- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Én az 1s-emet hagytam el februárban. Mielőtt véglegesen sikerült elhagynom, előtte már otthon párszor kifordult a kapszula a gyári karpántból, de akkor mindig vissza tudtam rakni. (Tavaly májusi az 1s, tehát nem volt egy éves se és ezek szerint már így kitágult a karpánt) Viszont egyik alkalommal utcán, kabát volt rajtam és gondolom tehettem egy véletlen gyors mozdulatot (ezt csak sejteni vélem) mert otthon mikor vettem le a kabátot, akkor csodálkoztam rá, hogy a karpántból hiányzik a Band. Azóta már rendeltem egy újat, de sajnos még nem érkezett meg, elvileg április 9-én fog lejárni a határidő és akkor írok is a Gearbestes eladónak, hogy csináljunk valamit, küldjön újat vagy fizesse vissza az árát, de ez így nem kóser, hogy február óta várom.
-
ErWine
újonc
Sziasztok!
Sajnos már másodjára hagyom el a kapszulámat.
Ha esetleg valakinek otthon van elfekvőben régi, színes ledes kütyüje, átvenném tőle. -
Black Phone
senior tag
odaáig eljutok hogy kopogtatom a ledet, utána a telo kiirja hogy párositás ott forog egy ideig és ennyi...már nem érdekel, félretettem, köszi azért, ja a telomon 7.0 android fut, egyébként tudom maga a folyamatot hogy kel összepárosítani, itt van a kezemen napi használatban egy szines ledes, illetve a szekrénybe jópár ami sajnos rossz...
-
Upo
addikt
válasz
Black Phone #14090 üzenetére
nagynehezen megtalálja, villog a led rámegyek elindul a párosítás, egy darabig forog utána írja hogy sikertelen párosítás... ez kuka
Most olvasom, a villogásnál hova mész rá?
Amikor villognak a ledek a band-en akkor koppintgatni kell (a band-et) amíg össze nem párosítja. Ha nem kopogtatod akkor abbahagyja és sikertelen.De ha sehogy nem megy, még lehet hogy a gadgetbridge segítségével használatba lehet venni. [link]
[link] -
Upo
addikt
válasz
Black Phone #14092 üzenetére
Ilyen simán előfordul bármelyik telefonnal. Nekem is volt többször ilyen, egyszerűen nem akart csatlakozni, hiába indítottam újra a telefont is. Változatos helyeken hasalt el a processz. Félretettem a band-et 1 hétre, utána ugyanazzal a telóval elsőre csatlakozott. Vannak néha furcsaságok. Még a színes ledessel jobb a dolog (most olyan van rajtam), a fehér ledes 1A-val több ilyen gond volt, de azért az is működött amíg az akku be nem adta a kulcsot benne.
Most elég akciós időszak van, gondolkodom egy miband 2-ben én is, de még visszatart hogy a Lenovo HW01 szinte egy árban van, és egyre több helyen olvasom hogy jobbnak tartják. Ha még az intelligens ébresztést is tudja (amit a band2 már nem), akkor pláne meggondolandó. De ennek még utána kellene járni.
Ha nem, akkor lehet hogy marad a band2, a xiaomi telefonnal jobban integrálódik a szoftvere, ez meg neki egy jó pont. -
Black Phone
senior tag
válasz
andrisbandi #14091 üzenetére
sajnos nem lehet több telon probáltuk, lenovo P2, ugyanezzel a teloval használok pár honapja egy szines ledes 1est semmi gond vele, már félretettem, töltőről levéve már megse találja...
-
andrisbandi
őstag
válasz
Black Phone #14090 üzenetére
Milyen telóval próbálod?
- Mert pl P8lite-al sok embernek nem megy...Ilyenkor egy másik telefonon kell párosítani/frissíteni a pántot. Utána már a P8l-al is megy, a következő frissítésig.
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14088 üzenetére
Próbálkozz, néha vannak ilyen issue-k.
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14086 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet.
Próbáld meg ezt az oroszt feltolni, ez elég "erőszakos" verzió.MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927.apk orosz
MiFit_1.4.113N_hu.apk aztán a magyar.
-
Black Phone
senior tag
sziasztok
mi band 1 et lehet valahogy resetelni? sajnos sehogy se sikerül párosítanom, lehet az előző tulaj elfelejtette a párosítást megszüntetni... -
Imy
veterán
-
dorika87
őstag
Szerintetek megéri Huawei Band A1-et venni? Van valakinek tapasztalata vele?
Mennyivel tudhat többet vagy kevesebbet a Mi Band 1s-nél azon kívül, hogy látom az IP57-es minősítést kapott és nincs benne pulzusmérő? -
lorex0106
újonc
Sziasztok!
Adott egy Mi Band 2-es. Teljesen jól működött a mai napig. A problémám a következő:
egyszer csak a kijelzőn semmi nem jön be, a hátoldalon a led zölden folyamatosan világít. A telefon nem találja a bluetooth kapcsolatot (iphone 6s), ha töltőre vagy gépbe dugom nem történik semmi. Valakinek volt ilyen problémája? Mi a megoldás? Válaszokat előre köszi -
szpali
addikt
válasz
Attix70 #14077 üzenetére
Sógornőm ezt használta a Win-es telefonján:
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/bind-mi-band/9nblgggxtnkq -
Attix70
aktív tag
Sziasztok ,
Microsoftos (W10) készülékhez és pulzusmérős Band-hoz milyen progit ajánlanátok? Van- ami a hívást is jelzi ?
Köszi, előre is -
havri1
félisten
válasz
fant0mi #14074 üzenetére
Én is így szoktam, ráfrissítek manuálisan is, biztos ami biztos. Próbáltam egyszeri, meg ismétlődő ébresztést, egyik sem keltett. Viszont az értesítések atmennek éjjel is. (Elfelejtettem, pontosabban notify verzió nekem úgy volt beállítva, hogy 23-07h között csak a hívást jelezze, mást ne. Sima MiFit nem tud ilyet, így üzenetre rezgett éjjel.)
-
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14073 üzenetére
Melyik band-ed van?
Ha rgb vagy fehér ledes sima, arra van downgradre megoldásom, és MiFit Notify. Én visszaraktam este, ma óra állítással együtt jól ébresztett a karkötő. -
fant0mi
őstag
válasz
teppik_amon #14073 üzenetére
Hat, nemtom...
Az egesz heti ebresztest a karperec tarolja le (igazsag szerint az osszes fele ebresztest is le kene), nem kene hozza telefon. En ugy szoktam, hogy beallit, aktival, es nyomok egy frissitest (lehuzom az ujjam a mifit fokepernyojen). Igy szokott nekem menni. -
fant0mi
őstag
válasz
havri1 #14071 üzenetére
Ugy van. Ha awake a telefon, akkor ebresz akkor is, ha az ebresztes once tipusu.
Jellenzoen ejszaka megy aludni a telo, ekkor elvesztik egymast, es csak az every day ebresztesek mennek.
Ezzel az a gaz, hogy en nem minden nap kelek ugyanakkor. Kiveve, ha elfelejtem deaktivalni az ebresztest, ha nem kell. -
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14070 üzenetére
Érdekes ez, mert napközben ha tesztelem, néha működik. Nem jövök rá mitől száll el. Elvileg a beállítás után a band megjegyzi, tehát itt ebben az esetben nem lehet az, hogy a telefon vagy a szoftver szetkapcsol etc. Tényleg nem értem.
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Mondjuk az "Áll" és "Ül" között kíváncsi vagyok, hogyan tesz különbséget :p
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Az ilyenek helyett inkább a stabilitásra mennének rá. Pénteken frissítettem a MiFit - et, mert ősrégi MiFit notify annak ellenére, hogy megbízhatóan működik, csak az android 7-el már sokszor FC-zik.
Persze az új MiFit lefrissítette a band fw-t is. Működik. Értesít stb. Csak egy dolgot nem csinál : nem ébreszt. 3-ból 3x fail. -
havri1
félisten
Viselkedés címkézés mi pontosan? Nem vágom.
Kb be lehet tanítani a programot, hogy később felismerje a tevékenységeket?
MiFit appnál legalul. -
HKorn
veterán
válasz
andrisbandi #14059 üzenetére
Telefonon a beállítások / értesítések részben engedélyezve van a Mi Fit
A Mi Fit app-ban is be van pipálva az értesítések engedélyezése, de mégis inaktív az egész rész.
Poáén az, hogy amikor először feltettem az app-ot, akkor ment rendesen. Lehet kell neki egy uninstall?
-
andrisbandi
őstag
Itt böngészd ki a számodra megfelelő beállítást.
-
HKorn
veterán
Az mitől lehet, hogy állandóan szétkapcsolódik a telefon és Bandi 2? Huawei P8 lite-tal használom, ha elindítom a Mi Fit app-ot akkor szépen beolvassa az adatokat, de ha kilépek az app-ból akkor pár pec múlva már bontja a kapcsolatot a telefonnal, emiatt értesítések nem is mennek. Telefonon a BT végig aktív, bontás után is.
-
Criminal017
őstag
Aki nem olvassa a Mi Band kettes topikot, itt egy módosított alkalmazás azoknak, akik két Mi Bandet használnának egyszerre. Létre kell hozni még egy fiókot, több itt: [link]
-
fclub
tag
Sziasztok!
Meghasalt a telefon, amivel párosítva volt a Band 1-em, így a párosítást sem tudtam megszüntetni és kijelentkezni sem tudtam a fiókból.
Amíg szervizben van a telefon, egy másikra töltöm le a Play-es appot.
Fogom tudni használni így?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Diablo IV
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest