Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacs66
tag
válasz csasaKKP #9462 üzenetére
Bocs, de hogy lehet manuálisan beállítani, hogy nappal alszom? Nem találok ilyen lehetőséget.
Nagyon zavaró, én 90 százalékban reggel hét után fekszem le, és úgy tűnik, a Mi Fit ezt nem hajlandó magától felismerni (igaz, még csak egy napja volt rá, karácsonyra kaptam a cuccot, és az elmúlt három napban természetesen "normális" ritmusban éltem, ma lesz a második éjszakai műszakom).
-
-
hacs66
tag
Sziasztok.
A hivatalos Mi Fit továbbra is hülye ahhoz, hogy felismerje, ha valaki nappal alszik, márpedig én mindig. Korábbi, 1.8.... verzió legalább azt tudta, hogy ha beírtam, mikor aludtam el, a fejére csapott, hogy "ja, az alvás volt? ", és utólag berajzolta a deep sleepeket, illetve magától megadta, hogy mikor ébredtem fel.
A 2-vel kezdődő verziók már erre sem képesek, és nem downgrade-elhetek, mert közben 2-ew Mi Bandem lett.
A mostani appban is szerkeszthető az alvásidő, de csak annyiban, hogy az elalvás és az ébredés idejét is beírhatod.
Hát ez rajtam nem segít.
Nem tudja véletlenül valaki, a Notify and Fitness for Mi Band nevű külső alkalmazás akkor is monitorozza a szunyát, ha reggel hat után szenderülök el, mint rendesen? Egyebekre a Mi Band Toolst használom, de az alvásmonitorozással nem foglalkozik.
-
-
hacs66
tag
válasz markussandor #13714 üzenetére
Én reggel 8 körüli elalvásomkor nyomtam meg a start gombot, de csak egy sima számlálót indítottam el, amelyet délben, ébredésemkor leállítottam. Semmi nyoma, hogy aludtam volna, se az alváselőzményekben, se máshol nem találom.
-
hacs66
tag
válasz markussandor #13714 üzenetére
Nekem is méri, ha legkésőbb reggel 5.59-kor elalszom, és akár éjfelig húzhatom a lóbőrt, szépen rögzíti, analizálja. Se ha 6.00 után akár pár másodperccel szenderedek el, már nem működik.
-
hacs66
tag
válasz markussandor #13719 üzenetére
Igen, az 1.-osak még mérték a nappalit is, de ha mégsem, elég volt megadni a kezdőidőpontot.
Ezt is sikerült lebutítani.
-
hacs66
tag
válasz markussandor #13723 üzenetére
Karácsonyra kaptam a 2-est, akkor töltöttem le a 2.2.valamennyit, ami azóta frissült.
Reggel 6.00 után nem méri az alvást (pontosabban ha reggel 6 után alszom el), a tiéd sem fogja.
Még egyszer kérdem, attól, akinek van: érdemes letöltenem a Mi Band Notify pro változatát, megoldja-e ezt a problémámat, és helyettesíti-e a Mi Band Tools pro akit, esetleg magát a Mi Fit alkalmazást is?
[ Szerkesztve ]
-
hacs66
tag
válasz hacs66 #13724 üzenetére
Na, akkor meg is válaszolom a kérdésemet. Letöltöttem a Notify and Fitness app pro verzióját (835 Ft). Nem bántam meg. Nemcsak méri a reggel hat utáni elalvások időtartamát, de ha egy nap többször alszol, akkor mindet, szépen, pontosan analizálja.Mindent tud, amit a Mi Fit és a Mi Band Tools együttvéve (early bird, folyamatos pulzusmérés, edzés mód stb.).
Mindegy: a hivatalos Mi Fitet és a Toolst is kukáztam, bár utóbbit kicsit sajnálom, mert dizájnban sokkal jobb.Mindenesetre mindenkinek a Notify & Fitnesst ajánlom, aki francia-guyanai időzóna szerint él Magyarországon, ahogy én.
Ja: és több min egy hére visszamenőleg elővarázsolta az eddigi nappali alvásaimat is.
-
hacs66
tag
Igen, bár nem próbáltam ki, de már a 2-es megjelenése előtt is létezett. (A lányomnak és a feleségemnek még 1s-e van, de ők mindig reggel 6 előtt alszanak el, így nem kényszerültek váltásra.)
Én viszont most éjszaka nem dolgoztam, és ilyen szép diagramot produkáltam. Érdemes megfigyelni, hogy precízen két részre bontja az alvást a Notify egy negyedórás ébrenlét miatt, és azt is, hogy a pulzust is rávetíti a diagramra. Ha nem lenne ilyen gagyi a dizájnja, azt mondanám, kitűnő, de megyek, így is adok rá egy 5-öst a Play-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest