Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Play-ről az appot regisztráltam, ezután leszedtem a magyar nyelvű appot, de azt nem engedte telepíteni, le kellett törölnöm a Play-est. Viszont most nem enged bejelentkezni, azt írja, hogy már be vagyok jelentkezve.
Valakinek valami ötlet...? -
fclub
tag
Valami szerverhiba lehet náluk, mert regisztráltam új email-el, de már a visszaigazolás sem jön meg...
-
fclub
tag
Sziasztok!
Gondoltam írok tapasztalatot a cuccal kapcsolatban...A munkahelyemen hárman rendeltünk ugyanonnan (E-bay-ről), ugyanakkor (februárban).
Kettőnknek már elszakadt a gyári szíjon a bújtató, pedig én csak a töltésekkor veszem le, akkor is vigyázva.
Én úgy oldottam meg, hogy egy szegeccsel véglegesen rögzítettem.
Igaz, így soha nem tudom levenni, de előtte sem vettem le. Töltéskor kiszedem a kütyüt a szíjból, utána pedig visszapattintom.
Most voltam nyaralni, bírta a tengert, pedig majd minden nap merülgettem is, volt, hogy 3-4 méter mélyre, meg sem kottyant neki.
Nekem még soha nem vesztett adatot, mindent monitorozott, semmi problémám vele.
A két munkatársamnak 2-3x előfordult, hogy 1-1 alkalommal nem rögzítette az éjszakát, ezen kívül semmi gond nem volt náluk sem.
Még az a magyar frissítés van rajta, amit üzembe helyezéskor ráraktunk.
Mivel megbízható, eszemben sincs újat rápakolni.
Én kihasználom a legtöbb funkcióját. Erre ébredek, naptár bejegyések, sms, email, hívásjelzés.
A telefonom néma módban van február óta, mert teljesen megbízhatóan jelez.
Kicsit hiányolok róla egy egyszerű kijelzőt, ami mutatná az időt és az értesítés típusát, de nem merek mást venni helyette, mert félek, nem lesz ilyen megbízható és strapabíró.
Na meg az üzemideje is es kevesebb lenne, az ára pedig jóval több.
Amíg működik, nem cserélem le.Nagyjából ennyi....
-
fclub
tag
válasz bull84ghia #6912 üzenetére
Volt otthon több, különböző farmernadrágokhoz való szegecs, ami két részből áll, és csak össze kell nyomni fogóval.
A karkötő egyik pántján már adottak a lyukak, a másikon pedig ott van a gyári kis fém bigyó, amit bele kell dugni. Kiszedtem a fém bigyót (simán kijön a helyéről), a helyén maradt egy kis lyuk.
Mindkét lyukat kicsit ki kellett bővítenem, ezt egy akkus fúróval csináltam.
A lyukon átdugtam a szegecset és összenyomtam egy lapos fogóval. Mondjuk, ha lett volna kisebb szegecsem, fúrni sem kellett volna.
Kb. 5 perc volt az egész. Most olyan stabil, hogy előbb szakad el a szíj, minthogy szétmenjen a szegecs. -
fclub
tag
úgy alakult, hogy lett egy (ajándékba kapott) második mifit-em, mindkettő még az első verzió.
hogy az állásban egyiknek se menjen tönkre az akksija, arra gondoltam, hogy felváltva használom őket.
általában 40 naponta töltöm, minden töltésnél cserélném őket.
de ez lehetséges ugyan azzal a regisztrációval? nem lesz ott kavarodás?
nem nagyon látom át ezt a részét...
vagy csináljak másik emaillel egy másik regisztrációt, és egyiket ezzel, másikat azzal használjam?
vagy ugyan azon a telefonon egyáltalán lehetséges akár ez az utóbbi megoldás...? -
fclub
tag
válasz Keil Walker #9740 üzenetére
használtam párhuzamban, ugyan azon a kézen néhány napig mi band-et és egy sony swr12-t.
volt közben egy 25 km-es gyalogtúra. a mi band 400 méterrel mutatott kevesebbet a táv végén, a sony 2,6 km-t!!!
miközben a sony a tízszeresébe kerül (38000.-).
az alvásmonitorozása is béna a sonynak, nem lehet utólag változtatni az elalvás/ébredés időpontján.
ráadásul a sony a legjobb esetben is 5 napot bír, pedig az sem kijelzős, ugyanúgy 3 led van csak rajta.
egy ismerősömnek van valami számomra ismeretlen márka, arra is csak panasz van, az is egy hét után lemerül, pedig az is 4x ennyibe kerül.
én nem vennék mást, az biztos! -
fclub
tag
a testmagasságot kell megadni, szerintem az alapján számol lépéshosszt.
érzékenységet szerintem nem lehet beállítani, legalábbis én nem láttam ilyen lehetőséget.
még arra sincs beállítás, hogy kézen vagy mondjuk nadrág övön hordod.
az árához képest mindenképp egy nagy nulla. -
fclub
tag
Sziasztok!
2015 januártól decemberig használtam egy MI Band első szériást. Akkor még a Play-ről letölthető alkalmazás nem tudott magyarul, itt a fórumon osztott meg valaki egy helyet (Talán a MIUI Magyarország...), ahonnan le lehetett tölteni egy magyarított verziót, ami tökéletesen működött. Soha nem volt olyan, hogy ne jelezzen hívásnál, sms-nél, e-mailnél, stb.
Most vettem egy új Mi Band-ot (ugyanúgy az első típusból), letöltöttem a Play-ről az alkalmazást, de ez hol jelzi a dolgokat, hol nem... Ráadásul az egész felület nem szimpatikus.
Kicsit visszaolvastam a fórumot, többen panaszkodnak is dolgokra.
Nem tud valaki segíteni, hogyan tudnám megszerezni újra azt a régi APK-t.
Valamikor 2015 első hónapjaiban készült, többet nem tudok, de gondolom nem sok magyar nyelvű jöhetett ki 3 hónap alatt.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!! -
fclub
tag
Nagy nehezen megtaláltam az emailjeim között az egyik első magyarított apk-t (MiFit_1.3.912N) amit a Mi Band 1-hez megcsináltak (nem Play áruházas).
Én azt használtam hajdanán egy évig, hiba nélkül.
Mondjuk abban még nem volt futás és kicsit egyszerűbb volt, de a lépésszámláló, alvásfigyelő része szinte azonos a jelenlegivel. Ébresztőből hármat lehet beállítani (nem is volt mögötte még több beállíthatatlan lehetőség, mint a mostaniban), alkalmazásokban pedig nem volt korlátozás, bármennyihez lehetett értesítést rendelni. És ami a legfontosabb, megbízható volt! Ébresztésnél, hívásnál, sms-nél és alkalmazás értesítésnél sem hibázott soha.
Ma este felrakom és kipróbálom az újonnan vásárolt Mi Band 1-el, remélem működni fog, mert a Play áruházas megbízhatatlan, és amit nemrég feltöltött nekem @trebrona (egyébként köszi!), sajnos az sem megbízhatóbb.
Remélem beválik a régi apk! Ha nem, akkor a karkötővel van probléma, de ezt nem nagyon hiszem.
2-3 nap teszt után beszámolok, ha valakit érdekel a dolog. -
fclub
tag
válasz havri1 #13657 üzenetére
Bocsesz, elsiklottam az üzeneted felett...
Azt írtad, kizárólag RBG ledeshez jó. Nekem sima fehér ledes van.
Este feltelepítem az én régi cuccomat, meglátjuk működik-e. Ha nem, keresni foglak.
Javíts ki, ha rosszul értelmezem: ha most vennék egy vadi új Mi Band-et és arra telepítem fel az én régi appomat, akkor az úgy frankó? Mert készülök venni még egyet a barátnőmnek.
Köszi!! -
fclub
tag
válasz havri1 #13735 üzenetére
Szóval..., ha szeretném downgradelni, akkor ahogy alul írtad, leszedem a jelenlegi Mi Fit-et, utána felrakom az orosz verziót, azután azt is leszedem és akkor már engedni fogja telepíteni a régi FW-t?
Mert próbáltam feltenni a MiFit nofity-t, amit elsőnek linkeltél, de nem engedte párosítani.
Az volt a hibaüzenet, hogy túl sok bluetooth eszköz található a közelben, ami nem igaz, mert mindent kikapcsoltam és úgy elbújtam a lakás legtávolabbi sarkába, hogy alig találtam vissza.
Egyébként annál a nagyon régi FW-nél, ami nekem meg van, annál is ugyan ez volt a hibajelenség.
A hivatalos Play áruházast simán engedi felrakni, de azzal szarul működik. Többek között az éjszakai monitorozás, ahogy néhány hozzászólással előbb fel is töltöttem. -
fclub
tag
Ha meghasalt a telefonom annyira, hogy nem javítják, hanem cserélik másik készülékre, hogy tudom majd használni az új telefonommal a Band-et, ha a régiről nem tudtam leválasztani?
-
fclub
tag
válasz andrisbandi #13793 üzenetére
Köszi!
Csak azért merült fel bennem a dolog, mert volt(van) egy Sony SmartBand-em és amikor lecseréltem a telefonomat, a régi készüléknél nem csináltam meg a leválasztást és az istenért sem lehetett csatlakoztatni az új telefonhoz. Végül fórumon kérdeztem rá, annál a gombot kellett valami iszonyat hosszan nyomva tartani, azzal elfelejtett minden előző beállítást.
Csakhogy a Mi Band-on nincs gomb. -
fclub
tag
válasz andrisbandi #13793 üzenetére
És azt nem tudod véletlenül, hogy a beállított ébresztő vajon ébreszteni fog holnap?
Nem, mintha nem tudnék mást beállítani, de már hozzászoktam a rezgéshez, nem esne jól a hangra ébredés.
...hacsak az a hang nem a feleségemé, aki azt suttogja a fülembe, hogy telitalálatunk van a lottón. -
fclub
tag
válasz st6969 #13827 üzenetére
Ez a mélyalvásos dolog egy kicsit túl van lihegve, megpróbálom elmagyarázni, hogy miért.
Tegyük fel reggel 7-kor akarsz ébredni, beállítasz intelligens ébresztőt, ami a 7 órát megelőző fél órában akkor ébreszt, amikor nem vagy mélyalvásban.
Ha fél 7-kor azt észleli, hogy nem vagy mélyalvásban, akkor egyből ébreszt. Tehát, ha egy héten 3x így van, akkor "potyára" 3x korábban fogsz ébredni, szükségtelenül.
Aztán tegyük fel, hogy egyszer egy héten pont mélyalvásban vagy, 6-tól folyamatosan, még 7-kor is, akkor 7-kor ébreszt, ahogy eredetileg (intelligens ébresztés nélkül) is tenné, tehát itt felesleges a funkció.
És akkor talán marad egy nap a héten, amikor mondjuk 6-45-kor kijössz mélyalvásból, akkor felébreszt 15 perccel előbb, és te elvileg kipihentebben ébredsz, de negyed órával korábban, miközben a héten 3x fél órával korábban kellett felkelned, egyszer pedig ugyanúgy mélyalvásból, nyúzottan kelsz.
Magyarul, 10-ből kétszer ébredsz jobban a funkció miatt, a többi esetben rosszabbul jársz vagy éppen semmi különbség. Megvennél olyan másfajta terméket, ami csak 20%-ban működik?És szerintem nagyon elnézően kezeltem a helyzetet, a leírtaknál rosszabb az arány, én kb. 2 hónapig használtam a funkciót egy Sony Smart Band karkötőn, csak kíváncsiságból.
Véleményem szerint ez egy olyan dolog, ami első hallásra jól hangzik, el lehet adni, ezért eladják.
-
fclub
tag
Pont ez az, hogy reggel ritkán alszol mélyalvásban(legalábbis nálam így volt).
Ahogy mondtam, ezek a számok nem valósak. Nekem kb. 2 hetente egyszer fordult elő, hogy abba a fél órába essen mélyalvás. A többi esetben felébresztett fél órával korábban. Hát, ez valóban megérte...
Az alvásmonitorozást azután is mindig figyeltem, de nagyon-nagyon ritka volt, hogy a valós ébresztési időszak környékére mályalvást mutatott volna. Tehát havonta kb 18x fél órával aludtam kevesebbet azért, hogy 3x kipihentebben ébredjek.
Ráadásul, bevallom őszintén, nem vettem észre különbséget a mélyalvásból és a felületes alvásból való ébredés közt.
És most senki ne mondja, hogy "mert úgy álltál hozzá!". Én ezt teljesen elhittem, nagyon pozitívan futottam neki a dolognak, de tényleg semmi különbséget nem észleltem!!
De ez csak saját tapasztalat, nem akarok én vitatkozni senkivel. Valaki kért tapasztalatot, én elmondtam az enyémet. De mindannyian mások vagyunk. Tessék kérem próbálkozni. -
fclub
tag
válasz st6969 #13838 üzenetére
Ha felébreszt 30 perccel korábban, mert éppen nem vagy mélyalvásban, az jó? Mi a garancia arra, hogy abban a fél órában lemennél mélybe? Semmi, akkor pedig potyára ébresztett korábban.
Amikor már nem használtam az okos ébresztés, szándékosan figyeltem, hogy (én történetesen 5.15-kor kelek) 4.45 és 5.15 között volt-e mélyalvásom, de 10 munkanap alatt 1-3 ilyen eset volt.
Tehát nyugodtan állíthattam volna az ébresztőt 5.15-re, ugyanúgy felületesből kelek.
De így, nem hagyott aludni, mert fél órával előtte érzékelte a felületes alvást és már rezgett is. minden egyes ilyen alkalomkor buktam fél órát. -
fclub
tag
Ez biztos, ahogy a mélynek is.
De gondolod, hogy egy pár ezer forintos kütyü, ami kizárólag a kézmozgás alapján számol, nemcsak a mély és felületes alvást különíti el, még azokat is fokozatokra osztja és úgy kalkulál...?
Nem kizárt, de nem hinném.
Erre az alváscentrumokban több milliós gépek vannak, az alany pedig úgy be van vezetékezve, hogy én már amiatt nem aludnék jól.
És visszatérve a mozgásból kalkulálásra. Ha a feleségemmel alszok egy ágyban, és teszem azt ő éppen szarul alszik, mocorog, meglöki a kezemet párszor, akkor a cucc felületest fog számolni, ha én 6 emelet mélyen alszom, akkor is, és már ficcent is ki az ágyból fél órával korábban, ráadásul mélyalvási fázisból, úgyhogy nem elég, hogy korábban kelek, még nyúzottan is.
...de legalább lesz fél órám, amit kihasználhatok a éppen rosszul alvó feleségemmel!Továbbra sem vitatkozni akarok azokkal, akik esküsznek a szerkezet hasznosságában, csak az üzenetváltások közben jutnak eszembe ezek a dolgok.
Számtalan területen van hasonló dilemma. Sokat bringázom, van rajta csomagtartó, de egy évben 2-3x van rá szükségem, amúgy zavaró a súly miatt és defektjavításnál is, mégsem szerelem le, cipelem egész évben.
Több ismerősöm akkor rakja fel, amikor szüksége van rá.
Nem tudjuk meggyőzni egymást, mindenki csinálja saját belátása szerint. Nem lehet mindenki egyforma, mert akkor mindenből csak egy fajta létezne a világon, az meg már milyen hülyén nézne ki...Bocsi az OFF-ért!!!
[ Szerkesztve ]
-
fclub
tag
válasz andrisbandi #13854 üzenetére
Ez igaz, erre nem gondoltam! Nem akartam félrevezetni senkit!
De nézzük a hasznos oldalát: Jól ki lett vesézve a téma, így aki még csak töri a fejét, hogy ezen funkció (hiánya) miatt ezt vagy más típust vegye, talán könnyebben tud dönteni.Bocsi, ha valakit bezavartam(tunk)!
-
fclub
tag
Sziasztok!
Meghasalt a telefon, amivel párosítva volt a Band 1-em, így a párosítást sem tudtam megszüntetni és kijelentkezni sem tudtam a fiókból.
Amíg szervizben van a telefon, egy másikra töltöm le a Play-es appot.
Fogom tudni használni így?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest