Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyras
újonc
Sziasztok!
Az alvásfigyelőm szerencsére már jól funkcionál, az edzéssel viszont akad probléma. Rendszerint úgy mutatja az alkalmazás, hogy az edzés utolsó perceiben nincs pulzusom, pedig figyeltem rá és nem mozdult el rossz helyre a karkötő. Valamint valószínűleg jóval kevesebb kalóriát is mér, mint amennyi valójában lenne.
Valaki esetleg tudja, hogy ez mitől lehet, illetve hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm. -
Nyras
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MI Band 4-et, így még ki kell tapasztalnom a beállításokat.
Éjjel 3-kor felkeltem egy 5 percre, amíg kimentem, és az alvásfigyelő pedig úgy érzékeli, hogy csak éjjel 3:15kor aludtam el, az ezelőtti alvásom (éjféltől 3-ig) egyszerűen nincs benne.
Esetleg tudja valaki, hogy lehet megoldani, hogy az egész alvásomat lássam, akkor is, ha éjjel fel kell kelnem egy picit? A pulzus érzékelő 30 percre volt beállítva.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest