Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz kriszpontaz #13750 üzenetére
Hát igazából, láttam egy videót neten, hogy pikk-pakk össze tudták ennek a pulzusmérőjét kapcsolni a Runtasticcal. Nekem csak heti 3x1 órára kellene pulzust mérni amikor futok. Az se zavarna igazából ha minden alkalom után töltenem kéne.
-
habmalac
tag
Lehet, hogy nagyon kasu a kérdés de ha nincs közelben (elérhető távolságban) a telefon a mibandtól akkor amikor kapcsolódnak egymáshoz a miband átadja az addig mért adatokat?
-
-
Trichie
tag
válasz markussandor #13714 üzenetére
Szia nekem olyan problémám van hogy vettem egy használt Band 2-t és a MiFit azt írja " a karkötő egy másik személyhez van párosítva, válassza le vele és próbálja meg újra" és így tovább sem tudok lépni
-
Trichie
tag
válasz markussandor #13761 üzenetére
Ő is a mifit programmal próbálkozott mint én és hirtelen azt sem tudtam kinek írjak :/ nem vagyok túl gyakorlott fórumozó Új-ra meg nem akartam kattintani mert új témát nem akarok nyitni
-
andrisbandi
őstag
válasz Trichie #13762 üzenetére
https://mobilarena.hu/tema/re_bemutatkozott_a_xiaomi_mi_band_2/hsz_3376-3376.html
Kollégámtól vettem mi band 2-öt, és este, amikor párosítani akartam, akkor kiírta, hogy nem lehetséges, mert már párosítva van egy fiókkal. Felhívtam, hogy mi van, mondta, mindjárt megoldja, és belépett a mi fit-be, és nyomott egy unpair-t. Nem kell ott lennie tehát a mi band-nek az unpair-nél. Azóta ezt már másodszorra is teszteltem, mert én adtam tovább egy mi band 2-öt, amit elfelejtettem törölni. Az új tulaj felhívott, hogy nem tudja párosítani. Ekkor beléptem a mi fit-be, és nyomtam unpair-t. Utána a vevő már használatba is tudta venni a karkötőt.
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
havri1
félisten
válasz andrisbandi #13763 üzenetére
Gondoljátok, hogy a band adatait weben a Xiaomi szerverei tárolják? Nekem kicsit túlzásnak tűnik, ámbár nem lehetetlen.
havri
-
trebrona
nagyúr
válasz havri1 #13764 üzenetére
Adott eszköz adott fiókhoz van társítva. Ha a Mi fiókoddal mondjuk telefoncsere után másik készüléken lépsz be, az összes előzmény megjelenik az új készüléken is és nem kell a bandet párosítani. Csatlakoztatott eszköz simán ezen adatok közt lehet.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
habmalac
tag
válasz hacs66 #13759 üzenetére
A frissítést megoldottam úgy, hogy a gyári mifit programmal párosítottam, hagytam, hogy minden frissítés lefusson, utána szétválaszt, újra csatlakozás a notify programhoz. Azt nem tudom még, hogy letöröljem e a gyári programot vagy maradhat e a telefonon. Ha nem zavarják egymást össze akkor rajta maradhat?
-
Upo
addikt
válasz havri1 #13766 üzenetére
Valahol talán az 1.7 - 1.8-as mi fit környékén lett mi fiókos, mert egyszer csak nem kellett az /Android/data-ból átmásolnom a másik készülékre a fájlokat hanem bejelentkezés után megjelentek az adatok a másik készüléken (az aznapi adatok kivételével). De aki jobban emlékszik hogy mikor váltott felhősre az javítson ki. Amíg belefér a mi cloud tárhelyedbe addig menti, figyelni kell hogy legyen elég helyed, szükség esetén takarítani a mi fiókban, mert alapértelmezésben minden sz*rt szinkronizál (mármint xiaomi telóval).
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Zirowe
nagyúr
-
-
attiati
veterán
Felraktam telora a 1.8.711 verziot (mega-rol)
Regisztraltam mifit fiokot, a regisztracio vegen valamiert atvisz a gmail bejelentkezo feluletre. De nem sikerul a mifit bejelentkezes, hibakod 96013. Ez mitol van?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Lepesszamlalo ugy szamol, hogy bal-jobb lepes =1?
Illetve seta utan leulok, es ha utana mozog meg a kezem (pakolok asztalon), akkor tovabb szamolja a lepeseket. Ez igy jo? (1s)
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
DaDa
senior tag
válasz havri1 #13776 üzenetére
Egyedi hiba lehet mert általában nagyon pontosan méri a lépéseket sem vezetés sem BKV alatt nem mér. Alvajáró sem voltam még Igaz nekem Mi band 2 van de a sima Mi band is jól mért régebben.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
havri1
félisten
válasz fant0mi #13780 üzenetére
Egy időben teszteltem másik MiFit-el is, de szerintem inkább band FW okozza a javulást.
Ugyanis MiFit nélkül is méri a lépést a band, és legközelebbi szinkronizálásnál veszi fel az adatokat a programba/felhőbe. tehát független a programtól a mérés.
Viszont nekem így megfelel, hisz inkább ébresztés, és értesítésre használom csak, nem igazán érdekel mennyit lépek, nem vagyok nagy sportguru.Napi átlag mennyi Nálatok?
Nekem napi 14e a limit, amit elég sokszor megütök.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Frissítenék én is ennek tekintetében, de az új MiFit nekem nem tetszik, vagyis az újabb. Más a felülete is, meg ami a legjobban bosszant, hogy késleltetve rezeg az értesítéseknél.
Megvettem régebben az ajánlott szoftvert (nem is emlékszem már a nevére), de túl komplikáltnak tűnt, hogy minden jól működjön, aztán visszatértem a notify-hez.
Ez megbízhatóan ébreszt, értesít, csak hát - mint a mellékelt ábra mutatja - elég fals adatokat mér alvásban és lépésben is.havri
-
attiati
veterán
Nektek hogy nez ki a mely es konnyu alvas grafikonotok mi fitben?
Hany % a mely alvas?Azt neztem, hogy vannak 10 es 15 perces mely alvas szakaszok.
-
fclub
tag
Ha meghasalt a telefonom annyira, hogy nem javítják, hanem cserélik másik készülékre, hogy tudom majd használni az új telefonommal a Band-et, ha a régiről nem tudtam leválasztani?
-
attiati
veterán
Koszi a kepeket.
Es az korabbi napok grafikonjait ki lehet nyerni valahogy?
Azokra a napokra mar csak azt latom, hogy mikor volt ebredes, elalvas es mennyi volt a mely es konnyu alvas, de azt mar nem, hogy milyen idobeosztasban. -
fclub
tag
válasz andrisbandi #13793 üzenetére
Köszi!
Csak azért merült fel bennem a dolog, mert volt(van) egy Sony SmartBand-em és amikor lecseréltem a telefonomat, a régi készüléknél nem csináltam meg a leválasztást és az istenért sem lehetett csatlakoztatni az új telefonhoz. Végül fórumon kérdeztem rá, annál a gombot kellett valami iszonyat hosszan nyomva tartani, azzal elfelejtett minden előző beállítást.
Csakhogy a Mi Band-on nincs gomb. -
fclub
tag
válasz andrisbandi #13793 üzenetére
És azt nem tudod véletlenül, hogy a beállított ébresztő vajon ébreszteni fog holnap?
Nem, mintha nem tudnék mást beállítani, de már hozzászoktam a rezgéshez, nem esne jól a hangra ébredés.
...hacsak az a hang nem a feleségemé, aki azt suttogja a fülembe, hogy telitalálatunk van a lottón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest