemmagassagba emelni a kezet. Vagy irjak azt hogy csinalj ugy, mintha szalutalnal, es akkor tudod villogtatni a ledeket. En csak siman felforditottam a csuklom, derekmagassagban, es leneztem>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
razzorr
őstag
Nos,ma addig próbálgattam ezt az óranézős ficsőrt,hogy működik. Vicces ugyan,de megvan a mozdulat. Nem túl életszerű,de működik. Köszi a tippet.
-
DRPCDoki
tag
válasz spiderpig820 #12332 üzenetére
Igen, rémlik, hogy hallottam erről már korábban, bár lehet, hogy főleg délután nem rögzít (ritkán, ha indokoltnak érzem, szundizok 14:00-15:00 között 20-30 percet, de azt nem szokta rögzíteni, bár rövidségéből adóan túl sok értelme nem is lenne).
Mindenkinek: Korábbi problémára visszatérve: a Band ugye ébresztésnél alapból szundizik 10 percet, majd újra rezeg, majd újabb 10 perc szundi és így tovább. Ha rezgés közben az ember koppint a band-en, akkor ha azt érzékelte, akkor nem lesz több szundi, csak a beállított időpontban fog jelezni és kész, viszont mint fentebb írtam, ezt nem mindig érzékeli. Ezen kívül a koppintás helyettesíthető rázással is, bár nem tudom, mi az amit annak értelmez (elegáns módszerre gondolok lehetőleg). Próbálok rájönni, hogyan lehet tuti módon leállítani a szundit, mert bár nem kritikus dolog, de kényelmesebb volna, ha mindig működne. Ezen az oldalon említést tesznek a fenti 2 módszerről, bár volt róla szó itt is, de úgy látom, ez szinte örök, megmagyarázhatatlan kérdés marad.
Egyébként rájöttem, ha rázom a band-et 3x, majd magam elé emelem, mint egy órát, amiről az időt olvasom le, akkor villog az egyik ledje (ami egyébként azt jelezi, hogy a beállított célokkal 1/3-nál tartok). Kivéve, ha "rosszul" rázom, vagy ha nem "jól" tartom magam felé (szemben kell legyen és nem jó, ha vízszintben van). Ezt neten találtam és igazából ezen próbáltam megtanulni, hogyan kell "megfelelően" rázni a band-et (igen, ez szerintem is hülyén hangzik és nagyjából ez jutott eszembe, mondjuk én nem cseréltem kezet és nem próbáltam 2 kézzel), mivel itt van led visszajelzés arról, hogy "hatott-e" a dolog.
-
DRPCDoki
tag
válasz spiderpig820 #12332 üzenetére
A statisztikát visszanézve szemet szúrt, hogy valamelyik nap gyakorlatilag egész nap figyelte az alvást, lehet pont aznap nem sikerült egy rezgést se regisztrálni (nem állt le a szundi és az ágyon volt a band, bár ez a viselkedés szerintem a régebbi firmware-ekre jellemző).
Ma már zsinórban többedik alkalommal sikerült leállítani a szundit koppintással, szóval egyelőre úgy érzem, a helyes technika ez lesz: magam elé emelem a band-et, kicsit magam felé döntöm, hogy ne legyen vízszintben, hanem attól eltérő szögben álljon és koppintok. Ma ha jól emlékszem 1 koppintás elég volt neki. -
cellpeti
nagyúr
-
Virág et.
senior tag
válasz spiderpig820 #13543 üzenetére
A bejövő hívás és SMS is?
Én a főoldalon ezt látom:
"Why don't incoming calls notifications work?
This feature is still not supported by Windows API. Please, be sure that we will implement it when there will be such possibility."Akinek venném fontos volna, hogy a kabátzsebében levő telefon hívását jelezze rezgéssel.
-
grafnet
veterán
válasz spiderpig820 #14800 üzenetére
Jogos!
Én meg a fagyasztóra emlékeztem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Attix70
aktív tag
válasz spiderpig820 #14800 üzenetére
Nekem 1S jött tegnap, folyamatos kamerázás közben bontottam ki és raktam töltőre. Nálam rendesen működött a töltés (igaz az elején csak 1 villogott). Gearbest-es rendelés volt.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
kislaci
senior tag
válasz spiderpig820 #15011 üzenetére
Értem, de a 2 megjeleníti ezeket?
-
grafnet
veterán
-
ratkaics
senior tag
válasz spiderpig820 #15528 üzenetére
Volt, de az a teló teljesen meghalt. Az órán megvolt a factory reset. Szóval elvileg ennek szabadna problémának lennie.
Számomra az az érdekes, hogy a manuális kiválasztásnál sem találok ilyen típust.Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Tactical Aramid Magsafe KArbon tok iPhone 15 Pro max!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest