Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-04-25 21:58:57

LOGOUT.hu

Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12001) Bukk900


Bukk900
őstag

Sziasztok!
Mi Band 1S karkötő a Windows phone-os Bind Mi Band alkalmazással használható pillanatnyi pulzusmérésre edzés közben? Milyen időközönként küldi a jelet? Vagy erre jobb egy mellkaspántos óra?

(#12002) xtech2 válasza andrisbandi (#11998) üzenetére


xtech2
tag

éjjel egész jól működik, de akkor ugyebár ott a telefon az ágy mellett. Amikor felkelek 3-5méterrel arrébb már nem jegyzi az adatokat. A másik kütyünknél ez a helyzet lényegesen jobb, azt nemtudom még, hogy a telefon vagy maga az eszköz javára írható e mindez. Viszont a kiugró értékek mindkettőnél ugyanúgy megvannak, valamint a lépésszámláló még saccolásnak is rettenet gyenge.
Szoftver hiba ugyan lehet, de hozzá kell tennem, alig egy hete vannak meg a pántok, valamint a Samsung A3 akkor lett kibontva a dobozából, kb a mi fit volt az első app ami rá került, plusz a mi band tools. Az S7-re se próbáltunk semmi mást feltenni, mint a play-es mi fit-et plusz a tools-t. Tehát összevissza mindenféle program nem került egyik készülékre se.

Olvastam róla 1-2 tesztet, ott inkább azt látom, amit én is tapasztalok. Azaz pulzusmérésre kizárólag nyugalmi állapotban alkalmas és akkor is fenntartásokkal kezelendő. A lépésmérő rengeteget téveszt. Az, hogy kevés ezekről a visszajelzés nem egyenlő azzal, hogy mindenki másnak jó :) inkább van aki elhiszi, hogy a napi semmitevéssel lépett 10ezret :))

(#12003) dorika87 válasza xtech2 (#12002) üzenetére


dorika87
őstag

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy az éjjeli alváselemzés nálam egész jól működik, és a telefon nincs az ágy mellett, sőt repülőgép üzemmódban van minden éjjel. Szóval reggel kapcsolom vissza és a bluetooth-al szinkronizálja az adatokat, és az alvásfigyelés szerintem nagyjából jó értékeket produkál, főleg egy 4-5ezer forintos eszköztől ez várható kb. el. (2.5 hét tapasztalatai ezek)

(#12004) andrisbandi válasza xtech2 (#12002) üzenetére


andrisbandi
őstag

Lehet akkor tényleg az elvárások voltak túl nagyok. Ez egy nagyon olcsó kütyü, ami szinte ugyan azt tudja mint a sokkal drágábbak. Egyenlőre egyik sem precíz.
- Jó lesz ajándékba valamelyik rokon gyereknek :-)

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#12005) cidalain válasza dorika87 (#12003) üzenetére


cidalain
veterán

ugyanezt tapasztalom.
a telón nekem éjjel nem aktív a BT, reggel ébredés után szinkronizálok, és jó. eddig kétszer volt valami difi:
1. az első éjszaka amikor használtam nem szinkronizálódótt (kb 22 órakor raktam fel először a csuklóra, és emiatt lehet hogy az egy órával későbbi lefekvést nem érzékelte)
2. az egyik éjjel 2 körül felébredtem, és vagy 1 órát fent voltam, a másnapi szinkronnál olyan volt mintha 3-kor feküdtem volna le, a 23 és 3 közti alvási-ébrenléti adatok kiestek.

Én általában minden éjjel fent vagyok egy 10-15 percet (amikor a baba felébred és eszik), és ezeket is tök jól jelzi nekem a Band.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#12006) dorika87 válasza cidalain (#12005) üzenetére


dorika87
őstag

igen, ilyen apróbb hibák előfordulhatnak, de ettől eltekintve ennyi pénzért szerintem teljesen korrekt a cucc. Nálam két és fél hét alatt relatíve jól működött az alváselemzés. Ma még azt is érzékelte, hogy voltam kint mosdóban aztán még visszafeküdtem picit az ébresztés előtt. Szombaton viszont felébredtem 7 után, de aztán visszaaludtam még keveset, mondjuk az az alvás szerintem még light sleep-nek sem volt nevezhető, csak próbáltam aludni, szóval azt már egyáltalán nem is érzékelte.
De tényleg azt kell mondjam, hogy statisztikai adatok tárolására szerintem teljesen megfelel, (nekem).

Eddig még szerencsére mindig szinkelte az alvást (nem vettem még le 2,5 hét alatt egyszer sem a karpántot, majd mostanában tervezem a töltés miatt)

Tényleg 20%-on van az akku, ilyenkor már érdemes feltenni tölteni, vagy várhatok még 1-2 napot vele?

(#12007) xtech2 válasza dorika87 (#12003) üzenetére


xtech2
tag

alváselemzés jó nálam is, egyedül a megfelelő időpontban történő ébresztés nem megy neki, vagy pont abba a fél órába alszok mindig mélyen :) Nekem, mint írtam is, elsősorban a pulzusmérés pontatlan, összevissza működése nem tetszik, valamint a lépésszámláló még tájékoztató adatnak sem tekinthető :) Amúgy most az elmúlt 45 percben a telefon tőlem kb 4 méterre volt letéve, velem azonos helységben és már át is állt a percenkénti mérésről megint 5 percesre, ezt nem vágom miért csinálja :)

(#12008) xtech2 válasza andrisbandi (#12004) üzenetére


xtech2
tag

"Jó lesz ajándékba valamelyik rokon gyereknek :-)"

szerintem ez lesz a sorsa :)

(#12009) cidalain válasza dorika87 (#12006) üzenetére


cidalain
veterán

igen, ár-érték arány nekem megfelel. én is pusztán statisztikának tekintem ezeket, arra jó.
én 18%-nál raktam tölteni múltkor, úgy jött ki a lépés, bár az addigi használatot nézve még az onnantól 3-4 nap bele is fért volna.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#12010) fi:zi'k válasza xtech2 (#12007) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Amúgy ha nem titok, miért olyan fontos számodra a percenkénti pulzus rögzítése? Ahogy a fórumtárs is mondta, ez egy olcsó kütyü. Ha egészségügyi oka van, akkor kell egy megbízhatóbb eszköz mellkaspánttal. Ha sport/edzés célokat szolgálna, akkor is inkább ezt javasolnám. Persze ezek nem lesznek meg 10e Ft alatt. :)

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#12011) Zirowe válasza oris (#12000) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Érdekes, mintha korábban ment volna.
Vmi olyasmire emlékszem, hogy további alkalmazások mutatása vagy vmi hasonló.
Pedig az is az "új" app volt.. :F

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12012) xtech2 válasza fi:zi'k (#12010) üzenetére


xtech2
tag

mert csak :)) Ööö eredetileg az alváskontroll miatt kezdtem nézelődni, tetszett volna az "éber alvásos" ébresztő is, mert nehezen kelek. A percenkénti pulzus puszta kíváncsiság, esténként rendes vérnyomásmérővel néha mérek 48-50 körüli pulzust és kíváncsi lettem volna, hogy alvás közben, hogy alakul ez. Úgy gondoltam, hogy szinte mozdulatlan alvás közben talán mindig jól mér, de mivel én pont a szélsőségesebb értékekre lennék kíváncsi, így kiesik nekem. Amúgy párom fanatikusabb, neki a mi tools-ba folyamatosra van állítva a mérés :)) kíváncsi leszek meddig bírja az akku majd.

Tetszett volna az is, hogy pl össze lehetne párosítani olyan appokkal, mint a "sleep as android" persze én nem olvastam előtte jobban utána. Nem ár alapján választottam, fitbit-et akartam volna venni, de ez raktáron volt ahol vettem, a másikra meg várni kellett volna. Funkciókat néztem, kijelző nem érdekelt, karomra nem kérek értesítést, annak semmi értelmét nem látom stb.

(#12013) gianone válasza xtech2 (#12002) üzenetére


gianone
őstag

A lépésszámláló egyáltalán nem "téveszt". Sokéves, ismert technológia, a Miband is lassan kétéves. Ha vásárlás előtt kicsit utánanéztél volna, vagy csak akár most visszaolvastál volna a topikban, vagy ne adj isten rákeresel, nem lepődtél volna meg, mert tudnád, hogy accelerometer van benne. Ha a kezeden hordod, olyan mozdulatokat is beszámol, amik nem lépések. De ez tök értelemszerű egy mozgásérzékelőnél. Ha pontosabbat szeretnél, akkor nyakban, övön, zsebben kellene hordani. Maga a szenzor amúgy az egyik legjobb a piacon, és a sokkal drágább kütyük is ugyanezen az elven működnek. Ez ilyen, ennyit tud. Általános aktivitásmérő. És nem mellesleg a karmozdulatok is mozgás, bár nyilván nem séta, főleg nem mondjuk futás.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#12014) Cathfaern válasza gianone (#12013) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"Ha a kezeden hordod, olyan mozdulatokat is beszámol, amik nem lépések. De ez tök értelemszerű egy mozgásérzékelőnél. Ha pontosabbat szeretnél, akkor nyakban, övön, zsebben kellene hordani."
Tehát elvileg ha bevágom a nadrágzsembe, akkor is teljesen jól mér? (sőt még jobban is?) Néha jól jönne ha nem a kezemen lenne...

(#12015) gianone válasza Cathfaern (#12014) üzenetére


gianone
őstag

Nekem mindig a karomon volt, mert az értesítések miatt vettem anno, de a fórumtársak elmondása szerint igen, ugyanúgy mér. Jobban nem "mér", csak a valóshoz közelebbi adatot mutat, mert nyilván a karodon számolja, ha pl. fogat mosol vagy a melód kézmozdulatokkal jár, a zsebedben meg nem. Bármixer srácnak jöttek 30000-es napok emlékeim szerint pl. :D

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#12016) pető bá' válasza xtech2 (#12002) üzenetére


pető bá'
őstag

[link]
bár a többiek már megválaszolták nagyjából ezeket. 5 ezer forint körüli összegért ez egy aktivitásmérő, ennyit tud, nem is értem az elvárásaidat...
van egy alap "lépés"szám, amit azzal összeszed az ember, hogy él. tudni kell, hogy mennyi a "semmittevő", átlagos lépésszáma, és ennél magasabbat kell beállítani célnak. Ez az eszköz szerintem a motivációról szól, nem edzéseket kell rá alapozni. Arra sokszor ennyibe kerülő eszközök már talán alkalmasak..

"... and I hope you have a great day!"

(#12017) xtech2 válasza gianone (#12013) üzenetére


xtech2
tag

"A lépésszámláló egyáltalán nem "téveszt". "

ok nem téveszt, csak szimplán semmi értelme :) Ennyi erővel lehetne írni egy appot, ami reggel 08:00 - 22:00 közt átlagosan beír valamit, mintha mozognál :) nagyjából ennyi értelme van. Ez a része nem zavar végülis, mivel nem ennek a követésére vettem.

(#12018) twi452 válasza Cathfaern (#12014) üzenetére


twi452
senior tag

Igen, működik zsebbre rakva is simán.
De ha nézed a telefonon akkor úgy 10 lépés után látod realtime ahogy számolja a lépéseid miközben gyalogolsz
Legalábbis régen működött így az tuti.

(#12019) gianone válasza xtech2 (#12017) üzenetére


gianone
őstag

De ugye azért azt is láttad, hogy folytattam a mondókámat.

Nokia 1610i Huawei Nova

(#12020) RBJ válasza xtech2 (#12002) üzenetére


RBJ
addikt

Csak azt nem értem, hogy mi köze a telefonak a rögzített értékekhez. Megmondom semmi. Ha pár napig nem lát telefont a pánt akkor is meglesz minden érték. Ennyi hülyeséget mit összehordanak jó páran és él is hiszik.
Telefon csak megtekintes és beállítás funkciót lát el innentől kezdve a band működése független.

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12021) draco31


draco31
veterán

A pulzus mérőset most el lehet hozni 3500-ért Banggood-on. Nekem színes ledes van, azt ingyen adta a banggood ősszel.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#12022) ollie válasza draco31 (#12021) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

14 USD, az inkább 4000 Ft, de persze még így sem rossz.

***

(#12023) draco31 válasza ollie (#12022) üzenetére


draco31
veterán

Igen, de ha hozzádobok 193 pontot, akkor 555Ft-ot lekap, így jön ki a 3500.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#12024) xtech2 válasza RBJ (#12020) üzenetére


xtech2
tag

pulzus mérésről volt szó, arra 1 bit fenntartott memóriája sincs a cuccnak, ergo ha nincs kapcsolat, adat sincs.

(#12025) xtech2 válasza gianone (#12019) üzenetére


xtech2
tag

olvastam, értem, nem akarom vele megváltani a világot :)

(#12026) szoja válasza RBJ (#12020) üzenetére


szoja
tag

Azért nem végtelen a tárolókapacitása a pántnak. Én már jártam úgy, hogy egy alvást nem szinkronizáltam, csak egy nappal később, és emiatt az már nem jelent meg az adatok közt, csak a legutóbbi.

(#12027) Freddycom válasza szoja (#12026) üzenetére


Freddycom
őstag

Én úgy tudom kb egy hetet tud tárolni a perec, szinkron nélkül.

(#12028) wayne1


wayne1
senior tag

Tudom, hogy ez nem apró hirdetési oldal, de mivel nekem teljesen meghalt a készülékem így megválnék a töltő kábelétől és két utángyártott egyszer sem használt szíjamtól. Szürke illetve narancssárga színben pompáznak. Ha esetleg valakit érdekel küldök képet róla.

(#12029) draco31 válasza wayne1 (#12028) üzenetére


draco31
veterán

Szegény Bandi. :O

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#12030) Joci0623


Joci0623
csendes tag

Üdv!

Kérdezném a kedves fórumtársaktól, hogy a miband 1s esetében, IOS használata mellett van-e lehetőség meghatározott időközönkénti (fél óra-óra) pulzusmérésre.
Köszönöm a választ!!

www.netfort.hu

(#12031) dorika87 válasza Joci0623 (#12030) üzenetére


dorika87
őstag

Sajnos nincs lehetőség időközönkénti pulzusmérésre.
Két alkalmazás telepíthető IOS esetében. Egyik a Mi Fit, amivel manuálisan indított "egyszeri" pulzusmérés lehetséges,ezeket az adatokat eltárolja az app dátummal és időponttal együtt. Naponta bármennyiszer indítható mérés rajta.
A MI HR app-al olyat tudsz, hogy folyamatosan méred a pulzust, de ezek az adatok nem tárolódnak, szóval nézni kell közben a kijelzőt ha tudni akarod az épp aktuális pulzust.

(#12032) Joci0623 válasza dorika87 (#12031) üzenetére


Joci0623
csendes tag

Köszönöm!

www.netfort.hu

(#12033) xtech2


xtech2
tag

kis érdekesség :) Szóval folyamatos pulzusméréssel nem egész 4 nap az akku :) ami valójában még mindig jó teljesítmény szerintem :)

(#12034) HuaweiU8500 válasza xtech2 (#12033) üzenetére


HuaweiU8500
senior tag

Én 10 percenként mérem reggel 6 és éjfél között igy kb. 15 nap az akku idő. Mondjuk a pontosság, hát....

Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500

(#12035) xtech2 válasza HuaweiU8500 (#12034) üzenetére


xtech2
tag

pontosságról már letettem, ez max bohóckodni jó :) Pulzust akkor tudja egész jól megmérni, ha manuálisan előre felkészülsz a mérésre és mozdulatlan pozícióban tartod a kezed, majd így legalább 3x egymásután megméred :) akkor talán, esetleg :)

(#12036) nOvOp


nOvOp
senior tag

Sziasztok!
Nem tiszta, hogy az ébresztésnél hogyan tudom használni a szundit. Mi Band Tools programban hol tudom beállítani hogy mennyi idő legyen a szundi? Illetve hogyan tudom szundi módba elküldeni? (a rázás nem leállítja?)

(#12037) Gergosz2 válasza nOvOp (#12036) üzenetére


Gergosz2
veterán

A szundi elvileg 10 perc és úgy tudom 6-szor ismétli meg. Ezt állítani nem igen lehet és akkor aktiválódik, ha nem rázod le az ébresztést.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#12038) LoLiNa


LoLiNa
újonc

Sziasztok!

Egy kis segítségre volna szükségem.
Nem igazán értem mi történ és történik a mi band s1-el.
Lassan 2 hónapos, simán ment minden , rezegett hívásnál, facebook üzinél és ébresztőnél + az alvás monitort használom.
Tegnap hajnali 5 órakkor 19 napja töltöttem , 32% akku. Minden reggel megnézem az alvás napló után. Délután fél egykor még rezgett hívásnál, kb fél órára rá meghalt.
Ez úgy tűnt fel, hogy beléptem a mi appba és nem narancs az app, hanem szürke.
Semmit nem csinált. App kényszerleállítás, adat törlés, telefon újraindítás , bluetooth ki-be kapcs megtörtént. Nem javult meg. Fel tettem tölteni, bár nem merülhetett le egy délelőtt 32%-ot.. (?!)
Nem tölt.. próbálkoztam mindennel, nem indul a töltés. Ott hagytam, x idő múlva kihúztam - vissza dugtam, azonnal megindult a töltés. Csontra le volt merülve..
Este levettem 100%-on. Mindent vissza szinkronizált mi fiókból , beállítottam újra mi rezegjen stb.
20:23-kor 84% akku, 20:51 78%.. hajnali 5-re 11% lett (alvásmonitor rögzített) .
Ismét töltésre dugtam, mi app megint kitakarítva, törölve, újra telepítve, bluetooth szintén ki be kapcsolva, telefon újraindítva.
Jelenleg 84% az akku (fél 8-kor vettem le), nem rezeg az üziknél (pedig be van állítva), hívás , ébresztő rendben van.. Míg le nem kapcsol. Ahányszor belépek a mi fitbe szürke és csatlakozni próbál - keresi a mi band-et.
Tegnap fél egyig ilyet sose láttam, mindig narancs volt az app és sose csatlakozott le. Nem állítottam el semmit, sőt hozzá se nyúltam.
Más program nincs a telón mi band-hoz(mi 4c). Bluetooth-nál bent van - azt írja párosítva van, a program mégis ledobálja..
Van valakinek ötlete?
1 év gari van rá, xiaomishop-tól lett véve.

(#12039) andrisbandi válasza LoLiNa (#12038) üzenetére


andrisbandi
őstag

Én kipróbálnám egy régebbi Mifittel, pl
Mi Fit 1.8.711
(a szokásos leválaszt, minden pántos progi legyalulása után).

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#12040) xtech2 válasza Gergosz2 (#12037) üzenetére


xtech2
tag

elvileg... ma reggel pl a második próbálkozására majdnem szétvertem a kezemen, mert nem akarta abbahagyni... többször nem is jött a szundival, besértődött :)

(#12041) LoLiNa válasza andrisbandi (#12039) üzenetére


LoLiNa
újonc

Sajnos ez is ledobál. Nem tud a karpánt csatlakozva maradni

(#12042) #17478144


#17478144
törölt tag

Sziasztok!

