Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
haha, hát azt tényleg benéztem az első linkedet néztem az még banges volt. de ezt a szöveget megjelenítős dolgot se bang se gear nem írja. pedig nem egy elhanyaglható funkció. nem tudom az indián a fórumon honnan vette ezt az infot (lehet hogy csak a fészbúkosüzenetes kép alapján írta), de ha mégsem veszel akkor sose derül ki igaza volt-e
-
fant0mi
őstag
Uj mi fit. 2.2.4.
Algorythm maradt.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Finch87 #13355 üzenetére
annyit ír, hogy bug fix, viszont Play-en, iOS-en és APKMirror-on is ez a 2.2.4 a legújabb
Sőt, még itt is:
http://app.mi.com/detail/68548Összekapták volna magukat, hogy mindenhol egységesítsék a frissítéseket ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz szpali #13358 üzenetére
Restart segített és meg van mi frissült (érted... "Mi" )
Ez a kis rohadék bélretet vett az értesítési sávba és nem lehet kitörölni, csak ha letiltom az alkalmazás értesítéseit.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
peestike
őstag
Ma megérkezett gearbest-ről a 2es, az 1s-t váltotta, feltöltött, kipróbáltam, eddig tetszik.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Moonline.
aktív tag
1-em meghülyült, nem rögzít adatokat, az ébresztés működik rajta egyedül.
Tegnap újrapárosítottam, töltöttem rajta kicsit, majd 1 nap alatt több mint 20 (!) %-ot merült
Ugyanakkor amikor elérem a 8-ezret rezeg, de a telefon szerint ma 400 lépést tettem meg, meg tegnap is a 22 ezer helyett...
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Első változathoz keresek eredeti pántot. 1 éves elmúlt, amikot a gyárija tönkre ment, még új korában vettem egy sárga eredetit hozzá, de 1 hónap után nagyon rondán fest már, jobb volt a fekete. ebay , ali , banggood játszik
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
illes0102
aktív tag
válasz illes0102 #13376 üzenetére
Zeblaze ZeBand topikot létrehoztam, hogy ne kelljen többet offolni róla itt.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Szegény bandem teljesen összekeveredett, tök random ébreszt olyan időpontokban amikre régen volt beállítva, pedig ki van kapcsolva minden ébresztés. Van amkor 8-kor, van amikor 10kor ébreszt, tök random...
-
Criminal017
őstag
Kijött egy 2.2.5-ös verzió a Mi Fitből, csak bugfixet írnak.
-
Nikolett85
újonc
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a baj:
Vettem egy mi band 2 xiaomi órát, ami tökéletesen is működött a samsung s3-as telefonon, a minap lecseréltem egy A5-ös telefonra, azóta nem kommunikál az óra a telefonnal. Már kitöröltem mindent, újra raktam az app-ot , bloutooth ki -be, de semmi.
Járt már valaki így?Niki
-
oris
aktív tag
válasz Nikolett85 #13382 üzenetére
A régi telefonodon kiválasztottad a "Párosítás megszüntetése" opciót? (Profil/Mi Band 2/ legalul: párosítás megszüntetése)
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
RBJ
addikt
Na sikerült elhagynom a 1.5 évet kiszolgált szines led es mibandom. Eddig 10-12 napot bírt.
Elővettem még anno apget en vagy min vett fehérledes tartalékom. Érdekes az accountom beadva mégse jöttek vissza a régi alvási és lépési adatok. Teljesen üres. Ha jól tudom felhőből is sziknronizál.
Kíváncsi leszek a fehérledes mennyit fog bírni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
dajkapeter
senior tag
-
Upo
addikt
Most nézem, mennyi új szoftver van a play-en:
MI zenekar SDK Test Tools BLE
Better Notifier for Mi Band
Fix-it for Mi Band 2
Mi Band Notifier
Mi Heart Rate - be fit
Mi Band Control
Mi Band Smart Alarm (XSmart)De mi band 2-re talán ez ami egy kis újdonságot hoz, a gombbal és csuklómozdulatokkal lehet funkciókat vezérelni. Pl. hívás fogadás, elutasítás, hangerő, zene lejátszás vezérlése, parancsok küldése tasker-be, stb. :
Mi Band 2 Func ButtonNekem nincs mi band 2-m, a sima is úgy néz ki végleg bedöglik, úgyhogy nem tudtam kipróbálni egyiket sem.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
razzorr
őstag
Az hogy lehet hogy az 1S-em kb.4-5napot bír? Egész éjszaka tölt, reggel levesz,este meg már csak 80%-on van?! Tegyem hűtőbe?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A "sima" es az 1S szija ugyanolyan? Sajnos a lanyomnak tonkrement a fekete, gyari szija es ujat keresek hozza.
Esetleg hol erdemes vasarolni?
Koszi a tippeket elore is!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz trebrona #13390 üzenetére
Hm, koszonom! Itt ugyan fele annyi, de biztosan nem eredeti es tapasztalatbol tudom, hogy kar utangyartottban gondolkodni, mert nagyon lazan tartjak a kütyüt es volt korabban, hogy ki-ki esett.
Szerintem berendelem amit linkeltel, danke!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Allien
veterán
-
csonka
tag
Sziasztok!
MI2S 22$-ért jó vétel lehet?
Intelligens ébresztés működik vele? Már elvesztem a sok infoban. -
wallee86
csendes tag
válasz csonka #13395 üzenetére
A MI2S, ha telelfont szeretnél megéri ennyiért. De sztem te a Mi Band 2-re gondolsz. 22$ nem rossz ár érte, de gearbest-en ha jól tudom pontozva el lehet hozni 19$ért! Intelligens ébresztés nem megy! Csak régi verzió számú app-al. Ne kérdezd, hogy melyik volt az utolsó, amiben még benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
cellpeti
nagyúr
üdv
teló nélkül is tudja mérni amit kell? távolság, idő?
Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Tactical Aramid Magsafe KArbon tok iPhone 15 Pro max!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest