Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Sziasztok! Az 1S-hez tartozó szilikon karpánt megadta magát. Honnan lehet olcsón beszerezni akár itthonról is? Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
batabe
senior tag
Sziasztok,
mi band2, legfrissebb mifit app xiaomi.eu romon mi5-ön.
szombaton futópad, figyelés elindítva, de megállítani már nem tudtam. nem reagált a pause gombra, és ki sem tudtam lőni az appot, hogy megálljon, csak egy telefon újraindítás segített.
ötlet? találkoztatok már ilyennel?köszi
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
attiati
veterán
Nem figyeltetek meg olyat, hogy az elalvas idopontjat 1 oraval kesobbi idopontnak mutatja, mint a valosag?
Lehet rossul
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Mi Band 1A-m van és azt nem értem ,hogy miért számolja rosszul a lépeseket? Felkelek végig megyek busszal a melóhelyre( kb 300m ha sétálok) de már reggel azt mutatja, hogy 2 km gyaloglásom van. Régebben emlékszem, hogy nem volt szabad letöltsem a Play áruházas app-ot. Akkor az alvás monitorozással voltak gondok, most meg a lépésszámlálóval. Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Upo
addikt
Már miért számolná jól? Nem tudsz nekem egyetlen csuklón viselhető eszközt mutatni, ami mindig tévedhetetlen pontossággal megmondaná az egy szem gyorsulásérzékelő adatai alapján, hogy hány lépést tettél. Egyszerűen fizikai képtelenség. Gondolj bele, honnan tudhatná az a szegény szoftver, hogy a csuklómozgáshoz mikor tartozik lépés is? Leülsz, dobolsz a kezeddel, kezet fogsz valakivel, stb. ez mind mozgás, de nem lépés. Akkor van remény közelítőleg jó eredményre, ha tisztán lépés jellegű mozgást végzel (séta, futás, lépcsőzés, stb.), egyébként képtelenség megmondani hogy tartozott-e a csuklómozgáshoz lépés is. Vannak kifinomultabb érzékelők, algoritmusok, de sok esetben kell valami átlagot figyelembe véve számolni, pontos soha nem lesz.
Esetleg próbáld meg átállítani nyakban viseltre és vágd zsebre mondjuk az érzékelőt, lehet hogy a te szokásos napi mozgásodat pontosabban tippeli meg. Az ilyen eszközök játékok egytől egyig, itt is megy a medálgyűjtés vagy mi hogy hány napon át mit teljesítettél, meg versenyezz a barátaiddal meg ilyesmi, ennél komolyabban nem érdemes venni.
A kilométert meg pláne, honnan tudná hogy mikor mekkorákat lépsz? A testmagasság alapján próbál tippelni, de nekem hosszú lábam van, kb. 10 centivel nagyobbakat lépek mint egy ugyanilyen magas rövidebb lábú ember. Az 10 lépésenként 1 méter eltérés. Ráadásul nem is mindig lépünk egyormákat.
Célzatos tevékenység figyelésére esetleg jó lehet valamennyire, pl. futásnál egész jól tippeli a lépések számát (de a távolság ugye megint pontatlan). De egy napi tevékenység totyogását nem fejti vissza neked semmi.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget: Édesanyámnak van egy MiBand fehér ledes verziója, meg egy Samu A5 telefonja, eddig rendben tudta használni, most viszont semmi pénzért nem hajlandóan újra csatlakozni. Az én telefonomon vendég fiókkal beléptem a Mi profiljába, nekem rendben megtalálta a Bandot, viszont az ő telefonja sem az övét, sem a szintén közelben lévő enyémet nem látja.
Tudom, ez így inkább a telefon sara, de gondoltam, hátha valamelyikőtök szívott hasonlóval, és lett megoldás.. Bluetooth menüben ki van pipálva, hogy minden eszköz láthatja.
Köszi előre is!
Csariwww.flickr.com/csari
-
-
tejbespenót
csendes tag
Szép napot Bandosok!
Feleségemnek vettem Redmi 4A telefont és MI Band 2-es karkötőt. Nagyon klassz mindkettő és én is szertnék MI Band kettőt már meg is rendeltem Kínából.Egy problémám van, hogy a feleségem régi telója egy LG Leon 4G LTE ami nem látja a Bluetooth keresésnél a Mi Band-et. Eddig még nem találtam részletes leírást a csatlakozás kritériumáról. A telefon leírásában szerepel az BLE (low enegry) eddig azt hittem ez egy fontos követelmény. A részletes specifikációt itt találtam: http://www.devicespecifications.com/en/model/f3e032c2 Van valami lehetőség a csatlakozásra, vagy nekem is másik telefont kell vennem???? -
szpali
addikt
válasz tejbespenót #13964 üzenetére
Specifikációk alapján elvileg mennie kellene.