1.8-as magyar Mi Fit-et használom és tegnap ki akartam próbálni a futás követő részét. Sajnos azt tapasztaltam, hogy amint rányomok, hogy vége azonnal mintha semmit se csináltam volna és leáll az alkalmazás :( Másnak is volt hasonló? Van rá megoldás? :)

(#12043) pcnet válasza LoLiNa (#12038) üzenetére


pcnet
addikt

"Bluetooth-nál bent van - azt írja párosítva van, a program mégis ledobálja.."

Bluetoothnál ne legyen pátosítva. Csak Mi Fitben.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#12044) cidalain válasza #17478144 (#12042) üzenetére


cidalain
veterán

volt. nem a magyar program baja.
adatok törlése, nyavalyák törlése, uninstall. reinstall.
igaz azóta nem próbáltam még én sem mert nem értem rá... így hogy jó lesz e nemtudom, de mindenképpen javasolt, magától nem fog megjavulni az tuti.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#12045) dorika87 válasza #17478144 (#12042) üzenetére


dorika87
őstag

Futás követő rész van a legújabb Mi Fitben is? (IOS-en is vagy csak droidon)
Legfrisebb mi fit-et használom IOS-en, de ezek szerint ilyen nincs benne.

(#12046) LoLiNa válasza pcnet (#12043) üzenetére


LoLiNa
újonc

Így se jó. Bluetooth párosítás mellett annyit elértem, hogy ha lelakatolom akkor (talán - úgy néz ki) nem csatlakozik le. De tegnap délig nem kellett lakat? Nem lett frissítve semmi, simán a play áruházban lévő van feltelepítve.

(#12047) pcnet válasza LoLiNa (#12046) üzenetére


pcnet
addikt

APK mirrorra keress rá topic keresőjében. (Bocs, mobilról vagyok.) Próbáld meg egy régebbi Mi Fittel amit ajánlottak is. Vagy a legújabbal. Hétvégén én is szívtam, Playest használtam, haveromnak átadtan a pántot, de nem találta meg a telefonja. Legújabb (2.1.1) Mi fit megoldotta. Hátha...

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#12048) dajkapeter


dajkapeter
senior tag

Töltéshez annyit, hogy usb teszterrel teszteltem laptop usb-ről és 1,8 Ah-es töltőfejről is a felvett feszültséget. 0,03-0,04 Ah-ra között volt mindig az 5V-os feszültség. Az 1S topikjában képeket is mellékeltem egyik hsz-emben. Vagyis elviekben teljesen mindegy milyen töltővel töltöd, hiszen csak 0,04 Ah körül vesz fel maximum.

1S topikban a hsz...

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem károsíthatja az elektronikát. Ez csak azt bizonyítja, hogy nem vesz fel ~40 mAh-nál nagyobb áramot. Pár hét és komolyabb teszterrel is letesztelem.

Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

(#12049) doongoo válasza LoLiNa (#12038) üzenetére


doongoo
addikt

Én küldeném vissza

(#12050) cidalain válasza doongoo (#12049) üzenetére


cidalain
veterán

pontosabban, felvenném a kapcsolatot az eladóval.
végig normális hangnemben, és arra hajtanék rá, hogy küldjön egy másikat, anélkül hogy ezt vissza kellene küldeni. 20$ alatti cuccot nem érdemes tértivevényesen visszapostázni, mert több a posta (vagy közel annyi), mint maga a termék (szóval sok esetben olcsóbban, és időben sokkal jobban kijösz, ha veszel egy másikat, minthogy a hibásat elkezded garanciális ügyintézni)

egyébként valós dolog ez, nekem is volt már olyan hogy egy 16$-os kütyüt újraküldtek, és a hibás is nálam maradhatott (bár ez nem band volt), de a Gearbest topicban valaki eljátszotta ezt egy beázott Band-dal is.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.