Próbáld meg, hogy a feleséged telfonján kijelentkezel a MiFit alkalmazásban a Mi fiókból és az LG-n bejelentkezel. (a karkötő párosítását nem kell megszűntetni)
Ha minden kafa, akkor a bejelentkezés után el kell kezdenie szinkronizálnia.
(Anyumnak egy darabig egy BT2.1-es Lenovo A1000 volt, ami nem tudott a karkötőhöz csatlakozni, és emiatt 1-2 hetente bejelentkezett egy másik készüléken (Nexus 5) és leszinkronizálta az adatokat)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
tejbespenót
csendes tag
válasz szpali #13965 üzenetére
Az alapvető problémám hogy a telefonomon mikor új bluetooth ezközt keresek már ott sem jelenik meg a MI Band 2. A fiókokat nem merem variálni,nehogy összegabalyodjanak. Mikor egy "modernebb" telefonon kerestetjük az új eszközöket minden esetben kiírja a MI Band 2-t. Azért gondolom hogy az én telefonomnak is ki kellene írnia a a karkötőt. Ha kis hangszórót vagy a kocsimat kerestetem azt azonnal kijelzi és tudok rá csatlakozni is. Hát majd próbálkozom a csatlakozással ha megérkezik az új karkötő. Köszönöm a gyors választ
-
tejbespenót
csendes tag
Na hát akkor összegzem a mai napot. Úgy hozta a sors hogy mellém repült egy MI Band 2 és sikerült az LG telefonommal a párosítás. Már telepítettem is a notifájt és minden funkciója működik!!!! HIP HIP HURRÁ
-
szpali
addikt
válasz tejbespenót #13967 üzenetére
Kafa 👍🏼
ÖrömörömboldogságiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Csari93
aktív tag
-
Imy
veterán
MiBand 2-höz milyen szíjakat használtok? Férfi szíj érdekelne első sorban.
-
bl4ze
veterán
Segítsetek! Mi Band 2 : Tegnap este telefon 100%-ra töltve, felrakva éjszakára repülő módra. Reggelre 94%-ra esett le az akku, máskor 100% vagy 99% marad repcsi módban. Első fogyasztó : Mi Band Tools, közel 7 órát ébren tartotta a telefont.
Mit lehet ezzel tenni? Repcsi módban volt, és nem piszkáltam a mi band 2-őt, simán csak alvást monitorozhatott, mást nem... 6% kicsit túlzás egy éjszaka. Van valami beállítás amit kihagytam, meg tudom oldani, hogy ne merítse így a telefont ? Android N, 7.1.2 Nexus 5X Köszi.
.:. bl4ze .:.
-
erikke17
őstag
Az mitől van, hogy marha lassan szinkronizál utóbbi időben? Szöszöl vele majd fél percet mikor elkezd számolni 100%ig
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
drmotto
őstag
Segítsetek légyszi.
Adott 3 darab color band, ami a következő telefonokkal van párosítva:
LG G5, S7E, Sony M4 Aqua. MIndhárom telefonon a fit 2.2.4 van telepítve. Működik is egy apróságtól eltekintve, ami a következő.
A fit-et megnyitva a G5 és az S7E a lépéseknél a nagy körben ugyanazt a számot írja, mint a statisztikánál. A Sonynál viszont egy hasraütésszerű szám szerepel, míg a statisztikánál ott a valós, hihetőnek látszó szám.
Mitől csinálja ezt? -
dorika87
őstag
Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de elhagytam a Mi Band 1s-emet és még nem érkezett meg a GB-ről berendelt új példányom. Felfigyeltem az ED-nél lévő akcióra és elgondolkodtam lehet beruházok egyre, már csak próba szintjén is, amíg várok a mi band-re. 3990ft-ot szerintem megér.
Valakinek van tapasztalata ezzel az aktivitásmérővel? -
andrisbandi
őstag
válasz dorika87 #13981 üzenetére
Annak kell utána járni milyen appokkal működik együtt.
Ezek milyen értékelést kaptak. Pl a Play áruházban.Ezután szokott mindenki visszatérni a Xiaomihoz :-)
Sok jó pogi van hozzá, a közösség is felkapta, lesz is.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
dorika87
őstag
válasz andrisbandi #13982 üzenetére
Zeroner appal működik együtt ami van IOS-re és Androidra is. Én iPhone-al használtam a mi band-et is, szóval nálam nem mérvadó, hogy sok alkalmazás van hozzá, mert azok droidra vannak és IOS-en egyébként sem működnek pl. az értesítés jelzések, csak híváskor rezgett. Szóval ha alap dolgokat tud 4000huf-ért ez a cucc, akkor kap tőlem egy esélyt, és ahogy látom kijelzője is van, tehát ha már mutatja az időt és esetleg a hívó fél nevét, már nyert ügyem van.
Hozzáteszem webshopos rendelés esetén ha nem jön be 14 napon belül visszaviszem.
Ettől függetlenül mi band-ezni is fogok, mert be van rendelve, csak még nem érkezett meg, ezért gondoltam teszek egy próbát ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
MySeeGee
csendes tag
Szinte teljesen meg vagyok elégedve a gyári iPhone appal. Ami furcsa, hogy 3-4 frissítéssel ezelőttől nem lehet szerkeszteni az adatokat. Pl. ha én tudom, hogy 6:30-kor keltem, de az app 5:00-t ír, előtte volt lehetőségem szerkeszteni, azóta nem. Más is találkozott ilyennel?
Keep calm and Think logically!
-
attiati
veterán
Reggel raneztem az alvas grafikonra, es mutatta a mely alvasokat szakaszosan.
Delben raneztem ujra, es mar osszevonta a 10 perces valtakozo periodusokat es egy 1 oras tombnek mutatja a mely alvast. Nagyszeru.
Szerintem ugy ahogy van megbizhatatlan ez a mely alvas figyeles, vele egyutt akkor az okosebresztes is.
Multkor felebredtem 7kor 5 percre. Visszaaludtam meg 50 percre, de azt mar nem is mutatta alvasnak. Pedig alig birtam felebredni. Ilyenkor akkor vajon nem is ebresztene, mert ugy erzekeli, hogy ebren vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
válasz dorika87 #13983 üzenetére
Kísértetiesen hasonlít az Op3nDot fitness karkötőre (mobilaréna cikk). Nekem volt ilyen, egy rakás hulladék. Ezer forintot sem ér. Két naponta tölteni kellett, a telefonhoz való párosítás tragédia, a kezelhetősége botrány. Egyáltalán nem javaslom a használatát.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Melorin
addikt
válasz andrisbandi #13982 üzenetére
Nekem az a problémám a Xiaomival, hogy a saját programjában rendben, meg tudom nézni mennyit aludtam/léptem visszamenőleg is, viszont nemrég reseteltem a telefonomat és az összes adat odalett, nem tárolta el a szerveren, vagy nem tudom mi történhetett. Igazából webes felületet nem is találtam még ahol rendszerezve láthatnám visszamenőleg a méréseket.
Ez szerintem nagy hiba mert a nagyobb gyártók órái, karkötői feltöltik pl. a MyFitnessPal-ra is a méréseket és nyoma marad annak amit csináltál. Ez így a jelen formában viszont egy kissé bohóckodásnak tűnik nekem. -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a Xiaomi Mi Band 2 -t. Mennyire használható?
Én nekem pl. fontos lenne az alvásfigyelő funkció, az jól működik?
Hol most a legolcsóbb van esetleg valahová kupon? Ali-t néztem eddig...
Köszönöm -
internetezoo
senior tag
Nekem több mint 2 éves a Mi Band 1. Akkumulátor ideje még jó. Másnak is kitart a mai napig?
Jó lenne egy Mi Band 2 -
fant0mi
őstag
válasz internetezoo #13992 üzenetére
Nekem egy eves. Az akksija 75%-os.
-
draco31
veterán
Első változat van nekem, színes ledes. telefon csere lesz, az appban töröljem a párosítást, vagy nem fontos a régi telefonon?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz internetezoo #13992 üzenetére
Szeptemberben lesz 2 éves, a 30 nap simán meg van még most is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fant0mi
őstag
-
Imy
veterán
Nekem tegnap jött meg a 2-es, de annyira le volt merülve, hogy be sem kapcsolt. 3 órát töltöttem, és csak 99%-ig töltődött fel.
Ma még töltöm majd egy kicsit, hátha változik a helyzet. -
hamti2
csendes tag
Sziasztok
Xioami Mi Band 2 problémám akadt .
A 2 hónapos kütyü nem mér pulzust ,a led viszont világít .
Találkozott már valaki ilyen hibával ?
Ötletek ?
Vagy rendeljek újat ? /Kínából jött ,többe kerülne a visszafuvar ,mint 1 új /
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest